Yaşım 32 kimseyle cinsellik yaşamadım fakat bende nefesime yenik düştum daha önce yakınlaşmalar yaşadım, çok pişmanım çok üzülüyorum da geçmişi geri getirecek şansım yok maalesef 😔 şu an bir talibim var onada çok istekli değilim ama artık güzel helaliyle bir yuvam olsun istiyorum. ona başımdan böyle şeylerin geçtiğini nasıl anlatabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSanki yanlış bir şey yapmışsın gibi neden pişmanlık duyuyorsun ki? Sevişmek doğal bir ihtiyaç. Vajinal koruyup anal yaptın diye suçlu mu oluyorsun? Şu namus kafasını çözemiyorum. Namus iki bacak arasında olmadı, olmayacak. Öyle bakarsak bisiklet selesinde kızlığını kaybetmiş insanlar da cehennemde yanacak. Namus tanımının sadakat olduğunu anlatmak gerek. 32 yaşına kadar yapmadım diyene kim inanır? Bence söylemene gerek bile yok bunu tahmin edemiyorsa maldır zaten. Bir de sevmediğin adama neden varıyorsun ki? O evlilik de uzun sürmeyecek gör bak. Madem sakladın bekaretini şu güne kadar bari git de sevdiğinle yaşa.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim burada gizliyim kimseye yalan borcum yok.. üstü çıplak bile sevişme olmadı öpüşme sarılma dokunma oldu ilerisi olmadı.. git sevdiğin kişiyle evlen diyorsun bunları yaşadığım kişi benim sevdiğim kişiydi ne yazıkki evli olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı.. şimdi seviyorum diye iki çocuk babası olan bana dünya kadar yalan yanlış yapan adamla gidip evleneyim? her şey o kadar zor o kadar ağır ki inanin bu Yükü taşımak ölümden beter. allah kimseyi imkansız aşklar ile pişmanlıklar hayal kırıklıkları ile sınamasın..
- +1 yıl
Ne hayatlar var kendine haksızlık etme. Adam zorunlu göreve gidiyor bomba düşüyor kötürüm kalıyor o ne yapsın? Kendinle barış başka faniler için kendini yıprattığına değmez. Şu hayatta önemli olan birkaç şey var. Sağlığın, ailen ve hayat kaliten. Gerisi her zaman değiştirilebilir.
En İyi Cevaplar
Açıkçası anlatmak zorunda değilsin. Dinen düşünüyorsan yine anlatmak zorunda değilsin. İnsan pişman olur ve geri döner ise Allah a verir hesabını. Ayrıca iyi insan olmanın şartı bunları yaşayıp yaşamamak değil. Hatalı ise hatasını görüp düzeltmesidir. Açıkçası ben yakınlaşmadım bu yaşıma rağmen ve yaşamış olan bir kadın ile de görüştüm. Kendi anlatmak istedi. Anlatmasa da geçmişini kurcalamazdım. Başkaları tarafından çok fazla şey bilinmiyor ise ve sizi sıkıntıya sokmayacak ise geçmişi eşelemenin alemi yok ve söylemek zorunda değilsiniz.
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görücü gelen kişinin de mutlaka vardır. Geçmişte her insan bazı şeyleri yapabilir. Önemli olan bugün ve sonrasıdır. Durduk yere anlatman ters tepebilir ve durum daha kötüye gidebilir. İlerleyen dönemlerde konusu açıldığında sadece yüzeysel şeyler vs diyerek anlatabilirsiniz. O da tahmin eder böyle şeylerin olabileceğini
00 Yorumla
+1 yılSen o adamın geçmişini biliyor musun? Hayır. İlgileniyor musun ki evlenmek istediğine göre hayır. Eee o zaman sorun ne? Yani cinsellik yeme içme gibi temel aktivitelerden biri. Bu kadar tabuya, bu kadar alengerli işlere ne gerek var yahu? Ve gelen kişiler muhtemelen akrabadan eş dosttan kişiler sen bu adama bunu anlatırsan adam seni reddedecek üstelik anası ablası teyzesi halası ortalıklarda bunu diyecek ve seni rezil edecek 32 yaşına kadar bekâr kalmışsın bir 32 yaş daha kitler sana bu detaylar. Oğlunun elinin kiri olur ama gelini tefeye koyarlar bu eski kafalar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
106Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYüzeysel ise anlatma hiçbir şey yaşamadım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence anlatmamak daha doğru
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Hayır kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin. Geçmişte herkes doğru yanlış birşeyler yaşar ve geçmişte kalır. Sonuçta sizinle görücü usulü evlenmek isteyen damat adayının da mutlaka geçmişinde yaşadığı ilişkileri olmuştur. Umarım istediğiniz gibi olur her şey mutluluklar 🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten 25 yaşın üzerinde bir kadın bakir olsun olmasın ilişki yaşamıştır. otomatik. Yaşamadım diyosa da yalan söylüyordu. 24 yaşını geçmeden kadınların %95 kısmı bakireliği sıyırıp atıyor. anal-oral-vajinal hiç değilse oral yapmış oluyor. Gizli ve saklı tuttukça kolaylıkla kendilerini cenneten düştüklerini iadda edebilirler. Jinekolok bile bunu bozamaz. Zaten gösterem seni diyen birine ne münasabet diyip kolaylıkla asenalık yapılıp kıvıra bilirsiniz ve gene kanatlı melek rolüne devam edilebilir.
20 Yorumla
+1 yılDürüst olmasin.. herseyi acik acik.. anlatmak olmadigini bilmedigim..!
Ne yasadigini bilmiyorum kendini affet ve bu hic kimseyi ilgilendirmez..
Kendine sakla..
4senedir Danismanlik yapiyorum edindigim tecrübe! Bir erkege gecmisini anlatmicaksin!33 Yorumla- +1 yıl
Erkekte anlatmasın o zaman. Edindiğin tecrübe oldukça boşmuş demek ki.
- +1 yıl
Anlatmak zorunda degil.. Ben erkek.. anlatsin kadin anlatmasin demedim..
Eskileri anlatmak.. sadece kavga mazemesi hazirlar.. bu durumu olgunla kaldiricak sayili insan vardir..
Siz neden bunu buladar üzerinize aldiniz? - +1 yıl
Kavga malzemesi hazırlamaz. Ona göre yol çizilir baştan. Asıl sonradan ortaya çıkarsa sıkıntı. Karşı taraf önemsiyorsa bağ olmadan bırakmalı bağ olduktan sonra sorun oluyor bunlar.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte yaşadığın şeyler sadece seni ilgilendirir. Sen kimseye yanlış bir şey yapmadın. İhanet etmedin, yalan söylemedin.
Anlatmanın hiç bir anlamı yok. Anlamsız yere huzurun bozulur.20 Yorumla Hayır anlatma, ne gerek var. O sana her şeyini anlatacak mı. Geçmiş sonuçta. Kaldı ki bekaret gibi bir durum söz konusu değil. Yüzeysel sadece. Erkek milleti olunca çok normal oluyor ama kadın aynı şeyi ya da benzerini yaşayınca vay vay olaylar olaylar...
Pişman da olma ayrıca. Sen de insansın neticede.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBrnce hiç gerek yok bakarsın bununla seni imtihan ederler olmuş bitmiş bir şey neden gündeme karanlık düşüresin her insan bir şeyler yaşar demek ki onları deneyimlemen gerekmiş ki olmuş ve madem o sayfayı yırrtın attın bence kendine haksızlık ve kötülük etmeden huzura ve kuracağın yuvaya odaklan şimdiden mutluluklar dilerim
00 Yorumla
+1 yılAnlatmamalısın huzurun kaçar diycem de şöyle bir durum var ilerde senin ağzından değil de başkasından duyarsa sana oluşan güvenini kırarsın, ona geçmişte bazı şeyler yaşadığını ama bunun artık senin için bir önemi olmadığını, başkasından değil senin ağzından duyman gerektiğini söylersen eminim anlayışla karşilacaktır.
00 YorumlaBence mantık evliliği yap siz burada yazan yorumları boş verin hepsinin midesi işkembesi geniş insanlar anlatmayın bence erkek milleti sonuçta kafa yapiniz uyuyor ise görücü usulüyle evlenmek daha güçlü aile bağları kuruyor burada flört olup evlenmeden önce her türlü herzeyi yiyenler daha sonra bitkinlik doyma başka istek heves yüzünden aldatanlar mi desem her şey gördüm onun için kafa yapiniz uyuyor ise neden olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden anlatıyorsun ki? bence gerek yok. sonuçta onu aldatmadın. o hayatında yoktu geçmişte. bence böyle şeyleri anlatmaya gerek yok. konusu açılırsa bile söylemeye gerek yok. geçmişte kalmış bir şey ama illa içim rahat etmez diyorsan anlat. sen bilirsin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜzelecek pişman olunacak bir şey yok, tecrübedir her şey az ya da çok. Öte taraftan geçmişin kimseyi ilgilendirmez. Değil anlatmak zorunda olmak o sorduğunda cevap vermek zorunda bile değilsin.
Ayrıca sevmediğin biriyle neden evleniyorsun bu saçma bir karar değilmi?
00 Yorumla
+1 yılNiye anlatasın ki? Olmuşa olmuş o sana herşeyi anlatacak mi sanki? Anlatsa ne kadarini doğru anlatacak? Çıkın bu kafadan. Kendi kendinizi küçük düşürüyorsunuz. Herif her halti yesin kötü hissetmesin sen burada dertlen. Salla gitsin hayatım.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah ve senin arasında bir şey kalmalı. mesela bende bir defa oldu öyle şeyler ve canım gibi eski arkadaşlarımı anlattım bir instagram sayfası açmak istiyorum fenomen olmak mesela ama korkuyorum ya evlenip eşime kötü deneyimi anlatırlarsa diye korkuyorum 😔
00 YorumlaAsla böyle bir şey yapma. Sana olan güveni sarsılır durumun tersini düşün., kendini onun yerine koy. Hem geçmiş geçmişte kaldı. Sen önüne bak öteki tarafları kurcalama , canım çok mutlu olman dileğiyle 🙏🏻🌸
13 Yorumla- +1 yıl
Aynısını erkek yapsaydı üzülür müydün?
- +1 yıl
Haklısın. Ama sana ulaşmak keşke bu kadar zor olmasaydı.
+1 yılGeçmişini ona sor sonra bu tarz şeyler olduğunu söyle. Eğer gönül bağları bağlanıp öğrenirse üzülür. Sakın bunlar geçmişte kaldı falan deme. Karşı tarafın geçmişine sende bak. Geçmişi bilmeden şu an bir yön çizmek saçma olur. Muhafazakar mısınız?
10 Yorumla
+1 yılNiye anlatıyorsun sordular mı?
anlatma ne gerek var erkekler orada burada kimleri s. Kiyor konu kızlara gelince bakire arıyoruz diyen zavallı dolu ortalık. bakire olmasan bile anlatmak zorunda hissetme kendini10 Yorumla
+1 yılGeçmişte yaşadığın şeyler sadece seni ilgilendirir. Aynı şekilde talibim dediğin kişiyi de öyle. Kimse masum değil. Mutlu olmak istiyorsan geçmişini sil , sıfırdan başla.
20 YorumlaBurada duyacağın evet hayırlar içini rahatlayacaksa oku. Kime ne kadar yaklaştığını sen biliyorsun. Zaten pişman da olmuşsun. Anlatıp anlatmamak senin vicdanına kalmış bir şey. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sakin anlatma. Erkeklere bu konuda asla guvenme. Sorun degil der sonra basina kakar cogu. Oda muhtemelen daha fazlasini yasamistir ama senin ufak uakinlasmalarini sorun eder. Gecmisin senindir deme bisey.
00 Yorumla
+1 yılemin ol karşındakide yaşamıştır illaki bir şeyler anlatmaya gerek yok
54 Yorumla- +1 yıl
Yaşamadıysa?
- +1 yıl
yaşamadıysa onun canım
- +1 yıl
yaşamadıysa onun tevrübesizliğidir
- +1 yıl
Yazık yalnız adama. Neden yaşamış birini istesin kendisi yaşamadıysa?
Sormuyosa anlatma. Sorunca da geçmiş geçmişte kalmalı diyip kapat konuyu. Ondan haberin bile yokken yaşadığın anılar senindir. Bu konuda sorumlu hissetme kendini.
10 Yorumla
+1 yılAllahtan cinsellik yaşamadın bide yaşasın kim bilir ne vicdan azapları yaşican bakalım görücü gelen kişi çok mu temiz o da sütten çıkmış ak kaşık değildir herhalde
00 YorumlaSen cennetliksin kuzum bu çagda kaldımı böyleleri ufak tefek şeyler olur hata insan Oflu içindir önemli olan dogruyu bulmak kafana takma sen seni bu şekilde kabul etmezse beni talibinim😊
00 Yorumla
+1 yılAnlatmanın lüzumu yok konusu açılırsa üstü kapalı şekilde görüştük vs diyebilirsin geçmişinde o yoktu o yüzden eski defterleri açma ne olduysa oldu yoluna devam et geçmişle yaşama
00 YorumlaÇok uçuk yaşanmışlıkların yoksa hiç anlatma... Bazı şeyler kişinin kendinde kalmalı, merak etme onu aldatmış sayılmazsın... Çünkü bunlar henüz o yokken oldu
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var o sana anlatıyormu o allahla senin aranda ben şahsen hayatımdaki kişinin geçmişi ile ilgilenmem nie sorup soruşturup kafamı bulandirayim ben benle olan hal hareketlerine bakarım sen iliskine odaklan geçmişi dusunme
00 Yorumla
+1 yılAnlatmamak doğru, sorsa bile yalan söylemek gerek. Dinimiz günahı gizlememizi emrediyor. Kafa bulandırmaya gerek yok
14 Yorumla- +1 yıl
Merhaba
Peki biriyle geçmişinde neler yaşadığını snlst evleneceğin kişiye dürüst ol diyorlar kandırma diyorlar - +1 yıl
@eylulgunesss gerek yok her şey anlatılmaz dinimizce, belki tövbe ettin
- +1 yıl
Gidip sevgilim vardı falan diyebilirsin ama onla yediğin haltları anlatmamak gerek
- +1 yıl
Ne bilim ilginç
İnsan olduktan sonra hemen herkesin özelleri vardır, olmamasıda mümkün değildir.
Bırak özellerin özel olarak kalsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence hiç anlatma, geçmişi kapat, unut. lafını etme. ilerde aranızda huzursuzluk çıkar ya da kafana kakar bir şekilde. zaten pişmansın, tövbeni etmişsin. unut.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kimseye anlatmak zorunda degilsin de ne yaşadın yüzeysel ki cok cok normal bu yaşa kadar kimseyle sevişmeden durman
00 YorumlaNeden anlatmak zorunda olduğunu düşünüyorsun? Kasmayın bu kadar. Eskide kalmış işte. Unutmaya, yeni sayfa açmaya bak.
00 Yorumla
+1 yılHiç anlatma ondan öncesi onu alakadar etmez. Geçmiş geçmişte kaldı. Sen de artık onunla olan geleceğe bak
00 Yorumla
+1 yılAsla anlatma heekesin bir geçmişi var kimse sütten cıkma akkaşık değil unut mutluluğuna odaklan sev sevil sevişş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tarz yüzeysel şeyleri anlatmana hiç gerek yok. Zamanında yaşadıkların seni ilgilendirir. Bunları anlattığın zaman karşı taraf sana aferin iyi ki anlattın demeyecek. Bu konular onu fazlaca mutsuz edecektir.
00 YorumlaSize görücü gelen kişiye geçmişte yüzeysel yakınlaşmalar yaşadığınızı anlatmak zorunda değilsiniz.
00 Yorumla
+1 yılAnlatma gerek yok bence üstüne sadece yuvam olsun diye yapılan evlilikler genelde boşanma ile bitiyor sev sevil evlen yaşlan bir yastıkta :)
00 Yorumla
+1 yılBunları anlatmana gerek yok, herkes herşeyi bilmek zorunda değil, bazı şeyler geçmişle senin aranda kalmalı, yoksa yillarca yüzüne vurulur
00 YorumlaBence anlatılmamalı, karşıdan da anlatması beklenmemeli. Geçmiş gitmiş şeyler. Anlatmak hatırlanıyor demek bence. Gerek yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılBence anlatma, kimsenin sağı solu belli olmaz bu devirde, karaktersiz çıkıp ailene bile söyleyebilir bu durumu. Gerek yok sende kalsın
00 Yorumla
+1 yılNiye anlatıyorsun ki , sonuçta hiçbirimiz masum değiliz ve o da sana anlatacak mı geçmişini, Hayır!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılAnlatma gerek yok. O, o yaşa gelesiye kadar neler yaşamıştır.
10 Yorumla
+1 yılAnlatmana gerek yok boşuna karşı tarafın zihnini bulandırma. O da kim bilir neler yaşadı boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO hiç bi şey yapmadı mı sanıyorsun? Tabiki de anlatma. Sırf yuvam olsun diye istemediğin birisini kabul etmek de ayrı bi tuhaflık
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen 1 anlatırsın o 1000 anlar. Olayları hafiflettiğini sanır. Boşuna içini kötü hissettirme. Emin ol o da illaki bi şeyler yapmıştır. Söylemek saçma. Hatta eskiden yaptığın şeyler için kendini suçlamak da saçma. O yaşında hâlâ yapmamışsın ona şükredeceğine bir de beğenmemezlik yapıyorsa çıkar hayatından gitsin. Bu hayat birinin triplerini çekmek için çok kısa. Evliliği de hafife alma en önemlisi bebeğine bir baba seçiyorsun bunu düşün (çocuk istiyorsan tabii)
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bence kimseye anlatma senden baskası bilmesin
00 Yorumla
+1 yıl32 yaşına kadar dayandıysan çok iyi yakınlaşma derken sadece sevişme mi
00 Yorumla
+1 yılAnlatma sende unut gitsin. Dinende anlatmak zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılo sorduysa doğruları anlatmalısın seni o şekilde kabul edip etmemek ona kalmış
00 YorumlaGeçmiş geçmişte kalır pişman ve tövbeliysen dinen de acıklaman uygun olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin. Sen de bir bireysin yaşamak normal.
00 Yorumla
+1 yılGeçmişini geleceğinr anlatmak geleceğini yok etmek gibidir, artı hiç gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBence anlatma sana başka gözle bakar sende kalsın bazı seyoer
00 Yorumla Ona hiçbir şey anlatma geçmiş geçmişte kaldı. Anlatırsan aklına gelir ve senden soguyabilir!
00 Yorumlaanlatmak zorunda mısınız? ondan öncesinde yaşanmışlıklar sadece sizi ilgilendirir.
00 Yorumla
+1 yılBazen bazı şeyleri anlatmak çok saçma ve mantıksız olabilir bilmemesi daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılerkekte yapıyor pişman olma Allah bilir kaç kişiyle yattı
01 YorumlaBir şey yaşamamışsın ki ne anlatacaksın. Mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılDostum insan olmak budur. Fakat hata olarak görme. Deneyim olarak kabul et
00 Yorumla
+1 yılsormazsa söylemene gerek yok yani detay vermene, basitçe görüştük diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılanlatma geçmiş sana ait ona ait değil onu da geçmişine dahil etme.
yoksa sana huzur vermez00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Geçmişte yüzeysel yakınlaşmalar yaşadığımı bana görücü gelen kişiye anlatmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler