Sevişmek de yemek, içmek, oturmak, kalkmak gibi doğal bir şeydir diyen ve bu tezi savunanlara soruyorum: Birisi size gelip çıkma teklif eder gibi, 'Benimle sevişir misiniz?' dese, cevabınız ne olurdu? Soru; biri sana çıkma teklif eder gibi " benimle sevişir misin" dese tepkin ne olurdu?
Biri sana çıkma teklif eder gibi "benimle sevişir misin" dese tepkin ne olurdu?
Her 10 kızdan 1i bu teklife sıcak bakıyor. Şeker Ahmet taktiği her zaman tutuyor demekki...
Evet bu şekilde iki kez teklif ettim, damdan düşer gibi değil fakat usulünce. Birinde kız düşüneceğini söyledi, çok tatlı ve nazik olduğum için teşekkür etti.. Diğer kız öfkelendi, ne saçmalıyorsun dedi bir hafta sonra seviştik.
Kumarı ve gece hayatını seven bir arkadaşın eşi alenen yanıyorum ne olur bana dişiliğin yaşat diye aleni teklif yaptı ama ben bunu asla yapmadım.. Bakışlarla ve imalatla teklif çok oldu ancak yakın çevre ile yapmak yanlış olduğu için üzerime almadım.
Ben sanırım olumsuz cevap verirdim ama o an şeytana uyup birde karşımdaki kişi düşünceme yatarsa belki o anlık sallantı ile olumlu cevapta verebilirim 😂 yapsam da sonunda pişman olurum keşke o günaha girmeseydim diye kendimden bunları beklerim 😂
Ben bir erkeğin bana böyle bir teklifte bulunacağını zannetmem. Çünkü dışarıdan bakınca pek davetkar hal ve hareketlerim yoktur. Ama bir ihtimal böyle bir şey olursa da zinadan uzak duruyorum ve yapmiyorum o yüzden kabul edemem derim
Hayır tabii ki benim içimde o kişiye karşı herhangi bir duygu yoksa hiçbir şekilde hiçbir şey hissetmiyorsan tanışmıyorsak bir şey yapmıyorsak böyle bir şey derse ben tokat atarım üstüne polis Çağır şikayet ederim.
Ayrıca açıklamaya istinaden söylüyorum evet seks ihtiyaçtır yemek içmek barınma giyinme kadar bir ihtiyaçtır ama bunlar kadar temel ihtiyaç değildir mesela yemek yemeyince su içmeyince ölürsün ya da mesela giyinemezsin ya da herhangi bir çatı altında olmazsa ölürsün Ama seks yapmayınca ölmezsin yani seks bunlar kadar önemli bir ihtiyaç değil.
Seks bu kadar duygusuz bu kadar ani bu kadar tek gecelik bir şey olmamalı bu kadar güzel bir şey bu kadar basitleştirilmemeli Bu düpedüz saçmalık.
Bir erkek bir kadına diyebiliyor bunu. Sanaldan çok fazla diyen olur ama gerçekte bu sayı azdır. Bir kadının deme ihtimali de çok düşük olsa da sanalda yine vardır. Gerçekten ise yok denecek kadar az. Dışarıda biri bana böyle bir teklif ile gelirse önce şaşırır ve olumsuz bir bakış atarım. her insanla bırakın sevişmeyi oturup iki sohbet bile edilmez. Kaldı ki hemen yatmaya çalışayım. Bu nedenle bu durum bana oldukça ters. Zamanında site içinde böyle teklifler aldığım olmuştur. Yakın zamanlarda da sanal seks teklifleri de olmuştur.
Böyle bir teklif aldığımda sert bir tepki göstermem fakat sevişmeyi de o an kabul etmem çünkü duygusal bağ olan ilişkileri tercih ediyorum. Önce tanışmayı sonra hoşlanırsam sevişmeyi ben teklif ederim (: İnsan yaşamında yemek içmek gibi sekste (üreme de) doğal olan bir eylem olsa dahi gerek din gerek inanış gerek tercih vs.. sebeplerden dolayı cinsellik çok absürt bir durum olarak görülüyor. Kısaca teklifi bir bakıma kabul bile ederim çünkü diğer insanların aksine bu konuyu gayet normal olarak görüyorum. ( Gizli yazma sebebim mesaj kutum dolmasın falan diye (: )
Öyle olmalı çünkü evlilik düşünmüyorum, ama bu kadar kasmayi sevmiyorum, lafa gelince namus bacak arasında değil dersiniz ama bakire ya da anca bi kaç kişi olmuştur niye böyle bu tezat bi durum değil mi?
@Salih6116 ben namus orada diye bir şey yazdım mi? Beynin tek fonksiyonlu çalışiyor belli. Ayrıca herkesi yaptıklarınla bir tutma. Cevap yazmazsan sevinirim iyi akşamlar...