Hayır ben çok istekliyim o değil. Saatlerce yapabilirim açıkçası onu ama bu kadar zevklisi belki haftada 1 kere oluyor. Gözüm kayıyor artık seksi kadınlara...
Yo gayet de oluyo ben cok seviyorum 1 yildir iliskiye giriyoruz biz de haftada bir ya da 2 haftada bir oluyo hic orgazm da olmadim ben de doymuyorum ama sevgilimiden baskasini da hayatta arzulamam
Daha toy Soran kişi :D Tüm ilişkiyi orgazma bağlamış :) İlişkiyi de sekse indirgemiş. Testesteron etkisi aşkın önüne geçmiş. İlişkiyi değerlendirme materyali beyni ve ruhu değil zki olmuş :D Ama yaşı küçük normal öğrenecek :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seviyosam geri kalani onemli degil her sey cinsellik degil benim icin o bi seyler yapamiyosa ben yaparim baska seyler yapariz
Yani ne gibi şeyler
Seks oyuncaklari var sevisirken surtunme var sorun ne erken bosalma mi
Hayır ben çok istekliyim o değil. Saatlerce yapabilirim açıkçası onu ama bu kadar zevklisi belki haftada 1 kere oluyor. Gözüm kayıyor artık seksi kadınlara...
Sen o zaman sorunu degistir cok sevdiginiz demissin cok sevseydin seksi sadece onunla yasamak isterdin gozun kaymazdi burcun ne
Terazi ama önemi yok. Cinsel olarak doymayınca öyle olmuyor maalesef.
Yo gayet de oluyo ben cok seviyorum 1 yildir iliskiye giriyoruz biz de haftada bir ya da 2 haftada bir oluyo hic orgazm da olmadim ben de doymuyorum ama sevgilimiden baskasini da hayatta arzulamam
Sizde sorun ne? Penisi mi sıkıntı
Erken boşalıyo ama onemli degik
Neden önemli değil
?
Ne yapılabilinirki
Seviyorum cunku zevk aliyorum orgazm olmasam da olur sevmek her seyden onemli sadakatim var
Tamam da adam senin kadınlığını bile doyuramıyor yahu
Ne yapalim yani aldatalim mi sevmek ne demek bilmiyosunuz ya ben onu doyuramasaydim aldatmasini mi isterdim empati kurun
Doyurmaya çalışsa daha iyi değil mi?
Daha toy Soran kişi :D Tüm ilişkiyi orgazma bağlamış :) İlişkiyi de sekse indirgemiş. Testesteron etkisi aşkın önüne geçmiş. İlişkiyi değerlendirme materyali beyni ve ruhu değil zki olmuş :D Ama yaşı küçük normal öğrenecek :D
Doyurkaya calissa siye bi sey yok zaten elinden geleni yapiyo iletisimimiz var gayet de zevk alıyorum o zaman
@XAmigdalax ben de yasinin kucuk oldugunu veya sevgilisini sevmedigini dusunuyorum
Tahminler yanlış gençler 😂 neyse bakalım neler olcak
Parayla yapanlara git abi, aldatma sayılmaz sanki mektep misali ncned
Her şey seks değil benim için o yüzden sorun etmem.
Çok zor bir soru sanırım zamanla alışırdi
Tavsiyem uzaklaş
Sonu hüsran mı diyosun
Sonrası daha acı verici olur hem sana hem ona
maalesef bırakmak istemiyorum çok ağır bi darbe olur. Uzun ilişki
Benden sana başka bir tavsiye o halde direk bırak ! Hemen yatın yüzüne karşı
Yarın