Anladınızmı? Yani bazi erkekler sevgi varya duygusalık onu cinselik olarak göstertirmi bunu yapn var mı lütfen cevaplarinuz merk ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence cevap şu cinsellikte bir sevgi gösterisi ama bu 2 tarafta isterse böyledir. 1 taraf buna zorluyorsa diğer taraf istemiyorsa o kişiden hemen uzaklaşmak gerekir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Anladım dedıgı bazı erkekler cınsellık arzulamak olarak mı gosterır sevgısını?
ıkı kelımesınden bırı cınsellık karsı tarafın duygularını dusunmuyosa kullanıyordur.
arada konusuyosa ve senınde duygularını dusunucek sekılde konusunu acıypsa sevıyordur
00 Yorumla
+1 yılInsan sevdiğini arzular elbette ama karşıdan tepki almadıkça bunu sapık gibi göstermez mk içinde yasar
02 Yorumla
Soran+1 yılGaliba sen anladin benim ne demek istedimi yani diyorum ki bi erkek sevince duygusal ama o sevgiyi cinselik olarak mi göstertir ki bunu dmeek istemistim
- +1 yıl
Cinsellik olarak göstermez diline vurur senin için mücadele eder çabalar cinsellik olayı içten içe arzular ama dile getiremez ya da belli edemez ben sevince böyle oluyorum ama diğer türlü açık açık söylerim veriyosan ver vermiyorsan aha kapı aha sapı hesabi
+1 yılHayır, öyle olduğunu soyleyenden hemen uzaklas😀
03 Yorumla
Soran+1 yılGercekten?
Soran+1 yılYani beni kulaniyor ozamaan
- +1 yıl
Kesinlikle
saçmalama ya bu kadar duygusal olmayın.
010 Yorumla
Soran+1 yılAnladinmi ne demek istedimi
Soran+1 yılYanlis ifade ediyor olabilirim diyelim bi erkek seviyor seni duygusal anlamda ama sevgisini cinsel olarak göstertiyor
Soran+1 yılErkek arkadasim beni arzuladiğini felan söyledi ama ben dedim beni obje gibi görme dedim o da dediki seni obje gibi görsem sana yazar boşalırım sonra konuşmam dedi aynen böyle dedi simdi ne demek oluyo bu yani beni kulaniyomu cinselik icin?
Soran+1 yılYaşım 20 sanaldan zaten hic birbirimizi görmedik
Soran+1 yılTam anlamadim niyetini cinselik cok seviyor kendisi
Soran+1 yılBirbirimiz taniyoruz 2017 de tanistik 2019 da kavga ettik ayrildik ben ona hic yüz vermedim sinir oluyodum sonradan hep fake yapti beni işletti felan gire isletiyor beni fakeden ama biliyorum o kisi
+1 yılsevgi cinsellikle gösterilmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır öyle kişi kullanır sizi
00 Yorumla
+1 yılSevgi ayri cinsellik ayri
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam anladim
- +1 yıl
Sevmekte bir ihtiyac ama cinselik daha buyuk bir ihtiyac siralamada 2. Geliyor ihtiyaclar hiyeyarsisinde
Soran+1 yılCinselik ikinci planda demi her zaman, seven insan once duygularini göstertir
- +1 yıl
Temel ihtiyaclarda 2. Plan sevgide degil
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen yalan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım