Şimdi bak öncelikle eşinin senden istediği şeyler ne
Hani normal her erkeğin istediği şeyleri sen vermezsen ona sıkıntı
Ama hani böyle çok uçuk kaçık senin canını yakacak şekilde şeyler istiyorsa ve sen yapmıyorsan sen haklısın
Diğer türlü boşanmanız ya da terapi cinsel terapi iyi gelir04 Yorumla
Soran+1 yılHocam merhabalar teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. Oral ve sperminin yutulması başlıca isteklerinden ve buna benzer fantezileri var haliyle. Bir diğer sorunda beğenmemesi, hep bir eleştiri. Şöyle yap böyle yap derken sinirlenip kavga çıkıyor aramızda.
Soran+1 yılHocam sorun da o zaten. Yönlendirmeyle ilerlerken başlıyor off yapamıyorsun demeye. Benim bu konuda en iyisiyim diye bir iddiam yok ama kıyamıyorum da severek evlendik üniden beri birlikteyiz
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. En basta birbirinize olan anlayış kavramı eşiniz tarafından size gösterilmiyor bu belli çünkü eğer anlayışlı olsa sizin istemediğiniz birşeye sizi zorlamaz ikincisi de eşiniz belli ki çok film izliyor ya da izlemiş bunun sonucu olarak da bu yansımaları görüyoruz eşiniz şunu bilmeli filmlerdeki gibi değil gerçek hayatta ve hiç te öyle olmayacak bunu anlatabilir ve öğretebilir seniz işiniz kolaylaşır
00 Yorumla
Yorumlardan anladığım kadarıyla eşin oral seks düşkünü. Bence bunu normal karşılaman lazım. Bazı erkekler iyi bir oral seks yapılmasını ister. Sen iğrenmiyorsan yapmaya çalış. Ama sperm yutmak zorunda değilsin. Bunun için sana baskı yapamaz. Başka türlü istekleri var mı? Bazı erkekler daha farklı fanteziler istiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılSevdigim soylenemez igrenme denebilir. Buna benzer istekler genelde
Soran+1 yılMekan pozisyon ve degisik tema mi ne denirse Cok duskun. Akrep burcu arti olarak , Ben de duygusal bakiyorum.
Soran+1 yılMuhtemelen evet
+1 yılBence boşan kurtul derim. Herif değer bilen biri değil ve rahatça sana bak başkasını bulurum diyebiliyor. Sen bi dahakine öyle derse kapıyı göster hadi başka kapıya o zaman de ve kararlı dur (boşanmayacaksan)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Böyle bir baskı altında kalman hoş değil evet insanların istekleri olabilir ama karşılıklı bir zevktir bu adına üzüldüm ama canını sıkma moralini bozma başkasına giderim dediğinde bende başkasına giderim diyebilirsin zorla bişey yapılır mı başkasına gitmeyi planlıyorsa bırak gitsin düzgünce konuş ayrılman gerekiyorsa da ayrıl böyle bu hayat zor geçer aynı istek sende de olsa bir problem yok zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılIcime su serptin Tesekkur ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZorla da olsa yapıyorsan saygı duyması lazım. bence eğer yaptığını begenmiyorsa canım sen öğret bana bilmiyorum sonuçta herşeyi sende ilk görüyorum de yumuşak dille konuşun hem ayrimayi dusunmeyin zamanla o istekleri geçer belki de kaç yıllık evlisiniz benim de isteklerim oliyordu maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocan tabi farklı pozisyon isteyecek, hep aynı pozisyonda kimse istemez.
Sende yardımcı olmaz isen, elbette onun istediğini yapacak başka kadına gider.
Evlilikte özellikle sekste gizlilik veya farklı bişey olmaz tamamen açık olmalısınız.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok p*rno izliyor millet sonrasinda bunlari eslerinden istiyorlar..
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılistemdigini dile getirince tepki nedir?
Soran+1 yılBaşkasına gidicem bu böyle olmaz. Sana dediğim gibi yapacaksın, içinden gelerek yapmıyorsun o yüzden böyle oluyor. Zaten mutlu etsen şaşarım gibi kalp kırıcı sözler. Haliyle aramızda kavga çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılterapi lazim size.. bu sekilde cok hirparlarsiniz birbirinizi hayat seksten ibaret degil..
Soran+1 yılKaç yıldır beraberiz inan bilmiyorum o kadar oldu. Öncesinde hiç tanıyamamışım diyorum bu yüzünü hiç görmemiştim.
Cevap sahibi+1 yılyani cok aci bi durum acikcasi..
maddi ozgurlugun var mi peki isin gucun?
Soran+1 yılMühendisim çalışıyorum evet
Cevap sahibi+1 yılyani belli ki cok seviyosun ama kendinden verecek moda geldigin yerde verici halinle hep uzulen kaygilanan mutlu etme cabasinda olan olucaksin sinirlarini koymayi becermelisin.. sen tatmin etmedin diye baskasina gidicekse seni sevmeyen bir adamdir sehveti icin yasayan adamdir senden uzak olsun..
Cevap sahibi+1 yılmaddi ozgurlugun var sonucta
Bence aranızdaki problem cinsel değil.
Eşin sana saygı duymuyor.
Tersi olsaydı istemediğin bişeye seni zorlamazdı.
Saygının olmadığı topraklarda ürün yetişmez.
Huzur, mutluluk, güven sadakat bulamazsın00 YorumlaOda saçmaymış başkasına gitmek nasıl bir şey ozaman sende gitmelsin
10 Yorumla
+1 yılBaşkasına giderim sözü saygısızca bir insan eşine böyle bir şey söylememeli. İnsanlar cinsellikte farklı şeylerden hoşlanabilir ama ne istediği önemli senin için çok zor şeyler mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılSen yapmazsan başkasına giderim diyorsa yapma öyle saçma cümle mi olur. Başkasına gidersen onda kal eve gelme diyemedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılGittiği halde dönüşü olmayacağını biliyor bu mevzularda kesin ve kati suretle affetmem onu. Benim istediğim sağlam bir ayar vermek.
- +1 yıl
Ayar vermek derken çok azdırıp dokundurmazsın yalvartabilirsin öyle şeyler olabilir
+1 yılTehdit ettiği için asla yapma, istemediğin hiç bir şeyi yapma.. Gidecekse gitsin, boşanmak için güzel bir sebep çıkmış olur.. 😃
12 Yorumla- +1 yıl
@Subuone19 değilim 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yapmazsan başkasına giderim dediğinde güle güle o zaman demelisin. Bunlar tehditle, zorlamayla olacak şeyler mi? Kendisi çok mükemmel mi ki sana böyle cümleler kuruyor? Çok sinir bozucu!
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karşına alıp konuş net tavrını koy ya kendine çeki düzen ver ya da yolları ayıralım de bazen gerekiyorsa ayrılmak da hayırlıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik ve uyum çok derin bir konu ve neden iğrendiğinizi, neden istemediğinizi, neden hoş ve estetik bulmadığınızı çok merak ettim.
00 Yorumla
+1 yılEşin haklı bence cinsel yönden doymazsa gözü dışarda kalir doyur adamı
01 Yorumla- +1 yıl
burada sana boş laf yapanlara kanıp eşinle kötü olma her erkek böyledir eşin sana karşı şeffaf oluyor yapmazsan başkasına giderim diyerek çoğu kişi gider başkasına ruhları duymaz
+1 yılKocanın yaprak or*sbusu olman gerek. Sınırsız ve özgürce vermelisin ve yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılBeni -GeriTakibeAl seninle konuşalım gizlilik esastır bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir şey yapamazsın en fazla başka Erkek atarsın içeri
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka erkek?
Cevap sahibi+1 yılEşinden dolayı gözün başka Erkeklere kayar her yaşta
+1 yılNe kadarlik evlisiniz baştan tepki koymaliydin
21 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay oldu. Çok uzun süredir beraberiz kıyamıyordum başlarda ama artık sırtıma yük desem yeridir.
+1 yılBaşkasına gitmez de ne istiyor mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok atraksiyonlu bir oral seks sperminin yutulması için her gün kavga sallamaya hazır desem yeridir. Ve daha nicesi.
- +1 yıl
İstemiyorsan yapma gidebilirsin de bütün kadınlar onun spermin içmek için sıraya girmedi sonuc olarak dimi
+1 yılYa ne alaka böyle eş böyle sevgilimi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır ne yapmanı istiyor mesela
00 Yorumla
+1 yılOral se. KS eğitimi al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir hayattır arkadaş
00 Yorumla Özelden yaz. ( Engelle beni beni mmk)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Elinden geldiğince yapmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılHangi konularda aciklarmisin
00 Yorumla
+1 yılRica etsem beni takip edermisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela ne gibi şeyler isteyebilir ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılHiç verme anlasın biraz
00 Yorumla
+1 yılZorla neler yaptırıyor mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılOral ve sperminin yutulması için her akşam kavga sallamaya hazır benimle.
- +1 yıl
E oral ve yutmsk zevk vermiyor mu? Normalde bana zevk verir mesela kadına oral yapmak
+1 yılYeni mi evlisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Alışma dönemi denen bir süre olduğunu bir şekilde anlatmalısın ki oda anlayış göstermeli
Soran+1 yılİkimizde kariyeri olan gelmiş geçirmiş insanlarız açıkçası. Dumura uğradım kendi adıma konuşmam gerekirse. Mevzu cinsellik olunca anlayışta sahiden sıfır.
- +1 yıl
Bir şekilde kabul etmesi lazım aksi taktirde evliliğin fazla sürmez kavgalar başlar be stres söz konusu olur bir yerde buluşmanız lazım yapamıyorsan dünyanın sonu değil ki hem şartta değil yapmanız
+1 yılNe olabilir ki istediği şeyler
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisine özel muamele yapmamı istiyor.
- +1 yıl
Zaten ona vererek yeterince özel muamele yapmıyor musun daha ne istiyor
Soran+1 yılÇok içime sinmiyor yazmak ama herneyse artık. Sperm yutmak gibi ve benzerleri.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe istiyor ki çok özel değilse
013 Yorumla
Soran+1 yılOral ve sperminin yutulması genel sorunu.
Cevap sahibi+1 yılYutmak sıkıntı abartı biraz. Senın için sadece oralda sıkıntı var mı
Soran+1 yılBeğendiremiyorum
Cevap sahibi+1 yılAlla alla cidden mi. Ne diyor ki be eksikmiş. Şaşırdım
Soran+1 yılSahiden evet. Hep bir eleştiriye maruz kalıyorum şöyle yap böyle yapacaksın diye ve sonrasında kavga ediyoruz tadımız kaçıyor.
Cevap sahibi+1 yılSeksin sadece oral olmadığını öğretmen gerek bence
Cevap sahibi+1 yılE tabi öyle denirse sende de heves kalmaz ki. Olan histe gider
Cevap sahibi+1 yılO sana yapıyor mu
Soran+1 yılO da başka bir ironi, istemediğim halde yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılYani uyum olmalı onu demeye çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılBiraz uyumunuz yok gibi sanki. Hayalinde ki cinsellik ne mesela. Ona uygun hale gelemez mi
Soran+1 yılBaşlarda böyle değildik sonradan böyle mevzular çıktı. Anlaşılabilecek birisi olsa karşımdaki insan bu konuda zaten ayar vermek için burdan akıl almaya çalışmazdım hocam:)
Cevap sahibi+1 yılAyar vermek istiyorsan direk verme:) ya da aynı şeyi de sende bende benden oral istemeyecek birine giderim de. Girmen gereken yer ağzım değil şeyim de:) bunu isteyen çok kişi olur de. Değerli olan bemım de
Olay ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıliçerik ne
00 Yorumla Kabul etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler