- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir uzun süreli ve ciddi bir ilişki olunca yaşanacak cinsel ilişkide alınacak zevkli bence o kadar yükseliyor sonuçta sadece zevk için olanda bir gün ayrılacağını biliyorsun ve insanda belli bir yerden sonra kullanılmışlık hissi oluyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsel dürtüler, istekler, beklentiler ve tercihler kişiye göre şekillenen detaylar değil ki ayrı kulvarlarda bi seks yaşansın.
Oral yapmayı seviyorsam bu ciddi ilişkimde de böyledir, sadece seks için olan ilişkimde de böyledir. Konunun özü benim neyden zevk aldığımdır.
Ama şunu kabul edelim, nabza göre şerbet verip karşısındakine oynayan kişiler de var. Onları bu cevabıma dahil etmek istemiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Dönmüşsün. Teşekkürler eig için
- +1 yıl
Sayılır..
Rica ederim..
Aynı olmayabilir. Ciddi bir ilişkide yaşanan cinsellik daha statükocu olabilir. Mesela daha az pozisyon denenebilir, daha az fantezi konuşulabilir.. Sadece zevk için cinsellik yaşanacaksa daha sınırsız bir hayal gücünün yansımaları görülebilir..
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYatağın sınırları sabittir. O sınırlar içerisinde yapılan her şey o sınırlara aittir. Sana kıyamıyorum diyip yatakta çok sert olan erkekde olur, bir birini duygusal anlamda uzak iki insanın sevişmesinde duygusallıkta olabilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAynı değildir.
10 Yorumla
+1 yılİlişkinin türü değil de birbirine karşı hissedilen duygu yoğunluğu cinsel ilişkinin fantezisini belirler bence. Eğer duygular yoğunsa sınırlar da o derece azalır. Çünkü duygu yoğunluğu varsa, fiziksellik yerini ruhsalliga bırakır.
11 Yorumla- +1 yıl
Tanışamadık ama bugün takipleşip aynı gün veda etmek zorunda kaldım..
İnşallah bir dahaki karşılaşmamızda tanışırız.. 😊👋
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı olmasa da kişinin içinde bulunan istekler değişmez her iki durumda ve koşulda da yaşamak ister sadece birinde bunu özgürce yaşar, diğerinde ise bastırır. O da bir zaman sonra ya gün yüzüne çıkar ya da baska sorunlarla kendini başgösterir toplumsal normların etkisi burada büyük tabiki. Her iki durumda da ince ve kırmızı çizgiler olmalı insanın.
40 Yorumla
+1 yılHayır ciddi ilişki daha duygusal ve romantik olur çünkü ortada aşk vardır, diğerinde sadece çıkarlar vardır, iş bitince pantolonlar çekilir ve herkes yoluna gider, diğerinde ise ıslak ıslak sarılıp yatılır
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Tabiki farkli, sapıkların hayatlarına bak misal çoğu normal aile babası ama ve seksuel suçlar yaşayıp hapse giriolar 😜 insan bilinci farkli işliyor toplumsal beşeri kurallar olmasa ne olurdu halimiz düşünemiorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi bir ilişkiyi sevdiğin insanla yaşarsın ve sevdiğinle tek vücut olursun yaşadığın tutku ve arzu bambaşka olur.. Zevk için yaşanan bir ilişkide ise duygusuz tek gecelik ilişki olacağı için aynı olacağını sanmıyorum..
40 YorumlaAynı olmamalı. Bunun ikisini yaşayanlar ancak doğru cevabı verebilir
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklıdır biri ciddi ilişki ve sınırı vardır kadın çok ateşli değilse denge önemli.
Ana temeli seks olan ilişki farklı oluyor ondan her şeyi yapabiliyorsun kadın onayı kadar ama daha sert olabiliriz.10 Yorumla
+1 yılSadece olsun diye cinsel ilişki yaşamam bir değeri olmalı bir yeri
10 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki yaşanır ama cinselliğin fantezi dünyası uçsuz olmalı”kırmızı çizgiler dahilinde”tabi…
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan sevdiğine kıyabilir mi ilişkide? Romantik bir cinsel ilişki varken diğer cinsel fantezileri psikolojik sorun olarak görüyorum tedavi gerek.
10 YorumlaAynı olamaz. Ciddi olan ilişkide yaşanan cinsellikte çok daha rahat her türlü fanzetiyi yaşar kişi ve yasamalida
00 Yorumla
+1 yılKontrol montrol yok bam bam bam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek için farketmez bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaman, zaman. bazen kimi zaman.
10 YorumlaDeğildir. Neler dönüyor kafamda neler 😃
10 YorumlaDeğişir
20 YorumlaDeğil
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne