- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEksik sperm olayında koptum. Jsjs
Öyle bir şey benim bile aklıma gelmezdi. 😬
+ayatım spermin 2 gün önceye göre az
-abe ne yapayım beyav onun da namu, canı vardır jdjkdk
16 Yorumla- +1 yıl
İşte gelmeyen sperm ya off :D dalga geçme kıracam kafanı
- +1 yıl
Veya aslında şöyle az, hiç gelmeyen :D ☔️
- +1 yıl
Gelmiyorsa borularda sızıntı vardır. Jdj
Vursunlar sondajı bak nasıl geliyor. Kdk - +1 yıl
Şemşiye emojisi koymuş. Jsj
Bu günde akıyor/yağıyor maşallah jsj - +1 yıl
:D ya bi sus be
- +1 yıl
😂😂
En İyi Cevaplar
Fiziksel olarak yapamaz, çünkü erkek orgazmında bir sonuç ortaya çıkar eğer kişinin bir hastalığı yoksa, yani delilli, kanıtlı bir boşalma oluyor.
Fakat söz konusu fiziksel birliktelik olamzsa yani uzaktan vs. yapanlar mutlaka vardır, erkek oyuncular varsa bu da vardır 😂
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılYapar tabi. Geç boşalma sözkonusu olunca partnerinin üzülmemesi için olabiliyor. Çoğu sperm i örnek göstermiş. O an kimse spermin havada uçuştuğunun hesabını yapamaz. Başka yollarıda var.
15 Yorumla- +1 yıl
Evet :) aynen.
- +1 yıl
Herkes uçmuş ama :)
- +1 yıl
Şimdi bilgisiz olan sen olursun :D halbuki en doğru görüş.
- +1 yıl
Eyvallah. Şahsen yaşadığım bir olayı anlattım. Sonuçta kadındada bir can var. Azap çektirmenin manası yok. Dileyen dilediğini yazsın. Umurumda değil.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.
+1 yılElbette yapabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Helal kız :D
- +1 yıl
😄❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yapamazlar anladın hemen derim muhallebi nerede. Cjjxjcj
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYapamazlar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler durduk yere yapamaz.
İstediğim gibi biri karşıma çıkmadiktan sonra durduk yere orgazm taklidi yapamam.
Yani ateş yerden duman çıkmaz ya o hesap.
Beni atesleyecek bir partner olmalı hem ona yakın olmalıyım. O zaman taklidin alasını yaparım.
10 Yorumla
+1 yılHiç denk gelmedim ama erkek zaten orgazm olmaz ki, boşalır. O da gözle görülür, belli olur hissedilir.
211 Yorumla- +1 yıl
Erkekler orgazm olmaz mı :D hsjs
- +1 yıl
Erkeklerde orgazm sonucunda boşalma meydana gelir, bu da penisten dışarı meni atılmasıyla gerçekleşir. Bu meni atılması sırasında idrar yolundaki kaslar 4 - 7 kere kasılarak haz verir.
- +1 yıl
İşte erkekler için kullanılan terim boşalma, kadınlar için ise- orgazm. Terim olarak farklı yani.
- +1 yıl
Yok değil. :D orgazm ve boşalma tamamen farklı şeyler aslında.
- +1 yıl
Valla mı 😄 enstitüsünü okumadım ama benim bildiğim böyle yani. Farklı şeyler derken nasıl yani 😄
- +1 yıl
Şimdi dur, ben anlatmaya kalkışırsam zorlanırım :D eksik Türkçemle ama şöyle bir şey bulmuştum.
Boşalma bedensel bir rahatlamayken orgazm ise bu bedensel rahatlamaya ruhun eşlik ettiği çok yüksek haz veren bir durumdur. Orgazm boşalmayı da içine alan daha geniş bir kavramdır. Orgazmı çeşitli uyaranlar sonucu beynin uyarılması ve bu uyarılmanın etkisiyle, bireyde hem bedensel hem de ruhsal olarak algılanan bir hissin meydana gelmesi olarak tanımlayabiliriz. - +1 yıl
Orgazm; boşalmayı öğrenmiş, ilişkisinde belli bir kalite, uyum ve ahenk yaşamış çiftlerin, ayda yılda bir kez yaşadıkları bedensel rahatlamaya, ruhsal rahatlamanın da eklenmesi ile geçici bir süre, kadınlarda genellikle 10-15 saniye süren kasılmalarla kendini gösteren ama farklı bir bilinç hali gibi oluşan, kontrol kaybı duygusu gibi çok daha farklı, yoğun bir rahatlama olarak açıklanabilir. Burada orgazmı, hem bedenin hem de ruhun rahatlaması olarak tarif etmek mümkündür. Orgazmı, boşalmayı öğrenmiş ve ilişkide belli bir kaliteyi yakalamış, çok arzu ve istekli olan, her iki tarafın da gününde olduğu ilişkilerde yaşanan bir armağan ya da hediye gibi görmek gerekir.
- +1 yıl
Tatmin olmak gibi anladım anlattığından. Fiziken, duygusal Doyuma ulaşmak da diyebiliriz. Ama bu tamamen aradaki duygusal bağla ilgili, orgazm olmak ve boşalmakla alakası yok. Çünkü, kadın orgazm olurken sıvı salgılanır rahatlar, erkek dediğin kasılmalardan sonra sperm boşaltır, rahatlar. Orgazm ve boşalma fiziken gerçekleşen şey, basit terimler yani. Duygusallık yokken de gerçekleşebilir.
- +1 yıl
Şimdi bu uzun uzun yoruma attığım copy paste :D
Tıpkı bunun gibi:
Ancak sanılan aksine bir erkek boşalmadan da orgazm olmayı öğrenebilir ve de hayatına adapte edebilir desek, çoğu insana bu durum çok çılgınca gelebilir. Aslında bu uygulama insanlık tarihi kadar eskidir. Çok eskilerden beri özellikle eski Çin medeniyetinde tanımlanan ve uygulanan bir felsefe ( Taocu felsefe) olmuştur. - +1 yıl
Bir de Tantra var ya aynı şekilde 😄 ilginç şeyler aslında. 👍
- +1 yıl
Evet :D hsjs
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBazi insanlar doğuştan eziktir. Her konuda kendilerini iyi gostermeye calisirlar. Yaparken geliyirmus gibi hareketler yapiyor. Aonra devam ediyor 5 dakika sonra yine aynjsjni yapiyor kiz da sasiriyor nasil inmeden yapiyor nasil bu kadar sık gelebiliyor diye. Bu arkadaslar da gogsunu kabartarak gezebiliyor.😀 Cok rezil bi durum bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle mümkün değil çünkü erkeklerde orgazm anında mutlaka sperm akar penisten, taklit imkanı yoktur, sperm boşalması olmuyorsa orgazm da yaşamamıştır erkek. erkeklerde boşalma ve orgazm aynı anda gerçekleşir, kızlar da yalnızca orgazm gerçekleşir orgazm anında herhangi bir sıvı akışı olmadığı için taklit yapabiliyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTaklide gerek yok.
Kadınlar her şey de sahtelik yaptığı için erkeklerin de yaptığını sanıyor. 😏10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin boşalıp boşalmadığını anlamayacak kadar saf varsa zaten bıraksın yani bu işleri. Yapamazlar.
101 Yorumla- +1 yıl
Bravo 👏
+1 yılYok ben daha çok İbrahim Tatlıses
Hakkı bulut
Mahmut Tuncer taklidi yapıyorum 😃13 Yorumla- +1 yıl
shsjs ya bi git
- +1 yıl
Gelmicem bundan sonra cinli sorularına akdjd
- +1 yıl
Tehdit etme beni :D gelecaksaaan
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonu erkeklerse heleki bazı erkekler herkese yürümeyi bildikleri gibi pipisi kalkmadiginda parmak çocuk gibi kadını öyle organzm etmeyi bile göze alıyorsa organzm taklidini hayde hayde yaparlar
10 Yorumla
+1 yıl31 yillik erkegim ilk kez böyle birsey duyuyorum. Alttaki arkadaşa da sordum.
Gercegini yaptıkta sanki, taklidi kaldi dedi.
Oda haklı.
10 Yorumla
+1 yılSertleşme sorunu yaşıyan biri orgazm taklidi yapamaz bence hemen anlaşılır, biz boşaldıktan sonra ikinci postaya kadar kısa süreliğine pipinin sertliği gidiyor
10 Yorumla9. saniyedeki gibi yapabiliyoruz tabii asdddjdkdk
https://youtu.be/yDBN0ZXOOGg10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence imkansız diyorum biz erkekler orgazm olurken cinsel organımızın verdiği tepkiyi kadınlar vajina da çok rahat fark ediyor o yüzden imkansz bence 😁😁
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıdaysa zaten kadın görecektir boşalıp boşalmadığını. İçerideyse de kadın yine anlar sıcaklıktan ve ıslaklıktan boşalsaydı.
10 Yorumla
+1 yılBen oral seks de yapmıştım bı defa , kız yalıyordu zevk almıyodum taklit etmiştim gerçi bosalamamistim da , bosaltabilen de olmadı şimdiye kadar
10 YorumlaRol yapmak istesem yaparım ama yalan hayatımın hiçbir yerinde yok o yüzden kimseyi hele hele yatakta kandıramam
10 Yorumla
+1 yılseks Education'daki Adam yapıyordu ama ben hiç şahit olmadım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılneden olmasın ama sorduğun zaman ben kuru boşaldım yalanını uygularlar yemeyin
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir ihtiyacım olmadı allaha şükür numara yapacağıma sevişmem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Sanmam kadınların bu konuda iyi olduğunu duymuştum. Bizde direkt belli eder zaten 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkek orgazm olurken meni akışı söz konusu bu atmıyorsa taklitler. Akıyorsa boşalmış demektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapması cok zor cünkü orgazm sonrası yumusayıp inen organ var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek orgazm takliti yapamaz bosalinca sperm akar fiskirir cunku
10 Yorumla
+1 yılİmkansız bu ya. Neremizden ne çıkaracağız sfghsfdh
10 Yorumla
+1 yılnasıl yapacak sıvı çıkması lazım zevk alınca
kadınlar gibi değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılbırakalım da o da kadınlara özel bir yetenek olsun
10 Yorumla
+1 yılBuna gerek yok ki zaten erkek boşalır ve taklite gerek kalmaz 🙂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yapamaz. Erkeğin boşalıp boşalmadığının kanıtı var. (sperm)
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi taklit ederim. Taklitçi biriyim çünkü hdjdj. Sevişirken değil yani.
10 Yorumla
+1 yılNasil yapcaklar ki? Orgazm olduklarinda sperm akmasi gerekir
15 Yorumla- +1 yıl
Orgazm ve boşalmak aynı şeyler değildir :D
- +1 yıl
@by_kowboy yalnız bu erkekler için de geçerli :D biraz araştırırsan arada ufakta olsa bir fark olduğunu anlarsın
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapamaz. Orgazm olması için boşalması lazım. Sen zaten spermleri görürsün ya da içinde sıcaklığını hissedersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEksik sperm başka bişey ama bence. Sperm az gelebilir ama orgazm olabilirler
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek zevk almıyorsa zaten erekte olamaz o yüzden taklit filan işlemez anlaşılır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şey fışkırmadığı sürece taklit yapsak nolacak :D
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey mümkün değil
Orgazm olurken zevkten ağlamamak için kendimi zor tutuyorum10 Yorumla
+1 yılErkekler nasıl rol yapacaklar yahu 😅😅
24 Yorumla- +1 yıl
Yaparlar şeytan onlar :D
- +1 yıl
Onlar bence yapamazlar 😅😅
- +1 yıl
Yapıyorlarmış çok çok nadir de olsa :D bilim adamları öyle söylüyor. Artık tam anlamıyla nasıl yapıyorlar bilemem ama oluyormuş
- +1 yıl
Mümkün değil bence.. 😄
+1 yılYapabilirler bence korkutmak için 😃
14 Yorumla- +1 yıl
Korkutmak için mi :D
- +1 yıl
Partnerinin yüzünün halini değiştirmek için 😃
- +1 yıl
Kadınlar bundan korkar mı bilemem ama hemen kendilerini suçlamaya başlarlar, dolayısı ile “beni beğenmiyor musun, beni sevmiyor musun artık” gibi sorulara cevap aramak zorunda kalır erkek kişisi 😃
- +1 yıl
Baya açıklayıcı oldu, teşekkür 😃
Anlarsin zaten buna gerek yok:)
116 Yorumla- +1 yıl
Maalesef gerçekler broo :D araştırmalara dayanıyor bu sözlere kulak verin
- +1 yıl
Bir çok erkek :D veya çoğu veya bi kısmı.. ne fark eder bu var.
- +1 yıl
Hahs :D tamam sus be muhalefet olma bana
- +1 yıl
Ülkede zaten bazı erkeklerimiz var vay efendim 5 saat 10 saat hatt 24 saat hayatta boşalmam ben diyenler var herhalde çuvalla falan ilişkiye giriyorlar nasil kadinsa artık buda hikaye burada önemli olan boşalio boşalmamak değil boşalirsin istek gelince 2 3 4 devam edebilmek önemli artisler ya🤣
- +1 yıl
Sen bu soruları araştırmadan sorduğumu falan sanıyorsun :D ama ben hepsine hazırlıklıyım.
- +1 yıl
Adamlar emek verip araştırma yapmış :D bilim adamları bunlar sjjd
- +1 yıl
Neyse :D uzatma sen sus be! sjdjd sen mi tuttun hepsinin.. 🤦♀️
- +1 yıl
İyi forumlar chamber haydiii olm 😅
+1 yılYaparım arada bi hep kadınlarmı yapıcak 😀
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapanları var ama çoğu yapmaz
10 Yorumla Kadınlar yapar daha çok
10 Yorumla
+1 yılTabiki hayır o işi kadınlar çok iyi yapar 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sahtekarliga gerek yok..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılKralını yaparım ajans sigortamı başlatır 😎✌️
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Hiç yapmadım aklıma da gelmedi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerek kalmıyor ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılevet yapa bilirama anlaşilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Ne gerek var canım yaa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılMusluktan su nasıl akacak
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇoksel yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılben yapamıyorum hep zevk alırım :D
10 Yorumla
+1 yılYapamaz biz orgazm olunca bosaliriz
10 YorumlaYapmaya çalışır da kadın anlar bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler Her türlü alır zevki kadınlar gibi değil
31 Yorumla- +1 yıl
Alkış 👏
+1 yılSora sora cinsellik sorusunu bitirdiniz
15 Yorumla- +1 yıl
Tuttuğumu koparırım :D hsjs
- +1 yıl
Yavaş kopar😁
- +1 yıl
İnsafıma kalmış.
- +1 yıl
Isini bilen koparmaz. O bir çiçektir 😁
- +1 yıl
Aynı şeylerden bahsetmiyoruz hacıt. İyi forumlar ✌️
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkekler beceremez geliyorsa gelmiştir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen yapamıyorum
10 Yorumla Yapabilir
10 Yorumla
+1 yılYapamaz çünkü sperm gelmesi lazım
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler