AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Eşi varken sevgilisi? Bu kadar normalleştirmeyin her şeyi iğrençleşmeyin iyice ya
Haklısın canım ama bazı adamlar af edersin eşlerini ilgisiz bırakıyor cinsel anlamda. Ve kadın da. Ne yapalım bu durumda eşler iyi sevgi dolu olsa zaten bu durumlara gelinmezdi
Zaten çoğunlukla öyle oluyor. Ama işin sonunda sevgili dediniz kadın en büyük yarayı alıyor çoğunlukla
Öylemi
Öyle valla. Aksini görmedim
Cinsellikte olay erkekte bitiyor, kadını istediği gibi doyuramiyor, bencil davranıyor beklemiyor, o da ilgi sevgi ve cinselligi başkasına yöneliyor, haklı mı değil ama eşler birbirisi için çaba safetmeli. Olmuyorsa boşan
Ne güzel kafa ya böylelerinin keşke çocuğu felan olmasa
Eşimden almyrm hemde hiç eşimi sadece seviyrm yapmak dahi istemiyorum nedn bilmiyorum
Cinsellige düşkün degilse, çogu şeyleri izin vermiyorsa böyle düşünmsn olası
Doğrudur ama bak senin hikaye biraz zor güzellik umarım dilediğin olur ama çok zor çocuklarından olma derim
Cocuklar için her şey zaten fedakarlık yapıyoruz onlar için ama çokda seviyorum onunla başka kimsee bakamıyorum bile çok sadıgım sadece ona dokunmak istiyorum
Bende. su an çocuklar için aynı vaziyetteyim. ama yapacak bir şey yok aklsz başımız işte
Sevgi olmaz arada sadece cinsellikte o.. hazzın. grcene kadar devam ederdim...
Bal gibide oluyor işte. 2 yıldan uzun tanışıyorsan insan alışıyor baglanıyor
Bu dediklerini bu yasa çok yaşadım. Sevgi vs hikaye yahu sonuç ne biliyorsun sen evine o evine karısının yanına arada baklavayı cevizli yemek iyi oluyor.
Karısı iyi olsaydı ilgili olsaydı hayatında ben olmazdım heralde
Nerden biliyorsun iyi olmadığını belki doyumsuz uçkur kafalı?
Oral yok anal yok dümdüz yatıyor zevk yok haftada bir zor veriyor diyor
Beraber mi giriyorsun yatağa? Anlattığı kadarını biliyorsun sadece.
Klasik erkek hikayesi...
Eşi öyle olmasa hergün benimle seksting yapmak istemezdi heralde
Kuzum ne diyorum doyumsuz dur diyorum. Eşiyle yapamiyordur telefonda bu dediklerini seninle yapıyordur. Bird ekova burcu çıksın şimdi
Dayı senin yaş kaç? Baya tecrübeli gibisin özellikle kova ne alaka sadece merak 🤔💭
Eşiyle seks hayatı iyi magdem canım mı bu adam da bana maddi manevi yatırım yapıyor.
İnsanın basina ne gelirse ya meraktan ya meraktan yeğen
Canım belkide...
Madem öyle atdatmayı bırak boşan git kimle yatıyorsan yat
Ayrıl ne yaşıyorsan yaşa saçmalamayın bu kadar da
Kendini haklı çıkarmaya çalışmışsın bir de yorumun birinde ahahahaha
Genelde öyledir zaten yoksa sevgili nie yapsın 😅😂😂😅😅
Heralde 2 söyledi ilişki yasariz
Ona yürürdüm direk
Boşanır onunla yaşarım
Seni kaliteli o yapar 😃😃
Heyecan da varsa sevilir
Eşim sevgilimdir zaten başka türlüsü olamaz
Sevgilimiz mıncırırım🥵💦
Bu durumu bire bir yaşadım.
Boşanıp onunla olmayı düşündünmü
Evet çok defa ama çocuklar için bunu yapamazdim yapmadım da.
Kaç tane cocugun var? Yanına alırdın cocukları veya eşimde kalırdı
O bana kalsin da kolay değil o işler o kadar maalesef
Haklıısn benimde aynı durum işte benim iki onunda bir tane cocugu var. İmkansız gibi çok zor kavuşmak ne olur bilmiyorum ben
Anlatırım dinlemek istersen gizliden cikarim
Burdan da aynı şey
Ozeli buraya dökmeyi sevmiyorum sen bilirsin sorun değil ama sonu iyi bitmiyor sana tavsiyem vazgeçmen
Ya ona kalsa ev yapıyor şu an orada yaşayalım cocukları yanımıza alalım diyor. Ben onun cocuguna kendi cocuklarımdan ayırmam severim bakarım. Ama bilmiyorum çok seviyorum ama çok zor çok😓
Senin çocuğun ne olacak peki bu isler kolay değil inan bana o yüzden dedim yol yakınken dönmelisin.
Benim cocuklarım da ben alcam yanımızda olucaklar yani öyle planlarımız vardı. Ne olur şimdi bilmiyorum ama kavuşmak zor cidden öz babaları dururken nasıl ayırıım onları bilmiyorum
Kesinlikle öyle ayrıca senin yanıma. alacam demenle olmuyor bu işler tek başına karar veremiyorsun buna karar merci mahkeme.
Bide cocuklarına çok düşkün eşim seviyor cocuklarını sanırım benim onunla bu dünyada kavuşmam imkansız 😓
Ben de çocuklarıma aşırı düşkün olduğum için seçimimi yaptım ve doğruyu da yaptım kesinlike
belliki onla yapiyosun dewamke
Allah cezanızı verecek ne diyeyim ki
Nasl yani evliyse sevgili nasl olck
Olması zor
Nedenki
Eşimle herşeyi yaşadığım için
Şanslısın ben eşim beni ilgisiz bırakıyor cinsel anlamda sevgi anlamda.
İşin zor o zaman aynı durumda olsam bırakırdım ilgi alakasız hiç bir şey olmaz ama böyle devam edebiliyorsan devam et derim çok eskiden tanıdığım bi kadın hala devam ediyor o şekilde
Seninle mi devam ediyor? Uzun zamandır demek bide ama er ya da geç eşi ögrenirse ne olucak peki
Hayır ben bekarken o evliydi 2 kere oldu onla ve o kaç kişiyle oldu sayısı belli değil baya devam etti tabi kocası hiç duymadı 2 kişiyle aynı anda bile oldu şu an ayrı illerdeyiz hala evli aynı kişiyle yıllar önce konuştuğumda aynı senin gibi ilgi alaka için bekledim olmadı bende böyle yaptım dedi şu an mutlu zaten hala o kocasıyla
Yani kaç kişiyle adamı aldatmış nasıl yüzüne bakıyor hiçmi duymamışlar adı çıkıyor genelde kadınların böyle durumlarda hayret ettim şu an araları iyi olsa ne olucak geçmişte kaç erkekle yatmış
Beni bile gruba çağırdı afedersin ama hiç duyulmadı herkes biliyor ama kocası bilmiyordu bi de şu çok ilginç sadece kocasıyla yaparken boşalıyor diye bi durumu vardı kusura bakma bu detayı yazdım çok ilginç gelmiştir bu konu bana yıllarca şu an bile takipleşiyoruz tabi ki konuşma vs yok 10 yılı geçti
Sadece kocasıyla yaparken boşalıyor da magdem neden başkalarıyla yiyişiyor anlamadım ben
İşte orasını bende anlamadım tam o an da durduruyordu beni , yani kocasının ilgi alakasızlığını bu şekilde tatmin kendini ederek atıyordu üstünden muhtemel
Ve bence kadına ilgi alaka olması gerek aynı şekilde kadında o şekilde olmalı zaten evlilik bu şekilde yürür kanaatindeyim , yapanlara da saygı duyuyorum hakkıdır bence madem kocası ilglenseymiş derim yani
Aynen maalesef odun çok bu devirde
👍👍
Kafaya bak be
Normal
Benim durum şu an aynen de öyle
Geup
eşimden ayrılırım :D
Evli misin de