Bir ara oldum ama çabuk bitti. Ahlak bekçiliği yapmanızı istemiyorum. Eminim ki çoğu kişide bu durum olmuştur. Erkekler / kızlar hayatınız da bir kez olsun oldu mu? Neler hissettiniz ve neden oldunuz birlikte?
Cevabın nedir?
+1 yılEvli biriyle değil ama uzun zamandır sevgilisi olan birine gönül verdim. Sevgimden sustum, ayrılsınlar diye köşede oturdum bekledim. sabret dedi, bekle dedi. Noldu? Giden benim 1 senem oldu. şu an nişanlılar
15 Yorumla- +1 yıl
benide beklesene çok zevkli
- +1 yıl
değer verince sizi değersiz konuma sokan tipmiş demekki Allahın sevdiği kulmuşun derler ya aynısından ✌😉
Soran+1 yılBende sevdiğine inandım inandırdı ve beni bıraktı. Gönlünce güzel günlerin olsun arkadaşım sıkma canını boşver. Bende kandırıldım. Hala üzülüyorum ama değmez.
- +1 yıl
Üzülmüyorum, tecrübe edindim bundan. Senin de güzel günlerin olsun, gönlünce gül eğlen.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
+1 yılAhlak bekçiliği yapmamizi istemiyorsun ama evli adamla yatip kalkmak da pek ahlakli görünmüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece eşinin yerine beni tercih etmesi hoşuma gitmişti hemde benden büyük olduğu için dikkatimi çekti başınıza gelmedikçe anlamazsınız
+1 yılEvet oldum. Hatta bu konuda benzer bir soru sormuştum... Soru başıma bela oldu ve az önce soruyu kaldırttım..
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden bela oldu ki
- +1 yıl
İş bunu açıklayamam. Zaten soruyu da o açıklayamadığım neden yüzünden kaldırttım.
Soran+1 yılBenim hoşuma gitmişti eşinin yerine beni tercih etmesi ve hala onu arzuluyorum
- +1 yıl
Çünkü yasak olan daha çok tahrik ediyor. Üstelik bunu önceden konuşup anlaşmak ve bile bile yapmak adrenalini 3 e katlıyor.
Soran+1 yılBen eşine söyledim bunu kadın ona güveniyorum sen yalan söylüyorsun dedi mesajları herşeyi gösterdim o beni bende onu seviyoruz dedi ben suçlu oldum
- +1 yıl
Kadın doğru söylediğini bilse de eşini kaybetmek istemiyordu. Bu yüzden sana inanmıyormuş gibi yaptı. Benim böyle bir şansım yoktu erkek olduğum için. :)
Soran+1 yılÖyle ama birde diyor ki ona güveniyorum bundan sonra da öyle bir şey yapmaz dedi. Ağzım açık kaldı bana sen ayarttın dedi.
- +1 yıl
Yani demek istemiş ki ne kadar yatarsan yat kocamı sana bırakmam.. yine bana ait kalacak.
Soran+1 yılValla aldattı mı aldattı ben ona bakarım
- +1 yıl
İçinden geçen duyguları anlıyorum. Zafer kazanmak gibi, istediğini elde etmenin vermiş olduğu haz.
Soran+1 yılBen o hazzı tadamadım
- +1 yıl
O halde başarısız bir ilişki yaşamışsın.
ben evliyim biri o şekilde gelse bile karşılık bulamaz. gelmek isteyenin de ruhsal problemi vardır bence
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
51Cevap
+1 yılKomusumuz vardı ben 24 o 30 yaşındaydı abla abla diye çocukluğumuzdan beri sevdiğimiz biriydi düğününde kardeşlerinden çok ben kosturmustum kocası çok kıskanç biriydi bir gün çocukları hastalanmış enişte evde yok beni aradı bende hastaneye götürdüm çocuğu benim yeğenim gibidir dayi der bana kucağıma tasidim hep çocuğuma gösterdiğin bu ilgi beni çok duygulandırdı dedi nedemek abla o benim yeğenim dedim keşke bizim çocuğumu olsaydı dedi ben bı şaşırdım üzüntüden ne dediğini bilmiyor ya da şaka yaptı herhalde dedim biraz dertlestik öyle üstüme gelmeye başladı bian nasıl oldu anlamadim öpüşmeye başladık sonra ben kalktım hiç birşey demeden eve gittim 1 hafta sonra öğrendim boşanmaya karar vermişler gerçekten çok üzüldüm çokta pişmanım zaten ama onuda aklımdan çıkaramadım dayanamadım bir gün gittim olanlar oldu bir anlık zevk uğruna yaşadığım o zevk hayatımı mahvetti evlenemeyecegimiz için memleketi terk ettim başıma gelmeyen kalmadı yapmayın arkadaşlar bekarsiniz gidin bulun denginizi
00 Yorumlabir arkadaşımın karısıyla birlikte oldum. Kendim de evliyim, neden böyle birşey yaptık? Bilemiyorum.
Adrenalin, yasak seks. Çekici geliyor insana. Kısa sürdü uzatmadık ve kimseye çaktırmadık. Çok güzeldi. Başka arkadaşlarımın eşleriyle de yapmak istiyorum ama, olayın her kadınla aynı düzeyde syretmeyeceğini iyi biliyorum, korktuğum için cesaret edemiyorum. Amacım hayatıma biraz renk katmak ve güzel sexti. Kimseyi incitmek istemem, o yüzden başka bir girişimim olmadı.00 Yorumla
+1 yılkızlar biraz daha yetişkin evli erkekleri bazı konularda tecrübeli görüyor galiba bu konuda birlikteliklerden mutluluk duyan kızlar duyuyorum
122 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim ki de biraz o yüzden di geçse eşinin yerine beni tercih etmesi hoşuma gitmişti
- +1 yıl
önemli olan ondan ziyade senin evli erkeklere olan ilgin nasıl olduğu sen nasıl düşünüyorsun
Soran+1 yılBu normal değil ama o ilk evli erkek hayatımda ayrıca bunu ben karısına söyledim ama kadın bana dedi ki ben onu o da beni seviyor dedi bundan sonra da öyle bir şey yapmaz dedi beni suçladı kocasını savundu kocası onu aldatıyor yatağında başka biriyle o onu savunuyor ağzım açık kaldı bana öyle deyince
- +1 yıl
sen onunla (kocasıyla) onun yatağındamı birlikte oldun
Soran+1 yılEvet seviştik yatakta bunu da söyledim ama kadın beni suçladı evli adamı ayarttın dedi halbuki o kendisi istedi ayrıca öğretmen di okulumda şimdi mezun oldum dersime girmiyordu ben nasıl ayarttım anlamıyorum adamın gözü üstümden ayrılmıyordu ben ayarttı oldum
- +1 yıl
senin fizik nasılki adam senden gözünü alamadı yatakta o nasıldı sen nasıldın :)
- +1 yıl
bana takip atarmısın
Soran+1 yılÜstümdeyken güzeldi duvara dayarken falan güzeldi 😈 yani farklıydı ama kadın onu savundu ben hala ona şaşıyorum adamda bıraktı beni zaten eşine söyledim diye bıraksın bir zahmette hala nasıl o adamla yatıyor anlamıyorum
- +1 yıl
tam anlamıyla ilişki gerçekleştimi
Soran+1 yılSürtünerek yaptık herşeyi
- +1 yıl
içine almadınmı
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılPeki şunu cevapla = o kadın nasıl hala onunla olabiliyor nasıl hala ona güveniyor ve nasıl sevebiliyr. Adam kadının yanında fark ettirmeden kamera açıyor kadına bunu söylüyorum hala güveniyorum diyor
- +1 yıl
çaresizlikten olabilir mi acaba bana takip atarmısın
Soran+1 yılNeyin çaresizliği anlamadım
- +1 yıl
gidecek yerimi yok sahiplenecek kimsesimi yok bilemeyizki buna bile bile zehir içmek denir
Soran+1 yılKendisi çalışıyor kendine bakabilir ailesi de öyle kötü kabul etmeyecek biri değil
- +1 yıl
insana bir kocana bile sahip çıkamadın bakışlarından çekiniyordur belkide
- +1 yıl
sen beni takip etmezmisin sana bir şey sorucam
Soran+1 yılMesaj atarım
Soran+1 yılTakip attım
- +1 yıl
mesaj attım :)
+1 yılSeneler önce o hatayı yapmıştım. Ama evli olduğunu bilmiyordum. Bir daha görüşmedim.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim sadece eşinin yerine beni tercih etmesi hoşuma gitmişti hemde benden büyük olduğu için ama bakireyim hala yanlış anlaşılmasın
olmadim ama denemelerim oldu ama sonradan hep vazgectim. galiba vicdanim bunu sonuna gelince reddediyor.
10 YorumlaEvli biriyle konuştum birlikte olacakken ben ayrıldım sinir etti beni
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılevet bende oldum ama bilmiyordum evli olduğunu. meğer boşanma aşamasındaymış.
10 YorumlaHayat seni herşeyle karşılaştırabiliyor. Değişik bir duygu senin yanında ama sana ait olmayan birşey. Oldu bitti saçmaydı
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece beni tercih etmesi hoşuma gitmişti. Hoşlanıyorum ama hala ondan ve arzuluyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldum ve hayatımda yaşadığım en iyi seks deneyimiydi
20 Yorumla
+1 yılBasit ve bacak arası meraklısı azgın kızlara ne dersen de aynı kafada devam edersiniz. Kendinizi bu kadar değersizleştirmenizdeki sebep 10 dk lık zevk yazık.
00 YorumlaOlmadım, evlilere karşı içimde koca bir alerji söz konusu, ama senin gibi aşağılık mikrop domuzlar için bu pek sorun olmaz.
40 YorumlaOldum Can'ım istedi hemde o benden 6 7 yaş büyüktü zevk işi yani bu
10 YorumlaKendini kullandirtmisssin soylenrcrk vok soz var ama getek olmadigi icin...
10 Yorumla
+1 yılBende oldum yasak ve gizli bir birliktelik o günler çok güzeldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurda yaptım pişman değilim diyen herkes inşallah ettiğini bulur sen dahil 😘
Normal birşey ya ahlak bekçiliğine gerek yok sen de yaşa da gör nasıll hisler uyandırıyormuş 😉01 Yorumla- +1 yıl
Ahlak bekçiliğine gerek yok tamam ama normal bir şeymiş gibi de yansıtacak kadar geniş olmayın. Ks yi fuhuş yuvasına çevirdiniz iyice.
Olmadı olmamda çünkü kendimi o kadar değersiz görmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki kere oldum bu sene ama pişmanlık olarak kalacak. He neden oldum cinsel haz için mi? Hayır. Sadece benden yaşça büyük kadınların kocaları dururken beni istemeleri fazlası ile egomu okşadı
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim de öyle. Aynı duygudan dolayı ama pişman değilim. Hala hoşlanıyorum ve arzuluyorum
Cevap sahibi+1 yılgenç kadınlar cinsel açıdan daha iyi olduğuna kanaat getirdim ama benimde her zaman aklıma gelecek ve iç geçireceğim çünkü bunu bir sen anlarsın nedensiz değişik
Soran+1 yılEşinin yerine beni tercih etmesi hoşuma gitmişti. Kendimi çok iyi hissediyordum
Cevap sahibi+1 yılBende şu an resmen mesaj atabilirim sadece konuşmak için risk biraz ne dersin :) hadi sende yaz
Soran+1 yılOnunla konuşamam ki artık ben
Cevap sahibi+1 yılçayseverin yorumu var ya ona görüş atan benim takip at konuşalım biraz
Soran+1 yılHangisi
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayat insanın başına her an hersey gelebilir.
Büyük konuşmamak gerekir.00 YorumlaWouw herkes gene büyük konusmaya başlamış. Basiniza gelince ne yapacaksınız bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli bir kadınla oldum. İlk sefer ben 18 iken o 30 undaydı. İyi hissettirdi. İkimiz içinde. İkimizde pişman değiliz. Ara sıra buluşup aynı heyecanı yaşadığımız oluyo hâlâ.
00 YorumlaBenim oldu beni çok arzuluyordu bence istenmek çok tahrik edici ondan oldum yoksa yanliş oldugunu biliyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEminim çoğu kisidr olmus demissin. Herkesi kendin gibi sanmayi yanlış anlamissin kardesss
00 Yorumla
+1 yılEtik değerlere saygılı olunmalı bekçi değiliz fahişelere nasihat edecekte değiliz ama bunu millete yansitmayin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarin senin esinde baskasiyla yaparsa bakalim sen ne yapcan
06 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim bu seni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılYasattigini gormeden ölmez kimse
Soran+1 yılSen yaşatıp gördün herhalde
Cevap sahibi+1 yılK. sar degilim merak etme. evli adamlara kullandirtmam kendimi
Soran+1 yılKaşarlıkla alakası yok bunun evli adam yanaşmazsa biz nedn yanaşalım
Soran+1 yılKandırmasınlsr o zaman onlarda
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldum.
2 yıldır kocasından ayrı yaşıyordu ve aile baskısı yüzünden boşanamıyordu.00 Yorumlaortada duygusallık yoktu sanırım ?
119 Yorumla
Soran+1 yılVardı ama bitti. Hoşuma gidiyordu eşinin yerine beni tercih etmesi
Soran+1 yılEvet çekiyorum
Soran+1 yılHayır. Ben eşine söyledim adamı
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılEşine mesajları da gösterdim ama kadın inanmadı ben onu o da beni seviyor dedi bundan sonra da öyle bir şey yapmaz dedi beni suçladı kocasını savundu
Soran+1 yıl19 o dq 33
Soran+1 yılVermedim almak istedi ama olmadı. Kadın okumuş çalışıyor adamda öyle hatta kendisi benim okulumda öğretmen dersime girmiyordu ama mesaj atıyordu ben ayartmadım adamı kendisi başlattı herşeyi ama kadın beni suçladı evli adamı ayarttın dedi. Yatağında yattım kadın bunu umursamadı. Adam eşinin yanında kamera açtı kadın görmedi dahi hepsini söyledim ama suçlu ben oldum
Soran+1 yılHayır olmadı sadece srtnerk oldu o kadar
Soran+1 yılSence hala aklında mıdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapamam ben herkes kendinden sorumlu kafana göre bir daha yap çok seviyosan başka başka insanlarla
00 Yorumlaevli biriyle birlikte olan ağır *rospu çocuğudur
10 Yorumla
+1 yılHayır, o kadar karaktersiz değilim.
10 Yorumla
+1 yılolmadım olmam. o kadar düşmedim.
00 Yorumla
+1 yılKimseyle olmadım 😞 çok istiyorum ama
10 YorumlaOlmadı olmasınıda istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılsenın gıbılere ne dıyorlar bılıyonmu bacım
10 YorumlaEvet oldum heyecanlıydı ama benimki
00 Yorumlaolmam. kocası ile basımız derde girmesin
06 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol çok zevkli oluyor. Sadece eşinin yerine beni tercih etmesi hoşuma gitmişti hemde benden büyük olduğu için dikkatimi çekti. Başına gelince anlarsın ama umarım gelmez. Ayrıca kim kendinden genç birini neden istemesin ki? O 33 bensd 19 yaşındayım
Soran+1 yılAdamı eşine de söyledim
Soran+1 yılKadın bana dedi ki ben onu o da beni seviyor dedi bundan sonra da öyle bir şey yapmaz dedi beni suçladı kocasını savundu kocası onu aldatıyor yatağında başka biriyle o onu savunuyor ağzım açık kaldı bana öyle deyince saçma kadın
Gizli Üye(36-45)+1 yılooospimiyim ben niye olim
10 Yorumla
+1 yılEvet / Keyfi
10 YorumlaBen oldum ama pişman oldum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadım, çoğu kişide de bu durum olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet oldum. Grup yaptım hatta..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşka ne tip erkeklerden hoslanırsın
00 Yorumla
+1 yılHer b. k olur bu ülkede
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Hayır olmadım.
00 Yorumla
+1 yılevet oldum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılhe he cok oldum
10 Yorumla daha mı zevkli?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKarısının yerine beni tercih etmesi hoşuma gitmişti
Olmadım, olmam.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılSanal olarak evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ciplak bile yattik
09 Yorumla
Soran+1 yılBizde öyle
Cevap sahibi+1 yılAilenle mi ciplak yatiyon
Soran+1 yılEvli adamla
Cevap sahibi+1 yılBizde öyle dedinde ondan sordum ailenle mi diye
Cevap sahibi+1 yılAilende de ciplak yatarmisin
Soran+1 yılNeden yatayım allah allah
Cevap sahibi+1 yılTm peki kendin ciplak yatiyormusun
Cevap sahibi+1 yılBen cok yatiyorum
Cevap sahibi+1 yılseks yaptin mi
+1 yılSeviştiniz mi
061 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviştik.
Soran+1 yılAma bakireyim hala
- +1 yıl
Ozaman sevişmiş sayılmazsınız
Soran+1 yılSürtünerek ilişkiye girmiştik
- +1 yıl
İlişki satılmaz o, ilişki denilebilmesi için iki tarafın orgazm olması gerekir. Sürtünmek basit bişey
Soran+1 yıl*ral da yaptık
Soran+1 yılBasit şeyler değil bunlar
Soran+1 yılİkimizde çok ta zevk alarak yaptık eşini bile umursamadan yatağında yatırdı zevkliydi herşey
- +1 yıl
Desene adamın f a h i ş e s i olmuşsun. Baya kaşarmışsın
Soran+1 yılFahişe değilim. Adamda istedi o da zevk aldı. Karısı umurunda değildi beni koynuna alırken
- +1 yıl
Şimdi sen umurunda değilsin
Soran+1 yılBunu biliyorum
- +1 yıl
Erkekler anlık ihtiyaçlatını fahişelerle giderir
Soran+1 yılEvli biriyle ilişkim oldu diye fahişe olmam
Soran+1 yılAnlık ihtiyaç değildi
- +1 yıl
Senin kocana sakso çeken kadına ne gözle bakarsın?
Soran+1 yılKendinin gençken yapmadığı ne malum
- +1 yıl
Harikasın böyle devam et
Soran+1 yılSen kendinden genç biri varken neden eşini tercih edesin ki saçma bu
- +1 yıl
Aşk sevgi
Soran+1 yılAma o sevmiyor ki benimle oldu seven insan aldatmaz
- +1 yıl
Senide aldatır o
Soran+1 yılEşi hala güvenlik o beni bende onu seviyorum diyor bir daha asla öyle bir şey yapmaz dedi beni suçladı kocasını savundu kocası onu aldatıyor yatağında başka biriyle o onu savunuyor komik bu çok komik
- +1 yıl
Seks yapmamışsınız. Cinsel birleşmeniz bile olmamış. Belkide penisi kalkmıyor içine o sebeple girmemiştir
Soran+1 yılBilmediğin çok şey var
Soran+1 yılPenisi çokta güzel kalktı üstümde terlemesi de harikaydı
Soran+1 yılOna oral seks yapmakta zevkliydi
Soran+1 yılKulak mememi emmesi de cabası
- +1 yıl
İlk oralın mıydı?
Kaç yaşında? Sen kaç sın?
Soran+1 yıl33 yaşında bnde 19
Soran+1 yılBu sene mezun oldum okulda öğretmendi ama dersime girmiyordu yeni gelmişti okula kendisi de
Soran+1 yılDaha çok şey var bilmediğiniz
- +1 yıl
Sevişme teklifini o mu yaptı
Soran+1 yılNormal de buluşurduk ama öyle bir şey olmadı aramızda evine ilk davet edişin de öpüşmeye başladık öyle oldu
- +1 yıl
Eşi nasıl öğrendi?
Soran+1 yılBen söyledim
Soran+1 yılBeni kullandı ceza alsın istedim
- +1 yıl
Nasıl kullandı. Kullanmamış bilerek isteyerek sevişmişiniz
Soran+1 yılEvet isteyerek oldu ama umut verdi bana
- +1 yıl
Evlilik vaadinde mi buludu
Soran+1 yılHayır öyle değil daha farklı
- +1 yıl
Para mı vaad etti
Soran+1 yılEşi neden hala onunla ben o yatakta yattım adam eşinin yanında kamera açtı kadın fark etmedi bunu
Soran+1 yılBirde güveniyorum o beni bende onu seviyorum diyor
Soran+1 yılSeven insan aldatmaz
- +1 yıl
Eşiyle sevişirken sana mı izletti?
Soran+1 yılHayır ya biz ikimiz kamera açtık kadın kamerayı fark etmedi
- +1 yıl
Kaın eşini neden boşamıyor?
- +1 yıl
Çocuklatı var mı?
Soran+1 yılHayır yok çocukları
- +1 yıl
Evlenin ikiniz
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Evlenin işte, çocuklarınız olsun
Soran+1 yılKadın ayrılmıyor ki evlenelim
- +1 yıl
Adam ne diyor, eşimi boşicam sabret diyor mu
Soran+1 yılArtık konuşmuyoruz kadın ayrılmadı kocam beni seviyor diyor
- +1 yıl
Off senin için üzücü olmalı
Soran+1 yılEvet de kocası sevse aldatmazdı
- +1 yıl
Adamın anlık şehvet patlamasının kurbanı olmuşsun
Soran+1 yılOnu mebe şikayet etsem nasıl olur
- +1 yıl
Mesaj yaz bu önemli bir konu
ohh en sevdiğim
10 YorumlaHayır olmadım.
00 YorumlaHasaaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılşanslısın
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim. Mutsuzum artık.
- +1 yıl
neden
Soran+1 yılBıraktı beni
- +1 yıl
konusmak istermisin
+1 yılevet birkaç defa.
00 Yorumla
+1 yılYok valla olmadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılUcuzsun
10 Yorumla hayir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yıloldum
00 Yorumla - Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım