Emziren anneyim, eşim bana hiç yaklaşmıyor. Sebebi kilom olabilir mi?

Emziren anneyim. Eşimle 3 haftadır belki fazla olmuştur ne adam akıllı sarılma romantizm gibi kısa şeyler yaşamadık. Hele cinsellik anlamda 3 hafta oldu sanırım yapmıyoruz. Ben yeşil ışık yaktım belli ettim ama kocam anladığı halde bir yorgunum bir oran ağrıyor bir buram ağrıyor dedi tamm dedim ama anladı ilişki istediğimi. 3 gündür de tatil yapıyor dinleniyor iş olarak da budamaya gidiyor vs. Tatil günü yaparız dedi bana ama bugün 4ncü günü ve hala yapmadı hatta hep TV başında bilgisayar başında eski diziler izliyor. Masterchef vs izliyor. Ayrıca kiloluyuyum 88 kiloyum. Ve bu aralar bana tosun şişko deyip duruyor. Boyum 167. Sizce cinsel anlamda yaklaşmamasının sebebi kilom mu ya da yapmaya yapmaya alışması mı. Bir de tiyada tatmin oluyor bazen. Ben bahane bulduğunu düşünüyorum. Sıkıldım valla durumdan hep aynı şey milletin karısı vermez çocuk var yorgunum der bizde tam tersi ben fırsat kolluyorum resmen. Ne yapabilirim. Ya da evli beyler hanımınız bu durumda olsa kilolu mesela istemez misiniz onunla olmak?

Emziren anneyim, eşim bana hiç yaklaşmıyor. Sebebi kilom olabilir mi?