İstekliyim, eşimi bırakmıyorum. Bundan sıkılıyor mudur?

Bakire evlendim. Ve haliyle zamaninda kendimi cok frenledim. Evlenince acısını cikaracagim diye. Simdi ise böyleyim. Yaklaşan benim cogunlukla. Eşim reddetmiyor pek.

Bazen yorgun oluyor, yapmak istemiyormus gibi oluyor ama kirmıyor. Yani kendisi de istemese zaten erekte olamaz diye düşünüyorum. Cok mu sıkıyorum sizce? Yoruyor muyum acaba boyle? Bıkma falan olsun da istemiyorum ama bende cok istekliyim, keyif aliyorum, zevk aliyorum, mutlu oluyorum. 1 senelik evliyim.

Zaten sonra cocuk, hamilelik, menopoz falan derken bugun ki olamayacagim belki de. Hazir firsatim varken olabildigince değerlendirmek istiyorum. Ama eşimi yoruyor muyum bilmiyorum. Bazen iyi performans gösteriyor, hareketli oluyor. Bazen de benim istegimle oluyor gibi oluyor. Onda da daha cok ben ipleri ele alıyorum.

İstekliyim, eşimi bırakmıyorum. Bundan sıkılıyor mudur?
Cevapla