Cinsel Yaşam Erkekler, sevgilin reglken sevişir misin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sevgilin reglken sevişir misin Erkekler, sevgilin reglken sevişir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Sevgilim isterse evet 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevişiriz oral ya da sürterek bosaliriz bile 0 0 Yorumla
Ögrtmn42 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Vajinal olmaz ama arzulanirsa anal ve öpüşme okşama yapilabilir bence 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevişilir özel bölgeler açılmaz girilmez öpme dokunma ten teması tabiki uygun 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. elbet sevişirim. onun o dönemde daha çok ilgiye sevgiy ihtiyacı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ohoo görmeyeli baya uçuk sorular sormuşun demek ki eğilimin var bu işe... Evleneceğin kızla yapmam o zamanında öpüşme elleşme olur olursa da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biter bitmez sevisirim gerçi bazen tam bitmemiş oluyor hafif kan oluyor ama olsun 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevişirim ama birleşme olmaz 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İsterse olabilir ama seks olmaz 0 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sabretmek varken, niye elimi kana buliyim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adet kanina ekmek banar yerim sen ne diyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İğrençsin 🤢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eliminen dayı eliminen Yorumla Soran +1 yıl Ne pissin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saka yapiyorum öyle birisi değilimZaten bakirim ve hayatımda hiç adet kani gormedim Yorumla Soran +1 yıl İnanmıyorum Bakir olduğuna Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden inanmıyorsun ki, anonim halimle yalan mı soyleyecegim Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Mikrop kapılır sağlıklı değil 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadece öpüşürüm ve ona oral yaptırırım. 0 0 Yorumla
erdem7447 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Sevişirim Kanı Esmerim Hatta Yalarım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İğrenç Yorumla erdem7447 +1 yıl Canım Şimdi İğrenç Geliyor Ama Benim Yerimde Sen Olsan Sen de İsterdin Çünkü Siz Kız'sinız Ve Ben Hiç Vajina Olsun Meme Olsun Görmedim İ Yüzden Çok Seviyorum Onları Yorumla erdem7447 +1 yıl Doğurumu Sence Az Da Olsa Doğruluk Payım Var Bence Yorumla erdem7447 +1 yıl İnsan Karşı Tarafın Özel Bölgelerini Merak Ediyor Sen Mesela Hiç Merak Etmiyormusun Erkeklerin Penisi Nasıl bir şey Diye Yorumla erdem7447 +1 yıl Cevabını Bekliyorum Yorumla erdem7447 +1 yıl Ayşe Hanım Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sevişirim 0 0 Yorumla
iyissker Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl sevısmede sevıye onemlı tam bırlesme olmadan olur 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olabilir nie olmasın 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Sevgilim isterse evet
Sevişiriz oral ya da sürterek bosaliriz bile
Vajinal olmaz ama arzulanirsa anal ve öpüşme okşama yapilabilir bence
Sevişilir özel bölgeler açılmaz girilmez öpme dokunma ten teması tabiki uygun
elbet sevişirim. onun o dönemde daha çok ilgiye sevgiy ihtiyacı var
Ohoo görmeyeli baya uçuk sorular sormuşun demek ki eğilimin var bu işe... Evleneceğin kızla yapmam o zamanında öpüşme elleşme olur olursa da
Biter bitmez sevisirim gerçi bazen tam bitmemiş oluyor hafif kan oluyor ama olsun
Sevişirim ama birleşme olmaz
İsterse olabilir ama seks olmaz
kırmızı ışıkta beklenir.
Sabretmek varken, niye elimi kana buliyim.
sevgilim isterse sevişirim.
Cinsel birleşme olmadan sevişirim.
Adet kanina ekmek banar yerim sen ne diyorsun
İğrençsin 🤢
Eliminen dayı eliminen
Ne pissin ya
Saka yapiyorum öyle birisi değilim
Zaten bakirim ve hayatımda hiç adet kani gormedim
İnanmıyorum Bakir olduğuna
Neden inanmıyorsun ki, anonim halimle yalan mı soyleyecegim
Mikrop kapılır sağlıklı değil
Evet sevişirim. Neden sevişmeme engel olsun ki?
Regl iken sadece ön sevisme olur oral olmaz
Sadece öpüşürüm ve ona oral yaptırırım.
Sevişirim Kanı Esmerim Hatta Yalarım
İğrenç
Canım Şimdi İğrenç Geliyor Ama Benim Yerimde Sen Olsan Sen de İsterdin Çünkü Siz Kız'sinız Ve Ben Hiç Vajina Olsun Meme Olsun Görmedim İ Yüzden Çok Seviyorum Onları
Doğurumu Sence Az Da Olsa Doğruluk Payım Var Bence
İnsan Karşı Tarafın Özel Bölgelerini Merak Ediyor Sen Mesela Hiç Merak Etmiyormusun Erkeklerin Penisi Nasıl bir şey Diye
Cevabını Bekliyorum
Ayşe Hanım
Sevişirim
sevısmede sevıye onemlı tam bırlesme olmadan olur
Evet neden olmasın
Hayır.
evet sevişirim
Evet ileri gitmeden
Saçmalamayın lütfen
Asla
olabilir nie olmasın
Evet