Bir kaç aydır evliyim ve dini inancımız gereği eşimle cinsel ilişkiye giremiyoruz kendimi nasıl kontrol edebilirim?

Bizim inancımızda arzu ve zevk yasak kılınmıştır. Mesela sizler gibi hamburger veya fast food türlerini asla yemeyiz. Vejeteryanızdır , sebze haşlama falan yeriz. Hep aynı renk ve aynı model giyiniriz. Evlerimiz oda kadardır ve çok az eşya vardır. Eğer bu hayatı istediğimiz gibi yaşamazsak öbür dünya da mükafatını alacağımızı, bu evrende bir sınavla sınandığımıza inanırız. Cinsellikte böyle işte. Evliliğimiz boyunca sadece 2 kere ve sadece çocuk yapmak amacıyla cinsel ilişkiye gireriz bir daha da yapmayız. Eşimize aşık olmamız da yasaktır. Gelin görün ki ben eşime aşık oldum ve kendimi çok günahkar hissediyorum. Cinsel ilişkiye hiç girmedik çocuğumuz olmasına henüz hazır olmadığımız için ve arzulamadığım bir gün bile yok. Kendimi çok kötü hissediyorum. Kendime nasıl engel olurum? Bunu eşimle paylaşamıyorum. O bizim dinimize çok bağlı birisi.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar inancımızı insanlara duyurmayız. Çünkü bizde öyle doğulur sonradan olunmaz. Bu sebeple lütfen hangi din diye sormayın.
Bir kaç aydır evliyim ve dini inancımız gereği eşimle cinsel ilişkiye giremiyoruz kendimi nasıl kontrol edebilirim?