Erkekler orgazm olduktan sonra napar devam eder partnerini de mutlu eder mi yoksa nasıl olsa ben orgazm oldum diyip umursamaz mı? İlişkide bu ayar denklem nasıl olmalı sizce? Önce kim orgazm olmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu erkeğine göre değişir. Erkeklerin büyük bir kısmı kısa sürede boşaldığı için kadını sonuca ulaştıramazlar. Gücü yetmiyorsa düşünceli olmasının da bir faydası yok.
Uzun süre dayanabilen erkekler daha nadirdir ama bu şekilde erkek bir defa boşalana kadar kadın 3-4 defa orgazm olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk kadinlarinin orgazm olma oranina bakarsak evet buyuk bir cogunlugu kendi zevkini dusunuyor. Erkekler seks yaparken kadin 2. planda kaliyor cogu zaman tatmin konusunda.
Hayatimda 4 erkekle iliskiye girdim 3 tanesi türktü. Fiyaskoydu. Yataga girmeye, soyunmaya değmez yani. Tesadüfen bir hollandaliyla tanışıp yaptım. Daha iyisini, bunun üstüne cikani olmadı. yatakta kadin olarak deger verilmeyi hollandali dışında daha yaşamadım. Hatta hollandali oyle bir etki birakti ki bende.
Yani iliskide erkek zevk alsin diye bir tavra burundugumu farkettim. Zevk almasamda bekliyordum onun isinin bitmesini. Yabancidan sonra turk sevgilim oldu. Ilk iliskide baktim 2. plandayim (yine yeniden) yataktan kalktigim gibi kiyafetimi giyinip ortamdan ayrıldım. Sonra da ayrilalim diye mesaj atmistim.
Yani artik kotu sekse, kadin olarak 2. planda olmaya, erkegin bosalma araci olmaya, kadin olarak benim tatmin olmamin önemsenmeyişine tahammülüm kalmamış. Oyle bir noktadayım.
Belki de boyle olmak gerekiyor. Bizim erkekler boyle boyle ögrenecek. Insan, karsidakinin gurunu, erkekligini incitmeyeyim diyor. Ama kadin olarak erkegi incitmeyeyim dedikce kadin, kadinligini yasamaktan aciz halde oluyor. Önemsenmez durumda oluyorsun.
Yani hadi benim icin bundan sonra bir sey ifade etmez ama benden sonraki yattigi kadin bu da kalkip gitmez umarim diyerek daha dikkatli davranir belki. O an oyle bir refleksim olmuştu. Bende anlamadim. Dedigim gibi tatmin olmanin tadini alınca, olamayinca şarteller atmaya basliyor ve ordaki zevksizlige tahammulunuz kalmiyor.
Dunyada kadin olmak zor. Yatakta da kadin olmak ayri zor gercekten. Alacagin zevk bile elin herifinin elinde. Onlarda oyle mi? ver deliği. Ucsuz bucaksiz diyarlarda gezinsin dursunlar. Garanti sekilde isin sonunda bosalinca zevkten gozleri yerinden oynar durumda olsun. Sende kadin olarak zevk alacagim, tatmin olacagim, orgazmi yasamak istiyorum diye çırpın dur. Yatakta da kadin olmak ayri zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öncelikle partnerimi orgazm ediyorum benimki biraz uzun sürüyor onun tutumu da önemli oluyor yani üst üste devam edebilen birisi olması gerek aksi takdirde uyum olmuyor kadın rahatlıyor dur yapma acıyor vs deyince kalkık kalkık oturmak moral bozucu
00 Yorumla
+1 yılCinselliği boşalmak sanan erkekler bencil olur erken boşalır diyebilirim, ama partnerinin orgazmlarından zevk alan erkek için seks boşalmak değildir, tabiki önce kadın orgazma ulaşmalı hatta bi kaç defa ulaşmalıki cinsel doyumu yaşasın.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
26Cevap
Ya aynı anda ki zordur? Ya da önce kadını orgazm edicen. Kadın orgazm olduktan sonra domalıp partnetini boşaltabilir. Ama boşalan erkeğin penisi genel de iner ve kdın yarım kalır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öncelikle partnerimi orgazm eder sonra boşalırım. Önce ben boşalırsam sertlik biter tadı kaçar 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman da kadın için tadı kaçmıyor mu?
Ben öyle degilim buna şimdi bi oranda veremem öyle ya da degil ama dogru olan önce karşı tarafın orgazm olmasını saglamak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu erkeğine göre değişir ama çoğu öküz diyebilirsin. umursamaz.. umursayan bir elin beş parmaği kadar olsun en fazla.. Türkiye geneli erkekleri böyle genel bir şikayet yanii
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olduktan sonra değil, bunun altın kuralı önce kadının orgazm olması sağlanır :D (Ama bunu bizim erkekler pek yapmaz :D)
00 Yorumla
+1 yılBen ilk önce partnerimi orgazm ederim çünkü onun o mutluluğu beni daha fazla yükseltir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBencil ve genç olanlar Evet olgun ve net olanlar şair
00 Yorumla
+1 yılEvet öküz gibi kendilerini tatmin etmeye bakarlar sadece sende zevk almadığınla kalırsın
01 Yorumla
+1 yılCogu erkek seksi bosalana kqdar yqsqmayi tercih eder partner ikinci plandadir.
00 YorumlaKadına öncelik veririm ben önce o. Ayrıca uzun süren bir ön sevişme şart
00 YorumlaBi yarım saat Bi saat sabredin ya. Pengueni tekrar kaldırmak öyle kolay değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünmeli yani o an orgazm olmak elimizde değil boşaldıktan sonra devam edemeyebilirim ama elle bile olsa tabikide partnerimi düşünürüm. Umarım ilerde partnerim de beni düşünür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılakıllı bir erkek önce kadınını orgazm eder. sonra kendini. bu böyle olmalıdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce her zaman kadın. Erkek boşalınca bir süre iptal oluyor çünkü yapısı gereği.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıkçası şöyle erkekler boşaldıktan sonra biraz zor toparlanır ama kendini düşünmez sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler organzm olmaz boşalır kadınlar organzm olur buna bi açıklık getirelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde ama her erkek değil önce kadını mi boşaltırım
00 Yorumla
+1 yılBenim icin öncelik partnerim. O bir kere orgazm olsun once sonra onun ikinciyle veya üçüncüyle benim birinciyi ayni anda yaparız
00 YorumlaHayir kadini tatmin ettigim zaman ben daha fazla tatmin oluyorum cunku bir sonraki birlesmede beni dahada bastan cikariyor o mutlu ben mutlu
00 Yorumla
+1 yılDeğişir ama ben mesela karşımdaki kişiyi boşaltmak için elimden geleni yaparım ona odaklanır ondan sonra kendime bakarım yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞu genellemeleri bırakın herkes aynı değil
04 Yorumla
Soran+1 yılSoru genelleme içermiyor farkında iseniz
- +1 yıl
Sorunun kendisi genelleme zaten :) sorunun başında dediğin şekilde yapan erkekte var ama hakkını verip partnerini mutlu eden erkekte :)
Mesela benim için önemli olan partnerimin mutlu olması ;)
Soran+1 yılTeşekkürler başlığa takılmayın o cevap alabilmek için di 😉
- +1 yıl
Uyanık :D :P
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsanırım kişiden kişiye değişiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunluğu evet ama ben öyle değilim mesela
00 Yorumla Ben asla yarıda bırakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kadın orgazm olmalı
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl%97 si öyle
00 Yorumla kadın olmalı.
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet maalesef öyle bit çoğu
00 Yorumla
+1 yılEvet askım
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne?
- +1 yıl
Evet yanı
Soran+1 yılSorum da iki seçenek var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında