Cinsel Yaşam Regl olmaya yakın göğüslerim daha mı dolgunlaşır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Şu an çok şiş gözüküyorlar ve aşırı istekliyim dokunsalar geleceğim resmen sksks Güncellemeler+1 yıl Kizin biri de kiskanmis kızım bu sorunun nesini kiskandin bu kadar sksk altı üstü bi cinsellik sorusu allahin hayatsizlari ya Regl olmaya yakın göğüslerim daha mı dolgunlaşır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Regl öncesi libido istek çok artıyor. Evet göğuslerde sısme belirtisi olur. Ama dokununca da orgazm olmazsin Şu an asırı istekli oldugun icin ve libidom tavan olduğu içın oyle düşünüyorsun :) regl öncesi isteğiniz sonrasında da devam etse keske.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim devam ediyor ki hep Yorumla LordVoldemord +1 yıl Ne güzel Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet evet. Regl 1 hafta kala, tüm kızlara sabır diliyorum 😅 Oturduğun yer tahrik ediyor, o derece uyarıya açık oluyoruz 4 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte böyle candywoman gibi yorum yapın sksks zaten gerginim her türlü patlamaya hazir bomba gibi geziyorum. s Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kdjckdkckdk kolay gelsin aşkım ❤️ Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çok normal elbette fiziksel değişimler söz konusu zaten kadın regl döneminde daha istekli arzulu olup daha fazla anlayış sevgi şefkat beklerler 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl memelerin bu durumu reglin vermiş olduğu etkilerden dolayıdıretki geçince meme eski haline dönecektir yani dolgunluk kalıcı değil 0 0 Yorumla
waitaminute Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Regl öncesi ve sonrası göğüslerde şişme ve büyüme normal, libidonuzun da yükselmesi çok normal. 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Genel olarak tüm kadınların yaşadığı bir durum akışına bırak :d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de sadece ben ben sadece benim demedim zaten sksks Yorumla Cavendish +1 yıl Biliyorum bende ortaya genel konuştum kjasd :D Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bu kizları anlamak çok zor. Onlarida sünnet etmek lazım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi insanlara batan ne Yorumla Ğeribo +1 yıl Bana batan bir sey yok aksine ben batıriyorum. Yorumla
silhoutte Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Regl zamanı veya seks sırasında kadınların göğüsleri dolgunlaşır. 0 0 Yorumla
Hemşi-R Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Sizin bu döneminize bayılıyorum yaa her hareketinizi öyle istekli yapıyorsunuz ki 0 0 Yorumla
Am_I_mad Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Sen zaten isteklisin bir de şu dönem düşünemiyorum 😀 0 0 Yorumla
mertcanistanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hiç görmediğim için yorum yapamam ama illa sen farkediyorsundur 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet regl öncesi memede süt kanalları ve yağ dokusu gelişir. 0 0 Yorumla
SeksTerapisti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Evet regl olmaya yakın libidonuzun yüksek ve göğüslerinizin dolgun olması normaldir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet öyle kadınlar genelde istekli oluyorlar regl öncesi dokundun mu dayanamıyorlar 0 0 Yorumla
kullanicu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Evet vücut genel olarak şişiyor zsten 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sizin vajinada da tatlı tatlı yanma oluyo mu bu dönemlerde Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet ve biliyorsun. 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😋 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet şişlik olur sonra duzelir 0 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Dokunamıyorum işte sorun orada 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet içi dolu dolu olur 0 0 Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Dokunayım mı :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayir sksks üstüne atlarim Yorumla MarjinaLBeyyy +1 yıl Yok artık:)) Yorumla MarjinaLBeyyy +1 yıl @SeducticeWhiteBabe atlasana :) Yorumla
Olgun_dayı Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Dokunsalar derken kaç kişi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fark etmez çoğul eki kullandigima bakma sksks Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Şişer 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. evet knkasss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Regl öncesi libido istek çok artıyor. Evet göğuslerde sısme belirtisi olur. Ama dokununca da orgazm olmazsin Şu an asırı istekli oldugun icin ve libidom tavan olduğu içın oyle düşünüyorsun :) regl öncesi isteğiniz sonrasında da devam etse keske..
Benim devam ediyor ki hep
Ne güzel
Evet evet. Regl 1 hafta kala, tüm kızlara sabır diliyorum 😅 Oturduğun yer tahrik ediyor, o derece uyarıya açık oluyoruz
İşte böyle candywoman gibi yorum yapın sksks zaten gerginim her türlü patlamaya hazir bomba gibi geziyorum. s
Kdjckdkckdk kolay gelsin aşkım ❤️
Çok normal elbette fiziksel değişimler söz konusu zaten kadın regl döneminde daha istekli arzulu olup daha fazla anlayış sevgi şefkat beklerler
memelerin bu durumu reglin vermiş olduğu etkilerden dolayıdır
etki geçince meme eski haline dönecektir yani dolgunluk kalıcı değil
Regl öncesi ve sonrası göğüslerde şişme ve büyüme normal, libidonuzun da yükselmesi çok normal.
Genel olarak tüm kadınların yaşadığı bir durum akışına bırak :d
Ben de sadece ben ben sadece benim demedim zaten sksks
Biliyorum bende ortaya genel konuştum kjasd :D
Bu kizları anlamak çok zor. Onlarida sünnet etmek lazım.
Senin gibi insanlara batan ne
Bana batan bir sey yok aksine ben batıriyorum.
Regl zamanı veya seks sırasında kadınların göğüsleri dolgunlaşır.
Sizin bu döneminize bayılıyorum yaa her hareketinizi öyle istekli yapıyorsunuz ki
Sen zaten isteklisin bir de şu dönem düşünemiyorum 😀
hiç görmediğim için yorum yapamam ama illa sen farkediyorsundur
Evet regl öncesi memede süt kanalları ve yağ dokusu gelişir.
Evet regl olmaya yakın libidonuzun yüksek ve göğüslerinizin dolgun olması normaldir.
Evet öyle kadınlar genelde istekli oluyorlar regl öncesi dokundun mu dayanamıyorlar
Evet vücut genel olarak şişiyor zsten
Sizin vajinada da tatlı tatlı yanma oluyo mu bu dönemlerde
Evet ve biliyorsun. 😂
😋
Evet şişlik olur sonra duzelir
Evet hormonlar yüzünden
Dokunamıyorum işte sorun orada
Evet içi dolu dolu olur
evet öyle oluyor çok hasssas olurlar
Dokunayım mı :)
Hayir sksks üstüne atlarim
Yok artık:))