Arkadaşın seni arzuladığını ve seninle sevişmek istediğini söylese, ne hissederdin/ne yapardın?

Arkadaşın seni arzuladığını ve seninle sevişmek istediğini söylese, ne hissederdin/ne yapardın?
Eğer o da benim hoşuma gidiyorsa Neden olmasın ki zaten bu tabloların artık yıkılması lazım Sonuçta iki karşı cins Eğer senin kanından canından değilse Yani kardeşin ablan kuzeni falan değilse arada bir kan bağı yok E sevişmemek için neden yok Herkes artık şu tabuları bir girsin yok onu ben arkadaşım olarak görüyorum yok onu ben kardeşim olarak görüyorum yalan yalan Bunların hepsi yalan sonuçta senin kanından canından birisi değil
Benim onu nasıl gördüğüme bağlı.
Eğer ki içimde duygusal bir şeyler varsa gerçekten hafiften hoşlanıyorsan olur niye olmasın daha iyisini bulamam sonuçta.
Ama ben gerçekten arkadaşım diyorsan öyle görüyorsan seviyorsan böyle bir teklif duyduktan sonra kesinlikle bir daha görüşme bir kere arkadaş dediğim kardeş dediğim birisiyle oturup da yani şey yapacak değilim
Tamamen bana bağlı içimdeki tutkuyla bağlı belki olur belki olmaz djjdjd size ına bağlı😂✋
Neye bağlı anlamadım orayı 😄
Boyuna jdjdj
Hee inç olayı 😂
Ama jdjdjd şimdi bişi dicemde neyse jdjdj
Çok merak ederim ingilizce söyle kaldırırım sonra 😂
Önemli olan boy değil erkekte değil arkadaşlıkta değil benim arzulamam lazım djdjjd işte ve 😂 ben bayadır tek birine şelale oluyorum düşünüce bile öff neyse anladın işte🙈😂
Aşkın gücü ♥️🔥 başka hiç bir şey aşk kadar etkili olamaz 🌷
Bunun benzerini 2017 yılında yaşadım.
Doktoradan arkadaşım wp'tan iç çamaşırı giyerek fotoğraf çekmiş ve atmış, fikrimi sormuştu. Ertesi gün sabah aradı, mesajıma cevap vermedin, senin zevkine güvenerek atmıştım ve umarım yanlış anlamadın dedikten 2 hafta sonra benden hoşlandığını ortak kadın arkadaşımızla bildirmişti.
Telefonu hâlâ engelli.
Cevap
92Cevap
Arkadaş arkadaşlığını bilmeli.. Keyifli geceler..
Ciddi arkadaş görüyorsam zor. Diğer türlü zaten yatakta söylüyordur bunu
Kabul ederdim. sevgilim olmadığı için
Gerçekten ya acaba ben seks yerine ayaklarini yalasam öpsem footjop yapıp yeni çoraplar alıp giyilmiş olanları istesem ve karşılık isterse de fiziki olarak ya da ne şekilde isterse iistesin kabul ederim vallahi. He şimdi bir de o benden onu yapıyım isterse daha önce o sevgilisinin kucagin da onun arkadaşi da benim kucağım da yan yana seviştik kendi gördü kac kere arkadaşini bayilir gibi konusamayip ic çektiğini hatta altim da titredi bile kiz kendi demiş arkadaşına o neydi diye 😂 hiç sorma demiş çok utandım sizden ama sevgilim de beni hep böyle önce bir tattırıyor sonra daha deli ediyor zaten de bir de kopek ediyor beni yalvarıyorum yap diye havla dese havlarim demiş benimki ona biliyor nasıl olur😂
Sözcüklerle söyleyen olmadı ama davranışlarıyla söyleyenler oldu. Beden diliyle, gözleri ve dudaklarıyla vs hatta taciz edenler oldu bir kaç kez özel bir şeyler hissetmediğim için karşılık vermedim. Evine davet eden oldu gelmeyince neden gelmedin diye hesap soran oldu. Fakat benim evine davet ettiğinden bile haberim yok😅 haberim olsa bile gitmezdim ama en azından bana bi söyle dimi arkadaşıma değil sonuçta esas oğlan benim aracıya ne gerek var.😄 Onlarda arkadaş olacak sözde bu tarz ilişki ve iletişim biçimlerini, dostlukları, arkadaşlıkları, bağırsaklarımdan boşaltmak suretiyle üstüne sifonu çekiyorum.
Benzerini daha bugun yasadim. Arkadasim degil ama yakin arkadas gibi gordugum kuzenimin esi bana resmen asildi. Ardindan da calistim yerin kapisina gelip uzun sure mesaimin bitmesini bekledi, sirf tekrar beni gorebilmek icin 🤦🏻♀️
Off nasil kurtulurum bu isten?
Direkt rahatsız olduğunu söyle devam edersen kuzenime durumdan bahsederim de. Sen sustukça o işi çirkinleştirmeye devam eder
Soyledim tabi ki de. Once sakayla karisik,. snr da acik acik soyledim. Cok da sevdigim anlastigim bir insan. Ama belki de bazi hareketlerimi yanlis algiladi diye dusundum. Bu yuzden de soyledim yanlis anlasilma olmasin diye. Ama yine de emin degilim.
Devaminin getirmesinden cekiniyorum 😥
Siz ondan uzak durun soğuk davranın yüz alamayınca çekilir. Ama ben olsam delil toplar kuzenime sunarım olayı , kuzenimi böyle bir adamdan kurtarmayı tercih ederim
Elimde deliller de var, mesajlari falan . Ama yok boyle bir kotulugu yapamam. Yani bir yuvada benim yuzumden huzursuzluk ciksin istemem 😥
Eee artık seks arkadaşı oluruz.
Tabi Hayatım da kimse yoksa geçerli bir şey bu.
Sen gün geçtikçe daha bir yakışıklı mi oluyorsun , reda bunu görmeli 😄
Teşekkürler canım 😀😀
Görmesin o boş ver 😶😶
Söylenen ortama, söyleyen kişiye, söyleyen kişiyle aramdaki yakınlığa ve hayatımda biri olup olmamasına göre farklı cevaplar vereceğim bir durum bu..
Çok hoşuma giderdi.
Ya kızlar sizin kanka dediğiniz kardeş dediğiniz tüm erkekler sizi * hayal ediyorlar
Ama tepkinizi bilmedikleri için sizi ellerinden kaçırmak istemedikleri için kanka diyorlar size
Tüm erkekler genellemesine asla katılmıyorum. Bu dediğin erkeğin ilkel güdülerini ne kadar geliştirdiğine göre değişen bir durum. Gelişmiş bir erkek kadınla gayette arkadaş olabilir, iletişim kurabilir bu tarz erkekler kadını sadece cinsel obje olarak görmeyen erkeklerdir
Sigmund Freud u okumanı tavsiye ederim pilli bebek. Şöyle der bir yazısında. Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadaş olmaz. Ya tamam bazı erkekler bunu belli etmez o da erkeğin ne kadar görgülü olduğunu gösterir diyelim. Ama gerçeği benim dediğim gibi bebeğim. Korkutmamak kaçırmamak için yeltenmezler
Sigmund Freud'u yeterince okudum. Ama her fikrine katılmıyorum , onun her bakış açısında baz aldığı tek şey ilkel güdüler ve cinsellik. Her neyse konuşma üslubuna bakacak olursak (bebeğim felan) ilkel güdülerin pek gelişmemiş seninde.
Arkadaşım güzelse hayır derim çünkü güzel kızların güzel arkadaşları olur bir tane için diğerlerini riske atamam :)
Diğerlerinin ilgisini çekemezsen o bir taneden de olduğunla kalirsin 😄
İlla ki bir tane olur amorti sayarım :)
Sen benim arkadaşımdın derim😂Adnan ziyagil temsili
Akraba değiliz sonuçta derdi o da 😄
erkek arkadaş mı ; hanım arkadaş mı?
erkeği kovardım.
hanım arkadaşımla sevişirdim.
böyle fırsatı kaçıran, bizden değildir.
Hangi cinsten etkileniyorsan onu kast ettim , seçiminiz size kalmış 😄
Elim ayağıma dolanırdı ne yapacağımı şaşırırdım, kızarırdım
Çok tatlı bir tepki
Ee tabi normal olarak uğraşılmaya müsait oluyorum😄😄
Ana bağlı bende istekliysem cinsel arkadaşlığa dönebilir
Bide foto fenaymış
Kesinlikle
Eger bende de varsa bir kıpırtı, olur. Olabilir..
Ama sadece arkadaşsa ne bilim yaa tutkusuz da sevişilmez ki. 😀
Tipi idare ederse, bekarsa ve bakire değilse ; fırsatı kaçırmazdım. Hat da Hiç bir erkek, seks teklifini kolay kolay Red etmez. Ama kızlar, seks yapmak için ; aşık olmayı zorunlu tutar. Bu yüzden her kız, kabul etmez. Belki çok kaşarsa ve o an azgınsa, kabul eder.
Erkek için durumu anlatırken , tipi idare ederse, bekarsa fırsatı kaçırmaz erkek kolay kolay red etmez
Kız için durumu anlatırken, kaşarsa ve azginsa kabul eder
🤦♀️
Öyle, kızlar her önüne gelenle yatmaz. Bana, her önüne gelenle yatan kız denk gelmedi. Çevrem, geniş benim..
Bunu sadece sevgilim söyleyebilir. Arkadaşım söylerse arkadaşım olarak kalamaz.
Sevgilin yokken başına geldi mesela o zaman ne olurdu
Bu durumda bu cümleyi kuran arkadaşıma karşı hissimin olması lazım ki hissim yok ki arkadaşım olarak kalmış ve o kavramı da kaybetmiş olur.
Ama ama 4 senee öhüü arkadaşın olup sonra hissin de gelişebilir 🥲 arkadaş olarak kalmayan da kalmıyor-muş demek 🤪
Hissim olunca iş değişiyor aşk oluyor ardından meşk oluyor ardından evlilik oluyor sonra çocuk oluyor sonra her şey oluyor canım
Karşılıklı his olunca duygular ileri boyuta level atlaya atlaya gider sonra süper mario ile kaçırılan prenses maria evlenir
Dört sene sonra oldu his işte arkadaşınla.. neysem peki "hissim yok ki arkadaşım olarak kalmış, bu cümlene karşı söyledim ben
Evet canım en güzel şekilde oldu hem de ve daha da nadide bir biçimde olmaya devam edecek
🥭mandalina sana ne hatırlatıyor 😍
İlk tek taş yüzüğümü ve evlilik teklifini 😄
Bunu hatırlatıp beni yumuşattın oh shitt baby
Üç kere değil üç yüz kere evet dediğini de hatırlıyorsun demi bebeğim tüm gün evet diyordun bana😋😍🤣🤣
Evet biraz heycanlanmış olabilirim ne var 🙄😂
Bende heyecandan kendi mandalina yüzüğümü yemiştim 🤣🤣
Hoşlanmaya başlardım arkadaşlık biterdi ya ben karşı koyamam bu netliğe.. ben de arzulardım
Bu teklifi sana etmesini istediğin bir arkadaşın var mı peki..
Sadece arkadaşımsa hiç bir şey olmaz malzeme eder güler eğleniriz. Ama ona karşı istek arzu gibi duygularda belirginlik hissedersem durumlar değişebilir.
Arkadaşca dostca sevişir dost meclisini bütünlemiş olunurdu romantizm vs olmadan ne kadar samimiyetlik varsa o denli ritimde bir cinsel eylem sevişmesi yapılırdı
Benim arkadaşım söylemişti ciddiye almamıştım boşlukta hissettiği için saçmaladığını biliyodum
Onunla konuşmayı keserim soruyu erkeklere sormaya gerek yok zaten cevaplar belli
işte bu 👍
Arkadaşım dediğim insanla böyle bir şeyi asla yapmam öylede bir niyeti varsa bir daha arkadaşım olmaz, kendi yoluna.
Seks iki kişiliktir, eğer bende onunla sevişmek istiyorsam, bunu hiç geciktirmem, ki öylede oldu-oluyor
Olmuştu böyle biri. Aslında söylemedi, sapık gibi davranıyordu. Her yerden engelledim daha da konuşmuyorum.
Gerçekten arkadaş gibi görünce tuhaf geliyo insana. Dostluğu bozmamak lazim
Valla öyle bişi söylediğinde arkadaşlık görüşü gider ama sevişirim sonrası fb olayına dönermi artık kısmet 😃
Kız arkadaşım yok öyle yaparsa da büyük terbiyesizlik yani beni cinsellik için kullanmasına müsade etmem...
Ben kadınlardan hoşlanıyorum der ve uzaklaşırdım.
Arkadaşlığımız o an biter. Ben güvenip arkadaş olarak mı kalacağım bir de?
Şaka arasında söyledi bi kere hacı yavaş dedim😂
Arkadaşlarımın hepsi güzel olduğu için kaçırırsam kanım kurusun 😄😄
ona karşı bir sey hissediyorsam kabul ederdim... hissetmiyorsam uzak dururdum.
Söylemedi de kendiliğinden oldu tek seferlik
Şaşırırdım ve ne zamandan beri bana ilgisi var öğrenmek isterdim
Kabul edrsen arkadaslik bitiyor !!! Bu yazilmamis bi kuraldir
Hiç olmadı sürekli iltifat ediyolar ama isteyen olmadı
Kız arkadaşlarım yok, diğer arkadaş çevrem de normal
Hangi kalitede bir arkadaş ona bakardım. ilerisi için varsa hep yanımda olacaksa değişir
Duygu olmadan sevişilmez
Tam tersi ben söylemiştim sadece 1 kere oldu sonra evlendi zaten:)
Muhtemelen arkadaşım olmadığını ve ırz düşmanı olduğuna kanaat getirip yollarımızı ayırırdım. 😂
Bikaçkez başıma geldi cinsel ihtiyacını gördüm hepsi bu
o anki durumuma, ondan hoşlanıp hoşlanmadığıma ve ortama göre değişir cevap. sevgililiğe dönüşen arkadaşlıklar güzeldir. tanıdığın ve bildiğin biri sonuçta.
Yani bi değişik olur ama artık arkadaşım olmaz heralde
bende beğeniyorsam neden olmasın. hiçmi arkadaşımızla sevişmedik daha önce.
Arkadaşlık bitti, başka şeyler başlıyor desene 😋😃
Eski arkadaşım olur :D
korkar çekinirdim arakadaşıma pasf olmak çok tehlikeli bence
Bi kaç arkadaşımla seviştim hiç biriyle arkadaş kalamadık, en iyisi sevişmemek. Ondan sonra da isteyen arzulayan oldu, yapmadım. Pişman değilim
İlk başta şaşırırdım elbet ama bir çekim varsa neden olmasın.
Beni o işlere karıştırma gözünü seveyim. :)) Arkadaş ise olmaz o işler.
Sanırım dilediği fanatiziyi tattırırdım ve tadardım.👍🏻👍🏻
Kabul ederim ama arkadaşlığımız daha çok cinsel anlamda olurdu artık
İş yerinden arkadaşım ayaklarima ilgisi olduğunu söyledi anlasiyla da karşıladım
vardır bir bildiği der reddetmezdim,(zaten kanka ayağı popo ayağı bence)
Daha sonrasında arkadaş kalmamızın zorlaşacağından bahsederdim
Bu işin şeytanıydı nefsiydi derken samanlık seyran olabilir😀
Bilmemki o anki duruma bağlı büyük bir ihtimal kabul ederdim
Ahlaksız biriyle daha fazla arkadaşlık yapamaz onunla arkadaşlığımı sonlandırırdım
Senden etkilenmiş olması ahlaksızlık mı ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?