Bi de kadınlara orpu derler yorumlara bakılırsa erkeklerin hepsi kabul etmiş yatağa atilmayi😆 namussa aynı namus. Kadın ya da erkek fark etmez vücudunu gelen geçen hanına çeviren herkesin gözümde değeri rspudan beterdir. Onlar en azından para için yapıyor siz ise zevk için.
Ben de açıkçası şöyle cevap veririm eğer ben de o kişiye karşı bir şeyler hissediyorsan tabii ki zaten o söylemedim ben söylerim ama işte tanımıyorum etmiyorum ya da tanıyorum ama içimde bu adama karşı hiçbir duygu yok bir şey yok o zaman hayır kesinlikle hem hayır derim net bir şekilde hem de bir daha kesinlikle konuşmam ya da görüşmem yani ben seks için mutlaka aşk evlilik çok büyük duygular sevgililer gerekiyor demiyorum ama en azından benim bazı duygular beslemem gerekiyor yoksa ben yapamam midem bulanır
bir kadın bir erkeğe kolay kolay kolay sevişmek istese de söylemez. Aynı şekilde bir erkek de sevişmek istediği kadına bunu söyleye bilmesi için tanıması aralarında bir hukuk oluşması lazım. cevaplarda ona göre değişir.
Sitede çok oldu kibarca çok reddettiğim oldu. Bazıları da beni denemek için cinsellik konuşmak istediler nasıl yaklaştılarsa öyle karşılık verdim. Sanal tuhaf geliyor istemediğin biri olunca hele. Gülesim geliyor ☺
Hislerim olmayan biriyle zevk almak icin seks yapsamda hosuma giden birine gore eksik olur bence. Hisler onemli. Yeni tanistigim birinden boyle bi teklif geldiginde tanimaya calismistim belki bi seyler hissederim de hosuma gider diye ama olmadi maalesrf 🤷♀️
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Beğenmişsem, elektrik almışsam ruh uyumu olduğunu hissetmişsem işte ı zaman scaba ten uyumumuz da var mı diye merak eder hemrn soğumadan kabul ederdim. Ten uyumu da varsa bas gaza der en derinlerde ya da Venüs tepesinde zevk içinde aşkla volkanı patlatırdım.😎🤗🥰
Olumlu olur. Beni arzulayan bir kadından bunu duymak beni çok mutlu eder hoşuma gider ve kabul ederim ama kadınlar genel de cesaretsiz oluyor arzulayınca kendileri sinyaller vererek benim yürümemi bekliyor :))
Korona var bulasici hastaliklar var kendini hamile birakip ustume kalma olasiligi var yani her davet edilen eve girmemek lazim hadi giriyorsun dikkat etmek lazim
Evet derim ama tuzak vb şeyler de olabiliyor belki hayır diyebilirim de. Bakireyse bozmamak şartıyla kabul ederim ama çok fazla ısrar ederse o ayrı mesele.