Erkekler sevgiliniz sevisirken zevk esnasinda kulaginiza tanidiginiz bir baska erkegin adini söylese o an ne hissedersiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhee oldu olacak onunki seninknden büyükmüş falan desin zaten nerdeyse buna benzer bişey olur.. :P
valla tatlm çok hoş şeyler olmaz herhalde erkeği sinirlendirilmesi gereken son yer yataktır bence sevgilimden biliyom :P014 Yorumla
Soran+1 yılSinirlendirip sinsice zevk almak istiyorum benimki artik kufurlere sinirlenmiyor ben siddet uygulamayı seviyorum o cok cani yanmadikca bana el kaldirmaz ama cok hizli ve sert pompalayip bagirtir bende bu kadarmisin yani diyip kanter icinde kalmasindan zevk aliyorum canim acimiyormu aciyor ama sinir etmekte hosuma gidiyor :)
Cevap sahibi+1 yılahahaha :D ben de pompalanmaktan hoşlanırım çığlık attığımda onun da hşuna gidiyo :P bende taytla dışarı çıksam işte kilot giymesem ne yaparsın diye sordum bikez off off off demez olaydım dersiimi verdi yani :D
ama ne bilim yine de ağır ya o senin lafın.. kamçılamaktan daha çok hakarete giriyor yani :D
pompalamasını başka şekilde sağla sende.
Soran+1 yılEvet baska birisinin ismini soylemem siddet uygulamamdan daha kotu olur :) kesin agizimi burnumu kirar benimkide tayt giymeme karsi ama giyiyorum kalcalarimin belli olmasina dayamamiyo kıskandırmakta benim hoşuma gidiyo :)
Soran+1 yılSiz analda yapiyormusunuz?
- +1 yıl
ne cinsi sapıklarsınız kızlar siz öyle :)))
Soran+1 yılTurkuluyuz biz sadece :)
Soran+1 yılTurkulu olmak sapkinlikmi yani :)
Soran+1 yılTutkulu yazamadim bir ya :)
Cevap sahibi+1 yılarada nadir de yapıyoruz ama :D
Soran+1 yılAnalı sarhosken cok rahat yapiyorum ama ayikken canim aciyor tahammul edemiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılyok ben sarhoş değilken de yapabiliyorum : )
ya bişey sorcam analı hanği pozisyonda yapıyorsunuz siz. dogy de ben yapamıyorum acıyo öyle. ben kucakta sadece yapabiliyorum
Soran+1 yılGenelde kucakta ya da dogyde yapiyoruz birde bacaklari kafam arkasina atip o sekildede yapabliyorum tabi o pozisyonda benim canim dha cok aciyo en kolayi kucakta bencede
Soran+1 yılSon soyledigim pozisyon ön icin iyi kasik pozisyonundada anal yapablirsiniz ama bende oylede aciyor sarhosken nerdeyse hic aci hissetmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıloha ayakları başın arkasına mı alıyorsun..:S kı nasıl beceriyorsun onu hem bacaklar acır hem de daha derine gireceği için orası da ağrır :S
kaşıkta anal evet bak o fena değil gibi sevgilime söylicem bir denesin bakalım diye..
En İyi Cevaplar
daha sert olurum. sert sert yapmaya baslarım. bende onun kulagına fısıldarım. onunmu seni yapmasını istiyosun derim
04 Yorumla
Soran+1 yılImmm. Karsi tarafin ne soylemesini istersin o an :)
Soran+1 yılSende isi gruba dogru goturcen galiba
+1 yılBöyle olur vesselam...
https://www.youtube.com/watch?v=uakRIZ43hnQ11 Yorumla
Soran+1 yılHahahah :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
+1 yılAyrılık sebebi bu senin söylediğin demek ki o an beni değilde başkasını arzuluyor olması tanıdık olmasına gerek yok yani...
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki kiskandirmal kizdirmak icin soyledi olamazmi :)
- +1 yıl
Hyr öyle kıskandırılmaz yoldan biri geçer ona yakışıklıymış der anlarım kıskandırmak budur ama en heycanlı yerde ateşli ateşli bir başka isim kullanırsa ayrılmamak elde dahi değil... :-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha sert becermeye başlar ve bende onun kulağına onun mu becermesini istiyorsun derim
02 Yorumla
Soran+1 yılBazilariniz ayni kaliptan cikiyor buna inaniyorum
Cevap sahibi+1 yılNe gibi
O an başkasının ismini fısildasa boşalasıya kadar devam ederdim
08 Yorumla
Soran+1 yılHosuna gidermiydi :)
Soran+1 yılSado mazoyum ama sevglime yapmaya korkarim sanirim agizimi burnumu kirablir daha kötüsü ismini soyledigim kisiyle yattigimi dusuneblir :)
Soran+1 yılBende baskasinin ismini ondan duysam dayanilmaz acilar Yasatarak sekse devam ederdim döve döve iz birakarak ama daha atesli sekilde ustunde hoplardim o benden dahami iyi söyle simdi derdim kiskanclik iliskiyi atesliyor aslinda :)
Soran+1 yılKirbacla döverim ama :)
Eger kizi seviyosam o an yakan olur hersey butun buyu kaybolur ama srvmiyosam Tinlamadan pampise devam. d
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgi bu sekilde ölcüleblirmi? Ama kumar oynamaya değmez :)
O zevki orda yarida boler iliskiyide cop kutusuna atarm.. o neymis oyle demekki o tanidgm kisiyle yatmissin.
010 Yorumla
Soran+1 yılGercekten yattiginimi dusunursun bu sadece kizdirmak amacli yapildiysa hadi?
Soran+1 yılAni şok olmasimi istiyorumdur belkide :)
Soran+1 yılDaha önce kufur ettim sulalesine sövdum ama sonra alisti bu duruma oda sövüyor kizmiyor bile :)
Soran+1 yılBana yalnizca erkegim olan dokunabilir :)
Soran+1 yılYorum yanlis yere isabet etmis :)
+1 yılkalkar evire çevire döverim sonra götüne tekmeyi vurup yollarım
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahh :)
- +1 yıl
:) <3 <3 <3
+1 yılYarida birakir tokat atarim. Ben varken baskasinin adi neye yarar hatta ustune terk ederim
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne hissedersin bir burukluk olurmu icinde :)
- +1 yıl
Dediklerime bak bence yeterli. Kizarim ya ben aynisini sana yapsam?
Soran+1 yılHunharca girisirim kemerle döverim :)
- +1 yıl
O zaman?
Cinsellik konusunda 325 cevap paylaştı. Çılgına döner daha sert pompalardim :))
Gebertir im l*n napcam başka016 Yorumla
Soran+1 yılWouuww uygulasam mi :)
Soran+1 yılAma cok sinirlenir ya superde olur :)
Soran+1 yılAslinda ben siddet uygulamaktan hoşlanırım ama karsiliksiz olunca bir garip oluyor ben cok canini acitmazsam bana hep naziktir sevglim ama bir kez sigarayi vucudunda gezdirdim o zaman cok vahşileşti :)
Soran+1 yılAcidiginda cikarttirmiyorum bende onun canini acitiyorum o icimden cikarana kadar cikarttirmam ben inleyip ciglik attikca erkegin daha cok hosuna gidiyo :)
Soran+1 yılNeden ki?
Soran+1 yılKorkmadim sebep soylemedin o yuzden her cagirana gitmiyorum :)
Soran+1 yılSevgilimi hic biseye degismem uzgunum tatlim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuymazdan gelir devam ederim mevzu bitince yuzune bakmadan ceker giderdim
110 Yorumla
Soran+1 yılTiksindim senden
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptigin normal mi
Soran+1 yılBen yapmadim ki sadece sordum :)
Cevap sahibi+1 yılTamam yani boyle birsey normal mi sence sevgilimin kulagima baska birini soylemesi
Soran+1 yılAma cikarcisin karsiya deger vermiyosun hissizsin isin ortasinda cikar icin susup hazmediyosun sonradan trip atmak seni adammi yapar madem ters bisey sende o anda birak
Cevap sahibi+1 yılEvet bu konularda gavatin tekiyimdir eger seviyor olsaydim evlenmeden sevismezdim zaten eger ayni sey o zaman olsaydı daha farklı olurdu
Soran+1 yılEvliyken olsa ne yapardin :)
Cevap sahibi+1 yılsevismeyi bırakırım neden baska birinin ismini soyledigini sorarım ve verdiği cevaba görede tepki verirdim
Soran+1 yılPeki grup fantazimi canlandırdım o yuzden derse ne dersin
Cevap sahibi+1 yılDaha da sert pompalardim
Kak Sekter git derim mk
21 Yorumla
Soran+1 yılnormal
O an sevismeyi birakir ceker giderim.
11 Yorumla
Soran+1 yılAfferin :D
+1 yılYak daha neler, orda biter her şey :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOlay aninda mi birakirsin :)
- +1 yıl
Evet orda bırakırım :)
+1 yılulan nasıl bir sorudur bu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkli olsun istedim :)
Yanlışlıkla söylemiştir. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki yanlis soylemistir :))
agzının üstüne tokatı basarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki eylemine devam edermisin
Cinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. O an yapacaklarım için üzülürdüm
02 Yorumla
Soran+1 yılHelal hepiniz erkeksiniz bravo :)
+1 yılOrda bırakır üstümü giyer giderim
02 Yorumla
Soran+1 yılBu biraz agir oldu :)
- +1 yıl
Yoo hiçte ağır olmadı hakedene ;)
+1 yıl* koyarım onun sike sike bir hal olur
00 Yorumlagiyer üstümü tek kelime etmeden cıkar giderim.
00 Yorumla
+1 yılEmpati kur bakalim
01 Yorumla
Soran+1 yılKurdum hayatta goremeyecegi iskenceleri yasatir ve zevk alirdim aynisini bidaha yapabliyomu bakalim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım ağzına bosalirim
075 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim diledigi zaman bosalablir zaten :)
Cevap sahibi+1 yılBenim için asaglama bu durum ben içine bosalirim
Soran+1 yılAssagilama mi o benim zevk suyumu emiyorsa bende onun spermlerini yutablirim
Cevap sahibi+1 yılBen zevk suyu emmem sevgilimden tiksinmek istemem bal değil sonuçta bende ağzına yüzüne saçına bosalmam erkekler arasında aşağılama belirtisidir bu kendi aralarında kendilerini overken kızı asaglarken böyle anlatırlar Sperm tutmaktan zevk alan bir insanı da ilk defa görüyorum sanırım bunlar yapmamisligin ve gizemin ozentisi gerçekler böyle değil
Soran+1 yılSevgilimin spermini tatsaydin öyle demezdin tadi guzel olsun diye meyve cikolata ve tatlilar yediriyorum tadi gercekten guzel bazilarinin eksi aci ve tuzlusu olabliyor genelde sicak tuzlu pismemis cog hamur tadi olanlar meshurlarmis sevgilinin en tatlisi bana denk geldi onun zevk aldigi hersey banada zevk veriyor oral yapmayi gerçekten seviyorum sevglimin o 20 cm lik penisi agizimi dolduruyor oda bana oral yapiyor neden tiksin ki ben gayet temizim titreterek inleterek bosaltiyor beni agizina neyse devam etmeyim tuhaf oluyorum :)
Soran+1 yılSen daha once oral yapmamis ve yaptirmamis oldugun icin boyle dusunuyosun sanirim penisin iyice sertlesmesi ve vajinaninda sulanmasi icin gerekli bir ipligi igneye sokarken bile defalarca yalıyoruz bu mantik meselesi :)
Cevap sahibi+1 yılGerçekten hayallerin ve fantezilerin çok genismis spermin tadı değişmez bilimsel olarak isterse çikolata kazaninda bal kovaninda yaşasın birbirinizi seviyorsanız zaten sevisirken sulanir vajinaniz da penisiniz de evet yaptım ama o bazı günlerdeki vajinadaki tiksinc tad bir çok sevgilimden soguttu beni bir dahada yalamadim ağzına bosalirken karsimdakilerin yüz ifadesinden hoslanmadim ben karşılıklı zevkten yanayım içine bosalirken kasılmalar haykirislar inlemeler uyusmalar çığlıklar ilerde büyü sende tadacaksin bu duyguları hiç bişey senin hayallerindeki gibi olmuyor deneyince göreceksin
Soran+1 yılSpermin tadi degisime ugruyor bunu gercekten bilmiyosun bence sen cahilsin kuru bir vajinayla iliskiye girip orgazm mi bekliyosun karsidan canim cinsellik sevgiyle olmuyor ben oral yaparken veya yaptirirken rahatsiz olmuyorum ozellikle sarhosken bu konuda daha iyiyim senin yasin kadar benim yasamisligim vardir :) bu arasa penisi sadece eline alip oksaman bile zevk suyunu getiriyor sizde kadinda öyle degil vanijal zevki vereblen erkek azinliktir klitoral zevkle uyarilmasi gerekir klitorisi dilleyerek olur buda isin temel kuralida bu cahilce hayvan yontemi gir cik yapanlar bilmez sen teorik olarak ögren once sonra pratiğini ogrenir belki geneleve gidip gelistirirsin canim :)
Soran+1 yılSpermin tadi degismez diyor istersen bir 10 kisinin tat ondan sonra karsilastir sigara kahve alkol alan kişilerin acimsi tada sahip olur kafein bol aliyorsan spermin tadi aciDir tecrubeyle sabit her insanin sperm tadi farklidir bilgin yoksa fikrinde olmasin :)
Soran+1 yılBu arada eger bir kadina oral yaparsan aklinda bulunsun yalarken agizina tuzlu bir tat geliyorsa yaladigin vajina degil sidiktir :) eger kokulu ve kotu tatli bir sivi birakiyorsa enfeksiyon bakteri ve mantar işaretidir demekki secici bir insan degilsin :) söylediğin gbi vajinada igrenc bir tat yoktur o pislik gostergesidir :)
Cevap sahibi+1 yıl100 kişi bosalmismtir ağzına o zaman anladigim kadari ile doğru mu
Soran+1 yılKanitlanmis bir gercek bilimsel bir veri bu zaten 100 kisinin agizima bosalmasiyla test etmeme gerek olmayan bir durum ama sen beyninle dusunmuyorsun :) oral seksin assagilama araci oldugunu soylicek kadar bagnaz bir kisisin kokuşmuş zihniyet
Cevap sahibi+1 yılSen bayanları mi yaliyosun kendini mi yaliyosun peki
Cevap sahibi+1 yılVajinadaki zevk sivisini yaşamış gibi anlatiyosun
Soran+1 yılHayatimda hic vajina yalamadim kendime uzanabilcek bir iskelet yapimda yok :) yalayan kisiyede elbet soruyorsun tadi nasil diye daha once bende kotu bir tat olduğunu soylemedi sevglim olsa zaten yarim saat yalamazdi :) anatomik olarak acikladim sana sadece enfeksiyon varsa temiz degilse mantar rahatsizligi varsa söylediğin tat ve koku olusur :)
Cevap sahibi+1 yılBak amatör arkadaşım ben bayanlara kırıcı olmam kötü söz söylemem senin cahil bilgisiz vs söylediğin sözlere karşı seni assaglamiyacam evet iyi okumussun ben partnerime sormam tadı iyi mi diye istersen biraz kaseye koyayım evde atistirirsin diye şu an 3 tane sevgilim var ortalama haftada 5 kez cinsel ilişki yaşıyorum ve buda benim istegimden değil onları mutlu görmeden kaynaklanıyor bende 500 yaşında olmadigima göre bana göre amatör kaciyorsun benim gibi adam buksan sen bu açlıkta bırak penisimi tutmayı sanırım totomu yalayip yutarsin anladigim kadari ile bu senin için doğal bişey vajina suyu ter ile başka etmenlerle farklı bir tad alıyor kaldiki sumuk su gibi bişey bunu yalayip yutmaktan kimse zevk almaz kaldiki ben partnerlerimi başka türlü onlarla zevk in doruklarina çıkarıyorum ben partnerlerim ile 5-10 dk sevistikten sonra sırılsıklam oluyorlar zaten içime gir artık diye yalvariyorlar sexs yaparken bir buçuk saat sürüyor bizim iliskilerimiz ve bunu dünya rekorudur diye düşünüyorla
Cevap sahibi+1 yılsexs imiz bittikten sonra akakta durmakta zorlaniyorlar titriyor hepside
Cevap sahibi+1 yılYorgunluktan yürüyecek halleri kalmıyor ben sexs sırasında 10 farklı pozisyon denerken partnerlerimi zevkten titrederken kimse benden 30 dk vajinanini yalamami istemiyor
Cevap sahibi+1 yılÇünkü boşa zaman kaybı ben ağzıma kötü bir tad geldiği zaman partnerim den tiksinirim bundan dolayı yalamiyorum artık yalamak isteyen de yok zaten küçük işlerle ugrasmiyoruz zevki doruklarinda yasatiyorum benim gibi adamı bul basının üstünde tasirsin
Soran+1 yılKac yasindasin 17 mi sen bu herkese özgü bir durum degil sevdigim kisiyle yasayabilcegim bisey ben partnerimin agizina da tukuruyorum sana ne oluyor yasayamadiklarinin haseti ve kiskancligimi bu ac abaza hayatinda * gormeyen bile burada jonnyy sins kesiliyor egitimsiz ya :) 3 tane sevglisi varmis 3 tane sevglin oldugunu grurla soyleyebilmen de ayri bir davranis türü ihtimal vermiyorum ama yinede öyle olsun diyelim 1.5 saat suruyormus buna gotumle gulerim :)
Cevap sahibi+1 yılDaha çok şey oyreneceksin amatör 😊
Soran+1 yılAyri bir yavsaklik türü dicek t9 bile sana kelime bulamıyor şu an :)
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi biri, zorlukla bir Penis bulmuş ona tapan bir kişi ile konuşuyor hakaret bu benim için hadi kucuyum buldugun oyuncağı ağzına almaya devam et ilerde içine biri girdiği zaman boşuna bu kadar yemiş tutmuş yalamisim diyeceksin bu penisi kendine guleceksin 😂😂
Soran+1 yılBen sevdigimle herseyi yasayabiliyorum kaldiki ona oral yapmam hic bisey bile degil en kucugu kalir karşılıklı birbirmizi tatmin edebliyosak sorun yok :) ama sen genelevde tecrube kazanmissin sanırım sevismekten anlamiyosun goguste emmem de hadi bu embesillige sasirmicam artik :)
Soran+1 yılNe diyosun l*n yavsak :) pesimde yuzlercesi var ama bir kisiyle beraberim ciddiyiz yuzugumu cekip atiyim birbirmize deger veriyoruz biz senin gbi 3 kizi bir arada idare ettigini soyleyen bir dangalakmi saygidan degerden bahsediyor şaka olarakmi geldin sen :)
Soran+1 yılSen arkadan iyi alirsin bence partnerine soyle strapon taksin 3 kizla bir hafta icinde hepsiyle seks yapmis masturbasyon malzemesi bu sanirim ezik zihniyet :)
Soran+1 yılBence kimse sana oral yapmaya tenezul etmemis ondan önyargilisin ve kin dolusun :) zavalli şeyy cimbiz gonderiyim bamyani onunla kaldirirsin :)
Cevap sahibi+1 yılYemin ediyorum senin gibi birini orospum yapmam sen adamın çukunu yersin bu açlıkta ilerde yarım saat zik a-m yalamadan kurulunca erkek arkadaşım 5 dk da bosaliyor tatmin olamıyorum dememen için bilenlerden biraz bilgi al saygı duy ben sevgililerim le mutluyum daha doğrusu onların mutlulugundan mutluyum tek derdim korkum hamile kalmamalari gerisi önemli değil o buldugun ziki yastık diye yani başında tutmaya devam et kaçıp gider sonra aman haa hadi 5 level geriden gelen arkadaş rüyanda sana gökten zik yağması dilegi ile iyi günler 😊😊 sunuda söyleyeyim güzel olabilirsin belki ama bu senin güzel sexs yaptığın anlamını vermez çok güzel kizla birlikte oldum yatakta odun gibi kalp atışları duruyor cesetle birlikte oluyormuscasina tabi ilk ve son oluyor ateşli arzulu deneyimli başka bişey neyse ilerde ogrenirsin
Cevap sahibi+1 yılSenin gibiler totodan yemeye meraklidir totodan yalvarsalar yapmam zaten ne mide bulandirici biseysin penisin büyüklüğü değil önemli olan o gurur duydugun 20-22 cm diye ovup durdugun Penis senin hayatını zindan edecek ilerde tabi şimdi ne kadar uzun olursa o kadar iyi olur sanıyorsun çünkü bişey den anladigin yok önemli olan uzunluğu değil işlevi ve kullanılabilmesi herkes ben değil sen totonu parmaklatmaya devam et belliki meraklisin böyle şeylere
Soran+1 yılBak soyle anlatiyim canim profili acip guzelligimi gostermek isterdim ama konu cinsellik konusu desifre olmak bana yakismaz sekste iyi oldugumu ben degil benimle beraber olan soyluyor bir gecede 4 5 kez de bosalabliyor benide bosaltiyor zevk almakta vermekte karsiliklidir senjn partnerim dediklerinLe en fazla misyoner ya da dogyy yapablirsin ben esnek biriyim jimnastikciyim hergun plates yaparim benim fizigime sahip olan bir kadin bile bulup getiremezsin p*rno starlardan bahsetmiyorum normal insanlar arasindan pasif biriside degilim kontrolu dengede tutarim bazen tamamen kontrolu elime alirim uyum icindeyiz :)
Soran+1 yılBen onunla siki icin berabermisim gbi konusuyorsun ben ona asigim sadece cinsellikte değil her konuda birbirmizi mutlu ediyoruz hersey bize özel senin gbi erkegin orospusu değil daldan dala kosmuyor ben ona artiyorum bile cinsellikte sinir tanimiyoruz evet ama performansi daha iyi bir kiz bulsun benden ben o saniye birakip onlari izlerim o derece bulamicani biliyorum :)
Soran+1 yılBir gercek daha soyleyim prostat masaji bunu bir arastir sana cok uygun bir metot masturbasyon yaparken gotune 2 3 parmak sok cikar tatmin olursun Kadin arkadan zevk almaz ama erkek alir prostat arkaya yakindir bu yuzden kullanamadigin aletine yazik diyprum yalniz isemeye kullaniyosun belli :)
Soran+1 yılBuyukle oynamasi yalamasi daha guzel tabi :) ama icimdeykende iyi kullaniyor köklerken yaniyor vajinam bu sorunu onemsemiyorum bile sen klasik iliskiye giriyor olablirsin biz soft baslayip hard ilerliyoruz sen sevglimin yanjnda erkek bile degilsin bayana oral yapilmazmi ya butun vudunda dilini gezdirmek gerkeli sevglim onsevisme konusunda cok iyi şükür ki senin gbi bir okuz değil :) sen simdi goguste emmiyorsun dimi hatta gogus arasinada sokmayi akil etmiyosun belki opusmeyi french kissi de bilmiyorsun sevglinin dilini bile emmemissindir sen :)
Soran+1 yılBence seninle iliskiye giren açtir yazik hemcinsim icin uzuldum senim gbi bencillerden midem bulamiyo :)
Cevap sahibi+1 yılBir gecede 4-5 altına yapacam gülmekten bir buçuk saatte 1 defa bosaliyorum o da bana bağlı istediğim an bosalabilirim ve benim 1 bosalmamda partnerim en az 3-4 kez bosalmiyorsa hakaret gibi bişey olur bu benim için dogy ortalara doğru misyoner ise patlama yaşadığım son pozisyondur arada senin hayal edemedigin en az 8 pozisyon yaşıyoruz neden misyonerle bitiyor çünkü partnerimin içine bosalirken iyice sarıp kavrayabiliyorum kendisini bu arada çığlıklar yüzünden ağzını da kapatabiliyorum bu benim için eğlence o* dediğin para için yapar ben insanların hayatlarını güzelleştirmek için yapıyorum ben değil onlar beni buluyor oral en son uni 1 de yapıp yaptirdigim bişey aradan 6 yıl geçmiş bakirelerle işin olmaz ilerde o zar yirtilinca sende anlayacaksin hak vereceksin bana siz şimdilik idare edin cicis
Soran+1 yılSen bakirsin son soylediginden bunu cikardim bir kez bosaliyorsun ve bir kezde bir buck saatmi suruyo neymis o kullandigin geciktirici olmazda hadi oldugunu varsayiyorum seni uzmemek icin bende herzaman agizima bosalttirmiyorum hap kullanmadigim gunlerde goguslerime ya da agizima bosalir korunmak icin buda canim :) prezervatife karsiyiz ikimizde zaten icime bosaldiginda bacak omuza oluyor veya kaşik pozisyonunda o arkamdayken bacagimi actigi sirada bazen kucagindayken patliyor bizde pozisyon zenginligi daha fazla ama anlayamazsin bacaklari 0 acilip oturabilen biriyim ayni zamanda bacaklarimi kafamin arkasindada birledtirebliyorum biz amuda kalkma pozisyonu da yaptik ama siz beceremezsiniz ufak bir tiyo veriyim partnere dogru takla atma pozisyonuyla olabliyor gerisini zaten anlamissindir I. q numaranin 40 tan fazla oldugunu varsayiyorum :)
Soran+1 yılSen fuckboddy misin hayatlarini guzellestiriyormus moron ya :) ya da sen jigolosundur belkide 40 yas uzeriylemi calisiyorsun yoksa bu eylemlerin hepsi hayallerinin bir parcasimi :)
Soran+1 yılHep su orgazm taklidi yapanlar yok mu size bile yalanlarini itinayla inandiranlar kimlik döl israflarina ozguven katip piyasa salanlar yok mu olmayan bir gercege inandiriyolar resmen :)
Cevap sahibi+1 yılHe He bu kadar pozisyon zenginliginiz var yarım saat sen onu yaliyon yarım saatte o seni yaliyor yahu sallayan gördüm senin kadarını görmedim amuda kalkıp seks yapıyormuş ne p*rno film izlersiniz ya içine girmenin zevkini yaşayan hiç bir kimse 1 saat yalayip yutmaz kadın arkadan da zevk alır saçmalama heleki arkadan girerken vajinanın üstünü parmaklar la oksarken delirir zevkten evet bende burada senin okudukları okudum yok erkeğin popusuna parmağını sokacakmis ta prostat yakinmista prostatla oynayacakmista bayan bu sitede okuduklarima ınanmam bir kız benim gotume parmak sokacamista ben bundan zevk alacam mide bulandirici ben zevk in kralini yasatiyorum mutlu da oluyorum benim gotttum den uzak durun yeter jigolo falan değilim sadece bayanlara her türlü zevk vermeyi iyi biliyorum donutlerden anlaşılıyor bu sen neden benimle kavga edip duruyorsun evet partnerlerim de bişey kullandığımi sanıp kafamı sisirdiler ama benim farkım zaten bu en iyisini yasamalari
Soran+1 yılInternette istenilen kimlige bürünmek bir cok meslek grubuna dahil olmak saygin bir kisilik olmak ya da olamadigi karakterin ozlemini bu sekilde tatmin etmeye calisiyor olmakta ayrica bir asalaklik herkes örnek insan herkes muhtesem şahsiyet hee canim sende emin ol sekste basarilisindir kendi kurguladigin fantazilere inanablirsin simdi dekortike ürünü :)
Cevap sahibi+1 yılBen yalan söylemem neden söyleyeyim Manyak misin altındayarı baygın halde duran guzellerimin durumunuda bilirim taklit yapacak kadar iyi yapıyorsa Hollywood ta oynatacam onları inanıp inanmamak sizin elinizde bir sorun öğrenmek istediğin bişey varsa gerçekten yazabilirsin bildiğim bişey se yardimci olmaya çalışırım herkes mutlu olsun 😊 çok zamanını aldın yaa hadi iyi günler
Soran+1 yılHahah farkin var evet gozlemledigim en degisik sizofren türü sensin bunu aklima kaziyacagim kadin arkadan mi zevk alir hahahah guldum tutamiyorum gulmemi klitorisle oynuyorsan o sirada sadece klitoris uyarildigi icin zevk alir anal zevkin fiziksel zevki yok ama belki ruhsal zevki olablir :) arkaya girip cikmasi bana aci veriyor devami gelince sanki tuvalet gelmis hissi veriyor girip ciktikca bu hissin tuhafligini zevkle karistirma sekste zevk verdigini orfazm ettigini söylüyorsun kuru vajinaylami yapıyorsun bunu oksamadan yalamadanmi nasil klitorisi uyariyorsun onu anlat bana merak ettim :) bu arada istedigimde gecede 4 5 kerede bosaltabildigimi soylemistim 20 dk 30 dk on sevismede geceblir bu durumda oral ve ustune 69 pozisyonund tekrar oral eklendigini dusun cok rahat sigabliyor bu zaman dilimine senin gbi bir posta olmuyor bizimki sen 5 dk tık yapip 10 saat yatan cinsten olablirsin biz oyle deiliz :)
Soran+1 yılKadin analdan orgazm olur diceksin nerdeyse pehh sana ne danisilirki kadin arkadan zevk almaz :) bu bir gercek erkek arkadan zevk aliyor test edilmis bir gercek kadini klitoral olarak uyarmadiysan vajinal zevk aldirsmazsin buda bir gercek ilk kalkista 1.5 saat hic bir madde almaksizin (alkol, geciktirici vs) iliskiyi surduremezsin buda gercek :) alkol almiyorsan tavsiye ederim
Soran+1 yılSenin goruslerin olgulari degistiremez erkekler arkadan zevk alacagini aslinda bilir ama bir cogu alismaktan devam ettirmekten korktuklari icin kalkismazlar basta hizli bir bosalma metodur mast yaparken yaparsan veya kadin oral yaparken arkanla oynarsa daha hizli bosalirsin 5 kat daha fazla zevk alirsin eger pasif olarak iliskiye girme egilimi varsa uzun vadede sertlesme bozuklugu yani empitans denen bir sorun ortaya cikiyor :)
Soran+1 yılCevapladigim herseyi googleye sorablirsin ansiklopedi gbi insanim ya cahiller bende alerji yapıyor :)
Cevap sahibi+1 yılEvet hayatında gördüğüm kendini bilgili sanan cahillerdensin benim söylemedim şeyleri ben söylemiş gibi yorumluyorsun buda beni değil seni şizofren hasta ruhlu biri yapıyor ben sana bayanlar arkadan alınca orgazm olur demedim zevk alır acı ile karışık bir zevktir bu yanlış bulacam diye kendini rezil edip durma helede vajina ile oynuyorsan aynı zamanda bu o pozisyona ayrı bir zevk katar kizlar götü nden bosalmaz ergen gerisi senin sevgilinin hoşuna gidiyordur götü nun parmaklanmasi siz parmaklatmaya devam edin birbuçuk saatte yaklaşık 10 pozisyon deneyip sevgilin seni bosaltamiyorsa o senin kismetsizligin benim gibi biri zor bulunur sen elindeki ile oynamaya devam edeceksin yalayip yutun birbirinizi bu da sizin küçük zevkiniz olsun gelmiş burada sevgilimle sevisirken eski sevgilimin adını sayiklasam diye salakta bir soru soruyon ne olurmuş ama çok deneyimlisin sevgilinle oral yaparsınız anca söyle bakalım o kadar uyumlu bir ciftseniz ne diyecek sana üzüldüm durumuna
Soran+1 yılHass sktir diyorum Hadi iyice sacmalamaya basladin sen kepaze biz dogaclama yapıyoruz ve yalanmaktan da zevk aliyorum senin gbi bir malla iliskiye gircegime viblator alirim soru ac bkalim paylas hipotezini ben ilk bosalmamsa 1.5 saat suruyor de yorumlari oku Ben ispatlara dayanarak konusuyoruM :) eski sevglimin adini sayikliyim demedim aklima bu soru geldi sordum sevglim olduktan sonra baskasina ihtiyaç yok
Soran+1 yılBosaltamadiginimi saniyorsun yazik sevglimle yarisamazsin bile gel sana erkeklik dersi versin benim manita :)
Soran+1 yılYalvarsalar arkaya girmem diyene bak anal konusunda prof kesildi hayallerinide al bir * git sorum altindan cahil avam ucube acuze varlik bilmeyenlere anlat sana ancak 8 yasindaki inanir hayvanlarda senin gbi sok cikar yapiyor zevklerin bile siradan aciz :)
Cevap sahibi+1 yılBoş konuşuyorsun git biraz Evcilik oyna manitanla istediğim zaman bosalabiliyorum buda beni farklı kılıyor sen zaten biryerlerine bişey soka soka alismissin gerçek bir pennnisss girmemiş içine yoksa böyle aptttalca bir soru sormak aklına gelmezdi o penisin 1 saat sonraki ateş gibi halini içini kaymasini zevkten ayakta duramiyacak duruma gelmeyi hayatın boyunca yasiyamiyacaksin buda senin sansizligin yapacak bişey yok elimdekinin kıymetini bil bu durumunu takdir etmiyor değilim 👏👏👏
Cevap sahibi+1 yılanal girmiyorum artık diyorum ama bu işin ustalariyla olmadım demiyorum bir kız arkadaşım vardı anal kralicesiydi kocasına sakliyacakmis bekaretini saygı duyardin yoklukta iyi iş cikarirdi zevk almasa hayrina yapacağını da sanmıyorum
Soran+1 yılKuru vajinaya girmekten sonra kuru kuru anal yapmal vayy bunlara zevk diyor ZavaLli kendjni avut hayallerin bile mantiksiz seninle hangi kadin olsun ya ancak genelevde parasiyla yaparsin sana kimse kendini kesfettirememis erkekligi doyasiya yasayamamis sanalda kendini olmak istedigin kaliba sokuyorsun :) partneriyle bosaliyormus onun farkiymis yok biz bosalmiyorux işiyoruz zaten :) Hayvanlarin bile yaptigi ciftlesmeyi senjn gozunde ilahlastiran hic bizaman sahip olamaman sanirim :)
Soran+1 yılSorunun benim cinsellik hayatimla ilgisi yok milli ol ondan sonra konusuruz tatlım sana he der geçerim artik :)
Soran+1 yılSevismeyi bilmiyorsun girip çıkmak icgudusel bisey sonradan ogrenilmez hayvan dürtüsüne sahipsin sevisemeyen erkek iticiligi iyy :)
Cevap sahibi+1 yılNe kurusu ruh hastası Bebe yağı kullanıyordum parmaklarda bu konuda yardımcı oluyordu bana neyse manyak karı belkide sen benden daha iyi sikiyosundurrr partnerini olabilir büyük konuşmamak lazım benim sana bir sorum var belki deneyimlisin belkide çok okumussun bu şeyleri benim için bu önemli değil benim için ben onemliyim sorum bu partnerlerim penisimle oynarken illaki zevk suyum çıkıyor her ellediklerinde bunun nedeni nedir neden bu kadar islaniyorum
Soran+1 yılBak kardesim sevismiyorsun dokunmuyorsun opmuyosun dillemiyorsun sadece seksten bahsediyorsun biz ayri kulvarlardayiz sen siradan iliski tercih ediyo Olablirsin partnerinde baska bisey gormedigi icin iliskiyi boyle bir sey saniyordur sevglimin arkasina dokunmam ben neden buna alistiriyim ki ama yaptigim kisiyi alistiririM bunda da iddialiyim :)
Soran+1 yılejekülasyon olmadan salgılanan içinde sperm taşımayan bir prostat sivisi zevk suyu iliskiye hazir olduğunu gosteren bir akinti Zevk suyunun neden geldigini bilmiyormusun sahiden :)
Soran+1 yılSen onemsemesende kadin icinde zevk suyu önemli bir etkendir sevgililerin hic bir zaman islanmamis siril siklam olmamistir yalatirken saclarindan asilip titreyerek bosalmamistir sevismeyi bilmeyen kisi seninle idare edeblir ancak :)
Cevap sahibi+1 yıll*n eşşek karı benim durmadan 90 dakika pompaladigimi mi sanıyorsun benim partnerlerim bosalmaktan islanmaktan geberiyor diyorum kendilerini temizlemekten 1 paket peçete bitiyor sapur supur seslerden ben bile bıktım sevişmek demek illaki partnerimin vainasini yalamak o da benim pipimi yalamak değildir bunu anlamiyorsun ben onların parmaklarını yaliyorum sırtını yaliyorum bacak aralarını yaliyorum boynunu kulaklarını ensesini öpüyorum ama üreme bölgesini yalamiyor yalamiyorum da sen nasıl anlıyorsun ben ne anlatıyorum sen nasıl bişeyler cikariyosun bundan bide kimseye dotumu parmaklatmam o kadar istersem zevkten oluyum sen soruma cevap ver
Soran+1 yılSen sevismeyi anlatmiyorsun duzusmeyi anlatiyorsun bu yuzden senin sevismekten anlamadigini dusundugum icin bu yargıya vardim kucul dokunuslarla opucuk kondurmakla belki zevk veriyorsun ama zevkin doruguna cikartsmiyorsun hep bişeyler eksik senin iliskinde
Soran+1 yılSen basta kaybediyosun sinirlar kurallar koyuyosun neden midem bulamir dusuncesiyle bir ksc kere pasakli pis biriyle yatmissin herkesi ayni lefeye koyuyosun benden tiksinen biriyle asla isim olmaz benimde ondab midem bulanir opusmem bile o kisiyle tutku ve hazzin oldugu yerde acaba midem bulanirmi gbi bir soru olusmaz hissizsin sen
Cevap sahibi+1 yıltamam ben bu işi bilmiyom fındık kadar cukum var bunlarda salak zevkten dört köşe oluyorlar hatta ben sadece mast yapıyorum hepsi hikaye bana cevap ver neden pipimle oynadıkları zaman sürekli islaniyorum 15 dk git gel yaptıktan sonra bile ellediklerinde illaki zevk suyu cikiyo
Soran+1 yılSonunda itiraf ettin aferin :) sertlestigi icin sıvı gelir neden gelicek abaza oldugun icin dokununca bile zevk suyu geliyor cogu abazada olan bir durum sana özgü degil yani :)
Cevap sahibi+1 yılHala bana laf koyma derdinde sen sevismeyi bilmiyorsun aklımdan şu an geçen tek düşünce şurda yatagimda uzanıyor olman ve zevkten haykirislarindan bagirmalarindan ki ağzını da kapatmiyacam ses kaydı yapacam sonra inkar edersin seni sabaha kadar zikkmmeek yeter uyustum heryerim titriyor sıcaktan yanıyorum oluyorum diyeceksin kalkıp banyoya giderken dizlerin titreyecek yuruyemiyeceksin de beni sinirlendirme lütfen soruma cevap yaz uyuyalim artık
Cevap sahibi+1 yılKötü bişey yazmak istemiyorum hakaret etmek istemiyorum cevap yaz gideyim sacmalayip durma haftada 5 kere sexs yapan adam abaza mi olur zorlama beni hakaret yemeği sevsen bile etmiyecem sana
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen bişey den anlamiyorsun ben 15 dk git gelden sonra ellediklerinde neden zevk suyu geliyor diyorum hala konuyu dotunden anlayıp sertlestigin için abaza olduğun için gibi aptalllca bir cevap veriyorsun yahu ben 15 dk git gel yaparken Benin zikkiimm kakmadan git gel yapıyorum ama ellediklerinde kalkıyor değil nasıl bir beyin yapısı bu ben cevabimi aldım sen git başkalarına saçma fikirlerini anlat
Soran+1 yılNe diyosun ya embesil kalkmadan git gel nasil yapiyosun git cocuk parkinda oyna aciklamasini yaptim hayirdir seks klavuzumu rehbermi saniyosun beni benim cevabimin dogru olmasina onem yok senin kafadan kine uymali dimi dar görüşlü insan seninle vakit kaybediyorum gider köpek egitirim daha iyi sonuc alirim
Soran+1 yılHaftada 5 kez seks yapiyormus masturbasyonu fazla kacirdin galiba :) isin gucunde yok senin tum gun burada takiliyosun ve haftada 5 gun seks yapiyorsun hehe :) bak 2 gununu burada harcadin hani 5 gun yapiyordun :)
Soran+1 yılButun bos insanlar da bana denk geliyor ya cahil avam kultursuzleri egitimsizleri beni buluyor gerizekali olmanin temelinde yatan sey ne biliyormusun bilmedigin birseyde atar tutar yapiyosun ama dogruyu asla ogrenemiyosun dogru bileni dinlesen belki ozaman kendini gelistireblirsin aptalligini savunan bir insana bu kadar cumle bile fazla
Cevap sahibi+1 yılMal gördüm de senin kadar büyük bir baş görmedim bir pok tan anladigin yok atıp tutuyorsun okuma ozurlusin okuduğunu da anlamiyorsun sen sadece dondurma gibi yalamayi bilirsin gel benimkinide somur belki franboazli çıkar bayilirsin tadına ya da git partnerinin gotunu parmaklamaya devam et haftada 5 gün sexs yapmak senin dusunebilecegin bir şey değil 90 dakikanın hayalini bile kuramazsin embesil beyin özürlü anca got yala got parmakla sen bişeyi yapamiyorsun yapamıyorum de yapana söz soyleme senin için efsane olan bişey benim için sıradan senin gibi moronlar insanı sexsten sogutur bişey bildiğini sanan cin olmadan adam carpmaya çalışan ukala hadi ñaş karını da nutella kazanina sok belki yuttugun spermlerden nutella akar ekmeğe sürer yersin midesiz pislik bu nasıl bir yokluktur nerde yaşıyorsun arabistanda mi biraz gelisin kendinizi gelistirin bu olmaz şu olmaz ben istesem hersey olur man kafa defol git başımdan
Cevap sahibi+1 yılUlannn seni Hayr sevap için bile sikmemmm mide bulandirici aç fare seni
Soran+1 yılO kadar kendinden eminsen gizliyi açmalisin bence 3 gram beyni 3 tane beyin hucresi var onuda bana laf sokmaya calisirken ölduruyor yazik biraz tasarruf ya hilkat garibesi gbi bir insan haftada 5 gun seks yapicak ama ben yapamicam :) ne guzel yalan sikiyorsun cortexten mahrum beynin sapiyla yasamakta olan canli beyin kabuğu cikarilmis denek hayvani sanal varlik disarda eksik aldigin para ustune bile karsi gelemicek vasiftasin tek kaliba girebildigin yer burasi kucukken ailesi tarafindan hor görülen desteklenmeyen insan tipi sanalda bir kac pozisyon ögrenince p*rno izleyince seks egitmeniyim sanan idiot modaci degilim ama ölçülü giydiririm :)
Soran+1 yılBen yrrak hastasi değilim sevglime oral yapiyorum bumu sana uç geldi acligini boyle bastiramazsin sana kimse yapmiyor ama baskasina yapani assagiliyorsun hobiye bak fobiye cevirmesini bilirdim ama tenezul etmiyorum hayatinda ne karsi cinsten ne ailenden nede arkadaşların dan ilgi saygi sevgi gorememissin bu yuzden cevreye onyargili ve senden daja iyi hayat yasayan iliski yasayan herkese ofkelisin gereksiz elestiri gizli hayranliktir aslinda muhalefet olurken icin gidiyordur zavalli ezik şahsiyet
Soran+1 yılSenin gbi sevismeyi bilmeyen 5 dk tik yapip gunde bir daha kaldiramayan iktidarsiz biriyle olcagima sinirsiz iliskiye renk kattigim biriyle beraberIm ve seviyorum bak seni cozdum sosyal hayatIn yok ya da sosyallestiginde farkina bile varilmiyor sanalda olmak istedigin profili temsil ediyosun cunku dikkat cekmek bir sifat sahibi olmak istiyorsun aslinda hicsin :)
Soran+1 yılSevglimi sikmiyorum ama seni siker follos edeblirim seni oyle bir hale getiririm ki doğduğuna pişman değil çıktığın ama dusman olursun kancık :))
+1 yılDikkat ölüm tehlikesi🔫
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUstunden kalkar siktr ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşimi bitirir yol veririm
11 Yorumla
Soran+1 yılKisiligine tukurmek isterdim
+1 yılsktr gt lütfen derim
02 Yorumla
Soran+1 yılLütfen mi cok kibarsin :)
- +1 yıl
yani öyleyimdir :)
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Oh derim
01 Yorumla
Soran+1 yılHosunami gider
- Cinsellik konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen döverim.
00 Yorumla
+1 yılSktr g*t derim
00 YorumlaHerşey o anda biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiktiri cekerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle olmali :)
Cevap sahibi+1 yıl((:
daha sert severim...
00 Yorumla
Devamını Gör(16)