Gizli Üye(30-35)+1 yılKankacım bu hata yüzünden 1 kere aldırmak zorunda kalmıştım fakat sonra kullanmaya başladım açıkcası prezervatifle okadar zevk almıyorum ama kullanmak şart.
05 Yorumla
Soran+1 yılanladım kardeşim ama ben sevmiyorum partnerim ertesi gün hapı kullansın daha iyi diye düşünürüm ,)
Cevap sahibi+1 yılyeterli olmuyor be abi ya sorunda o prezervatif ve hap ile %96 koruma sağladığı açıklanmıştı
Soran+1 yılevet bende duydum ama fasa fiso onlar ertesi gün hapı iyi seçim! bu zamana kadar bir sorun yaşamadım ben
Cevap sahibi+1 yılabi eğer öyleyse sen adamsın dur bakalım deneriz, sorun yaşamam umarım :)
Soran+1 yılkardeşim aşağıdaki linkte gönderdim.. onu alsın ,)
www.google.com.tr/search
Et ete değecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEt ete değecek! O ne be içime bim poşeti girmiş gibi haşır huşur.
38 Yorumla
Soran+1 yılyaş küçük galiba :) bim poşeti benzetmesi de yok artık dedirtti :))
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşım. Evliyim. Ayrıca o işin espirisi
Soran+1 yılo zaman durum vahim bu saatte sen burada - pek iyi gitmiyor galiba cinsel hayat?
Cevap sahibi+1 yılYok gayet iyi. Sadece uyku tutmadı. Hem bu saatte buraya bakmak suç mu? ya da her bakan kocasını mı aldatiyor?
Soran+1 yıldoğruları söylemek istemiyorsan ve kendini kandırmak istiyorsan tabi ki yapabilirsin.. yooo suç değil ama evlisin bu saat genelde seks saatidir ;) neyse yaa iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılBen sanal sexle tatmin olcak kadar düşmedim. Canım isterse Kocami uyandiririm. Asıl senin durum vahim anlaşıldı :) ve Kocami hiç bir zaman lafla bile aldatmadim aldatmam.
Soran+1 yılbeni tanımadığın için bu yorumunu ciddiye almıyorum ben bu zamana kadar asla sanal seks yapmadım ve elimi sikmedim tatlım - düşmedim o kadar ;) sevgilim hostes şu an yanımda yok ama bende senin gibi asla aldatmam ;) ben senin için söyledim ama yanlış anlaşıldı * et boşver...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yapınca o ay bitmiyor bir daha benden söylemesi kullanın ne olur n olmaz.
00 YorumlaEt ete değecek gote sak sak ses gelicem yoksa ne anlamı var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılesıme prezervatif kullandırmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılet ete degmesi lazım ben sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılduruma göre
00 Yorumlakullanmam
00 Yorumlakullanmıyorum ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası