Saçmalık saçmalık saçmalık ben bir adamı seviyorsam böyle sonuna kadar köküne kadar arzularım yani işte seviyorum aşığım bu yüzden birlikte olmaya kıyamıyorum diye bir şey yok böyle bir şey olabilir mi ben o zaman bu adamı neden seviyorum değil mi madem ben dokunamıyorum bir şey yaşayamıyorum diye seviyorum.
Genelde Türk kadınları da şöyle bir şey var evet biz aşk yaşayalım adam bizi köpek gibi sevsin ama seks yok bir şey yok bir insanı seviyorsan arzularsın ve seks yapmak istersin deli gibi bu çok normal bir şeydir seks olmadan da olmaz ilişki de yürümez.
Kesinlikle böyle bir şey var. Şöyle ki, bu sadece aşkın en saf halinde hissedilen bir duygu.
İnsan ruhunun, günlük telaşlarla, menfaat , çıkar ve para ile kirlenmediği bir döneminde hissedilen duygu.
Öte yandan , insana bahşedilen sevişme , seks ve şehvet duygusunun da geçerliliğini koruduğu binlerce yıllık insanlık tarihinde , bunu inkar etmenin ya da karşı koymanın bir anlamı olmayacaktır.
Huzurdan ziyade , huzursuzluk ve öfke biriktirecektir.
Son tahlilde , insan olduğumuz kadar insanız, iyisi ile , duygusu ve dürtüsü ile.
Seviyorsa ister zaten bir erkek, sadece sevdiği kadına saygı duyduğu için o ne zaman isterse harekete geçer. Seven sevdiğini incitmez çünkü, onun dışında sanmıyorum eğer istemiyorsa ereksiyon sorunları falan vardır. Şahsen ben isterim sevdiğim adamın beni arzulamasını ama ben istemezsem de saygı duymalı.
sevgilisini silkelemeyecekse napacak adam baska , mahalle bakkalı abdullah abiye mi hallenecek?
yok oyle birsey. sevgı ask falan hepsi silkelemeye cıkar net acık tersı asla olmaz.
tabi bu arada bir anekdetod paylasmakta ısterım; bizim iş yerınde elektrık kablo işi yapan refik abimiz var , çapkın karı kız olayı cok . dedım abi eşin yazık neden cok guzel ıyı bırı. oda dedı ki yeğen eşim başımın tacı cocuklarımın anası herseyım onun , onsuz yasayamam dıye . bende dedım abi ıyımısın neden o zaman baska karılar var dedım. oda bana ; sen karınla hıc işemeli sıçmalı tokatlamalı baglamalı , vibratörlü sokmalı cıkarmalı yapar mısın yazık değil mi , senin eşin bu yahu bende kıyamıyorum eşime onunla yapmıyorum dıyordu.
Adamın etrafında peri gibi uçuşuyorlar zaten o minnak elleriyle bir masaj yapıyorlar ki anlatmakla anlaşılmaz. Bende dedimki bunlar kadınsa bizdekiler ne 🤣
Evet kesinlikle katılıyorum bence beklemeli en doğrusu budur
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet istemiyorum ben zaten sevgili de istemiyorum seks olacak mı illa illa hayvansal dürtüler olmak zorunda mı anlamiyorum insanları hiçbir zaman normal görmeyeceğim bu devrin insanlarını seks olmadan da bir aşk olur en güzeli en mükemmeli birbirinin canını yakmadan olandır. Ben bu durumu hiç yaşayamayacagim için aseksüelim ya zaten.
Cinsellik özürlü olmakta çok kötü bir his türlü kılıflar ile normal gözükmeye çalışmak trajikomik. Millete eş lazım, evlatlık başını sevmelik kız çocuğu değil
@DreamGhosters eş ile illa seks olmak zorunda mı? Seninle aynı düşüncede değilim olmayacağım cinsellik hiç de lazım değil tamam mı? Bu sizin gibi çok bilmişlerin uydurması. Kendini çok ileri zekalı zannetme biraz kendinden farklı olan görüşlere saygı duymayı da öğren ukala.
@DreamGhosters biyolojiymis bunları ortaya çıkaran düşünürlerin ne bok oldukları ortada kendim araştırmayı seçiyorum sonradan yazılmış uydurma bilime göre olan teoremleri savunmak zorunda değilim. Aynı düşünceyi savunmak zorunda da değilim siz istediğiniz kadar hayvanca birbirinizi beceremeyen devam edin vajina anne olmak için varsa herkes üretmek zorunda değil bunu da o kafana yaz
Hahahaha işlevini yerine getiremeyen makinede olsa arızalı görülür ne teoremi bunlar tartışmasız doğa kanunu. Becerek kapasitem yok demiyorsunda, yok tercih yok zırva şeyler bahaneler 🤣 boş yere vajina ve meme taşıyorsun bari ihtiyacı olana versen. Bir kendini nasıl bu kadar kandırabilir 🤣 hormon yetersizliğini cinsel cesaretsizliğini beceriksizliğini nasıl bu kadar saçma felsefelerle kılıflandırabilir 🤣 aseksüeller eziktir istedikleri felsefeyi uydursunlar, cinsel özürlülerdir
Çok saçma bir şey, insan sevdiğine dokunmak ister, birlikte olmak ister
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
üniversitenin ilk yıllarında vardı öyle bir şey bende de çocuklukla yetişkinliğe geçiş arasındaki bocalamadan başka bir şey değil bana göre sen yapmazsan senin yerine yapan alır kızı
Yoktur. Seviyorsan arzularsin. Fazla masumane davranan insanlar inandirici gelmiyorlar. Hepimizde ayni hormonlar, ayni duygular var numaraya gerek yok o yuzden seviyorsak arzulariz