Geçmisim çok fantastik ama şimdilerde konuştuğum biri var , belki ciddi olabilir. Geçmisim hakkında bişi sormadı bende sormadım , o sormadan söylemeli miyim ,?
ya da söylemeli miyijn?
Geçmisim çok fantastik ama şimdilerde konuştuğum biri var , belki ciddi olabilir. Geçmisim hakkında bişi sormadı bende sormadım , o sormadan söylemeli miyim ,?
ya da söylemeli miyijn?
En başında dürüst ol sonradan söyleyince iyi netice vermiyor birde önemli bir konu var sen sakın olaki söyledikten sonra özelini çok özel şeylerden bahsetme bu erkeklerde geçmişe dönük merak hastalığını tetikliyor sonra sana hep sorular sorar özelin hakkında seni bunaltır sana sen açıklama yaptıktan sonra özelini sorarsa o ilişkiden hayır gelmez kaç resmen yanından derim özel derken bu arada çok özelinden bahsediyorum anla yazmıyorum işte mümkünse bir kişi ile oldu de ve üstün körü bir ilişki demen yeterli bakire olmadığını takmaya bilir ama 3 5 10 erkek oldu dersen sıcak bakmaz başına geldi bu arada bu ne yahu dedim şaşırdım resmen kısaca durum bu aslında uzun mesele bu ve son tavsiyem geçmişinde kim varsa engelle yok et abi aramazlar bitti gittiler deme erkek milleti arar evli bile olsan üstelik demedi deme sonra ortak arkadaş ne varsa mail sosyal medya ne varsa sil yok et geçmişte ne varsa işte yoksa günün birinde Ayşe bu mesaj ne der şaşırırsın izah edemezsin aklına bir konu takılırsa yaz cevaplayacağım özele gelmiyorum ben yanlız saygılarımla
İlişkiye girmedim ama çok fazla kişiyle sevişme tarzında ilişkilerim oldu. Eşimle tanıştığımızda da hepsinden bahsettim açıkça. Hiçbirini gizlemedim. Sonra da evlendik zaten.
Tavsiyem söyleme diyenlere aldırma. Gün gelir karşına çıkar sen zor durumda kalırsın. Ben şahsen kendi sormadan anlattım. Dürüstlük=kafa rahatlığı.
@laksisje çevrende hiç evli arkadaşın yok mu neden burdan sorma ihtiyacı hissettin ki
Cevap
15Cevap
şuanki sevgilimin geçmişte 5 kişi ile birlikteliği olmuş evlilik düşünüyorum kendisi ile ama bazen aklım karışıyo bilmiyorum zaman göstericek ama sevgi her şeyi unutturuyo onu biliyorum
Keşke bende o kadar görseydim. Ben 16 yaşındayken 5 kişiyle yaptım sadece :(
önüne gelenle mi yaptın
Önüme gelen değilde. Onun gibi bişi en kotu ayda bir kişi olmuştur , parayla yaptım , grup yaptım , barlarda denk geliyordu , seks partisi bile yaptık , doğuya gidiyordum gecelik eğlencelere yemeklere falan.. işte öyle
sen çok ayrısın ben evlenmezdim dkdmdkmd
Söyleme kendiside zaten yapmıştır. seninle de yaşıyor mu iliski
Evett
5-6
Bilmiyorum hiç
16 yaşından beri , fazladır 50 den
Söyleme tabiki yaşadın bitti her şey söylenmez canım
Ya ne desem bilmiyorum ki inan seni kırmak değil amacım ama neden o kadar cinsel ilişki yaşar ki insan? Geleceğine bakmalı tabi geçmişine değil anlatmana gerek yok
Geçmişin çöplük olabilir coplugude köpekler karıştırır
Söyleme. Onalr da imkani olsa her halti yer guzel gidiyoken çomak sokma sorarsa uzun iliskin olan sevgilinle yasadigini soylersin falan
Yalan söyliyince hiç umrunda olmıycak mı hiç rahatsız olmıycakmısın?
Kac aydir konusuyorsunuz
5-6 ay
Zaten ilişki var , yani yaptık canım değil ya daha önce olduğunu anlamistir , ama kaç kişi olduğunu bilmiyor sormadıda
söyleme sürekli başına kakar
İş ciddiye binerse söyle
kimseyi ilgilendirmez geçmişin
herkes yapyiordur
Vardır
Var evlenen
Acaba bı gün biri denk gelir mi ya :( ya 3-4 desem bence bişi olmaz dimi zaten bı gün biri çıkarsa yaptım falan derim hani eski sevgili ya da tek gecelikli vs..
Dürüst olmak daha iyi. Sonradan ortaya çıkarsa büyük sorun olur
Diktirelim
Buldun mu aday
Hayır.
Ben ama pişmanım
söyle bir gün
Var sor
Çok fazla kızla mi yattın
Gizlisn burdan yazamam
Burdan yaz çok da mühim bı soru değil
Nasıl fantastik
Aklına ne gelirse yaptım işte
Bana bu işi öğret 😂😂
Erkeksi. Dimi dhdhd
Yoo?
Bilmem öyle bı izlenim aldım da. , Çok yaptım işte , bazen parayla bazen grup , bazen doğuya giderdim aşiret yemekleri eğlenceleri falan deli gibi para verirlerdi , kulüpler , diskotekler vs..
Nasıl ulaşırm sana ya instaa mi versem yazar mısın bana
No
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?