Cinsel Yaşam Sadece göğüslerimi emdirdim bişey olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Çok ısrar edince dayanamadım ben 18 o 30 yaşında Sadece göğüslerimi emdirdim bişey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Seninde gönlün var ki olmuş en kötü nolabilir korkmayın bu kadar 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Devamini ister zamanla ve ilk mi oldu bu hayatında ve en önemlisi sen zevk aldın mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet ilkti zevkliydi Yorumla mavimuratfb +1 yıl Peki eve gidince mesajda konustunuz mu bunları Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla mavimuratfb +1 yıl ?:&"" Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bir şey oldusu mu var. Harama bulaşmışsın daha ne olsun... 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaklaşık kaç dakika emdi, bazıları gogusten edildiğinde bile boşalır sendede oldumu 0 0 Yorumla
AsiKadıın Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl bir şey olmaz sen isteyerek yaptıysan bir sorun olmaz. 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevaptır acıkmış demek ki açı doyurmuşsun emzirerek 0 0 Yorumla
KhayJen Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 62% +1 yıl Bi şey olmaz. Ama ileri gitmemesine özen göster 0 0 Yorumla
Rimuru Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 90% +1 yıl Yani bakim bi memelerinie bisi olur mu olmaz mi solim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne olacak ki sadece memen hafif dikleşmeye başlar istegin artar. Emdikçe memen hafif buyur o kadar iste 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. O iş orada bitmiyor işte... Ben de öyle istedim hep. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Adam sansliymis evet bazen sadece gogus emmek ve v*jina emmek bile guzel 0 0 Yorumla
Bigkokmanback Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Birde bacaklarının arasında olup emerken avuçladığını düşün nasıl zevk alırsın 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hangi açıdan bir şey olur mu 0 0 Yorumla
CapkınAvukat Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ben olsam fazlasını yapardım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla CapkınAvukat +1 yıl Dayanamazdık :) Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Yuh ayı. 30 yşnda 18 lik tazeyi götürmüş 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olmaz sen de zevk almışsındır. 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ne gibi sorun olabilir ki... 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. O erkeği nerden buldun 🤔 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çocuğun yaşında imiş zaten emzirdim gibi düşün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu tekrar oku Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. ne gibi bir şey olcak? 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ne gibi bir şey 0 0 Yorumla
efsuncakir Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Olur gece günah perisi gelip sana eziyet edecek 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ne olabilir ki 0 0 Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Uuu yaş farkına bak 0 0 Yorumla
Ferahxy Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Sadece goster 1 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Güzel miydi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Seninde gönlün var ki olmuş en kötü nolabilir korkmayın bu kadar
Devamini ister zamanla ve ilk mi oldu bu hayatında ve en önemlisi sen zevk aldın mı
Evet ilkti zevkliydi
Peki eve gidince mesajda konustunuz mu bunları
Hayır
?:&""
Bir şey oldusu mu var. Harama bulaşmışsın daha ne olsun...
Yaklaşık kaç dakika emdi, bazıları gogusten edildiğinde bile boşalır sendede oldumu
bir şey olmaz sen isteyerek yaptıysan bir sorun olmaz.
Sevaptır acıkmış demek ki açı doyurmuşsun emzirerek
Bi şey olmaz. Ama ileri gitmemesine özen göster
Yani bakim bi memelerinie bisi olur mu olmaz mi solim
Ne olacak ki sadece memen hafif dikleşmeye başlar istegin artar. Emdikçe memen hafif buyur o kadar iste
O iş orada bitmiyor işte... Ben de öyle istedim hep.
Adam sansliymis evet bazen sadece gogus emmek ve v*jina emmek bile guzel
Birde bacaklarının arasında olup emerken avuçladığını düşün nasıl zevk alırsın
Olmaz canım emzirmeye devamm
Hangi açıdan bir şey olur mu
😂😂emdirirken bize mi sordun
Ben olsam fazlasını yapardım
Niye
Dayanamazdık :)
Guzel Bı his gııb
ısırılmak?
Yuh ayı. 30 yşnda 18 lik tazeyi götürmüş
9 ay sonra annesin😂😂
Olmaz sen de zevk almışsındır.
Adamı boşaltsaydın barii
ne gibi sorun olabilir ki...
Kesin hamile kalmıştır o şimdi 🤣🤣🤣
evet hamilesin hayırlı olsun
Bir şey olmaz bende emerdim 🙈
O erkeği nerden buldun 🤔
Bir dahakine sokar
Çocuğun yaşında imiş zaten emzirdim gibi düşün
Soruyu tekrar oku
Ne olacakki ikinizde zevk alırsınız sadece.
Nasıl bisey olur mu derken
iyi yapmışsın.. emdiğiyle kaldımı?
Göğüsler nasıl bir şey
Görebilir miyiz
ne gibi bir şey olcak?
Ne gibi bir şey
Bidahakine seni becerecek dikkatli ol
Olur gece günah perisi gelip sana eziyet edecek
Ana sütü şart
Ne olabilir ki
Ondan bir şey olmaz, alt inmediyse
Uuu yaş farkına bak