Cinsel Yaşam Kondomsuz görüşüyor musunuz? JrEwing Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaslar uzun suredir birlikte degilseniz ve evli degilseniz kondomsuz birliktelige nasıl onay vermenizde neler etkili? Kondomsuz görüşüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl geri*zekalı olsam kondomsuz ilişkiye girerdim 2 3 Yorumla JrEwing +1 yıl Kondomun aldığın zevki olumsuz etkiledigi oluyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olmuyor cinsel hastalık derdi olmadığı için daha rahat ve huzurlu sevişiyosun Yorumla BADLOWE61 +1 yıl Bak ufaklık hastalık dediğin sadece birleşmede olmuyor oral yoluyla bile bulaşan hastalık var Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kondomdan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eti hissetmeyince bi anlamı kalmıyor 1 41 Yorumla Mr_Smart +1 yıl yeni tanıştığın biriyle kondomsuz ilişkiye girer misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Girdim Yorumla Mr_Smart +1 yıl ilginç, hiç çekinmedin mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Mr_Smart +1 yıl tek gecelik ilişkilere sıcak bakıyorsun sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çok yaptım. Bi sorun yaşamadım Yorumla Mr_Smart +1 yıl bence de kondomsuz çok daha zevkli, ama yine de biraz güvenmek gerekiyor sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet zaten güvenmediklerimle yapmam. İllaki tanıdığım biri oluyor yani bugün tanıştık yarın yatalım değil Yorumla Mr_Smart +1 yıl anladım,neler seni etkiliyor peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyu, posu, teni, penisinin boyutu. Yorumla JrEwing +1 yıl Bence birbirinize bi şans verin sohbet iyi ilerliyor Yorumla Mr_Smart +1 yıl büyük penis etkiler mi gerçekten? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çok etkiler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @JrEwing sevgilim var sjejdjejdndn Yorumla Mr_Smart +1 yıl ama dışarıdan bunu farkedemezsin ki Yorumla JrEwing +1 yıl Ona bi foto at belki sevgilisini terkeder senin için Yorumla Mr_Smart +1 yıl sevgilin olmasa olur muydu yani? :D :D :D Yorumla JrEwing +1 yıl Kardeş bu nasıl bi yokluk a. k belki erkek belki çok tipsiz hala bi şans arıyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlama yöntemlerim var. Kalkık olduğunda dikkatli incelerim. Etkilendiysem biraz yiyişirim ve elimi içeri atıp yoklarım nasıl diye. Eğer hoşuma gittiyse bi sonraki buluşmada sevişirim Yorumla Mr_Smart +1 yıl yok be ne şansı,eğleniyoruz işteburadan bu arayışa girecek değilim herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmazdı tabii ki burdan birine güvenmem Yorumla Mr_Smart +1 yıl yöntemler de fenaymış yani :D Yorumla JrEwing +1 yıl Niye olmasın sen de buradan birisin şans ver çocuga Yorumla Mr_Smart +1 yıl hiç reddeden olmadı mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @JrEwing güvenemem ayrıca sevgilim var olmasa da şans filan vermem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mr_Smart oldu Yorumla Mr_Smart +1 yıl zatne şans isteyen ki.her konuşan sevişecek mi? Yorumla Mr_Smart +1 yıl reddedilmek ne hissettirir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Moralim bozulur ama saygı duyarım Yorumla Mr_Smart +1 yıl nasıl reddetti, hangi durumda? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim var olmaz diyen oldu. Hazır değilim diyen oldu. Utananlar oldu. Bunlara benzer şeyler Yorumla Mr_Smart +1 yıl utanmak ilginçmiş gerçekten, adımı atan sen iken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanırım kızlara çok bişey yaşamadı. O yüzden gerildi ve utandı Yorumla Mr_Smart +1 yıl belki de kendine güvenememiş olabilir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet o da olabilir. Zaten bi daha konuşmadı benle. Unuttum gitti Yorumla Mr_Smart +1 yıl hiç unutaadığın aklında kalan biri oldu mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz mı Yorumla Mr_Smart +1 yıl baya etkilemiş anlaşılan, neydi en çok etkileyen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her türlü şeyi. Kafa dengiydik. Zamanımız dolu dolu geçiyordu. Güle oynaya geçiyordu zaman. Seks desen harikaydı. Fiziksel özellikleri de iyiydi. Yorumla Mr_Smart +1 yıl bu tek gecelik değildi anlaşılan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok o sevgilimdi Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Kondom sevmiyorum 0 2 Yorumla JrEwing +1 yıl Aids ten korkmuyor musun? Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
geri*zekalı olsam kondomsuz ilişkiye girerdim
Kondomun aldığın zevki olumsuz etkiledigi oluyor mu?
olmuyor cinsel hastalık derdi olmadığı için daha rahat ve huzurlu sevişiyosun
Bak ufaklık hastalık dediğin sadece birleşmede olmuyor oral yoluyla bile bulaşan hastalık var
S. lak oldukları için hastalık kaparlar farkında değiller
Kondomdan nefret ediyorum
Eti hissetmeyince bi anlamı kalmıyor
yeni tanıştığın biriyle kondomsuz ilişkiye girer misin?
Girdim
ilginç, hiç çekinmedin mi?
Hayır
tek gecelik ilişkilere sıcak bakıyorsun sanırım
Evet çok yaptım. Bi sorun yaşamadım
bence de kondomsuz çok daha zevkli, ama yine de biraz güvenmek gerekiyor sanki
Evet zaten güvenmediklerimle yapmam. İllaki tanıdığım biri oluyor yani bugün tanıştık yarın yatalım değil
anladım,
neler seni etkiliyor peki?
Boyu, posu, teni, penisinin boyutu.
Bence birbirinize bi şans verin sohbet iyi ilerliyor
büyük penis etkiler mi gerçekten?
Evet çok etkiler
@JrEwing sevgilim var sjejdjejdndn
ama dışarıdan bunu farkedemezsin ki
Ona bi foto at belki sevgilisini terkeder senin için
sevgilin olmasa olur muydu yani? :D :D :D
Kardeş bu nasıl bi yokluk a. k belki erkek belki çok tipsiz hala bi şans arıyosun
Anlama yöntemlerim var. Kalkık olduğunda dikkatli incelerim. Etkilendiysem biraz yiyişirim ve elimi içeri atıp yoklarım nasıl diye. Eğer hoşuma gittiyse bi sonraki buluşmada sevişirim
yok be ne şansı,
eğleniyoruz işte
buradan bu arayışa girecek değilim herhalde
Olmazdı tabii ki burdan birine güvenmem
yöntemler de fenaymış yani :D
Niye olmasın sen de buradan birisin şans ver çocuga
hiç reddeden olmadı mı?
@JrEwing güvenemem ayrıca sevgilim var olmasa da şans filan vermem
@Mr_Smart oldu
zatne şans isteyen ki.
her konuşan sevişecek mi?
reddedilmek ne hissettirir?
Moralim bozulur ama saygı duyarım
nasıl reddetti, hangi durumda?
Sevgilim var olmaz diyen oldu. Hazır değilim diyen oldu. Utananlar oldu. Bunlara benzer şeyler
utanmak ilginçmiş gerçekten, adımı atan sen iken
Sanırım kızlara çok bişey yaşamadı. O yüzden gerildi ve utandı
belki de kendine güvenememiş olabilir.
Evet o da olabilir. Zaten bi daha konuşmadı benle. Unuttum gitti
hiç unutaadığın aklında kalan biri oldu mu?
Olmaz mı
baya etkilemiş anlaşılan, neydi en çok etkileyen?
Her türlü şeyi. Kafa dengiydik. Zamanımız dolu dolu geçiyordu. Güle oynaya geçiyordu zaman. Seks desen harikaydı. Fiziksel özellikleri de iyiydi.
bu tek gecelik değildi anlaşılan
Yok o sevgilimdi
Kondom kullanmam
Kondom sevmiyorum
Aids ten korkmuyor musun?
Hayır
Çok zor kabul ederim