Yaklaşık 2 yıldır sevgiliyiz güzel giden bir ilişkimiz var evlilik öncesi cinselliği sıkıntı edecek biri değil ben cinsellik yaşamak istiyorum sizce ne demeliyim kabul eder mi? Baylar bayanlar bekliyorum yorumlarınızı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazı duyguları durdurmak gerekir, o da isteseydi hissettirirdi size, her ilişkide cinselliğe girmek gerekmiyor bu konu onun için çok özel olabilir, evleneceği kişiyle cinselliği yaşamak isteyebilir, siz teklif edince gözünden düşebilirsin, her şeyi zamana bırakın
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu zamana kadar adam basmadıyss ciddi düşünüyordur yanlış imaj çizme bence cok istiyorsan. Çıplak yakalanmış gibi yap veya beline masaj yaptır onun gibi kızlığın duruyorsa bakireysen yapma bence ama aranızda elleme öpüşme varsa ön sevişme olabilir. Bence bir nikah olsun öyle yap. Bilemezsin kim ölür kalır pişman olmazsan yap. Dersen istiyorum sütyenini aç işte yardım et falan askısı ön taraftan ki yarıyor ben bile bazen takmıyorum senin sütyen nasıl bilemem. Ama gözüne bak böyle isteyerek sonra dudaklarına yaklaş elini orasına koy ve öpüs mutlaka devamı gelir birde eger yan yana evde koltukta ya da oyun oynuyorsa kucagına otur kavra biraz orasını göğüslerini bastır sey takarsın takmazsın sana kalmış öpüş ve oral yap emin ol devamı gelir. Boşalması yeterli olursa vajinal ilişkiye girmez belki dikkat eden cocuk sa ama orale net devam eder. Dikkat et pişman olacağın şey yapma bir şey elini göğüs ucuna götur hissederse net kalkar zaten sen devamını getirirsin demem oki deme ona hissettir dişim davran ama çok ileri gitme iç giyimin normalde ki gibi olsun seni sen gibi görürse daha iyi olur. Tekrardan dikkat et sevgilinin nasıl biri olduğuda önemli
524 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel detaylandırmışsın öyleee
Cevap sahibi+1 yılBakireyim bende istiyorum dudaklar sulu gezmekten erkeksizlik zor
Cevap sahibi+1 yılVe hayır demez hiçbir erkek
- +1 yıl
Doğru evet haklsın
- +1 yıl
Okurken boşaldım lan
- +1 yıl
@DarKDayS__0034 ne biçim insanları musallat etmişim gönlümü o...
Cevap sahibi+1 yıl@PastırmaKrali o kadar yoklukta mısın kardeşim
- +1 yıl
Yok be maksat yazdığın şeylerin güzel olduğunu belirtmek...
Cevap sahibi+1 yılHe iyi o zaman
- +1 yıl
Tanışalım mı
Cevap sahibi+1 yılHosuna mı gittim hshshs
- +1 yıl
Hem de nasıl...
Cevap sahibi+1 yılEn cok hosuna giden şey nedir
- +1 yıl
Kadına oral seks yapmak.
Cevap sahibi+1 yılEvet bence de cok iyi cıldırtır insanı dudaklı vajina varsa daha hoş oluyor emilmesi
- +1 yıl
Ağzının tadını bilen kadın ❤️
Cevap sahibi+1 yılKadın olmadım daha bozdurursam güzel bir kadın olacağım ama
- +1 yıl
Kadın olmak için bekaretini vermen gerekmez ki. Kadın olmak demek ergenliğini bitirmiş kız olmak demektir. Kadınlığı kişi kendisi belirler, erkeğin onu becermesi belirlemez asla.
- +1 yıl
Beğendin mi beni?
Cevap sahibi+1 yılDoğru ben genel kast ettim o iş olmazsa dediklerimin çoğunu yapamam ben öyle yani
- +1 yıl
Artık dmden konuşmanın vakti geldi gibi. Ne dersin?
Cevap sahibi+1 yılBaşım bağlı benim derim ahahaha
- +1 yıl
Aaa özür dilerim...
Cevap sahibi+1 yıl🙃
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de bunu anlamıyorum. Ben sevgilimle bir araya geldiğim zaman bazı noktalarda zorlanıyorum, harama bulaşmamak için duruyorum. Bunu ben de biliyorum o da biliyor her ne kadar konuşmasak da. Bu konu o durumun içindeyken anlaşılır ki, sevgiliyseniz neden oturup anlatmana gerek kalsın?
30 Yorumla
+1 yılServis öncesi tadım ne bu beğenmezsen evlenmiycekmisin erkek olarak çok inandırıcı gelmemekle beraber sana bu şekilde gelmemiş birine sen mi yanaşacaksın bu ne azgınlık sakinnn kendine gel duygularınla değil aklınla davranacaksın
31 Yorumla- +1 yıl
Erkek olarak derken
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
89Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEder niye etmesin yaşayın nolcak ki öbür tarafa mı götüreceğiz tadını çıkartın takmayın bir şeyi
71 Yorumla- +1 yıl
+1 yılbir sey soylemeni gerektiren bir durum yok uygun ortami yaratirsan zaten kendiliginden gerceklesir
71 Yorumla- +1 yıl
beyin bedava
+1 yıl2 senedir zükmeyen erkek bulmuşsun şükür edeceğine beni nasıl züker diyorsun aa
70 Yorumlatabi karar senin ama net olacak biriyle yaşamalısın bence ayrılık olursa daha sonra gerçekten sevdigin biri seni bu şekilde kabul etmeyebilir burada cok var bu konudan yana üzülen bayan arkadaşlar istersen bi onların yorumlarına göz at
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sorun yok o zaman... o kabul edecektir... birlikte olduğunuzda hafif soyun, ne bileyim ceketini çıkar pantalon ise kopçasını gevset... sonra onu öperken elin onun önüne gitsin, eşek değil ya oda anlayıp harakete geçecektir...
10 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi ilişkiyi ikinizde problem etmiyorsaniz bunu açıkça soylemenize gerek yok, yakinlasmalar, dokunuşlar illaki oluyordur aranizda, hareketlerinle bunu istediğini belli edebilirsin
10 Yorumla
+1 yıllafla olacak iş değil ki bu harekete geçmen gerekir
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe guzel 2 senelik bir ilişki.. cinsellik yaşadığın an bu ilişkiyi bitmiş say. Bunu göze alıyorsan ver gitsin. Erkekler evlenmeden tadını baktıkları kadınla evlenmeye gerek duymazlar. Çünkü gizmeli her zaman daha celbedicidir. Karar senin.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeni bir güzel s.. kmeni istiyorum diyeceksin şöyle yap elini pantolunundan içeri sok ben bunu istiyorum de
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılsabredemiyomusun oldu ki evlilik öncesi yaptınınz senden sogudu bıraktı kaldın bir basına eee ne olcak
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBence güzel seksi bir kıyafetle yanına git ve onu bir koltuğa sandalyeye sere it üstüne doğru eğil ve artıl vakti geldi Niyazi de.
11 Yorumla- +1 yıl
Kadın evde biryerde bişey yaparken Arkasından habersiz sarılman.
Ya mal misin arkadas ya. Soruya bak hele ya :)
20 Yorumla
+1 yılErkekse çoktan onun adım atması gerekirdi zaten
20 Yorumla
+1 yılkahve içerken azdırıcı ilaç at içine bir şey demene gerek kalmaz
20 Yorumla
+1 yılKizlar genelde istemez erkekler ister ama sevgilin kimse sansli adammış onun yerinde olmak isterdim
00 YorumlaCanınız isteyince çok ikna edici olabiliyorsunuz en tecrubesiziniz bile doğuştan biliyor bunu sen nasıl böyle bir sorun yaşadın aklım almadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşme falan yaşanıyordur o arada elini tutup popona götür ve tepkisini ölç ordan ilerlersiniz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasıyla yaşıyordur. Çok denk geldim sevgilim istemiyor seninle yapalım mı diyen erkeklere.
31 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğuyolar. 6. Senemizde ilişkiye girdik ve çok soğudu evlilikten. 8. Senemiz hala evlilik teklifi yok
31 Yorumla- +1 yıl
Ben soğumam mesela daha çok bağlanırım
2 yıldır sevgilisisin sen bilmiyorsun biz nereden bilelim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan ne güzel giden ilişkin var, evlenmeyi bekle. Çok gördük cinsellikten sonra ayrılan. Kadınlar cinsellik ile bağlanırken, erklerin evlilik dışı cinsellik yaşadıktan sonra soğudu bilimsel bir gerçek.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeldiğimiz noktaya bakin Allah'ım sana geliyorum 😂😂
10 Yorumla
+1 yılO zaman şöyle gitsin sevişin ve sexin tadını çıkarın
10 YorumlaO senden önce davranmıyorsa bunu ilk senin istemenin önemi yok. İleride yine hep sen isteyeceksin
10 Yorumla
+1 yılGece 12 yi geçti mi herkesin aklında da cinsellik geliyor🙃
10 YorumlaBaşbasa kalınca kucağına otur öp gerisi gelir
10 Yorumla
+1 yılTerk edişilinin tapusunu almak istiyorsan devam et.
10 Yorumla
+1 yılSeni çok arzuluyorum ve ciddi düşünüyorum dersen kabul eder
00 Yorumla
+1 yılEe sen kız olarak buna razı isen, erkek havada karada kapar seni
00 YorumlaEvlenmeden verme, isteklisin ama sevişerek bosal ve girişe müsade yok dersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey demeden hareketlerinle mimiklerinle onu istedigini ifade edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılNefes alsan kabul eder yani😂😂bişe demene gerek yok
00 Yorumla
+1 yılKulağına fızılda beni becrmeni istiyorum diye😂
00 YorumlaGecmişinizde ne kadar ileri gittiniz özele yazabilirsin
00 Yorumlaİnceden yakınlaşmalarda bulun. Sakin ortamlara gideceğiniz de dekolte giy. Altına tayt vs
00 Yorumla
+1 yılNe desem kabul eder dediğine göre kabul etmeme ihtimali var yani. O zaman hiç söyleme bence
00 Yorumla
+1 yılBeni tatlı gibi yemeni istiyorum de bak noluyo jfekjs
02 Yorumla- +1 yıl
Düşüyor mu böyle knk
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ ya muhabbetlere bak Allah aşkına sür ddkklrrrr
öncesinden söyleyerek olmaz ki ufak ufak cilve yap o adım atar diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni terk eder. Biz Türk erkekleri evlilik oncesi yalvarsanız cinsellik yaşamayız. Ayrıca sizden soğuruz!
10 Yorumla2 yıldır yaşamadıysanız daha da yaşamayın bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler yok demez yavaş yavaş cinsel sorular sorarak bu seviyeye getirebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHareketlerinle belli et mutlaka anlar, son gelismeler nedir 😄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Direk söyleyebilirsin onu kiskirtip üzerine gelmesini saglayabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilik öncesi cinselliği sıkıntı etmez misin gerçekten? Günahını düşündün mü peki?
00 Yorumla
+1 yılkucagina oturup uzunca opsen gerisi gelir zaten
61 Yorumla- +1 yıl
çok rahat gayet profesyonel
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey söylemene gerek yok uygun ortam olduğu zaman kendiliğinden ilerler zaten
510 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ilerlicek bir eylemi gerçekleştirmeden ya da tek kelime etmeden
Cevap sahibi+1 yılYalnız kalıyorlar cinsellik sorun değilmiş ikisi için de bu insanlar sarılıyordur öpüşüyordur değil mi. Biryerde kendini durdurmadıkları zaman konuşmaya gerek kalmıyor
- +1 yıl
Ya erkek çekinirse ileri gitmekten
Cevap sahibi+1 yılSöyler bunu
- +1 yıl
Söyleme demişsinde o yüzden cevabını yazdım
Cevap sahibi+1 yılBen kadının bu konuda konuşma yapmasına bir şey söylemesine gerek olmadığını söyledim. Bu soruyu yazan el ele parkta oturup buluşmuyordur. O duruma geldiğinde erkek arkadaşı ileri gitmekten çekiniyorsa söyler düşüncesini, evet veya hayır denilebilir. Vücut dili diye bir şey de var.
- +1 yıl
Ya öküzse
Cevap sahibi+1 yılKendi kaybeder aspirin
- +1 yıl
Ok hanfendi
- +1 yıl
@Aspirin00gs hanimnefendi ve beyefendi tek yasamalar surtuk aspirn
Yarının ne getireceğini biliyormusunuz oyuzden , evlenmeden siki yeme..
10 Yorumla
+1 yılCevabını kendin vermişsin zaten
20 Yorumlayazacağım şimdi yine hesabımı kapatacaklar. çok basit bir şey söyleyeceksin
00 YorumlaPişman olacağın şeyler yapma derim
30 Yorumla
+1 yılSonra da ağla orada burada beni bıraktı diyee
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıldirekt eder bence
20 Yorumla
+1 yılDevir tersine dönmüş vay anasını
20 YorumlaDevir tersine dönmüş vay be
10 Yorumla
+1 yılBize ne dediysen aynısını
12 Yorumla- +1 yıl
…..
- +1 yıl
@Ohannesburgss Orhan Burak 🤔👍
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılOna de ki sen istiyor dujj
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevi de cümleyi tamamlamadan yatağa atar seni
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılistedigini söyle
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler boyle firsati kacirmaz
10 Yorumla Açık açık konuşmalısın bence
119 Yorumla- +1 yıl
Ne desin mesela 😂😂😂
- +1 yıl
Bunu bana değil de soran kıza söylesen daha mantıklı olmazmi sence 😄😄 çünkü soruyu soran cevap bekleyen o ben değilim ki 🤣🤣 hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Kıza açık açık konuş demesini biliyorsun ya 😄😄 ne konuşacağını da şöyle 😄🤣
- +1 yıl
Hızınızi göstermek istiyorsanız sizi araba yarışı pistlerinde görmek isteriz 😄😄
- +1 yıl
Burasi hızınızı göstermeniz için pek uygun bir platform değil beyefendi 😂😂
- +1 yıl
Asıl size iyi geceler yatın zibarında motorunuz soğusun biraz 😄😄😂 bugün çok km yaptın çünkü 😄😂😂
- +1 yıl
😂😂 böyle duygusal konuşma laynn benide ağlatacaksın şimdi 😂😂
- +1 yıl
Bsk bak laflara bak hele 😂😂 hınzır şeyyy seni 🤣😂
- +1 yıl
😬
- +1 yıl
@r_engarenkyollar beyefendicgm benim 👏
- +1 yıl
Roller değişmişmiş 😬
- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)