Özellikle tercih edenler var, umursamayanlar var, cazibesine kapılan var, kendi kendini yiyip bitiren var, asla yapmam bunu diyen var.
Referans karşı cinsin evli olması. Senin görüşün ne?
Özellikle tercih edenler var, umursamayanlar var, cazibesine kapılan var, kendi kendini yiyip bitiren var, asla yapmam bunu diyen var.
Referans karşı cinsin evli olması. Senin görüşün ne?
bilmiyorum ama olmamak için çaba harcarım düşünün bir erkek veya kadın senelerce bir insanı seviyor evleniyor tabiri caizse hayatını eşi için feda ediyor ama eşi onu aldatıp karşı tarafı sevgisine harcadığı emeklere saygısızlık yapıyor dün bir metres burada şey yazmıştı sevgilimin karısı aldatıldığını bildiği halde boşanmıyor gurursuz bir kadın ee o gurursuzda sen ne oluyorsun sen daha fazla gurursuzsun diyorum ki aldatılan kişi sorun bende mi diye düşünmesin hatayı kendinde aramasın çünkü bana göre hata aldatan tarafın
Aldatan erkeklerin beraber olduğu kız daima o adamın sevgilisi/ karısı olduğunu bilir
çoğu öyle
Benim deneyimlerim hep bu yönde oldu.
Cevap
7Cevap
Oldum ve yine olurum. Kocasından bulamadığını bende bulur. Zaten kocasi ilgili olan kadin dışarı bakmaz. Sorun kocalarda
Olmadım ama olabilir burası dünya büyük konuşmamak lazım sevince falan ne olacağı belli olmaz
Ortalık kadın kaynarken ne gerek var ki? Gerçi kapına kadar getirip boş ver etmek ayrı zevk😀
Evliyim kendimi frenliyorum her konu da
Evet ya çok tatlı
Bana yazar misin özelden?
Oldun mh
@burda_yım
Neden sana çekici geliyor bu?
oldum
Olur
verirse tabiki
Hayir knk