Seviyorsunuz seviliyorsunuz bu duygu partnerinizin size dokunmasına cinsel yakınlaşmasına izin verir mi? Sevmek yeter mi? Yoksa seve seve hayır der misiniz, dedirten nedenler neler olurdu?

Seviyorsunuz seviliyorsunuz bu duygu partnerinizin size dokunmasına cinsel yakınlaşmasına izin verir mi? Sevmek yeter mi? Yoksa seve seve hayır der misiniz, dedirten nedenler neler olurdu?
Sevmek sevilmek tabi ki çok önemli ama sevişmek için yeterli değil.. Yani o anki duygular, ruh halim, hazır olup olmamam, karşı tarafın duygu durumu ve hazır olup olmaması çok önemli.. Keyifli günler..
Yeterli değildir. Misal anlık olarak ilişkiye girmek isteyenler vardır, olacaktır. Şimdi burada hijyen nerede? Kesinlikle hijyen de önemli. Hatta sevmek sevilmek ilk madde olmakla birlikte bu da ikinci kural benim nazarımda. Yani cinsel yolla bulaşan hastalıklar da var. Bunları göze alıyorlar galiba spontane yapanlar.
Cinsel çekim çok başka bir şey. Hiç sevmediğin birini bile deli gibi isteyebilirsin. Ben sevgilimi çok seviyordum ama başkalarıyla yatmak daha keyifli geliyordu. Kızlar sevgilim olduğunu bile bile geliyorlardı. Hiç bir kadına teslim olmam. Pas verene golü atacaksın...
Sevmeye ve sevilmeye değilde çekime, biraz anlamaya ve auraya ihtiyaç var. Şöyle bir sözüm var, seninle sevişmeyi seviyorum. Sevgi geçici, bir kişiyle sevişmeyi sevmek lazım, ortak tutkuların ve sınırsızlığı yaşamak lazım. İhtiyacımız olan budur.
Cevap
43Cevap
Sevmek/sevilmenin ötesinde karşılıklı rıza önemlidir. Ortada sevgi olsa dahi karşı taraf bu durumdan bir şekilde rahatsızsa asla elimi bile sürmem. Onun ötesinde evet benim için duygu/etkilenme olmalıdır. Sırf kadın diye sevişmem..
Evet tepkisel olan şeydir bence sevmek sevilmek olmadan aslında diğer bütün elementler tamam olsa bile boş.
Hayır, bunun örneklerini çok okudum ve duydum. Bir anlık istekle bile yatanlar oluyor
Evet yeterlidir.
Sevmeden ve sevilmeden cinsellik sadece cinsellik olur yani. Herkesin tabuları vardır. Kimsii sevgiliyken yapar ki erkeğin hiç pişman olduğuna şahit olmadım genelde kızı terk eden kendileri olur. Diğer türlüsü inancım gerçeği evlilik dışı önermiyorum kendim yasadiysam dahi ben yaptım sende yap asla demem hatta uyaririm herşeyin yeri ve zamanı var. Beni cinsellik olmadan sevmiyecekse sevmesin zaten madem ona göre bu. Bana dokunamadan sevsin de görelim ee tabi çoğu erkeğin harcı değil 😒 burada sapık dolu zaten çoğu cinsellik için bu sitede 😂
Sende bizi gömmüşsün.
@Darbeli_Hilti 😂😂😂
Her cinsellik için sevilmeyi bekleseydik. Damızlığa kalırdık.
@Darbeli_Hilti sorun da orada işte herkesin harcı değil 😂
Birinin beni sevmesini ya da ben sevmemi bekleyim.. Cinselik olmazsa sorun olur. Erkek kadın gibi olmaz
Sonuçta aynı kapıya çıkıyor. İlişkide cinselik mutlaka oluyor. Er ya da geç
@Darbeli_Hilti cinsellik hayatın parçası ama zina olduğunu değiştirmez. Eğer şerbet olsaydı evlilik diye bir kurum olmazdı erkekler nefsinin arkani sığınıyor lakin bu olayın doğru olduğunu da göstermez. Ortalık babası olmayan çocuklarla dolu olurdu eğer bu durumu herkes normal karşılaşlasaydi değil mi? Zaten çoğu kadın bilir seven erkek sevdiğine dokunamaz. Allah'tan korkan zaten sevgililik diye bir duruma düşmez hepimizin hataları var hepimiz gunahkariz lakin bu günahı normal karşılarsak vay halimize. Ha inançsız biriysen dahi bu ahlak olayı tüm dünya da gercerki olan bir şey öyle olmasa hepsi arkdasinin karsindan tut ensest olayına kadar giderdi. Saygılarımla
Bunu özelden tartışırım. Seninle
@Darbeli_Hilti gerek yok evliyim ben
Allah mesut etsin. Ne diyelim
Ben zina'nın günah olduğunu biliyorum zaten. Evlilik olana kadar ister istemez zina'ya düşebiliyor insan. Sana bunu anlatmaya çalıştım.
Birbirini gerçekten ama yani seven birinin. Böyle kuru seni seviyorum falan değil yani. Birbirini seven kişiler sevişmeli abi. Aşk= seks. Tabi evlilik öncesi çok abartmamak lazım. Sonra balayında felan özel bir an kalmaz diye düşünüyorum
Sevmek sevilmek yeterli deyil o anki ruhsal ve psikolojik durum ve partnerinizin ufak dokunuşlar buna eşlik etmeli
Karşılıklı sevgi, saygı, tutku ve çekim varsa vücutlarda birbirinin temasını isterse sel gibi önünde durulmaz, hayat kısa dünyadaki zevkleri alip rafımiza koymaliyiz
değildir ama benim için sevmeden dokunmak zevk vermeyeceği için adım atmıyorum yoksa ne muhasebeciler ne BİM çalışanları ne işsizler istedi ben vermedim
Daha ne olacak seviyorsam zaten arzularım arzuladığım kadınla da beraber olmak kadar doğal ne var eğer buna rağmen isteksizlik belirtisi varsa aklına farklı şeyler gelir :))
Sevmek sevilmek yeter benim için. Duygu olmadan sevişmem kimseyle
Bazen sevmek sevilmek yetmiyor arzu şehvet istek de önemli bir de Türkiye şartlarında ayıplanıyor *bakire olmamak* bunun da etkisi var
Sevmek sevilmek olmadıktan sonra cinsel ilişkinin de bir anlamı olmaz ki
Şart değil ama uzun soluklu olmama olasılığı yüksek.
Sevdiğimiz her kadını şaplatmıyoruz tabiki. Ten uyumu şart
Bence yeterlidir ancak içinde aşkta olsa yakınlaşma bambaşka bir boyuta ulaşacak
İllaki ortak bi paylaşım olmalı. Yoksa eskorttan farksız olur
Seks için sevgi gerekli olsaydı tek gecelik diye bir kavram olmazdı. Yaşayacağın en tatlı cinsellik sevgi ile olan olacaktır ama bu ön koşul olacağı anlamına gelmiyor
Çocugu zaman sevmem sevilmek gerekli zevki olması için
İzin verecek olana yeter de artar bile. İzin vermeyene sebebini sormak lazım.
Hayır eskort seks yapıyor severek mi yapıyor para için yapıyor sevgi şart değil kimisş zevk için kimisi para için yapar
Cinsel yakınlaşma için çekim önemli birine seks yaptıktan sonra aşık bile olabilirsin ama çekim önemli
her sevdigimi arzulamam bende o cekimi olusturabilmeli ve guven vermeli 😌
Sevip sevmeme değil iki yabancı insan da olabilir bu
Eğer o an libjdo yüksek ve iki kişi birbirini arzuluyor ise ilişki olabilir biz tek gecelik diyoruz buna
Sevmesem de olur. Patlayalım mı sevene kadar.
Evet zevk almak gerekli
Ten uyumu bambaşka bir şey..
yap geç ne sevgisi ya
ayn en azından aldatılma derdi yok ilgisiz derdi yok
ayn
Cinsellik tamamen dogal birsey. Sevgi, ask, evlilik hepsi ona hizmet ediyor..
@Son_esmer evet aynen öyle. Birde bu durum geri kalmis toplumlarda oyle. Dogada tum canlilar yer mekan farketmeksizin yasiyor. Insan da doganin bir parcasi.. yaşayabilmeli
@Son_esmer , @xpsychopath dusuncelerinizi sevdim🙏
@Son_esmer ama inan encok cinselligi arzulayip, gizli sakli da yapan onlardır
Seviyorsa bunu hissedersem yeterlidir
Hoslanti gerekiyo en azından
Bide evli olmak gerekir bence
Al gülüm ver gülüm olmalı 😄
🙏
Karşılıklı çekim varsa cinsellik kaçınılmaz
Önceden planlanmış bişey değil zaten o anlık istek ve arzu. Kibritin alev alması gibi.
Yeterli değil. Her zaman evet diyemeyiz.
Yok baba ya gözler yetiyor ilerisi için de vücut
Şehvet ve beğeni de olmalı
Evet, ekstra motivasyon olmamı sağlar aşk
Hayır gereken heycan arzu cekim
degil. koku, ten uyumu vs bi ton sey var.
Hayır tensel çekim önemlidir
Bence istemek onu arzulamak gerek
Hayır arzu şahvet istek yeterlidir
Istek arzu olmadi gerek
Değil bence hazır olmak önemli
Hazır?
@Akbulutmersin cinselliğe
İstekli olmak mi yani
@Akbulutmersin hayır istekli olmaktan ziyade kendini o duruma hazırlamak yani psikolojik olarak daha çok
Anladım. Erkekler için sevmek sevilmek önemli olmuyor pek. Kadinlar için bu durum öyle değil sanki
@Akbulutmersin kesinlikle ve erkekler için öyle olmaması üzücü
Öyle maalesef
Sevmeme de gerek yok. Arzuladıysam yeterli.
evlilik olmalıdır
Karşılıklı hoşlanır yeter bence
Her zaman sevmeye sevilmeye gerek yok
Güven en büyük etken
Arzu önemli
Sevmek ya da sevilmek bir ölçüt değil.
Elbette
Nikah yeterlidir
Sevmek sevilmek güzel
zikmek ise amaç ona da gerek yok
Nefes alması yeterli
Sevmek sevilmek şart değil.