Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim partnerim kabul etmiyor prezervatifsi hastalıktan falan değil hamile kalmaktan çekiniyormuş doğum kontrol hapları için evlenmemize daha seneler var doğurganlığı zamanla yok ediyor hormonal dengeyi bozuyor vs sebepleri sayıyor bende sevmiyorum ama yapacak birşey yok .
00 Yorumla
+1 yılben kullanmasını sevmiyorum sevgilimde sevmiyor aradaki fark bariz fark ediyor ben kullandıgımda vajinadan cok prezervatifi.hissediyorum sevgilimde aynı seyi soyluyor bu cıplak yuzmekle mayolu yuzmek gibi bişe
00 Yorumla
+1 yılDiğer kızlar nasıl yapar bilmem, ama ben evliğim ve eşimle hep prezervatifsiz ilişkiye giriyoruz çünkü ben doğum kontrolhapı yutuyorum. Arasında fark varmı diye sorarsan, evet var eh ne demişler? Et ete deyecek :)
41 Yorumla- +1 yıl
bencede temas sart arada birsey olmamalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılönüne gelenle yatan bir erkekse yaninda prezervatif getir derdim heral de
15 Yorumla- +1 yıl
peki haz acısından?
- +1 yıl
adamın tek derdi sana gerçeği söylemekti ya sende haklısın adamın herkezle yatıp yatmadığını söylemesini bekleyerek?:):):)
Cevap sahibi+1 yılayni olurda gel gökü ben böyle bisey yapmam
oral yapmda sex yapmam
bu sepepten dolayi sade sevdigimle olur sexx- +1 yıl
bence secim şansın olmaz o an sevişmenin tam ortasında prezervatif yoksa olmaz diyemezsin
Cevap sahibi+1 yılevt zaten diyemem sonucta askim o benim sapka takmasin zaten istmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kizlari bilmem ama benim sagligim herseyden önemlidir..
sagligimi düsündügüm icin asla sapkasiz iliskiye girmezdim..10 Yorumla
+1 yılKürtaj yasak bence kabul etmezler prezervatifin hemde hastalıktan koruma yanıda var
00 Yorumla
+1 yılİlişkiyi soğutuyor ya tam başlarken dur paketi ara,aç yerleştir zaman kaybı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla yorum çıkmamış benim merak ettiğim bir konu bu
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnasıl ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuyu bende merak ediyorumm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKzları bılmemde ben olmadan gırmem bana ters
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem