Yeter yahu kimseye hesap vermem kimse bana kişiliğime hakaret edemez.
Benden sorularımdan rahatsız olanlar benden uzak dursun kardesim.
Erkekler orgazm taklidi yapar mı?

Yapılan araştırmalara göre, erkeklerin neredeyse yarısı, en az bir kere orgazm taklidi yaptıklarını itiraf etmisler. Yaşadıkları sekslerin dörtte birinde orgazm taklidi yaptıklarını söyleyip bu taklitlerin çoğunu da vajinal ilişki sırasında yaptıklarını söylemişler.
Fizyolojik boşalma gerçekleşse bile psikolojik olarak kişi orgazm yaşamayabiliyormuş, haz almıyormuş, bu durumda orgazm taklidi yapıyorlarmış...
17 Ağustos 2022
Erkeklerde ortada bir kanıt var bu yüzden taklit yapmaları neredeyse imkansız. Deneyimli bir kadın da erkeğin zevk alıp almaıdğını anlar haliyle
Sorularımda, görüşlerimde bana şahsıma kişiliğime kadınlığıma anneliğime saldırıda bulunan hakaret eden her kim olursa olsun görmezden gelmeyecegim. Bu kişileri savcılığa vereceğim.
Yeter yahu kimseye hesap vermem kimse bana kişiliğime hakaret edemez.
Benden sorularımdan rahatsız olanlar benden uzak dursun kardesim.
aynen öyle. soru sormuş olman sorudaki öznenin sen olduğunu göstermez.
. cevap ise dedem derdi ki rahmetli oglum anan babayı degıstıremez atamazsın ama ıkıncı ana baba bulma sansı sende , kor topal sısman bul zengın olsun gorevını yap arkana bakma .
şimdi yukardaki durumdan muzdarip olanlar taklit yapacak , napacak başka.
aynen öyle. soru sormuş olman sorudaki öznenin sen olduğunu göstermez.
Teşekkürler
bi mukabele !
Fizyolojik olarak gerçekten de imkansız bir şey. Fakat zevk almadığın bir ilişkide beyinsel olarak bir rahatlama gerçekleşmediği de bir gerçek.
Zaten araştırmalar bunu söylüyor, boşalma gerçekleşiyor fakat zevk ve haz almiyor yani orgazm olmuyormuş bazı erkekler bazı sebeplerden stres erken boşalmak geç boşalmak gibi sebeplerden ve süreklilik arz eden bir durum değilmiş. Bu durumlarda erkekler orgazm taklidi yapıyormuş. Güçsüz görünmemek, partneri üzmemek gibi gibi sebeplerle...
Yapamam nasıl yapsın. Kadın gibi değil ki fışkırıp fışkırmadığı belli oluyor.
🤣🤣🤣🤣 haklı olabilirsin, Türk erkekleri her türlü bosalip orgazm olabilir. 👍Avrupalıların erkekler düşünsün 🤣🤣🤣
Ben araştırmaların yalancısıyım bilmem artik😅
Cevap
50Cevap
Zannetmiyorum genelde erkekler bencildir zevk almazsa bunu gösterir kadınlar taklit yapar
Yapabilirler
😂 Sacma degilmi biz basitce bosaliyoruz asiri doruk noktası vardir oraya getiremiyosa kadin zaten taklit yapamazsin direk kabuguna cekilir kablumbaga
Mevzu boşalmak değil, orgazm detayı okursanız anlayacaksınız.
Okuudm. Da onyuzden dedm kadinda hitiyor diyem smdi nasil erkek egemenlik yapiyosa kadinda yapmalı hukmetmeliki. Erkekde kadin gibi kimi zamaj kendini salip yasamali. Anladin mi yani misyonere gecip bitti gitti yaparlarsa kadinda erkekde o taklidi yapar. Iki partnerde birbirine en az 20 dk vakit ayirmali
Vay erkeklerde mi taklit yapıyor, ilginç geldi. Hemde yarısı ama en azından fizyolojik boşalma gerçekleşiyor ki en mühimi psikolojik boşalmaya.
Zeytin ağacında ki replik geldi aklıma şimdi, " taklitler asıllarını yaşatır"
Abla orgasm taklidi yapamaz ki erkekler fizyolojik olarak salaqmısın
Lütfen üslubuna dikkat et. Ayrıca ben demiyorum araştırmalar diyor ve bende sordum. Detayı okursan anlarsın.
Ablağ üslunumda ne var neden böylr saldırgansın bunu anlamadım. Senin üslubun çok agresif biraz samimi insancıl olabilirsin soruna gelecek olursak psikolojik olarak doruk noktasına ulaşmadan fizyolojik olarak charge yapmak mümkün degil bu yüzden bu araştırma bence boş
Örnek dğnyada tüm araştırmalar vegaanlıgı savunuyor ama yeryüzünde en besleyici besin yumurta karaciger ve kırmızı et yani bence saçma taklit yapılamaz
Orada canım yazmışsın ve saldırgan olan ben miyim?
Salag misin*
Soruyu görünce bunun erkek fizyolojisinenters oldugu için bunu nasıl düşündünüz diye sinirlendim abla çok zor bi kadınsın Allah eşinr sabır versin
Ayrıca saldırgan olsan lütfen kelimesini kullanmam.
Saldırgan tavırlar sergileyen sensin ve şu anda kişiliğime laf ediyorsun. Kelimeleri nasıl algılıyorum bilmiyorum ama üste çıkmak için bana sallamaya gerek yok. Altı üstü bir soru bunda sinirlenerek ve bana salam misin denecek bir durum yok. Soru ve detayı düzgün okuyup cevap versen ve saldırgan tutumlar içine girmesen daha iyi olur. Ben gayet sakin ve üslupla cevap veriyorum. Bencee sende az sakin ol ve lütfen üslubuna dikkat et.
Dogru peki özür dilerim 🤗 saldırgan degilsiniz umarım aradıgınız ceavı bulmuşsunuzdur
🤣🤣🤣 yahu altı üstü bir soru aradığım bir şey yok. Cevap için thanks...
Xhanqhhs 😂😂 anladım bişey demedim zaten bak altında bişeyler arıyosunuz ama böyle olmaz hsnajagsbs 😂
🤣🤣🤣 ne desem olmuyor😅
Bence siz taklit ediyosunuz 😂😂😂 erkeklerde ediyor mu diye merak edşyosunuz dimi çok net böyle bence 🤗
Cinsel yaşam fenomeni olduğum için, rutin üyelerin nabzını tutmak için sorular soruyorum. Bu soruların öznesi ben değilim..
Anladım dişil enerjiniz yüksek ama ben öyle bir vibe aldım :)
Sanmıyorum çünkü içeride de olsa kasılmayı hissedebilir kadın.
Detayı okursanız, mümkün olduğunu anlarsınız.
Her ilişkide ayni hazzın alınmasını düşünmek zaten mantıksız olur. Az dahi olsa boşalmak erkege bir haz verir. Erkeğin bu konuda rol yapma fikri bana biraz zorlama çıkarım gibi geliyor.
İlk milli olduğum günden bu yaşıma kadar gerek duymadığım bana göre sahtekarlık şeklidir.. Yapan erkek varsa da büyük esefle kınadığım davranış bozukluğudur.
Bence erkekler için zor bu konuda taklit yapmak. Erkek haz almazsa almaz bir şekilde belli olur. Haz almayacağı Seksi yapmaz diye düşünüyorum
Ben fizyolojik boşalma olupta zevk almayan biri oldugunu düşünmüyorum ya şehvetsiz sperm çıkmaz yani benim düşüncem bu
yapmaz daha doğrusu yapamaz , çünkü erkek orgazm olduğu zaman gözle görülür bir sperm sıvısı boşaltımı gerçekleştirri
Boşalma gerçekleşip kısmen keyif almadığı zamanda bile orgazm olmuş oluyor. Sadece şiddeti/oranı düşük. Kim nasıl bir araştırma yapmış bilmiyorum ama umarım ıslaklık ile boşalmayı karıştırmamışlardır.
Evet bosaliyosun ama aldigin zevki abartarak karsi cinsi kandiriyosun.
Bi kere düşmüştüm. Kötüydü tabi partnerim de üzüldü ama ettiği bir söz tüm şehveti mahvetmeye yetmişti pişman oldu çünkü hem ben hem kendisi yarım kaldı
Erkeklerin taklit yaptığını ilk defa duyuyorum. Hiç böyle bir olay yaşamadım
Ben bı defa FB oral seks çekerken zevk alıyor gibi yapmıştım.
Bana da öğretin taklit yapmayı, ben bilmiyorum.
Hayır bence. hızlı bir şekilde fışkırırı meni
Yapamaz çünkü erkek orgazm sperm olayı var. Çıkmadığını her türlü görür hissedersin
Erkekler o konuda taklit yapmaz çünkü çok uzun sürmez
Yapabilir. Nasıl kadın yapıyorsa erkek de yapabilir.
"Erkeklerin neredeyse yarısı" yazıyor ama erkeklerin yarısı zaten libido
Bir gün denerim, bunu yapmak için cinsel ilişki durumum olması gerekiyor oda yok.
Abla sende son sorularıma gelir misin?
İlk seferinde olmaz ama, devam edilmişse ve ikinci başarılamıyorsa, olabilir belki
Yapar, bazen ne kadar uğraşırsan uğraş boşalamıyorsun. Efor sarf edip yorulunca mecbur yapıyorum
Yok böyle birsey. Boşalınca tüm gerginlikler gider sinirler gevşer.
Erkek illaki boşalıyor kadın içinde yaşıyor erkek rol yapamaz bu yüzden
Bende olmadı hiç öyle bisey hatta günde 6 7 kere olduğunda bile olmadı yani
Bunu anlamak kolay değilmi? Sperm geliyorsa olmuştur işte
Sanmam onlar rol yapamazlar
Erkekler orgazm mı olurmuş 🤔
Taklidi nasıl olur ya sonuçta çıkan belli
Utaniyorum ama yapmisligim var :/
Yspmaz, haz duyar her türlü
Yok canım zannetmiyorum çok zor
Biz boşaldıysak orgazm tamam demektir.
Yapamaz
Yapıyorlarmış, araştırmalar öyle diyor..
Herhalde %0.1 dir :)
Bence yapamaz.
Araştırmalar öyle demiyor.
Bence o rolü bayanlar yapa biliyor.. Erkekler o rolü yaparken zaten tatmin olmuş oluyordur çoktan :))
Ypatigim zamanlar olmuştu
Yapmadım , yapan var mı bilemedim
evet her boşalma da orgazm olunmayabiliyor
Yapar evet ve yaptım
Bilmem yapan vardır
yapar tabi ya
Yapamaz
Yalan.
Ben yapmıyorum hiç.
Anlaşılır ☺️
Erkek adam taklit falsn yapmaz bam bam bam
Yapamaz.