Erkeklerin coğu o zevki hazı bilir bayanların cogu bilmez bekar be bakireler olarak kastertiğim ve bide cinsel korkularıda istegi biraz düşürür kadınlaeda erkeklerde bu korku yoktur
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben yaşadığım halde korkuyorum😅ama bu çocuk bakirse ilkliligini ben alcam hehehheheheh
Sende faxla etkiliyor olabilirsin. Hoşuna gidiyor tabi bu durum ☺️. Ama bu yavruda olsa bir aslan. İşi öğrendi mi tatlılığı yırtıcılığa dönecek. Tadını çıkar bakalım 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Erkeklerin coğu o zevki hazı bilir bayanların cogu bilmez bekar be bakireler olarak kastertiğim ve bide cinsel korkularıda istegi biraz düşürür kadınlaeda erkeklerde bu korku yoktur
Ben yaşadığım halde korkuyorum😅ama bu çocuk bakirse ilkliligini ben alcam hehehheheheh
Ozaman cok heycanı olur uzunca seviş sevişirken boşalırsa bakie olma olasılığı cok yüksektir
Bilgi için teşekkürler 😅o değil bende harlen korkuyorum
Aslında korkulcak bir şey degil halk arasında abartılıyor korkhlcak bişe olsa hipr bayan yapmaz
Yaptım da zaten korkuyorum çok acıdı ama yırtılmadi
Zaten yırtılmadan o penis oraya girmez
Alkol al iyice kendinden geç gerisini eşine bırak
Başka yöntemlerde var ama bunu bi dene önce
Bu konuda bilgisizsib yırtılmadanda girer penis yırtılma diye bir şey yoktur
Hımmm pemi bj can yanma hani noktada paşlıyor da bukadar net bilebiliyorsun
Vajinanjn anatkmisini incele anlarsın
Sen incele asıl anlarsın 😂doktor videosu izlemedinmji
Hangi erkek? Bu nasıl bir genelleme ve ayrıca heyecan kast ettiğin ne? O kadar boş bir soru ki. Yazım ve noktalaman da bok gibi.
Ee tabiki bakır erkek de var herkesi motor mu sandın mk
Bakır erkek nadir var oyuzden ne bilem ben
Bakır erkek de var kızım hiçbir kızın istemeyeceği erkekler var kimi nasıl zikecek onlar
Çok titriyorsa devri düşürmesi lazım, ya vites atacak ya da hız kesecek
Utangaç birimi kaç yaşında
32 yaşında normal de değil utangaç ama cinselikte utanıyor konuyu kapatıyor
Ne zaman dir sevgilisin
Küçük tiplimi
Napiyon
Sen üstüne git
Ustine git
Bende bakirim ne var bunda yaniii
bir şey demedik aaa
Deme zaten gayet normal bir şey bakir olmak her erkek 100. kızla yatmıyor adam kendini sana saklamis sen burada küçümsuyorsun
Küçümsemiyorumki heyecanı çok tatlı benide heyecanlandiriyor
Normal değil mi ki kalp ritmi artar ne güzel
Sorma kalbim g@tmde atiyor 🤣
Karşısındaki seksi guzel atesli ise heyecanlanir
ihtiyaç çünkü dfgfgfd
Artık neler yapıyorsan çocuğa
Ya bakir ya cahil
Bana bakır gibi geldi
Abaza çünkü
Eic burada
Abaza erkek heyecanlanmazki soğuk durur
Abaza olup soğuk durabilen erkekten uzak dur 🛑😂
Bakır olmayan sevgilim oldu biliyorum çünkü onda hiç heyecan yoktu bu sanki ilk yasiycak gibi heyecan var
Bi yaşa başka soruda tekrar buluşalım ozaman ☺️ yaşamış ama abaza, yaşamamış abaza değil ama heyecanlı. Çok enteresan 🕺🏾
@Godlike_Ruler_ bakır olmayan eski sevgilim rahatı açtıkça cinselik açıyordu bu utanıyor 😅garibim
Sende faxla etkiliyor olabilirsin. Hoşuna gidiyor tabi bu durum ☺️. Ama bu yavruda olsa bir aslan. İşi öğrendi mi tatlılığı yırtıcılığa dönecek. Tadını çıkar bakalım 😂
@Godlike_Ruler_ kacirmiyim onu 🤣😂😅ilkliligini ben alcam hehehhehe
Susun lan artık bildirim geliyor mk
Boş durmasından iyidir ☺️
Gelde heyecanlanma
Olayımız bu
Öyle ise daha kötü
Niye
Bakır oluşu
Sexing yaptık ama güzeldi bakır olmayan eski sevgilim bile bunun zevkini verememişti
İkisi bir birinden fakli bir durum kiminin sadece dilinde
Muhtemelen.