Eşimle dun birlikte olduk. Hic istegim yoktu kendisi üsteledi. Normalde bu kadar ısrarcı olmaz istemedigim zaman. Neyse dedim belki bende isteklenirim işin icine girince. Onunda israrini görünce demek ki fena halde diye düşündüm ve basladik.
Ön sevisme ve orala ragmen cok keyif aldigimi soyleyemem. Hafif bir islakligim oldu o kadar. Seksi gorev gibi goren bir kadin da degilim. Ilk defa işinin bitmesini bekledim. Beni de orgazm etmeye çalışır iliskilerde.
Orgazm olmadigimi gördükçe daha da yüklendi, oral yaptı, git gel de parmaklariyla uyardı ama yani havamda degilim işte. Bitsin diye orgazm taklidi yaptım ki nasil yapilacagini dahi pek bilmem. Taklidi becerememiste olabilirim. Kendisi boşaldi sonunda.
Biraz soluklandık ama normalde beni iliski bitince öper, sarilir bu sefer oyle yapmadı, ben duşa giriyorum dedi. Tamam dedim.(duşa her seferinde beni de davet eder kendi tek basina girdi)
sonra ciktiginda mutfakta bir seyler hazirlarken bir daha bana rol yapma dedi. Anlamadim dedim. Bana orgazm taklidi yapma bir daha, olmuyorsan olmuyorsundur dedi.
Bende senin çabanı görünce kendimi mecbur hissettim, bir de iliski istemiyordum ondan da olmus olabilir dedim. Taklit yapmandansa olamiyorum, burada bitirelim demen daha iyi olurdu dedi.
Bir kere rol yapayim dedim onu da beceremedim, elime yuzume bulastirdim galiba dedim gulumseyerek saka amacli.
Boyle seyleri sevmem, bir daha yapma, gerek yok, performansın iyiydi, iyi oynadın ama senin orgazm olmus halini biliyorum dedi.
Yani o iliskiden sonra sarilmamasi, banyoya cagirmamasi falanda anlayip, kizdigi icin. Nereden anladı, biraz utandigim icin daha da uzatmadim konuyu, nereden anladin diye sormadim.
Kendisi doktor bunun etkisi olabilir mi hani vucudu, işleyişi bildiginden? Orgazm olma halimi biliyor bundan da anlamis olabilir. Taklit yapildigini anlar misiniz, nereden anlarsiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer