Seks yaparken ve ya mast yaparken bosalinca nefesiniz kesiliyor mu? Ozellikle kizlar sizin de sanki vajinanizin dudaklari acilip kapanıyormus gibi oluyor mu? Pıt pıt bişey atiyomus gibi😂 ve cok yorgun oluyorum devam edemiyorum (mast yaparken)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam orgamz olmak üzereyken orgazm olamadan kalıyorsun. 😄😄
Sorun orgamz olamamak kısacası
Yastıkla , elle , dul başlığıyla falan orgamz olman imkansız. Sadece 2dk içinse biraz ıslanırsın o kadar. Bu yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beynin eline vajinadan çekil diye komut verir. Elin çekilir mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mast yapman lazım. Bunun için çok etkili mast yöntemleri var.
Bunları kullanman lazım
Ayrıca mast ile tam orgazm nedir dersen
Mast en az 15 dk sürecek ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması 😄😄124 Yorumla
Soran+1 yılOha ya tam da anlatmak istediklerimi anlatmissin cok bilgilisin evet.. Ya beyaz bir sivi gelmiyor seffaf geliyor. Aslinda pek sevmiyorum mast yapmayi yastikla yaparim genellikle daha zevk verir. O seffaf sivi geldiginde devam edemiyorum vajinam kasiliyor nefessiz kaliyorum olmuyo napcam
Cevap sahibi+1 yılSana istersen burdan çok etkili bir mast tekniği tavsiye edebilirim 😄😄 ama normal masttın en az 5 katı zevk garantili bu hazzı kalbin kaldırabilirsek 😛
Cevap sahibi+1 yılKaldırabilirsen😄😄
Soran+1 yılSoyle
Cevap sahibi+1 yılHemen yazıyorum
Ama önce mastta yapılan hatayı yazacağım 😛😛 uzun bir yazı geliyor
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılorgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası pilli
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var 😄😄
Soran+1 yılHicbirisi yok ki ve ben masttan degil sadece surtunmden zevk aliyorum
Cevap sahibi+1 yılSana o aldığın zevkin en az 5 katını garanti ediyorum.
Peki epilatör bile yok mu?
Soran+1 yılYyokk
Cevap sahibi+1 yılPeki sanki diş fırçası varmış gibi anlatayım ama bunu anlattıktan sonra bu gece için sana başka bir tavsiyem olacak 😄😄😄
Soran+1 yılBekliyorum😄😄
Cevap sahibi+1 yıl
Masta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için titreşimli diş fırçası kullanacağız.
Fırçanın uç kısmı yani dil temizleme kısnınk klistorisine gelecek, yani fırça kısmının arkası veya en çok titreyen kısmı klistorise gelsin orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir.
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Fırçayı sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani fırça vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim
Soran+1 yılyaa sen nrden biliyosun bunları :D harikasın
Cevap sahibi+1 yılHa ha haa
Mastta şakın başlama 😛😛😛
Ama ıslanmak serbest 😛😛😛
Fırçayı yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. Vajinayi fırça halledecek. Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için.
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.
Cevap sahibi+1 yılSon kısmı kaldı 😛😛😛
Soran+1 yılkimsin ya sen valla merak ettim her seyi biliyosun :D
Cevap sahibi+1 yılTabiki 😄😄😄 ama daha hiç bir şey anlatmadım 😛😛😛
Soran+1 yılyaş kaç :D ve gerçektennerden bılıyosun
Cevap sahibi+1 yılYaş 34 😄😄 çok iyi bir gözlemciyim 😛😛😛 bayanları çok iyi tanırım
Cevap sahibi+1 yılSon kısmı yazıyorum 😄😄 son ve en uzun kısmı yazıyorum 😄😄
Cevap sahibi+1 yılVajinanı fırça hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı? Ama kesinlikle
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun. Önce biraz yağlı bir krem ile kremle kayganlık sağla ki zevk almaya başla. Yani okşuyorsun.
Fırça klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin ama yavaş yavaş bu çok önemli. Bunu sakın es geçme. Bu en az 20 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok. Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. Arkana parmağını sokma isteği gibi birşey gelecek
Sert dairesel ve için doğru sert okşama. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. Sonra arkani oksama ya devam ederek fırçayı çıkarıp elle kendini bosaltacaksin
Bu. çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 15 dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Dokunmadan dayanman lazım
Yapabilir misin.
Cevap sahibi+1 yılGünaydın 😄😄😄 mast tekniğini tam anlatabildim mi bakayım gizlicik😛😛
Cevap sahibi+1 yılEvet 😄😄 tam anlatabildim mi?
Bu teknikler ile tam orgamz olup hayatinda ile kez yoğun orgazm hazzını iliklerine kadar tatmak istersin değil mi?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefesim kesilmiyor ama benim daha çok bacaklarım kasılıyor ve ayak prmaklarım kasılıyor :D
Ve genelde derin vir nefes alıp veresim geliyor.
Tabi sizdekilerin yarısı olmuyor :D08 Yorumla
Soran+1 yılOhhh diyor musun yani inliyor musun yaparken
Cevap sahibi+1 yılYani ohhh demiyorum da
Ozellikle mast yaparken ve boşalırken ıhh oluyor bogazdan ya da gırtlaktan gelerek
derin derin nefes almalar oluyor daha çok
Soran+1 yılHeh ışte ben ahh diyorum tam olacakken ve hassaslasinca diyemiyorum nefes nefese kaliyorum oyle dene bir de
Cevap sahibi+1 yılBen boşalmaya yaklaşınca nefeslerim sıklasıyor ama soluk alıp vermeye devam ediyorum ya.
Ama sık sık oduğu için daha çok o nefesler duyuluyor işte
Boşalırken hiç dikkat etmedim.
Seninki baştan çıkarıcıymış ama ahh lamaların.
Soran+1 yılEvett hosuma gidiyor daha cok odaklaniyorum inleyince
Cevap sahibi+1 yılSesli misin baya yoksa kendi halinde mi inliyorsun
Benim ki kendi halimde olur pek bağırmam
Soran+1 yılo anki duruma bağlı değişiyor normal inliyorum işte
Cevap sahibi+1 yılHmm iyimiş şanslı sevgilin olacak
Hayal ederek mi yaparsın genelde yok bir şeyler izleyerek mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet bu orgazm olunca her kadında olur.. eskortum 2 aydır yapıorum. aslında mesela yorgunluk nefes yukselmesı boşalma anında gordugum kadarıyla erkekte de oluyo
25 Yorumla
Soran+1 yılbeyaz sıvı mı şeffaf sıvı mı akıyor senden
Cevap sahibi+1 yılcanım ılk seffaf sıvı akar zevk suyu o.. orgazmda da beyaz akar genelde. renk te degısım olabılıyo tabı
Soran+1 yılbende hıc beyaz akmıo
Cevap sahibi+1 yılbu yorgunluk öncesı nası akıyo pekı. ay böyle garıp oldum burdan konusurken.. mesajla daha rahat konusuruz ıstersen tabı. çdilersen gızlıden çıkayım bana yaz sonra tekrar gızlı olurum ben
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
37Cevap
+1 yılbenim de bir yerimden bişi girip çıksa nabzım orada pıt pıt diye atar :D merak etme o biz erkeklerde de oluyor bir rahatlama mayışma geliyor ama mastürbasyon da değil gerçek olan bir ilişki de evet tam nirvanadayken nefesim kesiliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ben yastiga surtunuyorum
- +1 yıl
bakirelik çok zor ya :( kıyamam sana okşamaya bile korkuyorsan zarar veririm diye :)
Soran+1 yılYo onemsemiyorum ki ne alaka ben surtununcr zevk aliyorum
- +1 yıl
bende çocukken yastığa sarılmadan uyuyamazdım :(
Soran+1 yılSarildigin yastiklara surtunuyordum😂😂
- +1 yıl
benim ki tamamen duygusal ben sadece sarılıp uyuyordum yok emin ol o yastıklardan kırlent çıkarmasını da bilirdim cicim ;)
+1 yılBoşalana kadar geçen zaman en zevkli anlardır özellikle sizlerde. Nefes alıp verdikçe sizler mutlaka vücudunuz kasıldığında vajina dudaklarınızn açılıp kapanması normaldir.
012 Yorumla
Soran+1 yılEvettt
- +1 yıl
Boşalana kadar ve boşaldıktan sonra yorgun hissetmek doğaldır. Her şey boşalmak içinizde biriken arzuyu tutkulu hisleri ihtirası kadınsı haz aldığınız etkileri bedeninizden attıkça kadın olmanın özel ve güzel duyguları açığa çıktıkça her andan zevk alırsınız
Soran+1 yılAma devam etmek istiyorum edemiyorum
- +1 yıl
Hassaslaştınız. Nedeni ise aldığınız zevk. Uyardıkça orgzmın hissi teninizden daha bir süre gitmez. Dokundukça hassas olan teninizin hala haz verdiğini hissetmek deveam edebileceğinizi ve bir kez daha doyuma ulaşabileceğinizin kanıtıdır
Soran+1 yılAma edemiyorum sorun orda o kadar hassaslasiyor ki dokunamiyorum😞
- +1 yıl
Ama suyunuz gelmeye devam ediyor olmalı. Vücudunuz hala uyarılmaya açıktır. Göğüsleriniz hassastır serttir uçları belirgindir.
Soran+1 yılEvet tam da öyle oluyor
- +1 yıl
Bence harikasın. Kendinizi hissettikçe hassas teninizden haz aldıkça kendinizi çekici olduğunuzu gördükçe her an yapmaya devam etmeye istekli orgazm olmaya her an daha tutkulu şekilde devam etmeye heyecanla boşalıp tüm istekli tutkulu hislerinizle şehvetli bir boşalma daha sizi mutlu eder.
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Şu an tüm güzelliğinizle tüm kadınsı çekici özel bedeninizle hissederek zevkle en çok haz alacağınız tutkularınızla tatmin olup orgazmın her anını zevkle yaşayın.
Soran+1 yılŞu an istemiyor canim
- +1 yıl
İstediğiniz zaman en güzel en zevkli sizini yaşayın ama istediğiniz zevk alacağınız hazzını sonuna kadar yaşayıp en güzel şekilde boşalın
Senin bu yaşadığın orgazm değil trans hali gibi daha çok :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOne la
Orgazm iste zirvenin zevkini yasamak kolay degil baya bir enerji harcaniliyor haliyle yorulursun tabi iyi beslenmelisin :)
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya olana kadar 15 dk falan geciyo
Soran+1 yılEvet genellikle her gun
Soran+1 yılYok
+1 yılNefesim kesilmiyor ama kendimden geçiyorum bir anlığına. Bacaklarda hafif bir titreme ve yüzümde kasılma oluyo. Bir kaç saniye sonra düzeliyorum
00 Yorumla
+1 yılSeks ile nefesi kesilemeyenlere tavsiyem:
Soğuk su ile duş almakta nefes kesiyor 😏00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tam boşalırken elimde taş olsa suyu çıkar heralde.
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh
Cevap sahibi+1 yılEnerjinin verdiği bir güc heralde. Tıpkı atom bombasının patladığı an çevreye yaydığı enerji gibi.
Sanal arkadaşımı izlerken gördüğüm ona da oluyordu bu dediklerin. Ama libidosu yüksekti 2 saatte 4 kereden fazla boşaldığı oluyorduç
00 Yorumla
+1 yılbende olmuyo bende mast yaparken kalp gibi atıyo ve fısktıyo
00 Yorumlabunun gıbı mı
00 Yorumla
+1 yılbende olmuyor ya kısa sürünce oluyordu ergenlikteyken
seninde kısa sürüyordur :)012 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
zamanla düzelir
sende alışırsın :)
Soran+1 yılAma bende beyaz degil seffaf sivi geliyo
- +1 yıl
neden beyaz gelsin ki?
Soran+1 yılSeffaf zevk suyudur beyaz doldur yani bosalma
- +1 yıl
sen erkek misin?
Soran+1 yılHayir ne alaka
- +1 yıl
döl deyince ne alaka dedim :)
Soran+1 yılKizlardan akmiyor mu
- +1 yıl
kızlardan döl aktığını sanmıyorum :)
Soran+1 yılAkiyor ama
- +1 yıl
o vajinanın kendini temizleme sıvısı bazılarında beyaz olur bazılarında şeffaf sarımsı :)
sarı olduğunda mikrobik bir enfeksiyon var demektir :)
+1 yılNefesim kesilmiyor ama değişik şeyler oluyor 🙈🙈🙈
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Ohoo o bukadar uçlarda yaşamayı bende isterdim 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yalamaya devam ederim aşkım sen orgazm olup kendinden geçerken
06 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa harika aşkım
Cevap sahibi+1 yılElimin biri göğüslerinde olur diğeri de klitorisinde😘
Soran+1 yılAzdimm
Cevap sahibi+1 yılAzgınlığını almamı ister misin tatlım?
Soran+1 yılHayir boyle iyi
Cevap sahibi+1 yılGaripsiniz siz kızlar
+1 yılİçine girkirtirken hissediyorum tayzikli bir şekilde. Boşaldığımi
00 Yorumla
+1 yılSana bir oynak başlıklı lazım o zaman böyle olmaz yorgunluk bitiklik bu işler adamı seksten soğutur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bunun olmadı zaten normal 🙈
32 Yorumla
Soran+1 yılYorgun oluyor musun mskxkskd
Cevap sahibi+1 yılDoğal olarak ☺
+1 yılnefes nefese kalıyorum
10 YorumlaSen nirvanayı yaşıyon ya :D :D :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani bende pek olmuyor
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama asırı titriyorum :D
Cinsellik konusunda 487 cevap paylaştı. Bazen oluyor nefesim kesiliyor 😬
00 Yorumla
+1 yılNefesim kesilip titriyorim
00 Yorumla
+1 yılherkesin orgazmı farklıdır.
00 Yorumla
+1 yılşu an durumun kötü bence :D
06 Yorumla
Soran+1 yılyok iyiyim
- +1 yıl
o zaman rahatlayıp geldin :)
Soran+1 yılyok yapmadım bugün :D
- +1 yıl
tüh bir türlü tutturamadım neyse ben yaparım birazdan senin yerine :D :D
Soran+1 yıltesekkurlr haha
- +1 yıl
rica ederim seve seve :P
+1 yılMast. Yaparken İzlenilesi Hatun
01 Yorumla
Soran+1 yılThanks
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbin orda atıyor dimi
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet😄😄
Cevap sahibi+1 yılDünyanın en güzel hislerinden birini yaşıyorsun tadını çıkar 😂
Soran+1 yılAma kisa suruyor sinir oluyorum
Cevap sahibi+1 yılUzun istiyosan seks yapcaksın 😂😂
Soran+1 yılBosalinca bir kere tekrar yapamiyorum ardindan anca bir saat falan gecmesi lazim
Cevap sahibi+1 yılBoşalana kadar uzun boşalınca kısa sürüyor dimi
Soran+1 yılEvet..
+1 yılnefes kalmıyor doğrudur
00 Yorumla
+1 yılNefesim kesilmiyo ama kalbim hizlaniyo bayagi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh bide dil deyse bayılırsın kesin
00 Yorumla
+1 yılZaten devam etmek istesemde elin gitmiyor ki
06 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
- +1 yıl
Sanki mıknatıs gibi itiyor devamı gelse yıkarım orayı artikk
Soran+1 yılAynennnnnn
- +1 yıl
Şu an yanımda olsan keske
Soran+1 yılNiye be
- +1 yıl
Ben sana mast yaparfimmm
sana bir teklifim var
02 Yorumla
Soran+1 yılNet eklifi
+1 yılOlması gerektiği gibi bence
00 Yorumla
+1 yılNormal cogu kisede olan sey
00 Yorumla
+1 yılDirençsizsin
05 Yorumla
Soran+1 yılNapcam
- +1 yıl
Spor ve düzenli yaşam. Senle sevişene sabırlar diliyorum. Ya çok abazan olacak ya çok sevecek
Soran+1 yılNeden sabir diledin? Ve spor yapıyorum
- +1 yıl
Uyku? Saat kaç?
- +1 yıl
Kan verir gibi yatarsın ancak sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olamiyorum
31 Yorumlayav he he
04 Yorumla
Soran+1 yılYav haha
Soran+1 yılGit o zaman yorum yapma zorla mi yaptiriyoruz
Normal hisler
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolanlar oldu bana
31 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu kiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkeste olur.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılPit pit atiyor
00 Yorumla
+1 yılyazıkkk
01 Yorumla
Soran+1 yılSanada
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılherkese olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?