Bir yanda sade bir ilişki diğer yanda fantezilerle dolu bir cinsel hayat.. denge kurulabilir mi?

#sekstefantezi
#vVVv

Laçkalaştırır derken?
İki tarafın rızası isteği varsa, eğleniyorlarsa ve yatakta olanlarla ilişkinin duygusal kısmını birbirine karıştırmama olgunluğuna sahiplerse sorun olmaz.
Selam
Yani denenebilir ama ben şöyle bir kafa yapısına ulaştım.
Mesela normalde cinsel hayat iyi gidiyorsa çiftler için herhangi bir sorun yoksa iki tarafta güzel bir şekilde tatmin oluyorsa sadece can sıkıntısı uğruna araya seks oyuncakları ya da cinsel fanteziler katılmamalı onlar elde her zaman koz olarak kalmalı yani mesela yarın bir gün olurda artık aynı şeyleri yapmaktan sıkılırsa çiftler işte o zaman araya fanteziler alabilirler ya da cinsel oyuncaklar ama normal giden bir cinsel hayatta değişik heyecanlara gerek yok.
#perso
Bazı fanteziler mayın tarlası gibidir. Eğer doğru yere basmazsan mayın patlar ve senden bir şey koparıp, canını acıtabilir.
O yüzden söz konusu uç fanteziyi denemeyi kadının da erkeğin de gerçekten istiyor olması gerekir.
Eğer partnerlerden biri sırf diğerinin gönlü olsun diye denerse, sonrasında oluşabilecek travma ile baş edemeyebilir
Türkiye de zor o dediğin, aslen her şey o anın doğasına göre yaşanmalı, sonra kişi normale dönmeli, ama cahil cühela ve saygısız bir milletiz, mesela bir kız bizimle bir defa yatsa onu ömür boyu metresimiz sanan bir zihniyete sahibiz. Yüz verme astarını ister diye boşa dememiş atalar, bu milletin ne mal olduğunu görmüş.
Cevap
45Cevap
İnsanlar farklıdır. Kimi bu durumu içselleştirirken, kimine göre fazla sarsıcı olabilir. Şu bir gerçek ki, insanlar seksi tanıdıkça daha fazla keyif alırlar. Bu farklı düşünceler, fantaziler ve eylemler içerebilir. Yeni eylemlere karşı tutucu olanlar bile zamanla değişirler. Buradaki soru dengenin kurulup kurulamayacağı. Tecrübeli ve ne yaptığını bilen insanlar bu dengeyi kurabiliyor. Ama sapıtıp ilişkisini bozacak derecede dengesizleşen insanlar da var.
Bedensel zarar verilmedikçe uçlarda, sıra dışı fantaziler denenebilir, önemli olan zihniniz buna açık mı? Kimisi aşağılanmaktan tahrik olur, kimisi partnerini başkasıyla izlemekten, kimisi de başkasıyle seks yaparken elini kolunu bağladığı partneri tarafından izlenmekten tahrik olur, her şey mümkün.
Sade ilişkiyi ara sıra süslemek lazım, bu da fantazilerle olur.
Kesinlikle katılıyorum.
Her zaman açıkca söyledim sekste yaşamayı sevdiğim şeylerdir ucuk fantaziler ama asıl sorun bunlara yaşamayı seven kadın bulup evlenebilmek. Işte bu ülke de o mümkün değil galiba , henüz bulamadım öyle birini
Uc fantazi dedigin ne ola ki ! Bence bu durumu orneklemelisin... Sade bir hayatin icinden uc fantazilerin cikabilecegi hususu? Domine edici bir durum.. denge kurmak, cok zitlasti..
Sanmıyorum sırf sexting te bile neler neler konuşuyoruz bilemezsin peggingten köle olmaya kadar her tür fantezi var ve bence bu daha zevkli
Hayvan aramak için sapiklasmak ilişkiyi saygıyı yitirir çünkü sonu gittikçe çamura benzer üstüne sıçrar bulaşır saplanır batarsin
Fantaziler bunun için var.
Sade hayattan kurtulmak için yani
Abartmamak şartıyla denenmesi daha güzel bir hava katar ilişkiye
Ya sonuçta basıyorsun biliyorsun yani fantazi montesi Bunlar hikaye yalan dolan boş
seks te fantaziyi severim ama sınırım muhakkak vardır
Bence tam tersi ilişkiye heyecan getirir adrenalin ve zevk getirir
Yooo tam tersi heyecan katar ve bağlılılığı arttırır bence
Sınırını ve zamanını ayarladığın sürece bence gayet renkli olur
her zaman yapılıp laçkası çıkmadığı sürece arada bir yapılan fanteziler renk katar her daim
umarım laçkalaştırmaz çünkü uçuk fantazilerimi denemek istiyorum..
Normal hayatı yatak odasına ya da yatak odasını normal hayata karıştırmamak çok önemli.
Kıyafet haricindeki diğer fantezilerin ucu bucağı yoktur, ilişkinin annesini ağlatır.
Gerek yok böyle şeylere
Cinselliğin en uç kategorisinde soru soracaktın. Baktım profiline hala sormamışsın. Yemedi mi :)
Ben fantaziye çok düşkünüm bu yüzden karşılık bulamadığımdan eşimle bitirdim ilişkiyi
Ne kadar uç bu önemli... Tabiki ilişkiyi monotonlastirmamak gerekiyor
İlişkiyi daha heyecanlı hale getirebilir ve güzelleştirir
Fantezi sekse her zaman renk Katar
Mesela sekste sınır tanımayan bir insanım.
Eğlenceli olabilir
Aletleri karistirmmak lazım addasasadda
Saygı sevgi çerçevesinde sorun olmaz bence
Hayır canlı tutar hatta eğlenceli olur
Fikir sahibi olabilirsiniz
karsılıklı ıkı taraf da ıstıyo ıse yasanır
Sınır ve denge sağladığı sürece bir sıkıntı olmaz
Dengeyi güzel kurulur.
Uç fantazi uçurur bile.
Ne kadar uç olduğuna bağlı bir durum bu bence
art arda sürekli olmazsa sıkıtnı olmaz zannımca.
Sanmam 😊 denemek lazım
Uç fantezi denemeyende ne bileyim artık
Abartmayalım tadında bırakalım
Fazla uç değil ama güzel fantazilerle iyi olur
aksine renk katar
Maçkalaştırır
Ne olduguna bağlı
Fantazi daha güzel olur her zaman iyidir
Evlilikse sorun olmaz
Aksine heyecanı arttıror ilişkiyi tazeler
Mükemmel olur
Monoton olur