Eşini gerçek anlamda sevmediğin ve ona karşı bir çekim hissetmediğini belli. Mesele sadece cinsellik değil ama evli insanlar arasında da bir uyum olmalı, yoksa o ev karanlık olur daima. Siz birbirinize karşı duvar örmüşsünüz, hal böyle olunca ne çekim oluyor ne istek oluyor ne de sevgi. Eğer durumun kurtarılmasını tercih ediyorsanız destek almanız şart.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
En İyi Cevaplar
+1 yılbu uzun bir konu iiçinde psikoloij durumlar var mental durumlar var , öyle tahmin ediyorum ki eşinin cinsel ilişkiye bakış açısında sıkıntılar var , boşalmak için ilişkiye giren bir erkek , ruhsal olarak senin tatminliğini önemsemiyor
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma düşünüyor kocanız. Öyle şey mi olurmuş. Öncelikle duygusal anlamda yakınlaşmalı , hayat sadece cinsellik demek değil ki. Önce sizin kalbinizi kazanmalı.. bayağı bi saçmalamış kocanız. Çok yazık..
01 Yorumla- +1 yıl
Yook artık şiddette mi oldu? Bir kadına kalkan o eller kırılsın yaa. 👍
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. zor bir durum... psikiyatriye git bence... onlar sana daha iyi yardım yapabilirler... ben sadece eşinle konuşmanı tavsiye ederim. tabi karşında konuşabilecegin bir eş varsa...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
+1 yılHer şeyi geçip direkt boşanmalısın.
00 Yorumla
+1 yılYa çok üzüldüm gizli güncelde yazdıklarına. :((
eşini seviyor musun yoksa ona mecbur mu hissediyorsun?
seviyorsan bile sana sadece bunun için yanaşan birine kendine heba etme. Mecbur hissediyosan her zaman bir yolu vardır. Kendi başına çok mutlu yaşayabilirsin iş vs illaki bulunur. Gerekirse ucuz bi şehre taşın ama olur bi şekilde. Çocuk yaşta evlenmişsin. Genç kız olamadan kadın olmuşsun. Öğrenilmiş çaresizlik nedir bilirim. Nolur kendine bunu yapma. İstesen, sevsen bu sorunu yaşamazsın zaten. Bak bedenin de istemiyor onu ve tepki veriyor. Boşanma şansın hiç mi yok? Senin için çabalamayan birinin istemeye istemeye yatağına girmek için çözüm yolu arama nolur.317 Yorumla- +1 yıl
duygusal ve maalesef gerceklikten uzak yaklasiyorsun. 15 senelik evli ve muhtemelen cocuklari var. Bosanip ne yapacak? Dul damgasi yiyecek. Leş kargalari etrafinda "o. pu, şunu kullanayim diye akbaba gibi ususecekler", calisamaz cunku muhtemelen egitimi ve is tecrubesi yok, olsa bile bu devirde doktora mezunlari issiz. Ucuz bir yere tasinsa yalniz kadini rahat birakacaklar sanki.. Zor ama esini svemeyi denemeli.
- +1 yıl
sübyancı biri sevilmez sevilmemeli ezik olma bu kadar ayrıca dul eşi ölene denir çok alakasız kaldı ki hayatını başkası ne dicek diye yaşıcaksa kendisini assa daha mantıklı
- +1 yıl
ezilmeye devam edersen tabikide ezer geçerler ne bekliyorsun ki kimin ne dediği onu bağlar sende onun açığını arasın lafı atarsın ortaya madem bu kadar umursuyon
- +1 yıl
burada tek bi üstün kişi olabilir ve o da erkekler değil
- +1 yıl
ben kendimi kimseye ezdirmem
- +1 yıl
hakaret edeni de şikayet ederiz boyunun ölçüsünü alır
- +1 yıl
@xPsychopath profiline baktim, izmirdeymissin.. benim de cocuklugum guzel İzmir'de gecti. Ben de senin gibiydim inanki. Sonra is sebebiyle anadolunun pek cok yerinde bulundum. Inanki İzmir avrupa gibi. Gerci suanda degismis diyorlar. Ama bizim zamanimizda gece 11 lerde kendimiz genc kiz halimizle gelirdik eglenmelerden. Ama sonra anadoluyu da gordum. Hic yasadigim İzmir gibi olmadigini da gordum.. Sana anlatsam canım inanki kadinlarin nasil ezildigini sasirirsin. Ama yine de anlayamazsin, yasaman da gerek ama yaşama bdedigim gibi. Esim hayitsiz cikti bosandim, neyse ki kamu da calisuyordum. Ama yine de zorlandim, bir eve tasiniyordum. cocuklarim ve ben, hemen apartman ( cunku aileler yasiyor apartmanda) bir hareketlilik oluyordu, rsinden bosanmis, cocuklu biri gelmis diye.. En fazla 6 ay sonra , apartmanda bir manyak rahatsiz etmeye basliyordu. Birinde yasli bir amca, ordan tasindim, mecbursun cunku onlqr oranin yerlisi, kiminle mucadele edeceksin, apartmanda oglu gelini yasarken, ordan baska apartmana, bu seferde apartmandaki ergen 20 yasindaki cocuk rahatsiz eder, birseye ihtiyacin var mı diye migden bulanir , cocuklarin icin de korkarsin baska yere, ben suanda 35 yasindayim, cocuklarim 12 ve 13 yasindalar.. her 6 aya ev tasidim. ev tasimakta maliyetli... bir yerden tasinmayayim diye direttim, adam "dulsun ne var bir ihtiyacin var mı dediysek diye beni rahtsiz edince oglu geldi ve bana nerde kocan, diye bagirdi mahallede.. ya neler neler yasadim. hayat iste.. o yuzden oyle kolay degil
- +1 yıl
dava açsaydın ya taşıncağına ya da sende onlara laf atsaydın
- +1 yıl
ohooo sen böyle olursan herkes ezer tabi ödlek olmayacaksın sen başkasından değil başkası senden korkmalı bu korkuyu onlara aşılıycaksın
- +1 yıl
sanki napabilir ki sana hapse attırırsın
- +1 yıl
ya da sende onu ailesiyle tehdit edersin
- +1 yıl
@uu4uj3hko hayat tecrübene saygı duymakla beraber hayatta ezilmeye karşı duran bir hemcinsinize ah canım demenize katılmıyorum. Evet belki ileride değişebilir ama o şu an özgür ve özgüvenli bir kadın.. bırakın öyle kalsın ve destekleyin
- +1 yıl
@xPsychopath cok dogru soyluyorsun ama sence
Bu hayatta soyle birsey var pirince guderken bulgurdan olmak evi ve kocasi yuvasi var babasin cocuk kocasiz kadin bu hayati zor kaldirir hemde hicbir destek yok - +1 yıl
yoo bende tek büyüdüm hiç bi zorlukda yok tam tersi kafa rahat
+1 yılZaten bir vakit boşanma düşüncesi gelmiş, kadın cinsellikten uzaklastiginda bu duygusal bağlanmanin da bittigini gösteriyor, evet çözüm var aslında basit ama tek başına yapabileceğin bir şey. Eşinizin de bu sürecin farkındaligina girmesi lazım. Çift terapisi çok faydalı olacaktır. Tabi bunu eşinize anlatmak zor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sen eş değil kolesin efendin ne diyorsa yap. Kaba oldu ama ailen arkanda değil bosanamiyorsun.. yani kısaca kölelik yapıyorsun hemde zorla. 15 yaşında çocuğu birinin koynuna sokarsan 30 yaşına gelince tabiiki soğur. Senin ona karşı istekli olman için önce ona aşık olman lazım. Buda mümkün görünmüyor hemen bitsin diye dua et. Yapacak biseyin yok üzüldüm
16 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bende sevgimle öyle olmuştum ilişkiyi bittirdim şu an baskasiylayim mutluyum
- +1 yıl
Amin evlilik aşamasındayız yeni hayatımdaki kişiyle digeri beni kullandı farkina varınca ayrıldım ondan
- +1 yıl
Evet öyle ama iş bulup ayrılıp birini bulabilir bu adamla sanmıyorum yürüycegini kadına değer vermiyor kadınlarin cinselik içinde duygusalik ilgi vardır eğer o yoksa cinselik olmuyor
Yok önsevisme, fantezi yap diyenler olmus. Yahu kadin kocasini sevmiyor sizin kafaniz ne tür calisiyo anlamadim ben. Sevgi, ask olmayan bir iliskide nasil yatarsin esinle. Bir ömur nasil gecer? Birakin bu ayaklari. Sorsaniz hepiniz cinsellik alaninda uzmansiniz zaten.
10 Yorumla
+1 yılIstek bittimi bitiyor kadin icinde erkek icinde cok zor ama kadinlarin bir artisi var istek olmasada ( zevk almama orgazm olamama haric ) seks yapabilir ac bacagi ah oh askim vs ver gazi gitsin erkekte oyle degil istek olmasa penis kalkmaz ya kendi kendine oksayacan ya da birinj hayal edip kaldiracan gorev icabi yapilan seks iskence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılYahu bu ne? İstemen gerekmiyor. Aksine gebertsen yeridir. O adam olmayı, ailen de aile olmayı öğrensin senin kadınlığına laf etmeden önce. S*keyim böyle milleti.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik terbisti cinsellik terapisti almak sansin varsa git. Çok iyi anlıyorum seni. Bir çok sorunla karşılaşınca insan sana canım dese sen zıkkım anlıyorsun. Bunun suçlusu biz değiliz lakin evlilik de ağır imtihanlardan biri. İsteksiz çok zor oluyor beynini meşgul etmemeye çalış geçmişe odaklanma zaten bunu çözersen her şey halolur. Yani sen kendi için de eşinle problemi cozmen lazımm yoksa biraz zor düzelir.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk önce sorunun duygusal mı fiziksel bir şey mi onu düşünün. Eğer duygusal sebeplerden ötürüyse çift terapistine gitmenizi öneririm. Fizikselse birbirinizle yüzleşin. İstmediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. Zevklerinize saygı duyun. Farklı fanteziler keşfetin. Mekan değiştirin. Yaratıcılığınıza kalmış bir şey..
11 Yorumla- +1 yıl
Fantezilerr guzrl olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. eşinin isteklerini daha nasıl getireceksin onu anlamadım başka isteklerimi var? ve çocuk yaşta evlendigin için psikolojik bilinçaltında asadigin travma olduğu için böyle düşünüyorsun bence ve insanın hayatını sadece ailesi mahveder böyle
11 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun.. ancak böyle birini isteyebileceğinizi sanmıyorum.. hele ki kadın olarak arzulamadığınız biriyle mümkün değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılduygular üzerinde o denli kontrol kurabiliyorsan zaten insanüstü oluyorsun. neyi isteyeceğine sen karar veremezsin
10 Yorumla
+1 yılSenin istediğin sey ilgi alaka aşk romantizim bunlar bir arabanin yakıtı gibidir yakıt olsun ki araba çalışsın
10 Yorumla
+1 yılistemiyorsan boşan istemek zorunda değilsin adam olsaydı çocukla evlenmezdi zaten
20 Yorumlaboyle bir durum içindeyken kocanı arzulamaman senin sağlıklı olduğunu gosteriyor asıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok canım yanıyor aslında ruhsal anlamda. Onunla her birlikte olduğumda kendi benliğime hakaret sayıyorum. Bedenim kabul etmiyor, kalbim beynim ruhum nasıl etsin. Ama bazen öyle durumlara düşürüyor ki beni lanet olsun diyorum, ben bu durumdan kaçamayacaksam en azından daha az ağrılı bir süreç olsun diye düşünüyorum ama olmuyor. Dua ediyorum, isteyerek yaklaşmaya çalışıyorum olmuyor. Tek çarem ayrılmak onuda şimdi yapamıyorum.
- +1 yıl
üzüldüm senin adına hakkında hayırlısı olsun. seni kadın olarak eksiklikle nitelendirmesi aslında kendini eksik görmesinden. her şeyin farkında kocanda. onu arzulamadığını ve arzulanacak bır adam olmadıgını. o yuzden senın ustune atıyor. soylediklerinle senin psikolojini bozmasına ızın verme. umarım en kısa surede kurtulursun
Seks tanrıçası olsa öyle bir adam karşısında sekse tövbe eder... O düzelmedikçe sen ne yaparsan yap içindeki o eski isteği bulamayacaksın
00 YorumlaSen ne istiyorsun? Daha istekli bir kadın mı olmak istiyorsun? Yoksa bu işten nasıl kaçarım diye mi düşünüyorsun?
00 YorumlaHisleriniz tükenmiş, bir terapiste gidin bence. Hoşlanılmayan ve sevilmeyen bir kadın kadar itici bir şey yok.
00 YorumlaBoşan madem
00 YorumlaDemekki sana karşı iyi olmadığı için sen de ondan soğudun. Biraz monoton hayattan çıkıp ufak tefek değişiklikler yaparak daha çok arzulayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBirlikte yaşadığınız güzel anılar var ise ön sevişme esnasında bunları düşünebilirsin etkisi olacaktır ben genelde böyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yıl15 yıldan sonra normal bence, de yeni şeyler deneyebilirsiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi oyuncaknfilanmi
+1 yılSen daha kadın olmadan evlendirilmişsin eşin senden kaç yaş büyük?
10 Yorumla
+1 yılbaşka erkeklere karşı istekli misin ya da istekli miydin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bitmesinin bir sebebi olmalı
Evliliğiniz maddi manevi zor bir süreçten mi geçti
Sorunlarınız mı var
Önce bu sebebi bulmalısın01 Yorumla
+1 yılÇoğu kadın ve erkek evlilikte böyle sorunlar yaşıyor, sebebi bulup çözmek gerekir yoksa sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılne gerek var ya daha gencsiniz hayata bi kere geliyosun farklilik kat da izin almadan mahkemeye git
01 Yorumla- +1 yıl
beni doyuramiyor de
Gizli Üye(25-29)+1 yılEnerjiniz uyuşmadığı için istemiyorsun onu.. boşanmış olsan ve etrafında enerjinin uyuşacağı biri olsaydı ne kuvvetli bir arzuyla onu isterdin bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılBaşka Erkeklerle Konuşma Bakma Temas etmezsen Eşine Olan ilgin Sevgin Geri Gelir
00 Yorumlakaç yıldır evlisiniz eşinle aranda sorun var mı psikologa gitmenin yararı olur
02 Yorumla
+1 yılAranızda problem varsa onlara odaklanın ve gerekirse psikolg yardımı alın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sevgilime karşı öyle olmuştum ayrıldım artık eskisi gibi ona karşı hisslerin yok demek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda seni rahatsız eden konuya odaklanmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenzer durumu bende yaşadım ve sorunu bir süre başkası ile birlikte yatarak çözdüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskasini hayal et o zaman. Nasıl yapacağını anlatırım istersenn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası ile görmek istemiyorsan istekli davran derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSende neden oldu acaba sadece kendisini mi düşünüyor boşalıp yatıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılNeden eskiden gelen sorunlar mi vardı kavga gibisinden
00 Yorumla
+1 yılEşine karşı mı zor geliyor yoksa genel anlamda cinsellık mi zor geliyor
00 Yorumlaİtmiş seni kendisinden normal istememen
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun cozumu yok. Adamla cinsellik istemedigin icin karsi taraf senle daha cok kavga edicek. Belliki ayrilman imkansiz gibi bisey.
00 Yorumla
+1 yılBaşka birisiymis gibi hayal et
10 Yorumla
+1 yılDuygu olmayınca zor
11 Yorumla
+1 yılMerhaba, ne zamandir evlisin
11 Yorumla- +1 yıl
15 yıldır durum buysa ve sevilmedigini, sadece seks için kullanıldığını düşünüyorsan, eşine karşı duygusal anlamda hiçbir his yoksa senin onu arzulanman pek mümkün değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbaya soğumuşsunuz artık
00 Yorumla Zorla ne olabilir ki
00 YorumlaBu insanın içinden gelir.
00 Yorumla
+1 yılNeden bu kadar isteksizleştin ki?
00 YorumlaAy çok kötü bir durum ya
01 Yorumla- +1 yıl
Baştan yanlış bir evlilik
giyim koku temizlik dikkat etsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Bitmiş sizin ilişkiniz. okudum yazınızı.
00 Yorumla
+1 yılön sevişme yapmıyormu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle cinsellik yaşayamıyomusun çok mu zor
02 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi eşinden neler gördünüz neler aman kadına şiddet asla diyorum ailen destek çıkmamış belli
- +1 yıl
Konuşmak istermisin benimle
Eşini can yaman gibi gör
01 Yorumla- +1 yıl
Sonra da Kendini havalimanındaki İspanyol kızlar gibi düşün 😄
+1 yılTerapiste gidin bence
00 YorumlaÖlmüş olana can geri gelmez
00 Yorumla
+1 yılTek bir care var
00 Yorumla
+1 yılDeğişik bedenlerde tecrübe edinerek olabilir.
05 Yorumla- +1 yıl
Of abi ya siz sakaminiz niye illa zinaya düşünmeye çalışıyorsunuz insanları sonra sapık deyince de "hor orkok oyno dogol"
- +1 yıl
@Susbirseysoylemre 15 yıldır olmamış bir şey bu saatten sonra zaten olmaz. Zoraki ve mutsuz bir evlilik var ve o beden toprak olacak ve hayatın zevk ve mutluluğunu tatmamış. Değer verecek, sevecek ve heyacan duyacağı beden bulup zevk almak onunda hakkı. Peki senin kaç sevgilin oldu ve kaç erkekle cinsellik yaşadın?
- +1 yıl
@Susbirseysoyleme 15 yıldır olmamış bir şey bu saatten sonra zaten olmaz. Zoraki ve mutsuz bir evlilik var ve o beden toprak olacak ve hayatın zevk ve mutluluğunu tatmamış. Değer verecek, sevecek ve heyacan duyacağı beden bulup zevk almak onunda hakkı. Peki senin kaç sevgilin oldu ve kaç erkekle cinsellik yaşadın?
- +1 yıl
Kadın evli olsun veya olmasın. Evliliklerde her sorunu olan aldatıyor mu. Demek ki sizde o problem olsa anında alsaticaksiniz eşinizi ki öyle gözüküyor. Evlilikleri bitmisse boşanır kadın ben nasıl yuvamı kurtarırım derdin de. Seks için makine aramıyor
- +1 yıl
@Susbirseysoyleme Sen soruyu bir daha oku. Kadın evliliğini kafasında çoktan bitirmiş ve boşanmak istemesine ailesi izin vermemiş. Çünkü ekonomik özgürlüğü yok. Kadın evliliğini kurtarmak dersinde değil, isteğini ve arzusunu mutlu olacağı bir bedende yaşamak istiyor. Bunu kocası ile öncelikle olmasını istiyor ama içindeki her şey ona karşı ölmüş vaziyette. Sana sorduğum soru halen geçerli. Hayatında kaç erkek oldu ve kaçı ile cinsellik yaşadın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkavga edin sinirlendir sonra hırslı * zevk alırsın
21 Yorumla- +1 yıl
Sen daha önce yaptın heralde?
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok kötü bir durum ya
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler