İlk ilişki prezervatifsiz olur mu? Daha fazla haz almak için ne yapmak gerekir? Çünkü prezervatif kullanımının zevki azaltıcağını düşünüyorum. Ya siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
valla prezervatifsiz ilişkiye girip hamile kalıp kendini başka adamlara yamamaya çalışanlarıda gördük bu sitede.o yüzden bence yanlış olur.zevk almak istiyorsanız daha çok ve bunu yapmak istiyorsanız evlenin.ailenizin rızası olmaz evlenemeyiz gizli evlensek fena yaparkar bizi korkuyoruz diyorsan.Allahın rızasının olmadığı birşeyi ve ondan gizlide yapamicağınız birşeyi yaparken nasıl korkumuyorsanız.Kuldan hiç korkmayın.kul sizi alt tarafı öldürür.ayrıca kız annesiyle oğlanda kim daha yakınsa anlayabilirse onu onunla konuşarak bunu dile getirsin evlenmek istediğini.ha evlenmeyi bende istemiyorum sadece cinsel ilişki istiyorum diyorsanız.o zaman prezervatifsiz yola çıkmayın iki kişinin hatası olan birşeyi 3. biri çekmemeli helede bu masum bir bebek olmamalı.ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmamak gerek.sonunda kimse bebek katili olmak istemez diymi? tabi belli süre geçmeden aldırabilirsinde masada kalma ihtimalinde var ve gerçekten zormuş bunu yaşaması psikolojik olarakta kötü etkilermiş seni.2 dk lık zevk 9 aylık bebek..seçim senin...
00 Yorumla
öhm, hayallerini yıkmak istemem ama, ilk deneyimin zaten öyle hayallerini kurduğun gibi şahane geçmeyecek. o yüzden bari korun da için rahat olsun derim ben:)
02 Yorumla
+1 yılPrezevatif olduğunda en azından erkeğin birşey hissetmediğini söyleyebilirim. çocuk riskinden çok beni endişelendiren hastalık riski. Bu nedenle yeni tanıdığım bir kızsa kullanıyorum. İlk ilişki falan değil hepsinde prezervatif mantıklı bir insanın kullanması gereken bir şey.
Avrupa'da 16 yaşından itibaren kızların yanında çantasında gezer ki, erkek "ay kalmamış yanımda yok" dediğinde çantadan çıkartmak için.
Hatta prezervatif olmadan girilen ilişki o ülkelerde tabu... Ama türküz bize bir şey olmaz mantığı yaygın tabi...01 Yorumla
+1 yılprezervatifi kullanmanın sebebleri var:
-hastalıktan korunma
-çocuk yapmaktan korkma
-gırgırına:)
bana göre bunlar... birinci sebep kadından ve erkekten kaynaklanır ikincisi erkekten ücüncüsü iki taraftan... ilk ikisinin korkusu yoksa ben şahsen kullanmam... hani şafak sezerin dediği gibi "et ete değmeli aga"00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk ilişkim olacağı için kondomşuz ile kondomlu seks in farkını zevkini ayırt edebilmek için ben bi bakıp çıkıcaktım derim. Ama bu ilk ilişki tam güvenemediğim bir partnerle olucaksa, hastalık vs kapma durumu olabilme ihtimali içerirse o zaman asla, kondom takarım, keyfime bakarım...
00 Yorumlasürekli tek partnerin varsa tabi ki daha güzel, hap kullanabilirsin doğum kontrolü için böylece condom takmaya uğraşmazsın üstelik orgazm olup içine boşalması da ayrı zevk veriyor
31 Yorumla
+1 yılbunun ilki sonu ortası yok; kullanın şu prezervatifi. Ne kadar cengaver ruhlu insanlar var ya... kapacağınız bir hastalık hayatınızı mahvedecek haberiniz yok!
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki peki tamam =)
+1 yıltercihim değil. risk almak istemezdim. haz artırmak için ayrı prezervatifler var onlardan kullanırdım.
00 Yorumlakadını düşünürsen ilk ilişkide prezervatif kullanırım. kadın haz alır ama ben alamam belki ama önemli olan da karşındakini doyuma ulaştırmak .
10 Yorumlaistemezdim heralde bence de öyledir dışarı boşalsın uğraşmayın başka alet bulmaya ya:):)
02 Yorumla
Soran+1 yılevet o mantıklı geliyorda ama malesef oda bir risk olabilir :)
ee sonuç ne oldu son iki ay içinde ?ilk ilişkine prezervatifli mi girdin prezervatifsiz mi? ve ya girdin mi?
00 Yorumlabence olur neden olmasın. bencede prezervatif kullanmanın zevkleri azaltıcağını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılyaptım ve hep de yapıyorummm her zaman prezervatif bulunmuyo evde :pa
01 Yorumla
Soran+1 yılbende bunu merak ediyorum bi erkek partnerinin hamile kalmaması için nelere dikkat eder korunmasız ilişkiye giriyorsa sorum yanlış yerlere çekilmiş açık değildi galiba
ilk ilişkide evet prezervatifle girilmesi daha güvenli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgirilir miiii..
ya o tahmin etmesi güç olay başına gelse hamile kalsan.. al tırtıklı meyveli istediğinden takıl bak keyfine :)06 Yorumla- +1 yıl
zevkine hayran kaldım
Soran+1 yılhehe aynen =)
Cevap sahibi+1 yılaa niye herkesin yaptığı şeyi söledim :)
- +1 yıl
tercihin güzel ondan dedimm ;)
eğer kız bakireyse prezervatifsiz ilişkiye girerim sorun yok
00 Yorumlaasla girmem, her tur tehlike var sonucta
00 Yorumlagirerim girdimde güven gerekli herşeyde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldogal olacak sekerim .)
01 Yorumlagirmem riskli...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım