Görücü usulü evlendim ve cinsel hayatımız iyi değil, ne yapmalıyım?

Görücü usulü evlendik. Ailesi ile çıktı geldi işte kızınızı beğendik ettik bi kahve içelim kızı görelim bizimde oğlumuz var bilmem ne 23 yaşında olduğumdan babamlarda ne zaman biriyle tanışacaksın edeceksin diyorlardı helal yoldan evlen bilmem ne diyorlardı bunlarda gelince babam beni verdi. Bide doğuda yaşıyoruz burada farklı işliyor evlilikler tanışmalar. Bu olaydan 1 ay sonra isteme-nişan beraber oldu. Yüzük taktık. 4 ay sonrada evlendik. Baya hızlı gelişti her şey. Kocam gerçekten yakışıklı biri ve kötülüğünü gerçekten görmedim. Ama cinsel hayatımız pek yok galiba çok bi samimiyetimiz olmadığındam hızlı geliştiği için her şey. Ben zaten asla yaklaşamıyorum. O yaklaşıyor o yaklaştığında da deli divane filmlerdeki gibi ateşli bi durum olmuyor. Normal böyle sıradan bi beraberlik oluyor. İlk gecemde çok zordu ben pek oralı olmayınca istemiyorsan başka zaman olsun dedi yok bu gece olsun adetler neyse o dedim ama gerçekten canım çok yandı biraz onunda verdiği bir korku var. Ama artık anne olmak istiyorum cinsel beraberliğimiz aşık olup evlenen çiftler gibi olsun birbirimize aşık olalım istiyorum ne yapabilirim?
Görücü usulü evlendim ve cinsel hayatımız iyi değil, ne yapmalıyım?