Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarda evlilikten sıkıldım yazmışsın bence en büyük neden bu. Açıkçası ilk aylar normal bu durum alışma süreci evliliğe bağlanma aynı evde yasamada zorlanma gibi süreçler vardır kimisi çabuk atlatır kimisi de zor atlatır. Yani sen şu an alışma sürecindesin ve zorlanıyorsun. İster istemez cinsellige karşı da bir ön yargın isteksizliğin başlıyor. Bence bi terapi alabilirsin şu an çok yenisin ve evlilik ilk 2 sene de oturur. O yüzden tatlı canını sıkma adepte olmaya çalış eşinle bu durumu paylaşabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sanayide italyan arabası tamir ettirsen 1 ay sürmez o hastayım yalanı azami 3-5 günlük yalan. Adamın çocuk istemesi de normal ilişki istemesi de normal. Tamam bebek için biraz erken bunu konuş ortak bir karar alin. Yoksa boşan adam yatağınıda paylaşacak biriyle evlensin. Ya madem bebek yapmayacaktin ilişkiye girmeyecektin babayın evinde su mu çıktı orada yaşamaya devam etseydin adamın şansına bak 3 aylık evli bir aydır dükkan kapali. Senin kocan tam olarak niyetini bilse kesin boşanır
00 Yorumla
Haklısın evlenip birden hamile kalmak yerine bir süre zevkini çıkarıp, kendini hamileliği hazırlamak için bir yıl süre iyi olur, bu sürede dogum kontrol halıyla ya da prezervatifle korunabilir, esinde buna anlayış göstermesi gerekir ama o çocuk olsun diye uğraşıyor, konuşun birlikte bir çözüm bulun, onunda çok katı olacağını, zannetmiyorum. Kabul etmezse sen dogum kontrol kullanıp önleme şansın olabilir. Kolay gelsin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBahane bulmak yerine açık açık söylesen daha iyi değil mi? Seni istiyorum ama korunmamız lazım, daha yeni evliyiz, biraz zaman geçsin, çocuk için erken, kendimi anne olmaya hazır hissetmiyorum demek çok zor değil anlayış gösterecektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBurada sorunlu olan taraf adam değil aslında sen oluyorsun üç aylık evli olduğunuzu söylüyorsun sizin şu an her gün hatta günde birkaç kere yapıyor olmanız lazım ama sen sürekli kaçıyorsun hani adam normal sen niye istemiyorsun ilk önce bu sorunu Çöz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girmekten neden kaçar bir insan yani doğum kontrol hapı diye bir şey var.. Ayrıca sizin kararlarınıza saygı duyması gerekiyor.. Duymuyorsa cinsellikten ziyade bu sorundur zaten.. Keyifli geceler..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Spirla taktır veya eşinle konuş. Bir şey yaptığında ise gizli yapma derim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum kontrol hapları bunun içşn vardır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
:)) Kirpiklerim ağlıyor de 😅😂😂🤣🤣🤣
Ağrı değil haaa, ağlıyor diyeceksin...
14 Yorumla
Soran+1 yılBu kesinlikle biz
- +1 yıl
😅😂🤣🤣🤣 Yakın zamanda kocanı başka kadınların koynundan toplamazsın umarım
Soran+1 yılİnşaallh
- +1 yıl
Sen genede eşini elinde tutmak için inşallah maşallah ve diğer dualar dışında bir şeyler yap 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBir ay regl mi olurmuş? Ayrıca neden ilişkiye girmiyorsunuz? Bekaretten korkuyorsanız düşünün ki acısı çok olsaydı bu sitede bu kadar kız ölüp biter miydi cinsellik için?
15 Yorumla
Soran+1 yılHyr biz nikahla evlendik düğünümüz oldu her şey üsülğnce ama eşim bebek istiyor korunmak istemiyor bn istemiyorum sebep bu
- +1 yıl
Bunu önceden söyledi mi yani bebek istiyorum dedi mi evlenmeden önce?
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılŞimdi bile bebek eşyaları alıyor
- +1 yıl
O zaman bunu bilerek evlenmişsiniz yani o haklı. Ayrıca yaşlarınız kaç?
+1 yılEşine de Kendine De Yazık Ediyorsun Çocuk İstemediğini Oturup İki Medeni İnsan Gibi Konuşabilirsiniz Şimdilik Oda. Ama Eşinle Cinsel İlişkiden Kaçarsan Aldatma Olayları Yakındır Bacım Sana Söyleyeyim İlla Onun İçin Değil Ama Bunları Veya Olacakları Düşün Hadi Diğer Nedenlerini Söyledin Kandı Eşin Peki Ne Olacak Madem Bu Yuva Neden Kuruldu Çocuk İçin Acele Bir Karar Vermiş Olabilir Kendisi Ama Oturup Konuşun Cinsel Hayatınızı Yola Sokun Derim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBebek istemiyor olman eşinle cinsel birliktelik yaşanan engel degilki bir çok korunma yöntemi var sen kendine bahane arıyorsun ama yanlış yapiyirsun eğer bu konuda isteksizsen bunun çözüm yollarını araştır bu şekilde devam edersen evliligini bitiş noktasına getirirsin.
10 Yorumla
+1 yılEşi mazeretsiz reddetmenin, sabaha kadar rahmet meleklerin lanetini almak olması dışında, bu durum evliliği de bitireceğini bilin..
Eşi günaha sürüklemek ise ayrı bir günah..
Madem ilişki yaşamak istemiyordunuz niye evlendiniz?
10 YorumlaO cocugu 9 ay karninda sen tasiyacaksin mide bulantisina sancisina dogum sikintilarina sen katlanacaksin o kafadaki bir insan buyuk ihtimalle o bebege bakmana hic yardim etmeyecek surekli onunla sen ilgileneceksin ve belki de cocuga kaynananin adini bile koymak isteyebilir o adam bosanmalisin bence
00 Yorumla
+1 yılNiye kötü bir şey yapıyormuş gibi hissediyorsun adam helalin olmuş artık
11 Yorumla
Soran+1 yılAlişamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHanımefendi birşeyler yazmışsınız, ne istediğinizi belirtmissiniz. Ama tam mana veremedim ne için bebek ya da cinsel ilişki istemediğinizi? Size önerim usulüne uygun yapmalısınız herşeyi. Size de hak veriyorum kendince sebepleriniz olabilir..
Ama dikkatli olun sonradan karşınızdaki insan birşeyleri yüzünüze vurunca insan çok kötü oluyor. O sıkıntı yaşanmamalı.
Evlilik uzmanlari var YouTube de dinlemenizi öneririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılInanmasin zaten boyle yalan mi olurmus. Sebep nedir?
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 🤷♀️ kötü bşy yapıyoruz gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılNe kotusu canim sende.. Herkesin yaptigi esler arasinda olan bir sey bu zaten herkes bilir.. Hic mi yapmadiniz yani evleneli...
Soran+1 yılAlişamadım ama hamilelikten korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılKnk bu korkular neden bende onu anlamiyorum hani neden hep negatif hep kotusunu dusunursunuz bende bunu cozemedim bi turlu...
canm bebek istememek senin de esininde ortak karari olmali istemiyorsan aylik dogum kontrol haplari var ondan ic gizlice bilgin yoksa saglik ocagi na gidip hemsirelerden bilgi alabilirsin canm gayet normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik yaşamayacaktın neden evlendin. evlilik cinsel tabanlı bir kurumdur. temel taşı cinselliktir. insanlar sağlıklı cinsel yaşam için evlenir. sağlıklı bir nesil için evlenir.
sen saçmalıyorsun.
boşan adamın başını yakma00 Yorumla
+1 yılHiçbir korunma yöntemi yüzde yüz güvenli değildir. Hele ki haplar. Ama tek sebebin bu olduğunu zannetmiyorum. Çünkü daha çok yeni ve konuşulabilecek bir konu. İstekli olman lazım bu dönemlerde :)
00 Yorumla
+1 yılBana diyorlar niye evlenmiuorsun gelde evlen adamlara bak kafada bin 🦊 dönüyor kime nasıl guvenecekseksin hepsi ayrı zehir kalsın bosan adamdan niçin evlendin yalan yuva yapmis agizlarina
10 Yorumla
+1 yılÇocuk istemiyorsan sen korunabilirsin eşinin isteğini geri çevirmen yanlış neden evlendin ozaman
40 Yorumla
+1 yıl1 aydır regli olduğuna inanan saf birine ne desen inanır o yüzden çok düşünme bence 🤣🤣🤣
41 Yorumla- +1 yıl
Hahahah bak bu güzeldi
+1 yılBahane bulamazsın. Bunun sonu yok. Bebek istemiyorum de gerçeği söyle yalanlarla bahanelerle evlilik yürütülmez. Kaç yaşındasın sen ya?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 aylık evlisin, kimsenin kimseye bunu reva görmeye hakkı yok.. hangi devirde yaşıyorsun araştır madem öyle, kendin korunma yollarına bak çaresini bul evliliği zehir etme ikinizede. Yani bu hayatı boş beleş yaşıyorsunuz..
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKes ve uzaklaş.. m
Cevap sahibi+1 yılSeni ve bunu neden yaptığını biliyorum...
Cevap sahibi+1 yılBen karıştırmam. Sanrı'larla ve acaba'larla iş yapmam. Çünkü bilirim!
Niye ilişkiye girmek istemiyosun ki sırf çocuk yapmamak için mi? Çocuk hemen öyle kolayca olan bişey değil zaten ayrıca bunun içinde çeşitli önlemler var.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan eşini yalan söyleme. Eğer korunacaksanda git sağlık ocağına sana doğum kontrol hapı versinler gizli içersin. ya da söyler içersin karar senin. Ama ona bunu yapma derim.
00 Yorumla
+1 yılBütün bunlar yerine eşinle konuş ve bebek istemediğini açıklama anlayışla karşılayacaktır. Eğer konuşmazda devam edersen işler daha kötüye gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantıksız mısın sen biraz? Yoksa eğlenme amaçlı mı bu soruyu soruyorsun? O zaman niye evlendin diye bir sorarlar.. evliliğin en büyük sorumluluklarından biri zaten eşinle birlikte olmaktır.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncellmeye istinaden yazıyorum ; ertesi gün hapı denen şeyi kullanırsın ayrıca eşin de hödük mü 3 aylık evlilikte neyin çocuk istemesi... Otur bir konuş onunla , çocuk doğduğunda bakacak olan o değil sonuçta.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Git spiral taktir ama istememe sebebin nedir eşim bana öyle yapsa gözüm dışarıyı arar yani eşine suç bulma öyle yaparsan
01 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntılı kötü piskolojik sorunlar durum lar vahim
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk istemiyorsan korunma yolları var hap kulllanabilirsin eşini ilişkiden mahrum edersen seni aldatma yollarına gidebilir...
00 Yorumla Neden girmek istemiyorsun peki hocam. Tiksinç mi buluyorsun
Aldatılma şüphelerin mi var
İlgi duyduğun başka erkek mi var
Sebebi ne yani00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden istemiyorsun tek gerekçen çocuk olamaz sanki bir sürü yöntem var sonuçta başka bişi var sende
00 Yorumla
+1 yılDoğum kontrol hapları kullanabilirsin, eşin sürekli senin yanında değildir, ayrıca dilediğin zaman cikarttirabilecegin spiral de taktirabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKlasik KS sistemi günün sorusuna bakar mısın?
Varsa yoksa troll.
İstemiyorsan ayrıl troll
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılAylık veya üç aylık doğum kontrol iğneleri var. Ana sağlık veya aile hekimi gibi yerlerde ücretsiz yapıyorlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılKorunmak ise mesele, git sağlık ocağına, doğum kontrol hapı al kullan. Bu kadar basit.. Bunu bilmiyor olamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden istemiyorsun neden evlendin ki o zaman? Ben eşim olacak ve onunla ilişkiye girmeyeceğim çok iyi ya
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yaşamayacaksan niye evlendin sevgili olsan neyse evliliğin yarısı cinsellik hakkın yok böyle yapmaya yaparsan ya aldatılır ya terkedılırsın. 2. De çocuk yapmak istemediğini söyle kendi korunmuyorsa git bir hastaneye sağlık ocağına doğum kontrol iğnesi vurun ve yA hap iç
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğum kontrol hapı falan kullanma kısırlık yapıyor ilerde belki istersin ama kadınlar için de kondomlar var araştır. Hem neden istemiyorsun ki çocuk istemediğin için mi yoksa kocanı mı istemiyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cok zor bir durum bahane anlamaz ki söylesen adam kafaya koymuş
00 YorumlaSırf bebek için mi istemiyorsunuz? Nedir asıl sebep, neden istemiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSebep ne Allah’ın cezası sonra adam aldattığı zaman ah vah edip ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılDoktorundan yardım isteyebilirsin o yönlendirir seni aile hekimin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMysigna iğne vuruluyorsun her ay, oldu bitti. Yıllardır kullanıyoruz biz.
Bu sayede endişe etmeden rahat rahat birlikte olabilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEsinden gizlemek suç unsuru teşkil ediyor bunu bilerek hareket et
00 Yorumla Bahane bulmana gerek yok. İstemiyorum desen yeterli. Niye yalana sarılıyorsun hemen? İnsan gibi doğru söyle. İSTEMİYORUM de.
00 YorumlaParan içğn evlendim senğnle de. Ve şimdi sevilmek istemiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Bebek istemedigini soyle bakicak olan o degil sonucta.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum kontrol kullan birde hassas günlerde girmezsin ilişkiye hamile şansın olmaz
00 Yorumla
+1 yıltamam da sebep ne ozaman korkuyorum de ki ya da istemedin sey ne onu anlat cok buyuk senin ki de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl bi eş lan 1 aydır xhabahahba buna inanıyosa salaqo gibi bişeydir
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendin ilişkiye girmek istemiyorsan
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen ama bir ay boyunca hastayım yalanını adam nasıl yemiş o ilginç
- +1 yıl
@34Derbeder34 belki sevmiyolardir birbirlerini
Soran+1 yılEşim çok seviyor çok değer veriyor el üstünde tutuyor ben evlilikten sıkıldım sanki bana göre değilmiş evlilik hayatı 😥
- +1 yıl
O zaman kaçmak yerine konuş ve yapamadığını söyle.
Yalnız haberin olsun, boşanınca bekar değil artık dul olacaksın. - +1 yıl
El üstünde tutan değer veren bir erkeğe denk gelmişsin değerini bilmiyorsun fazla sürmez sen böyle hastayım istemiyirum diyerek adam neyse ya demiycem
+1 yılOkadar sure bahane bulamazsin boşanmayi iste.
13 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama hamilelik bekliyor bn bunu istemiyorum
- +1 yıl
Ertesi gun hapi kullan çaktirmadan
Soran+1 yılYasmin diye ilaç aldım 🥳🥳
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sebebi nedir. yani insan eşiyle de ilişkiye girmiyecek nebileyim..
00 Yorumla
+1 yılGit spiral taktır haberi bile olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam yerinde ayrılırdım çünkü sürekli yalan söyleyen bir kadınla yan yana sın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlendin o zaman yar raammm derler adama niye evlendin o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılVer kurtul. Sende zevk alırsın yoksa boşanmaya kadar gider
00 Yorumla
+1 yılNeden peki daha yeni evlisin de
17 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Kondom kullanın
Soran+1 yılYa bu adam bebek bekliyor
- +1 yıl
Gizli korum bebeğim sen de ertesi günü hapı at
Soran+1 yılKadın doğuma gidelim diye ısrar ediyor orada belli olur mu
- +1 yıl
Yok belli olmaz ya
- +1 yıl
Yaşlar kaç sizin
+1 yılEsinle durustce konus bebek istemiyorum korunucam falan de. Anlamadigim sey iliskiye girmek istememenin sebebi korunmak mi?
00 Yorumla
+1 yılbunu baştan konuşmadın mı niye evleniyon o zaman
30 Yorumla
+1 yılYazık adama ya
21 Yorumla
+1 yılEvlilik kimlerin eline maskara oldu ya
10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası