Yemi evliyim. Ikimizde tecrubesisiz. Istiyorum zevk aliyorum fakat orgazm olamadım henüz. Eşimin ilk seferde erken geliyor ikincide de yoruldugu icin performans dusuyor. Vajinal orgazm icin ne yapmak gerekir..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Birleşmede bu olay tamamen erkeğe bağlı senin yapacağın hiç bir şey yok. Noktaları iyi bilecek nereye hükmedeceğini hangi bölgelere ulaşacağını orasıyla ne kadar ilgileneceğini iyi bilmediği sürece ve oraya ne kadar işçilik yaptığını ayarlayamadığı sürece olamazsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılVajinal orgazm diye bir şey yok , anlatılanlar masal ve anatomi den anlamayanların uydurmalarıdır. Kadında orgazn her şekilde clitorise baglıdır. Vaginada dolgunluk hissi olsa da orgazmı tetikleyen ic dudakların clir ustundeki perdemsi zarı cekelemesiyle olur ya da surtme zemini veya elle destekleme gerekir.
Anatomik ve tıp açısından vaginal orgazm, o kanalda sinirucu olmadığından mumkun değil. Var diyen de konunun ciddi acemisi ve atmasyoncusudur00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin ilk dönemlerinde bunlar Gayet normal ve doğal
Pozisyonları deneyerek daha fazla uyarıldığın noktada devam edebilirsiniz02 Yorumla
Soran+1 yılNormal di mi? Çünkü 1.5 hatta 2. Aya yaklasiyoruz ve ben kendimi yiyip bitoroyordum bende mi sorün var diye halbuki daha yeni yeni kesfediyoruz.. tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim🙏🏼
Elbette doğal
Bu bir keşif yolculuğu
Bekarlıkta kullanılan mastürbasyon yöntemleri ya da uyarılar cinsel ilişkiden daha farklı ve şiddetli oluyor bu bile bir etken
Sağlıklı bir birliktelik dilerim
Birincisi, eşiniz spor yapsın. İkincisi, daha az yorucu pozisyonlar deneyin. Sende o da vücudunu tanımıyor. Keşfederek öğrenirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılİlişkide kesinlikle önce erkek kadını boşaltmalı oralla va
00 Yorumlaİlişkiyi sevişerek yapın hem daha fazla zevk verir hem süreyi uzatır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinizi cok sıkmayın. Esin erken bosaliyorsa ıliskiye girmeden önce mastürbasyon yapsin süre biraz daha uzar. Sana oral yapsin senin zevk almani saglar ve islanirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kez dene sen üstte ol penisi tamamen içine alınca asla yukarı aşağı yapma tam üzerine oturunca küçük hareketlerle ileri geri yaparak penisin içinde sürtündüğünü hisset ve orgazmı bu şekilde yakala
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Öncelikle uzun ön sevişme şart daha sonra ilkinde erken gelse bile 2. ye geçip o yorulsa bile senin devam etmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmastürbasyon yaparken oluyo musun? Belkide kocanda sorun vardır
00 Yorumla
+1 yılBiraz bekle bir süre sonra boşalmaya başlarsın... o potansiyel var sende. Yapmadan önce ağzına ver iyice yalasın 😉
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar çok yalar emerse o kadar yaklaşırsın uçmaya 😉
Özel konular bilgim var anlatmak isterdim ama maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılYahu paylaşım için burdayız burdasınız
+1 yılBende yeni evliyim her gün eşimi boşaltıp orgazm yasatıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılElle okşama iyidir detay istersen uzun olur buradan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle ön sevişmeyi uzun tutmanız lazım sonra ilişkiye girmeniz lazım seni baya baya ıslatması gerek sonra ilişki yaşarken orgazm olursun
00 Yorumlauzun ön sevişme yap, s
00 YorumlaDaha önce hiç olmadı mı tecrüben
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır ikimizinde yok
Soran+1 yılMevzuları tabikide konuştuk. Fakat ikimizde deneyimsiiziz. Daha yeni yeni ogreniyoruz birlikte. O erkenden gelip, ben ise hic orgazm olamayinca tereddut ettim
+1 yılYani özel konuları ulu orta yerde anlatmak olmaz
00 Yorumla
+1 yılpeki sen istekli misin yoksa o mu istiyor
00 Yorumla
+1 yılKolay aslında
00 Yorumla
+1 yılAliairsiniz daha 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzücü şanssızsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım