Evlendiniz felan cinsel iliskiye giriyonuz ve baktınız kan yok ne düşünürdünüz? erkekler cevap verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilimsel açıklamalara göre zaten delik olan ve esnek olan bir yapıda uygun koşul düzgün ıslanlık ve gevşeme olduğu sürece kanama olması tahriş olması anlamına geliyor yani özet olaraktan hanımlar kanama varsa o erkek hem bencil hem öküz hem cani hem de beceriksizdir direk boşayın not youtubeden araştırın
13 Yorumla- +1 yıl
Olan olmuş nasıl boşasın seviyorsa devam eder, sevmiyorsa boşar.
Cevap sahibi+1 yılDediklerimin neresi boşamak ile alakalı
- +1 yıl
Direk boşayın demek önyargı göstergesi, bir kenara bırakın. İstemiyorsa zorla sevgi olmaz. Kişinin kararı ağır basar biz de konuşuruz işte.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılBu ne biçim soru kadınları bu kadar değersizlestirmek niye?
210 Yorumla
Soran+1 yılNormal bi soru kötü algılamayın
- +1 yıl
Erkek kendine baksin önce sonra kadını yargılasin ayrıca herkes te kanama olacak diye bişey yok bu Kadar cahil ise kadın koysun onu kapinin önüne
Soran+1 yılAbla kan gelir gelmez orasını bilmiyor her kadin vucudu ayrı ama biliyorum ki bazı erkekler kan gelmesini istiyor..
Soran+1 yıl@benburdaa kime diyorsun?
Soran+1 yılKizlar gercekten kötü niyetle yazmadım 🙏 sadece korkuyorum bazen bu düşüncelerden
Soran+1 yılInan bana benim gibi cok kız vardır böyle düşünen
Soran+1 yılCünkü yorumlarda bile denk geldim erkek dediki illaki kan gelcek yoksa babasına yolarım namusunu temizlemesi icin dedi
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi de kan gelecek diye bir kural kaide şart yok.
zr yırtılsa bile kanamayabilir. kılcal damara denk gelmez ise kanamaz.
cahil adam öküz adam ayrılır00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmediysem zaten evlenmem ve güvendiysem de kanın ne alaka
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle hemen ayrılırlar ayrılmayız diyen yalan söylüyordur
14 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin?
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim ciddiyim ya inanma sen onlara
Soran+1 yılHmm tamam korkunc ama ya
- +1 yıl
Ben ayrılmam kardeşşş ben ayrılmam. 😉😎 Aynada gördüklerinle görmediklerini aynı kefeye koyarsan terazin eksik tartar be kardeş. Hadi be dememek için yalan söylemeyi bırakmalısın kardeş. Çarpılacan kardeş, Allah çarpmaz kardeş Allah çarpmaz. Her insanı aynı kefeye koyma derim kardeş. Tamam mı arkadaşşş.
Gizli Üye(25-29)+1 yıldöver babasinin kapisina atarim namusunuzu temizleyin diye
028 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama böyle düşünüyon
Soran+1 yılHadi belkit yapmadısa
Soran+1 yılKan gelmemişse
Cevap sahibi+1 yılbiz sanki zikilip zikilmedgni bilmiycez dikileni bile anlamasi çok basit kimse enayi degil sonuçta
Soran+1 yılSen doğulumusun
Soran+1 yılPeki senin iliskin oldu mu
Cevap sahibi+1 yılegeliyim ilişkim seni ilgilendirmez
Soran+1 yılSen bence iliskiye girdin ve karşındakini temiz istiyorsun ama unutma ki sen temiz değilsen sana da öyle biri layik bu gercekler ister o kizi boşa boşama bu böyle ve böylede olacak
Cevap sahibi+1 yılbenim hakkimda bilgin olmadığı halde iskembeden salliyosun
Soran+1 yıltamam sana bisey sorabilirmiyim ozmn
Soran+1 yılSen temiz isen karsindakinide mi temiz istiyorsun?
Cevap sahibi+1 yıltabiki
Soran+1 yılAnladim ama dedin ya eyerki evlencen kiz bakire degilse onu gercekten babasnun kapisina atarmisin? Bunu yaparmisin yoksa sakamiydi
Soran+1 yılAma kiz yapmadi iliskisi felan olmadi ve kan gelmedi ozaman naparsin gire mi kizi yolarsin?
Cevap sahibi+1 yılneyse
Soran+1 yılCevabini merk ediyorum sadece sonucta gizlisin?
Soran+1 yılSeni tanımam etmem sende beni zaten?
Cevap sahibi+1 yılolabilir
Soran+1 yılOff ama gıcıksın ah
Cevap sahibi+1 yılsende takıntılı
Soran+1 yılTakıntı değil sordum sadece sende cevap vermiyosun ama
Cevap sahibi+1 yılverdiğim cevabi kabul etmiyosun
Soran+1 yılVerdin cevap olabilir? Olabilir cok kisa bi cevap nolur ya ölürmüsün cevaplarsan
Cevap sahibi+1 yılgizliden cikayim o zaman öyle sor
Soran+1 yılNiye gizliden ciktin anlamadim?
Soran+1 yılBen sana sadece soruyom gercekten kiz bakire degilse evlendin gün onu terk edermisin?
Soran+1 yılVe sen nerelisin doğululara benzemiyon?
Cevap sahibi+1 yılneyse bb 🤚
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gelmesi mi lazim gelmediyse sevinirim ohh bakire degilmisderim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya şimdi esnek zar mevzusu var da nereden bileceksin kızın yapıp yapmadığını. Baya problemli durum. Travma yani. Herkes kaldıramaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyeılmam sorarım ögrenirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ayrılmam kan icin seviyorsam sevmem daha iyi
00 YorumlaGeçmişe niye takılayım?
00 Yorumla
+1 yılAyrılmam arkadaş.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer kızda ilk ilişkide gelmeyebiliyormuş galiba.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum bunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyırır bakarım alla alla 😀
038 Yorumla
Soran+1 yılZor o biraz
Cevap sahibi+1 yılBana yalan söylemediyse sıkıntı değil girince içine anlaşılır ve o esnada davranışları
Soran+1 yılDiyelim kan gelmedi? Ayrılırmısın
Cevap sahibi+1 yılHayır sevdiğim kişiden niye ayrılayım eğer beni kandırdıysa onun vebali en başta sorarım zaten geçmişini ben yapmadım öyle eş isterim
Soran+1 yılEvet haklısın cok haklısın hemde
Cevap sahibi+1 yılYalanla başlarsa öyle gider hep yalan söyler onu seven kişiye zamanla soğur değişir başkalarına bakmaya bile başlar öyle pisi pisine biter gider belki de güzel gelecek olacak... Buna benzer yaşadım kötü oluyor her şey iyiyken uyum çok güzelken bırakılmak
Soran+1 yılGüzel düşünüyorsun seven sevdiğine yalan söylememeli zor durumda kalmadıkca bence
Cevap sahibi+1 yılZor durumda niye söylesin ki ne sebeple sorun varsa söylesin yardımı olur fikir verir yanında olur şahsen ben destek olurum
Soran+1 yılAma iste bazen öyle olmuyo dedin gibi mecbur yalan söylemek zorunda kaliyon
Soran+1 yılSimdi sevdin kiz sana dese ben 2 3 tane erkekle iliskim oldu dese sen ne diceksin?
Soran+1 yılBenimle alakası yok yazdıklarımın
Cevap sahibi+1 yılZaten bunu söylemeli sevgili olmadan yoluma bakarım sonradan derse üzer
Cevap sahibi+1 yılBakire olmayan kızla ilişki kurmam amacım ciddi olmasa şuana kadar sevgilim olurdu takılmalık yapması kolay verende çok zaten şu devirde ama benlik değil öyle şeyler ciddiyet şart!
Soran+1 yılSende bakir kiz istiyorsun cunku sende bakirsin demi?
Soran+1 yılEvt bende onu isterim cunku kimsele iliskim olmadi karsimdakinide öyle istiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet sevgilim bile olmadı dedim ya
Soran+1 yılgörmedim onu pardon benimde olmadı bu zamana kadar gercekten
Soran+1 yılAma varya bazen evlencem adamdan korkuyom
Soran+1 yılKan gelmese felan ayrilir diye bendn terk edilirsem
Cevap sahibi+1 yılGereksiz korku sen doğruyu söyle güveni verirsen sıkıntı değil illa kan çıkacak diye bir şey yok ilk seferde esnek zar varmış elbet kanar 2.3. de
Soran+1 yılEvet haklısın ama valla bak yorumlarda bir iki tanesine denk geldim dediler ki ilaki kan gelcek bakire olması kazim ben erkeğim yaparım kızdan kan gelcek ne bilim ne gibi seyler dediler
Soran+1 yılBen anlamiyorum bu düşünceyi
Cevap sahibi+1 yılDeğişikler çok 🤷🏻♂️
Soran+1 yılInsallah öylelerine düşmeyiz biz kizlar
Soran+1 yılSen nerelisin
Cevap sahibi+1 yılDoğma büyüme İstanbul kabul olur mu 😂 sen
Soran+1 yıl😂😂 tanimiyorum seni bee
Cevap sahibi+1 yılTanımıyon çünkü görmüyon tanımadık normal yani sen nerelisin ki
Soran+1 yılIç anadolu diyelim
Cevap sahibi+1 yılburada olsan tanırdım seni bi
Soran+1 yılİstanbul'da olsamıydım?
Soran+1 yılSen kac yasindaydin
Cevap sahibi+1 yılEvet.. 22+ buçukta var 😂
Soran+1 yılBen 20
Soran+1 yılAbdestli namzinda birisin galiba
Cevap sahibi+1 yılAra verdim diyim ben uyuyom şimdi işe gitcem akşama😏
Soran+1 yılNe😂 anlamadim
Cevap sahibi+1 yılHiç beya
Benim aşkım onun zarına değil :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır ayrılmam
00 Yorumla
+1 yılKansız daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılSoru bu değil ki diyelim kan gelmedi onu o şekilde kabul edermisin
- +1 yıl
Evet
umrumda olmaz
00 Yorumla
+1 yılbazen kızlık zarı esnek olabiliyo
00 YorumlaHayır tabii ki
00 YorumlaBaba akü yok
00 Yorumla
+1 yılayrılmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılorada boşarım onu
022 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi
Soran+1 yılCiddi misin bunu yazarken?
Cevap sahibi+1 yılValla bak
Soran+1 yılAma neden böyle düşünüyordun bi acıklarmısın lütfen
Cevap sahibi+1 yılPatlak olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılDoğulumusun
Soran+1 yılSence senin gibi düşünen cok erkek varmıdır?
Cevap sahibi+1 yılDoğulu değilim ama farketmiyor bu.
Soran+1 yılSen peki iliskiye girdinmi
Cevap sahibi+1 yılÇok
Soran+1 yılAma haksızlık değil mi?
Soran+1 yılSen girmisin karşındakinu temiz istiyorsun normal değil ki bu sen de patlak bi kıza layiksin
Cevap sahibi+1 yılBenim yaptığımı bilemezler 😀 ama siz belli edersiniz her şekilde. Biz erkeğiz yaparız kızım
Soran+1 yılSenin yaşın kaç
Cevap sahibi+1 yıl23..
Soran+1 yılTamam ama gercekten bakir kız istiyorsun yani ilaki kan gelcek diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılKizi seviyorsun ama deliler gibi aşıksın?
Soran+1 yılGire mi boşarsın
Cevap sahibi+1 yılSınır dışı ederim o derece
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyon ama ailen felan mı böyleler, neden bu düşünceler aklındaki ona anlam veremiyom?
Soran+1 yılIlaki kan gelcek diyorsun ama kızın suçu yok gelmiyosa da
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler