50 yaşında ama ya şöyle adam zaten sayısız kez aldatıyor karısını ama o yaşta bile durulmuyor birde hani nası desem iki dk bile sürmüyor işi ne gerek var anlatabildim mi
Onu diyorum bende. Aldatma sebebi zaten ya tatmin olamama ya da partnerini memnun edememek. Partner memnun olmayınca yapmıyorlar sonrada aldatma başlıyor. Oda 2 dk 😂
Erkekler Ne Diyor
Vücudumuzda nasıl bir deliyle baş etmeye çalışıyoruz bir bilsen ah ah
Belli ediyosunuz da
Bu yaş ve olgunluk ile alakalı. Yaş ilerledikçe bu tür şeyleri rafa kaldırıp daha sakin davranıyorsun
Erkekler değil aslında kadınlar da düşkün. Yaratılış gereği kadınlar bu konuda hislerini daha iyi torpuleyebiliyor.
Şöyle ben cinsellik olmasa bile ilişkiyi sürdürürüm ama bi erkek bunu asla yapamaz
Yaptım defalarca ve hayatımda cinsellik yapmamış birisiyim bu yaşıma kadar
İyi ne güzel
Benim açımdan güzel mi bilmiyorum
Düşkün değil. Doğal bi ihtiyaç gideremediği zaman düşkün oluyor ister istemez
Yani onlara bağlı bişey değil o zaman
Çünkü sperm üretimi hiç durmadan devam ediyor bizde
Anladım bizim her ay adet öncesi istekli olmamız gibi
Aynen öyle ama sizde 4-5 gün bizde bu sperm üretimi uyurken bile devam ediyor dolunca boşalma isteği oluyor
Aslında düşkün olan kadınlar da çok ama çoğu erkek bunu fazla dillendiriyor veya belli ediyor.
Öyle olsa eskortluğu sadece neden kadınlar yapıyor
İhtiyaçtan ya da az zamanda çok para sevdasından
Doğası gereği, burada ayıplanacak bir şey yok. Sapıklık yapıyorsa ayıplanabilir...
Yapınızda bu mu var yani
evet, libido işte
Çünkü çok duyumsuzlar her gün p*rno izlerse her gün seks isyter
Yok ben değilim bir gülüşe kabulüm ama beni ısteyen yok
Neye duskun olalım dünyadaki en güzel şey bu sonuçta
Yoo öyle aşırı bir düşkünlüğüm yok ama bence kızlara daha çok
Sen neden KS’ye düşkünsün de burada bunu soruyorsun?
Cinselliği sevdiği için
Kadınlarda düşkün sen öyle değilsen bilemeyiz.
Afrika kobra'm yüzünden benim bi suçum yok kanka
Doganin kanunu geregi:)
Kadınlar daha fazla düşkün
Alakası yok. Her iki taraf için de geçerlidir
Çünkü seviyoruz
Yokluktan 😂😂
Yoo evli olanlarda da böyle
Mesela adam 50 yaşına gelmiş hala çocuğu yaşında kızla yatma derdinde
O doyumsuzluk tatmin olamıyor karşıdan onun için. Tatmin de edemiyor aslinda
50 yaşında ama ya şöyle adam zaten sayısız kez aldatıyor karısını ama o yaşta bile durulmuyor birde hani nası desem iki dk bile sürmüyor işi ne gerek var anlatabildim mi
Onu diyorum bende. Aldatma sebebi zaten ya tatmin olamama ya da partnerini memnun edememek. Partner memnun olmayınca yapmıyorlar sonrada aldatma başlıyor. Oda 2 dk 😂
Erkekleri anlayamıyorum..
Şunu mu anlamalıyım karısı onunla mutlu olamadığı için başka kadınlarda mı aramaya çalışıyor
Ya partneri ondan memnun değil. ya da bazı kadınlar salıyor kendini güzelin güzeli var hesabı
Sen doktora görün
Sizden ötürü beya :)
Libidomiz yüksek