Cinsel Yaşam Sarkık göğüslerimi sütyensiz bıraksam daha da sarkar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 85 b ve sarkık bu havalarda sütyen takmak ızdrap gibi Sarkık göğüslerimi sütyensiz bıraksam daha da sarkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PinkyMoon Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ben takmıyorum benimkiler dimdik tabi ama sarkık olsa takardım herhalde 😊 5 3 Yorumla Bayj3380 +1 yıl Bence gereksiz takılıyorsunuz Yorumla orhan90 +1 yıl Demek ki hic eletmemisin ) Yorumla kdrogz34 +1 yıl Sen harika bir detaysın Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Çok salık bişey giymek yerine sıkı bişey giyersen sarkmaz sanırım 0 0 Yorumla
Bayj3380 Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl Rahat ol bence, senin beğenmediğini beğenen bi çok kişi var ;) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl beğenmiyorum demedim razıyım böyle ❤️ama fazla olsun istemem Yorumla Bayj3380 +1 yıl Sıkıntı yapacak bişey değil işte :) her şeyinde çözümü var, kaldırıyorlar küçültüuorlar büyütüyorlar;) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O bedende sarkık olması bu yaşta garip. Daha da sarkma gerçekleşir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl beli sıcak aylarda takmazsan bence sorun olmaz... sürekli olursa sorun olur 0 0 Yorumla
Berkecan0721 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Takmasan pişman olursun tak hemen daha da çok sarkar haberin olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim sevdiyim sarkik meme arsindan penisin git gel yapimda orala dogru gitmesi 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yani daha cok sarkar Yatarken takma 0 12 Yorumla Soran +1 yıl yatarken zaten takmazdım Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Yanımda olsaydın bide 🤪 Yorumla Soran +1 yıl sarkık göğüste tahrik ediyo abim Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Abi deme çok ayıp 🙈 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Ayrıca ölçüsü iyi ve dolgun İri olsun yeter ki 🤲😄 Yorumla Soran +1 yıl sen okey diyorsun sorun yok o zaman Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Yani okey tabii Sonuçta iri oldugu için sarkabilir Spor yapmadıgın için sarkabilir vs Yorumla Soran +1 yıl spora başladım 3 hafta oldu umarım toparlanır Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Toparlanır Spora giderken destekli body giy Oohh yumuşak yumuşak ne tatlı öyle 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl taktın sende Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl İyi tamam ben gittim cınım Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sarkmayan meme olmaz bunu bilin 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Baya büyük o zaman geceleri yatarken sal 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben tutarım sallanmasin diye 😀 0 0 Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Bence sarkar. yer çekimine karşı koyamaz.. 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. takma yazık memelerıne 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. 85 sarmazki 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sal gtsin 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Sarkar 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Belkide 0 0 Yorumla
Tanrinindelisi2 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 85 b mi yuh 0 9 Yorumla Soran +1 yıl ne? Yorumla Tanrinindelisi2 +1 yıl Memen 85 b mi cidden Yorumla Soran +1 yıl 85 b gayet ideal bi beden öyle Traktor lastiği kadar falan mı sandın Yorumla Tanrinindelisi2 +1 yıl Hayir traktor lastigi sanmadim ama evet baya ideal ve büyük eger dik. ise bide allahsin demektir sen Yorumla Tanrinindelisi2 +1 yıl Mesaj atsana bana ya nsjsjsksksk Yorumla Soran +1 yıl soruda dik olmadığını belirttim Yorumla Tanrinindelisi2 +1 yıl 85 b yi duyunca onu unutmuşum nsnsksksksks o sporla vs diklesir ya onemli olan 85 b olması millet onuncin 20-30 bin veriyo djskks Yorumla Tanrinindelisi2 +1 yıl Keske mesaj atsan ya snsjs Yorumla Tanrinindelisi2 +1 yıl Boyun kac senin Yorumla
Muhammeddislr Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Oyy yerim ben onları 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sarkık memeyede yürüzmezsin ya Yorumla Muhammeddislr +1 yıl Off canım yumuşak ve ağza rahat girer Yorumla Muhammeddislr +1 yıl Her türlü meme güzel Yorumla Muhammeddislr +1 yıl Sarkık yalamak daha bı zevkli of çok yükseldim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ben takmıyorum benimkiler dimdik tabi ama sarkık olsa takardım herhalde 😊
Bence gereksiz takılıyorsunuz
Demek ki hic eletmemisin )
Sen harika bir detaysın
Çok salık bişey giymek yerine sıkı bişey giyersen sarkmaz sanırım
Rahat ol bence, senin beğenmediğini beğenen bi çok kişi var ;)
beğenmiyorum demedim razıyım böyle ❤️ama fazla olsun istemem
Sıkıntı yapacak bişey değil işte :) her şeyinde çözümü var, kaldırıyorlar küçültüuorlar büyütüyorlar;)
O bedende sarkık olması bu yaşta garip. Daha da sarkma gerçekleşir.
beli sıcak aylarda takmazsan bence sorun olmaz... sürekli olursa sorun olur
Takmasan pişman olursun tak hemen daha da çok sarkar haberin olsun
Benim sevdiyim sarkik meme arsindan penisin git gel yapimda orala dogru gitmesi
Takma boş ver 🙈 sal gitsin 😍
Yani daha cok sarkar Yatarken takma
yatarken zaten takmazdım
Yanımda olsaydın bide 🤪
sarkık göğüste tahrik ediyo abim
Abi deme çok ayıp 🙈
😀😀
Ayrıca ölçüsü iyi ve dolgun İri olsun yeter ki 🤲😄
sen okey diyorsun sorun yok o zaman
Yani okey tabii Sonuçta iri oldugu için sarkabilir Spor yapmadıgın için sarkabilir vs
spora başladım 3 hafta oldu umarım toparlanır
Toparlanır Spora giderken destekli body giy Oohh yumuşak yumuşak ne tatlı öyle 😂😂
taktın sende
İyi tamam ben gittim cınım
Evet sarkması artabilir.
sarkmayan meme olmaz bunu bilin
Baya büyük o zaman geceleri yatarken sal
Ben tutarım sallanmasin diye 😀
Bence sarkar. yer çekimine karşı koyamaz..
Sporla toparlanır bence
Takma şekerim, bişey olmaz
takma yazık memelerıne
Sarkık gogus benı daha cok etkılıyor
Sen iyi misin
Muhtemelen
85 sarmazki
Sal gtsin
Sütyensiz çok terler
Sarkar
Sarkmaz
ikizlere özgürlükkk
Neredesin ki
Belkide
85 b mi yuh
ne?
Memen 85 b mi cidden
85 b gayet ideal bi beden öyle Traktor lastiği kadar falan mı sandın
Hayir traktor lastigi sanmadim ama evet baya ideal ve büyük eger dik. ise bide allahsin demektir sen
Mesaj atsana bana ya nsjsjsksksk
soruda dik olmadığını belirttim
85 b yi duyunca onu unutmuşum nsnsksksksks o sporla vs diklesir ya onemli olan 85 b olması millet onuncin 20-30 bin veriyo djskks
Keske mesaj atsan ya snsjs
Boyun kac senin
Oyy yerim ben onları
sarkık memeyede yürüzmezsin ya
Off canım yumuşak ve ağza rahat girer
Her türlü meme güzel
Sarkık yalamak daha bı zevkli of çok yükseldim
Yasin kac
Cok sarkmaz