- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltanıştığımızda nişanlıydı, telefon numaramı bulmuştu bir yerde, uzun süre sanal yaptık. o evlendikten sonra bir gün buluştuk ama ikimiz de vicdanımızı yenemedik ve birlikte olmadık. sonra da iletişimi kestik.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSırf libidom yüzünden sadece 1 defa denedim güzel gidiyordu benden oldukça büyük birisiydi 2 defa görüştük evinde işte ilki zaten tanışma vs öp sarıl sonrakinde ilerledi 3. De kocası gelmiş evden nasıl kaçtım bilmiyorum sonra bıraktım dedim başımız belaya giricek 31 e devam 😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz ağzın laf yapıyorsa gidiyor biraz da mantık
- +1 yıl
Ya kalmadigindan değil sırf heves merak yapmadım demeyeyim bunu da yapmadım demeyeyim o yüzden şimdi ne yaparsam yani
- +1 yıl
Kocası görmedi mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılOlmadım, olmamda. Başkasının namusuna göz dikecek değilim. Her türlüsü yanlış bu konunun. Evli = evli. Hem dini olarak, hem resmi olarak. Başkasına ait biriyle, beraber olma düşüncesi olan insanları da anlamıyorum. Bu düşüncelerden bir an önce kurtulması gerekiyor toplumumuzun.
10 Yorumla
+1 yılevet oldum ama hislerimi ayrıntılı şekilde anlatmak isterim evet uzun da bir süre sürdü 2 yıl gibi tek gecelik bir durum değildi. çok karmaşık bir duygusu var bazen pişmanlık bazen hüzün basın kıskançlık bazen özlem bazen keskeler ama her severinde o tutku çekim ve hırs ihtirasa yenik düşmek her seferinde bu son dedikten bir hafta sonra lev alev yanmak karşılıklı bu ateşi hissetmek yükselmek ahh be
02 Yorumla- +1 yıl
Neden aldatıyordu
- +1 yıl
@_Ergunkovbov_ tatmin olamuyordu kocasından hatta kocası neredeyse 0 dı bu konuda
+1 yılYa yorumlara bak hayvanlar ya evliligin ne manasi kaliyo o zaman sizin gibi namussuzlar yuzunden evlenmeye korkar olduk temiz insanlarada bulastiriyonuz namussuzlugunuzu belanizi bulun hep beraber insallah
15 Yorumla- +1 yıl
Laflara bak ya annen kizkardesinde ayni durumda olsada bu seferdemi ayni seyi soylicen sen onlarmisin aw millet camdan atlasa sendemi atlican uckuruma sahip cikamayan arsiz namussuzun tekiyim desene suna savunmana scayim senin beteri basina gelir insallah
- +1 yıl
Kapa ceneni o.. evladi seni solicek bise bulamayinca alan veren ikiside memnun kendi ailenizden birini o kadinlardan birinin yerine koyunca hemen kufur ikiyuzlulugunuz batsin belanizi bulun cehennemin dibine kadar yolun var uckurunla sinan ilk once terbiyesiz it seni
- +1 yıl
Her yorumada atlama aptal aptal dusuncelerle s.. git simdi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç işim olmaz varsa sevgilim onunla da evlenmeden olmaz kriterim yeterlidir yoksa çok zor değil insanın kendini tutması.
Tutamayan damacana alsın görmedik mi bu ülkede sanki.20 Yorumla
+1 yıloldum
ve gayet güzeldi
önemli olan alınan zevkti
olgun seven biriydi
şehir dışına birlikte çıktık, birlikte gezdik şehir şehir, fotoğraf çekilmeyi seven biriydi, her anını çektim geceleri ise muhteşem zaman geçirdik00 YorumlaGözümü karartip zevkimize baktikSonra bi pismanlik3 gun sonra bidahaBidaha gorusmeyelim1 hafta sonra gelsene becer beni:) Bu son olsun.2 gun sonra tadini özledim gelsene kocam yok:))
05 Yorumla- +1 yıl
Sonra
- +1 yıl
Engelledin mi
- +1 yıl
Nasıl tanıştınız
+1 yılilk başta tutkuyla pişmanlık hissi
sonra zevklerin seni kontrol ediyor tamamen tutku
Sonra yine tutku pişmanlık yok oluyor bir süre sonra sadece ona odaklanıyorsun
Bence çok güzel bir duygu.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEski sevgilim olmuş çok çok çok çok pişman olmuş daha çok yazayım mı anlamışsındır umarım seviyor bu adam beni sanmış eline kıca bir kayıp zamanlar kaldı o kadar söylemedi deme yanından geçme evli adam ne ya hem !!!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılEn rahat seks onlarla. oluyor. cunku her iki tarf icinde gizlilik guven sart oluyir. Ben tercihlerim arasinda evli bayanar var.
02 Yorumla- +1 yıl
Kocası yakalarsa
- +1 yıl
O ii yapan onuda goze alir
+1 yılEvli biri beni baştan çıkarmaya çalıştı. Kısmen başarılı olsa da hatadan dönmem çok sürmedi ve bir daha da görüşmedim o kişiyle
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
Saydığın ve daha saymadığın bir sürü duyguları aynı anda yaşayacağın bi ilişki türü herkes beceremez eline yüzüne bulaştırır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli bir kadınla oldum, kocasıyla bile tanıştım çok zevkliydi.
57 Yorumla- +1 yıl
Deseydin ortak nasılsın diye 😂😂
- +1 yıl
Olay budur 😎
- +1 yıl
Vay mk. Çok değişikler var
Halen de yaşıyorum. Heyecan, zevk. Korku yaşamadım. Seks esnasında kocası aramıştı, konuştu ve kapattı. Devam ettik.
00 Yorumlaoldum halada devam ediyor hiçde pişman değiliz oda evli hayatımızın eksik taraflarnı dolduruyoruz oda evine mutlu gidiyor bende mutlu gidiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olamama sanırsam kendimi kocasının yerine korum hep
10 Yorumla Türkiye'nin çivisi çıkan insanlar grubu; bu soruya evet diyen varsa.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. oldum pişman değilim heyacanlıydı üniversite okuduğum zamanlardı 😂😂 kadının kocası gece işe gidince bende kadına gidiyodum 😂😂 bi kaç ay devam etti kocası basarda öldürür beni die ayrıldım 😂😂
00 YorumlaEvet olduklarım oldu ama evli olduklarını bilmiyordum. Öğrendiğim de bıraktım zaten
00 YorumlaOldum
1 ay devam ettik.
Sonra kocası öğrendi ve boşandılar.06 Yorumla- +1 yıl
Nafaka aldı mı
- +1 yıl
Boşanınca evlenmek istedi mi seninle
- +1 yıl
Kocası evde mi yakaladı sizi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılhoroz ıcın tavuk mu yumurtadan cıkar , yumurtamı tavuktan ... önemi yoktur.
00 Yorumla
+1 yılevet oldum pişman olmadım hatta ondan sonrada evlilere ilgim arttı
00 Yorumla
+1 yılolmadım olsam pişman olmam. Banane onun evliliğinden kendi tercihi yapmasın istemiyorsa !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce tutku
Sonra pişmanlık
Sonra Tutku
Sonra ne yapıyorum ben hissi
Sonra tutku
Son pişmanlık ve kapanış74 Yorumla- +1 yıl
net o kadar doğru ki tabiki bu hisler olurken bir 2 sene
Cevap sahibi+1 yıl@kırmızıayıcıkk 2 sene sürmüştü bizimkisi
- +1 yıl
bizimkide iki sene sürmüştü
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyi bırak, bekarla bile birlikte olmadım. Evlenmeden ters bize. Evli her kadın bacımdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli biri oldum çok güzel heyecanlı hazzı yüksek oluyor olsa yine devam ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldum. Başta bilmiyordum sonradan da biraz devam ettim ama gelecek görmediğim için bıraktım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılAhlaksızlık diz boyu kim bunu yaptıysa yazıklar olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişmanlık değil korku, belki kocası duyar diye,çünki tehlikeli yerlerde o işi yapıyorduk
02 Yorumla- +1 yıl
Evinde mi
Cevap sahibi+1 yıl@_Ergunkovbov_ kocasının yataginda
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli kadınla oldum birde ayrıca hamile biri var zırt pırt arıyor wp dan istiyor ilişki için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradan biriyle tanışmıştım sadece sanaldaydık konuştuk öyle. Sonradan bir mesajla evli olduğunu öğrendim polisti kocası birde durduk yerde başımı belaya sokacaktı.
00 YorumlaOldum aşık oldum somra ayrildik mecburiyetler var ondan pismanda olmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet oldum kendim de evliyim hoş bir duygu idi çok daha rahatladım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 4 kere iş arkadaşlarımla iması oldu ama adım atmadım anlamazlığa vurdum. bekarım
00 Yorumla
+1 yılO kadar karskter yoksunu olamadık henüz be 😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan tutku erotizm
00 Yorumla Bilmemki kimsenin kimliğine bakmadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır evliler ilgi alanım değil
00 Yorumla evli bir bayanla olmak üzereyken döndüm.
00 YorumlaGari bulduk da
Bekarı evlisin kaldı
Peh00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu konu benim için uzun hikaye kanka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılolmadım, ama olacam gibi sanki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır olmadım çıkmaz sokak durumu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. oldum gibi ama evli sayılmazdı boşanıyorlardı.
00 Yorumlaolmadım olmam kocasına yazık
00 YorumlaKiz kankam bile olmadi mk
01 YorumlaOlabilirdim ama olmadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 942 cevap paylaştı. Oldum hepsinden biraz biraz var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet oldum fanrazi ihtiras arzu sehvet hepsi vardi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır olmadım.
sen de olma bence00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 4 kez farklı evli kisilerle beraber oldum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli birisi ile olmadim ama tersi oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecan korku ve tutku
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmadım ama olmak isterim. Bekar da olue.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişmanlık hariç tüm duyguları yaşadım
00 YorumlaOlmadım
10 Yorumla
+1 yılOldum evet
00 YorumlaOlduk Bir anda gelisen bir seydi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Olmadım olmamda
00 Yorumla
+1 yılHayır olmadım be karşıyım
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler