AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Neyine pişman olursunuz anlamam. Tamam yaşamışsın geçmiş gitmiş. Te allam ya :D
Hayır anlatmamalısın. Eğer birgün yüzüne vurursa daha çok üzülürsün.
Uyudun mu
Aslaaaa gunahin senindir kimseye anlatma sorunlr cikar
Seviştiniz mi çok sodyumu seni çırıl çıplak elledi mi göğüslerine öptümü her yerini popişine vajinana dokundumu.
Oral yapmis :-)
Sakın atlatma kardeşim, sen biriyle yatmamışsın, unut o geçmişi yoksa seni yakacak.
Rabbim mutlu etsin.
Onunla bir hayat birleştireceksin eninde sonunda dönüp dolaşıp bir şekilde pişirip karşına çıkartır. İyi günde var kötü günde
anlatmana gerek yok kimbilir o ne naneler yedi. tövbe ettiysen günahın Rabbinle senin aranda kalmalı
Ne diye anlatacaksın? Gerek yok bence. Pişmansn iyi güzel ama sonuçta onu aldatmadin
Geçmişinden tövbe ettiysen hiç kimseye günahlarından bahsetmemen gerekir sakın böyle bir şey yapma
bekaret durumunda bir sıkıntı yoksa söyleme, nurettin hoca günahına başka birine söyleyerek onu da ortak etme gibi bir söylemde bulunmuştu ben de bunun daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. el sonuçta başına da kakabilir
Yalnız bazı hocalar üstü kapalı söyle diyor. Karşı tarafın bir sürü şeyi olduysa ne olacak? Niye öyle birini isteyelim?
erkeklerde hiç anlaşılabilecek bir durum değil o zaman biriyle beraber de olsa. çeşitli düşünceler var zaten farklı hocalarca. ben bana en makul geleni söyledim.
Yalnız kadında da anlaşılmıyor. Kanama olacak diye bir şey yok. Velev ki kanadı diktirmişte olabilir daha çok şüphe var ortada.
ne diyelim allah karşımıza güvenilir iyi haleden insanlar çıkarsın. hilekarlık yapan öyle ya da böyle yapsr zaten
İşte en azından sorup bir test etmek gerekiyor beden yüz göz hareketleri ile mikro ifadelerle ses tonu ile ama konuşulmazsa hiçbir şey anlaşılmaz.
e yalan da söyleyebilir. diktiren kişi yalan mı söylemeyecek. ama ilk görüşmelerde en azından söylememeli bence. geleceği olmayan bi ilişkide neden böyle bir özeli paylaşmak zorunda kalsınlar.
Ne söylememeli? Benim geçmişimde birtakım şeylerim oldu yaşadım der konu orada kapanır. Tek tek yalan olup olmama durumlarını yazmaya çalıştım.
işte sence kapandı ama karşkdaki kapatmayabilir. görücü usulüyse hele aradaki kişilere bu özel bilgi aktarılır arkada dedikodu vs yapılır. hoş değil bence
Neyin dedikodusu? Kime bilgi aktarılır? Onlar özel olarak görüşecekler zaten.
ya işte karşıdaki kişi bunu söyleyip başkalarına aktaracak biriyse
Neden söylesin? Neyi söylesin? Bir şeyler yaşadım der konu kapanır. Basit. Bunu söylesen bile ne olabilir? Madem bunlardan utanıyor. O zaman önce Allah'tan utanacak o kişi yapmayacak. Kuldan utanıyorsun ama seni her daim gören Allah'tan utanmayacaksın tam bir çelişki bu.
buna zaten katılıyorum. keşke kimse bu hataya hiç düşmese. ancak tevbe etmiş birinin bunu unutmaya çalışması da varolabilir. sonuçta bunu yapan kişi Allaha hesap verecek ancak insanlar adını çıkaracak.
Bir Müslüman başka bir müslümanın günahını saklamalı ayrıca. Böyle bir şey de var. O yüzden isim çıkacak falan diyemeyiz direkt olarak.
sence bunu yapan kaç insan var. kaç kişi gerçek mümin ya da. tr toplumu gibi dedikodu seven bi toplumda hele de
Orası beni ilgilendirmez. Madem bunların olmasını istemiyor o zaman aday bunları yapmayacak söz söyletmeyecek basit.
bu mevzular yaşanmaz inşallah hiç ne diyim kimse uğraşmak zorunda kalmaz umarım
Soruya bakarsak bazı şeyler yaşanmış.
sorudan bağımsız temenniydi. bu cümleye de terslenmezsin ya dldkldfk
Zaten soruya bakarsak dedim. 😉
fark ettim
Hiçbir şey anlatma çok pişman olursun. Gerek yok geçmişte yaşanan geçmişte kalır.
İçine girmediyse anlatmana gerek yok. Girmiş olsa bile gerek yok
İstekli değilsen, o kişinin hayalleri ile oynama, sevmiyorsan zaten uzun sürmez , o kişiyi dünyaa kadar borca masrafa sokma
Açıkça söyleyeceksin eveleyip gevelemeye lüzum yok
erkekler söylüyo mu smk açıkça
anlatamassın kendınıde zorunlu hıssetme 20 yasınd kadın deılsın kaldıkı oda erkek olarak masum deıl
Neden anlatmak istiyorsun ki yasanmislar eskiden bakire olmadığını mi soyleyeceksin mesala
Ne diye anlatacaksın olan huzurunu bozma ki sonradan her seferinde yüzüne vurmasın
Saçmalama ya. O bakalım kac kisiyi gibti. Anşatma sakın mal olma
Geçen dinledim bunu ben dini olarak bunu anlatmamak gerekmiş bilgin olsun
Peki biz karşı tarafın geçmişte bir şeyi olduğunu nereden bileceğiz? Bazı hocalar da üstü kapalı söylenebilir diyor ona bakılırsa.
@EricaFeuer sormayin abi o zaman detayini çok önemli bişi varsa onu sorun geçin yani
Ne gibi bir detay?
@EricaFeuer kız tek tek ne yaptigini anlatmak zorunda değil dinen de değil ama karsi taraf soruyosa onun için önem arz eden şeyi evet hayir var yok der kapatir incik cincik arastirma yapcak degilsin
Ben her şeyini sorsun demedim. Bir şeyler oldu der konu kapanır. Bu kadar basit.
Hayır anlatma. Günahlar gizli tutulmalı.
Başından ne geçti ki?
Bilmesine gerek var mı
Gerek yok ama istemediğin biriyle evlenme
Bence hiç gerek yok anlatıp da huzurunu bozma
Anlatma , ilerde acısı çıkar.
Anlatmamalısın daha doğru olur
anlatmana lüzum yok
Anlatmak zorunda değilsin, hatta anlatmamalısın.
Anlatma ya niye anlatiyorsun , o senin ozelin
Geçmişini bilmesine gerek yok
Gelen taliplerine anlatıyor musun.
32 yaşına kadar nasıl dayandın:)
Sen kaç yaşında sevişmeni veya ilişkini yaşadın
Anlatma sakin, sogur senden
anlatma Allah bilir o ne yaptı
Anlatsan yüzüne bakmaz ben olsam midem bulanır senden
anlatmanı gerektirecek bir durum yok
Söylemek zorunda değilsin
Anlat ama anlatırsan belki gelmezler.
Hiç gerek yok anlatırsan evlendiğin de bu adamın aklından hiç çıkmaz
Ama anlatmazsa günün birinde bir yerden de duyorsa ne olacak? Bence baştan söylesin kabul etmezse herkes yoluna bakar.
Her şeyi açık açık anlat
hayır hoşlanmaz bende hoşlanmazdım anlatmayın bunu
Yok ne gerek var söyleyip de migde bulandirmaya
Anlatma sakın o boku yedim iyi olmadı
Benden saklanmasından hoşlanmazdım asla
hâla bakireysen bisey anlatma
Gecmisi birak bi kenara
Herkes hata yapar takma bukadar
Sevmediginle evlenirsen.. aldatirsin. sevmeden adamin koynuna nasil gircen
Yani o sormadığı sürece bence anlatmana gerek yok
Anlatılacak bir şey yok
Hayır asla söyleme sanki o dürüst mu olacak.
bakire isen hiç anlatma.
Anlatacak bir şey yaşamamışsın
Benim vicdanım hiç rahat değil 😔
O kadar yalınlaşmalardan artık ilkokul da bile oluyor içini ferah tutmaya çalış
Ben kendimi iğrenç karaktersiz hissediyorum.28 yaşına kadar kendimi sakındim korudum son zamanlarda yenik düştüm. inanin o kadar pişmanım ve o kadar zor ki ben nasıl yaptım bunları düşündükçe kendimden iğreniyorum
Düşünmemeye çalış hayat hatalarla solu düşe kalka büyüyecwlsin öğreneceksin
Asla anlatma geçmiş geçmişte kalsın.
Anlatmak zorunda değilsin
Kesin pişmansındır kesin.
Gtun durmamis bari agzin dursun
Sus otur oturdugun yerde
Yoruma bayıldımm
Tabiki anlatma deli misin
Tabikşfe herşeyi bilmek hakkı
İnançlı biriysen öbür tarsfta işin zor olur belki o senin davranışı yaptıgını bilse evlenmicek ama sen ondan sakladıgın için evleniyor
Yakınlaşma ne anal oral mi
knk anlatırsan biter bilgin olsun
Çok tecrübe kazandın mı peki geçmişte?