Hergün yapar. 6 yıldır evliyiz çok istekli bana arzulu neden böyle sizce. Bazen bıkkınlık geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. o zaman bırakın dışarıda kendine kadın bulsun ve ikintarafıda idare etmekten yorulacaktır... bazen öyle bekaret sorunu olmayan yakın arkadaşınız ya da evlenip bosanmış arkadaşınız veya evli arkadaşını bu tip sorunları çözebilir... onu kocanı üzerine salarsın bir süre sonra nirmale döner sende rahat edersin... yok bana ters diyorsan o zaman hiç yakınma derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe istediğini bilmiyor bu karılar Türkiye'de harbiden ya
En son takıldığım da böyleydi. Her gün vuruyom diye ara verelim biz bu işe dedi sonra ara verdik ben de gitmemeye başladım bir gün aradı telefonda haykırıyor niye vurmuyon niye gelmiyon bize diye nasıl çirkef çirkef çemkirmeye başladı.
Özetle bunlar çipetpet ama lezzetli çipetpetlerden değil.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen insana zevk veren bu güzel şeyi hiçbir zaman yaşayamayacağım çünkü kızların istediği gibi yakışıklı, boylu poslu ve büyük cinsel organa sahip olmadığımdan dolayı kimse beni sevmeyecek, istemeyecek ve arzulamayacak. Şükret bence ama canını çok sıkıyorsa sakince ve açıkca söyle.
00 Yorumla
+1 yılTek taraflı istekte iyi değil iki tarafında aynı olması lazım ayrıca benim isteğim çok diyerek karşı düşünmeyip bencillikte iyi değildir iki taraftq birbirini tatmin etmeli
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
73Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyide bu çok iyi bir şey genelde kadınlar erkekler çok isteksiz olduğu için bencil olduğu için burada soru yapıyorlar hazırlıyorlar.
Ayrıca şöyle düşün bak seni yapıyor demekki bu aldatmamış adam sen de yapacağına gidip başkasını yapabilirdi ama hala sana yapıyor demekki seni çekici buluyor bu iyi bir şey aslında senin bundan sıkıldığını fark ederse iyi sonuçlar ortaya çıkmaz51 Yorumla
+1 yılİşte bu iki ucu boklu değmek. Erkek arkadaşlarım da hep beni çekici bulur her an isterdi. Hani tamam egomu tatmin ediyor bu ama bir yandan sıkıcı da ve insan bıkıyor. Ama ilgisiz erkek de çok kötü. Hani sen isterken istemeyen filan. O da moral bozar yani. Dersin demek başkasını seviyor. Ondan ideali ne bilemedim.
20 Yorumla
+1 yılNe güzel işte , umarım bana da öyle biri denk gelir.
910 Yorumla- +1 yıl
Geldim
- +1 yıl
@Muhammeddislr burdan birini kast etmemiştim
- +1 yıl
Ayni şey tatlım
Soran+1 yılBaşörtülü seksi kadın vaybe
- +1 yıl
Sjejiwjwjejejw
- +1 yıl
Hem örtülü kadınlar gerçekten çok Seksi oluyor
- +1 yıl
@Sexikadın5 İstekli erkek herzaman için kadınını mutlu etmeli değilmi
- +1 yıl
@allhhaan ekleyeyim seni 😂
- +1 yıl
Ozaman bana haksızlık olur jejejwjejje @sexikadın5
+1 yılEmekliliğinde dinlenirsin boş ver gençken yapın shdjdjf
31 YorumlaYapmasa komplekse girersin ama niye cinsel ilişki sıklığımız azaldı artık beni sevmiyor mu karısı değil misin kiminle yapacak adamlar ne yapsalar suç 😄
81 Yorumla- +1 yıl
Aynen güzel bayan çok haklı bu konuda
+1 yılOf inşallah benim de sevgilim böyle istekli olur. şikayet neden ediyorsun ne güzel işte başka kadınlarla yatsa bu sefer niye aldatıyor diyorsunuz
74 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem trol hesapsın he
- +1 yıl
Ne trolü ya saçma sapan konuşmayın hadi
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Bu güzel bayan cidden cok haklı ve evet dediklerinize katılıyorum hımm evett
Kaç yasindasin ki 6 yıldır evlisin? Ayrıca her gün yapacak hem erkek hem kadın nerede var acaba? Kutsal bakirelerin de hayalleri bitmiyor.
56 Yorumla
Soran+1 yıl25 e giricem noldu çokmu şaşırdın
- +1 yıl
19 yaşında hangi kafayla evlendin ki
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
Ahaha belli mutsuz..
- +1 yıl
@Ohannesburgss boş ver kanks troll büyük ihtimalle. Herkese ters ters cevap vermiş bir de jshdjsh
- +1 yıl
At kafası ya soru soruyorsun boş yapıyor
+1 yılBenim anlamadığım şey insanlar buldu da bunuyor gibi aldatmaların bir kısmı bundan sebep. Sizi çekici bulmasa gider bir başkası ile birlikte olur demek ki albeniniz var eşiniz arzuluyor, iyi tarafından değerlendirin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh be inşallah bana da öyle bir. koca denk gelir. Aminnnnnn 🤲🏻
823 Yorumla- +1 yıl
Aradığın koca burada
Cevap sahibi+1 yılSen benim için fazla yaşlısın bana genç ve çıtır biri gerek
- +1 yıl
Yaşım 23... günde 23 posta atmasam bisey bilmiyom
- +1 yıl
@bilseemki bu kiz dayanır buna bisey olmaz.
Soran+1 yılAllah canını almasın istekli kız 😂
Cevap sahibi+1 yılAkrep kadınıyım ve cinsellik benim için çok önemli olunca kocamın da pasif olanını seçmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@hsynM seni engellemişim kesin saygısızlık etmişsindir.
Cevap sahibi+1 yılGizli olmamın anlamı yok ki o zaman. Kaybol!
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorum!
Cevap sahibi+1 yılSen çok biliyorsun!
- +1 yıl
Ben olur mu abla kriterler nedir
Affedersin ama ablacım daha ne istiyorsun esin seni seviyor seni arzuluyor baska kadına gitse niye gitti diyeceksiniz hemcinslerimi anlayamıyorum artık
20 Yorumlagelecekteki eşimin benden şikâyetçi olacağı tek şey.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl katlaniyorsin, ya da her gün olunca zevkli geliyor mu sana onu merak ediyorum
51 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam bana göre bana gönder istemiyosan ams geri dönmez tadıma bakan diyim deee😋😋
82 Yorumla- +1 yıl
Şu yorumu yapıyorsun sana mesaj atana sapık diyorsundur
Yaşın daha kaç ki senin 6 yıllık evliliğin var😲😲😲😲
E söyle konuş biraz ara verelim de. Hiç bişi yapamazsan yemeklerine şap at..
34 Yorumla- +1 yıl
Şap mı ahahah. O kadar değil ya
- +1 yıl
Bir tek askerde atılıyor o😅
Evlenmeden olmaz dedin, evlendi hala olmaz diyorsun. Hasta mısın lan sen
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 senedir evliyim 24 yasindayim 1 cocugum var sadece cocuk yaparken esimle boyle hergun seks yaptik , Şu an haftada 1 yaparsa cok iyi diyorum siz her gun diyorsunuz abi sizinkinde ne varki adam bu kadar istiyor anlamadim
03 Yorumla
Soran+1 yılKendimi haftada 1 istiyor? Bilmiyorum güzel çekici mavi gözlüyüm ondan olabilir miki
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama haftada bir ben istiyorum o degil
Soran+1 yılO kaç günde bir isityor
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek ölürse o organ anca öyle durdurmuş. Yani bacım yapacak bir şey yok gidip başkası ile zina işlemek yerine ki bunu kabul edeceksen hayır de.
50 YorumlaÇok istekli bana arzulu neden böyle derken? Başkasına mı istekli olsun? Herkes bir garip bu sitede.
10 Yorumla
+1 yılHer gün bal yiyen baldan bıkar bacım biraz durulun, biraz başın ağrısın 🤮
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel söyledin 👍
Seni aldatsa mutlu olur musun kadınlar bi acayip ya
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmamda hergün hergünde bıkkınlık geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli ki, bakirken evlenmiş garibim.. Galiba, yaşlarınız da ufak. Üç yol var : ya yemeğine şap Katacan, ya aldatılmayı göze alacan ya da vermeye devam edecen. Şap, cidden çok etkili.. Kalıcı hasar da bırakmıyor. İhtiyacı, önemli ölçüde azaltıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olması seni istemesi güzel bir şey değil mi? Arada başın ağrısın o gün yorgun ol denge de tut
00 Yorumla İstekli derken erken boşalması var sanırım. Ondan dolayı oluyor. Sigaraya alkole başlar bir şey kalmaz 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılburanin alayi koclarinin ilgisizliginden sikayetci kiymetini bil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hemen herkesin birbirini aldattığı devirde, En azından sadece seni istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi sorularin saçmalığı beni bitiriyor bacım gitsin başkasına mi arzulu olsun sen iyi misin. Ne güzel işte esin seni istiyor adet günleri dinlenirsin bir şey olmaz şaka gibisiniz
00 YorumlaHergünde aynı şey yenmezki kocana söyle arada değişiklik yapsın.
00 Yorumla
+1 yılNur dibine dibine dibine dibine devam tak tak tak tak
00 YorumlaDemekki sen çok iyidinki adam yapmaktan bikmamış, senin gibi karı hepimizin başına
00 YorumlaBurdaki yasınız 21 demek 15de evlendiniz ya gizlilerin yuzde 80i trol sormaya basladı
00 Yorumlaolsa suç olmasa suç anasini satayim.
verme gitsin başka kadınlarla yapsın sen madem yoruldun geç kenara biraz dinlen
00 YorumlaYani 6 yıldır hiç başın ağrımadı mı demek istiyorsun. Az bi hasta ol arasıra😜
00 Yorumla
+1 yılBenim de azalmazdı diye düşünüyorum arabada evde tatilde sabah akşam isteyebilirdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Böyle kocayı bulmuş burdaki kadınlar kıskanıyordur şimdi
00 Yorumla
+1 yılGeriye tek çare kaldı. Pipisini kes at kurtul
71 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁😁kökten çözüm
başkasına kaçar bıkma bence asdf:DD
70 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin için zor, Kaslar acır ve hatta yara bile olur. Üzüldüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen hergün isterim kocam bıkar benden
98 Yorumla- +1 yıl
Aha ogun geldiyinde kacarsin
Cevap sahibi+1 yılNeden kaçıyım?
Cevap sahibi+1 yılOnu nasıl anlıcam evlenmeden önce
Cevap sahibi+1 yılBurdan anlat
- +1 yıl
Oyledir yap yap elbet birgun ara verecen usanacan herzamanda olmazki simdi boyle atmasi kolay
+1 yılTavuk suyu çorbası yapıp şap at içine
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılVayyy beee millette ne dertler var 😂🤣😂
510 Yorumla- +1 yıl
Kimisi varlığından kimisi yokluğundan
- +1 yıl
Dimi ama 🤣🤣
- +1 yıl
Aynennnnn
- +1 yıl
🤗🤗🤗😂
- +1 yıl
TKP ararmisin desem
- +1 yıl
Atmamm 😂😂
- +1 yıl
Saygı duyarım 🌹
- +1 yıl
Anlayışın icin teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
Ben bana yakışanı yaparım 💐💐
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙋
+1 yılDüz duvara tırmanıyor mu anakşsşcşvşv
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksten nasıl bıkabiliyorsunuz ya?
61 Yorumla- +1 yıl
Heyecanlı olmazsa bakılır. Değişik şeyler yaşamak renk katar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir dahiliyeciye götür Hilti falan yutmuş olmasın
20 Yorumla Azimli sıçan diye yorumladım
20 Yorumla
+1 yılDeğerini bil 3. ayda ayda bir yapan var.
08 Yorumla
Soran+1 yılAyda 1 ne ya
- +1 yıl
Hemde yeni evli olup❗️
Soran+1 yılNasıl oluyor bu iki tarafında libidosu düşük heralde
- +1 yıl
Yoo bir taraf istekli öbür taraf odunsa yapacak bir şey kalmaz. O organlar boşa verilmemiş kullanılsın diye. Birde illa gece yatarken yatak odasında diye bir kural yok. Bir erkek hergün bir kez boşalsa eşiyle ömürlük mutluluk yakalar ve kadınının değerini bilir. Biraz fantezi de işin tuzu biberi olur 👍
Soran+1 yılVay be benimki iyi ozaman halime şükür edeyim ozaman. Kocama yatakta F@işe gibiyim çünkü. Her istedigini yaparım. Anal can yakar ama istiyor diye sesimi çıkartmam
- +1 yıl
En güzeli, dedim ya tadını çıkar mutluluklar👍
- +1 yıl
Sen hani derler ya her eve lazım dediklerindensin. Aslında bu harika bir şey ne güzel her gün kalınlığını yaşıyor ve erkeğine de erkekliğini yaşatıyorsun. Islanmanın ne olduğunu unutan ne çok kadın var ve senin gibi gerçek bir kadına sahip olamayan ne çok erkek❗️Her gerçek erkeğe senin gibi bir kadın, her senin gibisine de eşin gibi bir erkek lazım. Anal yaoarken bebe yağı kullan açın azalır zevk alırsın. Ayrıca her gün eşine boşalan erkek mutlu olur, başarılı olur, huzurlu olur ve eşini de mutlu eder. Ne kadar güzel şu an bir çok kadın ben nasıl kadınmışım diyordur bir çok erkekte bendeki kadın değil diyordur. Aynen devam ve mutluluklar dilerim 🙂
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım kocamı seviyorum ve vazifemi yapmak zorundayım. İstekli olmasam bile öyleymişim gibi görünüyorum sırf istiyor diye. Analda krem sürüyoruz bş nebze azalıyor acım.
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılSenden kaynaklı bence bu durum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çok güzel ve çekici bir hatun olabilirsin be erkekte ciddi olarak en büyük etken
+1 yılNe kadınmışsın bee
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzelimdir övünmek gibi olmasın ama mavi gözlü beyaz tenliyim
- +1 yıl
Çok merak ettim seni
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemek sen cok cekicisin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim
- +1 yıl
Adamin sucu yok napsin seni gorunce dayanamiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılistemese bi dert istese bi dert
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılYapsa suclu yapmasa suclu
10 Yorumla Halam derdi ondan bıkılır mı diye :D
13 Yorumla- +1 yıl
Halanmiii hemde enişten olsaydı anlardimda😅
- +1 yıl
@Leyladeniz36 neden oda insan değil mi bazı kadınlar sever böyle bel altı konuşmaları küfürlü konuşmaları
- +1 yıl
Haklısınız
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsende buldun kıllısını arıyosun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVer gitsin adamın gönlünü hoş tut
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Senin gibi kadinlar hak etmiyor sevgiyi ilgiyi
00 YorumlaSen nasıl birisin peki canım sende doyumsuz musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın bacım Allah sabır versin
00 Yorumla
+1 yılÇekilmez her gün her günde…
00 Yorumla
+1 yılBunun için mutlu olmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılHelal olsun devam etsin😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimi bulamaz kimi de bunalır
00 Yorumla - Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim çok istekli bıkmaya başladım, 6 yıldır bir insanın isteği hiç mi azalmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler