Dün gece yaşadığım bir hadise.. her şey harika gidiyordu tam ilişkiye girecektik ki kondom nerde dedi. dedim yok ben kondom sevmem, riske atamazmis bianda kalkti ustunu giydi sigara yakti. ok dedim napalim kizdim ama cok belli etmedm brz konustuk bu sirada hic bir zaman problem yasamadgmi soledim bu konuda geriye cekme bir korunma yontemi degil riskli evet ama cok cok kucuk bir ihtimal oldgnu belki yuzde 0.001 bir ihtiml oldgnu soledim yok ikna edemedim bir turlu kimse bu zamana kdr bole bisi istemedi dedm snn yattgn kizlar cahilms dedi illa beni istiosan git bir eczaneden bul dedi gece saat 3 nobetci eczanemi aricm o saatte tabikii hayir kabul etmedim bir 5 dkka snra neyse ertesi gun hapi aliriz dedi iliskiye girdik velhasil ertesi gun hapi icin 50 lira girdi bana:)) bu zamana kdr hic basima gelmedi boyle bisi bunu teklif edermisinz partnerden ya da erkekler icin kondom seven var mı allasen? Kondom sorunsali icin yorumlarinizi bekliyorum:)
Cevabın nedir?
Kıza haklı neden kendini riske atsın ki ya sende bulaşıcı hastalık varsa ayrıca nerden bilsin senin içine boşalmayacağını sen istediğin kadar geri çekiliyorum dersin. Ayrıca zevk suyunda da sperm var onun için birşey zaten yapamıyorsun küçükte olsa hamile kalma ihtimali olabilir. Ha tabiki poşete gireceğine vajinayı hissetmeyi bende isterim fakat kondomlarda o kadar hissiz değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabi madem öyle bir durum var yanında taşısana ben taşıyorum 1 lira la bak düğşün ben daha yapmadım bile siftah yok ama ne zaman olcağı belli olmaz sende yanında taşı kondom olmasa tedirgin olurum bende
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen ondan cebinde olsun benim cüzdanda var bide montta :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende prezervatifsiz asla ilişkiye girmeyi kabul etmem. O riski göze alamam ve de korkarım yani.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Valla moruk normalde kırk dakika - bir saat sürüyor, condomla bir buçuk iki saat.. kız da ben de mahvoluyoruz.. ben direk söylüyorum, yok derse takıyorum zaten yarım saatten sonra hadi gel artık diye kendisi istiyor :/
03 Yorumlakanka, sana kondom soran kıza sende spiral sor, ibinelik etmesinler
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılbu tamamen karşındakinin sana olan güveni ile alakalı hatun kişi sana güveniyorsa böyle bir teklifte bulunmaz.. bu zmna kadar hiç gaz maskesi ile gül koklamadım.. ^_^
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkondom sevmıyorum hissiyatı çok azaltıyor ya bildiğim biri ise kondom kullanmıyorum ertesi gün hapıda kullanmadık Kendimi baya iyi bir şekilde tuttuğumu düşünüyorum :) ''sanırım biz cahiliz''
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ayni seyleri dusunyrz ama cahil oldgmuzu dusunmyrm:)) disariya ciktiginda kafana saksi dusup olme ihtimalinde var bunun gibi bisi. bu ihtimal var diye disariyami cikmayalim ya da kafamiza kask takipmi gezelim dimi ama haci bu kdr kucuk bir ihtmal bence zevk suyundan hamile kalmasi:)
Cevap sahibi+1 yılya abi zaten şu var bak bir kadının hamile kalması için uzmanlar ilişkiden sonra uyumalı ayağa kalkılmamalı deniyor. yani hamile kalmak için uğraşanlar var ben partnerim ile girdikten sonra banyoya giriyor her ihtimale karşı yıkıyor iç dış :D tanımadığım birine aids ya da diğer hastalık tehlikesi buluna bileceğini göz önüne katarak temkinli yaklaşıyorum :)
+1 yılbildiğim bir hatunsa evet kondom kullanmıyorum ama bilmediğim bir hatunsa bende şart koşuyorum kondomu, sonuçta hamilelikten çok bunun hastalığı var.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen gayet seviyorum hic birsey riske atmadan cuzdanimda iki tane tasiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılertesi gün hapı 17 tl fiyatı var 50 değil genç, yavaş at istersen...
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnovela degil, norlevo genç fiyatıda 17 tl... bence sen konuyu kılıfına uydurayım diye yazmışsın biraz neyse..
Cevap sahibi+1 yıldaha 2 gun once aldım genç.. sen babanın penisinde spermken kullanıyorduk biz rahat ol..
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kondom sevmem yaparsa seyıme kadar yapmazsa s*k*me kadar yolu var cokta tın yapcak cok kısı var nede olsa...
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhıc sorma et ete degecek kardes hap alsın gerekıyorsa ıster ıcıne bosalırım ıster dısına kendısı dusuncek o durumu ben degıl... kondomla zevk alamam ben
Cevap sahibi+1 yılvalla öyle dedıgım gıbı yaparsa seyıme kadar yapmazsa s*k*me kadar yolu var kız cok nasıl olsa :)
Cevap sahibi+1 yılaynen * :)
Kiz hakli neden yapsin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgulu seviyosan dikene katlanican dostum
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcık yok :) obur gun baba olursun gorursun gununu :)
Cevap sahibi+1 yılhaha :)) bak korkusun bu kadar tak sende :)
Cevap sahibi+1 yıliste zevk suyudur falan ihtimaller bitmez
Cevap sahibi+1 yılkoklamazsan koklatirlar canim :))
Cevap sahibi+1 yılguzel benzetme ama yapcak bisey yok :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkocamla kullanmıyoruz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsim hep tasir kendinde mutlaka.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKondom ne ya... et ete degmeli arkadaşım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErtesi gün şeyisini kim bulmuş sa devrim yapmış resmen...:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yıl50 tl ye hapmi olur sende bizi skion kondomsuz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin yasin kadar benim sktm kar var ergen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası