Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Ben uzun süredir kadınlara pek düşkün değilim, insanları tanıdıkça herkesten soğuyorsun. Bunun enerjiylede hiç alakası yok, iki aydır afedersin mastürbasyon boşluk verdiğim gün olmamıştır. İki paralık üzerinden memleket geçmiş karılara ağız eğmekten, kendini denk saymaktan daha cazip geliyo bilgisayar monitörü.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar tabiki de olmasa Halen mağra döneminde yaşardık Demek ki birileri farklı konularla ilgilenmiş Nikola tesla gibi 🤣 cinselliğe meraklı olma ise p*rno, o ve benzeri içeriklerin farklı şekillerde sürekli erkeğe sunulması ve erkeklerin bu içeriklere mağruz kalmasından dolayı abazanlık ortaya çıkıyor. Görüp ulaşamama olayı
04 Yorumla- +1 yıl
İyi halt etmiş
Cevap sahibi+1 yılmaalesef işte bu abazalarda başımızın belası erkeklerin genel değerini düşürüyorlar bir yandan önüne gelene yazdıklarından ortalama kızlar bile egoist oluyor 🤣 Türkiye bu tarz içerikleri Tüketmede en son dünya 3. cüsü mü neydi.
- +1 yıl
Egoist kız klmdi maalesef bu sitede takiliyorsan bilmen gerekyor kizlar nerdyee erkleri bcereck drma gldler
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani bayadır takılıyorum Çok mu libidoları yükselmiş diyorsun Öyleyse niye ki? Cinsellik kadınlar için ulaşılması aşırı kolay bir şey Aaaaa dur tabi Sizde illa duygusallıkta olmalı Sırf kuru kuru arzudan beraber olmuyorsunuz sanırım ondan bizde ikisi ayrı olabiliyor
Mesele düşkün olmak değilki belinde ki silahı nerede nasıl kullanacağını bilmezsen gün gelir mermisiz kalırsın önemli olan nerede ne şekilde ateş edeceğin
05 Yorumla- +1 yıl
Nasl yni
- +1 yıl
Knyla ne alaksi var bu syldgn
- +1 yıl
👍👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar benim
03 Yorumla- +1 yıl
Gay misn
Cevap sahibi+1 yılHayır kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe ilginiz yoksa veya evlenmeden olmaz diyorsanız, sevgiliyken seks yapmak isteyen erkeklerle sevgili olup onları cinselliğe düşkün olmakla suçlamayın. Bu konuda sizinle aynı fikirde olan birini bulun. Erkekler cinselliğe fazla düşkün değil, her normal yetişkinin olması gerektiği kadar düşkün. Asıl sorulması gereken soru şu: Kadınlar neden erkekleri seksten mahrum yaşamaya mecbur ediyorlar?
00 Yorumla Peki erkeklere düşkün olmayan kadın var mı? Her iki cinste birbirine düşkün olmalı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAksine kadınlar kolay paraya ulaşmak ve erkekleri kullanmak için daha çok başvuruyorlar sekse...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek değil sen öyle
Ortamlarda olduğun için sana öyle erkekler denk geliyor00 Yorumla Varsa da, seninle muhatap olanlar arasında bulamazsın yavrum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar için ilgi ne ise erkekler içinde cinsellik odur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 25ime geldim yapmadım teklif ettiler imkanimda var demek ki kadın düşkünü olmayan erkekte olabiliyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında bu kadın düşkünü olmak değilde benimkisi inanç meselesi yoksa bende istiyorum yapmak
Neden olsun ki dünyanın ilk kurali bu yani olmamasi yasanmamasi konusulmamasi asil sacmalik olurdu yani asksiz ask yapmaksiz bu dunya cekilir miydi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz nası duygusal açlık yaşıyorsanız bizde cinsel yaşıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHormonal ve genetik bir şey bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Baska bişey ta beyinde ondan
00 YorumlaCinsellik dünyanın en zevkli sporudur gelde sevme
00 Yorumla
+1 yılHer zaman değilim en azından 😂
00 Yorumla
+1 yılÜreme doğal bi istek vazgeçmez erkekler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunun cevabını cidden istiyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki kizlar düşkün değil
00 YorumlaAyy valla biktim
13 Yorumla- +1 yıl
Neyden biktin
- +1 yıl
Çok haklsnn ülke abazalarla doldu
+1 yılBu söylediğin kadınlar içinde geçerli
00 Yorumla
+1 yılZevkli
00 Yorumla
+1 yılyoktur herhslde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben asla yapamam ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne