+1 yılTürkiye'de de o yaşlarda başlıyor sadece o kadar belli edilmiyor.
Kadınlar yanlış cinsel bilgiler almazdı ve erkeklerin yalan vaatlarına hızlı kanmazlardı bence. Kimi erkekler kızlara onlara sevdiklerine inandıyorlar sırf beraber olabilmek için ve kızlar buna kanıyor. Halbuki bu tür insanları anlamak çokta zor değil.
08 Yorumla
Soran+1 yılO bence duygusal boşluktan dolayı. Dediğin gibi bazı insanlar gayet belli. Aslında seni karşı taraftaki insan kandırmıyor sen kendi kendini kandırıyorsun.
- +1 yıl
Ya aslında demek istediğim şu. Bizim ülkemizde cinsellik çoğu yerde hala tabu olduğu için genç kızlar özellikle bu konularda daha çekingen ve utangaç oluyorlar. Haliyle kendilerini keşfetmeleri geç oluyor ve bu sürede gelen bir erkek ilgisi onları kendilerini daha keşfetmeden av haline getiriyor.
Yoksa duygusal boşluktan kaynaklı cinsel ihtiyacı ya da o boşluğu doldurmaya yönelik yapılan seksten bahsetmiyoruz.
Benim bir kaç kız arkadaşım oldu bakire. Hepsine eğer nasılsa evlenicez diye vaatte bulunsam seks yaşayacaklardı benimle düşün. Ben bundan faydalanmak istemedim sadece. Kendi cinsel dünyalarını evlilik vaatine senetleyip seks yaşamayı göze alan kadınlarımız var. Eğer özgür olsaydı kadınlar bu ülkede, seks için buna gerek duymazlardı.
Soran+1 yılAynen o saçma. Halbuki cinsellik o kadar doğal bir ihtiyaç ki. İnsan karşılamadıkça karşılayamadıkça daha kaygılı ve takıntılı oluyor ben buna inanıyorum. Kadınlar olarak biz de öyle. İkinci dediğinde de haklısın evet keşke böyle büyütülmese bazı insanlar. Ama toplumda bir günde değişmiyor.
- +1 yıl
Bizim toplumumuzda değişmek istemiyor. O yüzden zor buradan adam olması.
Ben nasıl cinsellik arzuluyorsam haliyle bir kadın da bunu arzular. Hele bir kadın regl dönemlerinde erkeklerden çok daha fazla arzular ve kontrol edilmesi daha zor oluyor. Erkekler sanıyor ki kadınlar evlenene kadar seks istemiyor, kocanın şeyini ilk defa gördüğünde ilk defa gözleri açılıyor ahahah gülüyorum böyle saçmalıklara.
Cinselliğini yaşayan bir toplum olsak hem kadın hem erkek olarak daha az cinsel sağlık problemleri görürüz. Erkekler daha iyi seks yaparken kadınlarda da vajimusmusi ya da utangaçlık gibi olaylar daha az olur. 25 yaşında erkeklerimiz kadınlarımız heyecandan dokunamıyor bile bazen birbirine
Soran+1 yılÇok haklısın İnan o regle bir hafta kala düz duvara tırmanır gibi oluyorum afedersin. Çok kötü bir durumda geziyorum. Çok zor kontrol edilmesi. Ama birine desem ne etiket takacağını da biliyorum. Elbette en doğal ihtiyaç bu.
- +1 yıl
Ben sana diyeyim. O. pu diyecekler, eğer kapalı bir kadınsan namussuz o. pu diyecekler hem de.
Şimdi yaştan ötürü illa tercübelerimiz oluyor ve kadınlar da cidden regl dönemi öncesi ve sonrası da bazılarında cidden istek fazla oluyor. Sabah akşam yapsan, ikindi de niye yapmıyoruz diyecek hale geliyorlar ki reglin bedene ne yaptığını düşünürsek normal de. Ayrıca afedilecek bi şey yok ya. Bu sizin biyolojiniz. Biz erkekler nasıl 2-3 günde bir ortalama boşalma ihtiyacı duyuyorsak en geç, siz kadınlar da regl dönemlerinde daha çok zevke geliyorsunuz
Soran+1 yılKapalı değilim. Kadınlar özgür bir şekilde utanmadan cinsellik yaşamalı. İnan birtek regl dönem öncesi değil. Libidon yüksekse neredeyse her gün bile ihtiyaç hissediyorsun. Çok zor gerçekten belli bir yaşa gelip cinsellik yaşamıyor olmak. Bazı insanlar korkutulup kendinden kendi ihtiyacından uzaklaşıyor sanıyor ki ihtiyacı yok. Ama bastırmakta zorlanan da çok insan var. Keşke kadınlar da erkekler gibi aynı yaşta aynı şekilde başlasa. O zaman gerçek cinsel eğitimde rahatça verilir diye düşünüyorum. Bu kadar insan halen sürtünmeden hamile kalır mıyım diye soruyorsa bu o insanın ayıbı değil bu kesinlikle bu toplumun ayıbıdır. Cinsellikten kaçamazsın evleninceye kadar eğitim vermemek de senin bencilliğin. Bu insanlar öğrenmeli ve bilmeli her şeyi.
- +1 yıl
Meraktan soruyorum yaş kaçtı?
DEdiğine kesinlikle katılıyorum. Kişiler istediği gibi yaşayabilmeli cinselliği. Herkes yaşamalı diye de demiyorum. Ama isteyene engel olmak çok saçma. Neden çünkü belli bir kesim çoğunluk olup öyle istiyor diye.
Ben regli, isteğin derecesi çok uç noktalara geldiği için dedim. Yoksa çoğu kadın her gün seks yaşayalım desen hayır demez eğer o günki iş, hayat, günlük koşuşturmalarından kaynaklı olarak fizyolojik ya da psikolojik olarak bir problem yoksa.
Kadınları cinselliklten uzaklaştırmak onları kontrol etmenin en temel yolu. Bu yüzden var bu. Düşünsene bir insan olarak en temek ihtiyacını izne bağlı yerine getiriyorsun.. Bir kölenin su içmek için sahibinden izin almasından ne farkı var? O köleye de keyfine göre su içinde ceza veriyorlar eğer içmeyeceksin denmişse. Bir kadına da aynı şekilde davranıorlar.
Sen umarım keygine göre yaşayabilmişsindir.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılhayır
bakınız: avrupa - amerika00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılYüksek ihtimalle çok az bakire kalırdı. Kadınlar daha istekli dur çünkü saklarlar
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnle da dindar falandır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsel anlamda zaten özgür. 18 yaşında ki kuzenim bakire değil. 17 yaşında yaşamış. Herkes yaşıyor. Yaşamayanların da engeller dışar da değil. kafalarının içinde engellin ta kendileri. yanlızca mazeret uydurmaya çabalıyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye’nin genel ortaması sadece 18 yaşındaki kuzenine göre alınamaz ki. Elbette eskiye göre yaşayan bir çok kadın var bunu kimse inkar edemez benim de çok arkadaşım erken yaşta yaşadı ama halen bakire isteyen erkekler ve bunu kafaya takan kızlar yüzünden de bu yaşanamayabiliyor özellikle küçük şehirlerde başta. Büyük şehirlerde de bu konuda kapalı kesim var. Elbette şu kafada dediğin kısıma katılıyorum belli yaştaki bir insanın elbette ki kararına kimse karışamaz. Ama genel olarak toplum baskısı altında kalan bir çok insan da var bunu inkar edemeyiz. En büyük inançta bu şekilde kabul edilmeyeceği.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakire kadın kalırdı. O özel anı toplum baskısı veya maneviyat bir tarafa aşık olduğu insanla yaşamak isteyen kadınlarda var.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam sevgilisiyle yapardı evlenmeyi beklemezdi bu durumda
- +1 yıl
Bekaretini kaybetmesinin amacı rahat seks yapmak olmazdı
- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılNe geçicek eline zaten şimdide kafalarına göre takılan kişiler var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zaten özgürler ama farkında değiller bazı saftirikler :D
00 Yorumlamerak etme evlendikten sonra cinselliği düşünmüyorsunuz hele gene çocuk olsun tamamdır. Hiç bir zaman aklınıza bile gelmez...
017 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle zannet erkekler öküz olmasa kadınlar çok istekli
Soran+1 yılBen hep istekliyim valla o erkeklerin sorunu kadını tahrik etmeyi bilmeyen erkekler iki güzel söz söylese o kadın yataktan çıkmaz öyle odunsa elbette kadın istemez
Soran+1 yılEvet alınıyor ben alıyorum? Erkekler böyle şeyleri sevmediğini belirtiyor. Hangi erkek çiçek görünce seviniyor? Hangi erkek özel bir günü hatırlıyor? İnan çoğu öyle değilD
Soran+1 yılÇiçekle olmaz. Çiçek göndermeyi ‘’görev’’ olarak görürsen hiç olmaz. Bir insanı değerli hissettirmek demek bir şeyi ‘’yapman gerektiği için yapmak’’ demek değildir. İleride çocuğumuz olursa da ben hem çalışıcam hem de babası olarak o ilgilenecek hem de annesi olarak ben ilgileneceğim o çocukla. Dolayısıyla cinsel hayatımızın sekteye uğraması için bir sebep yok. Sevdiğim erkekten cinsel olarak beni uzaklaştıracak her şeyden ilk önce ben uzaklaşırım. Çünkü cinsellik bir ilişkide çok önemlidir özellikle benim için.
Soran+1 yılKadınlar da buluyor emin ol…. Bazı şeyler karşılıklı.
Soran+1 yılHiç bir erkek bir kadın gibi sorunu söylemiyor. Sessiz bir şekilde sorun yokmuş gibi davranıyor. Sözel olarak kendini ve duygularını ifade edemeyen bir insanın ne hissettiğini anlayamaz. Bir kadın ilgi istediğinde bunu söyler, erkekler genelde söylemiyor. Söyleyeceksiniz o zaman.
Soran+1 yılBence yanlış kişi denk geliyor açıkçası ben dinlerim ona göre davranırım karşılıklı olarak iletişim çok önemli. Cinsellikte de sen başka şey seversin o o an senden başka şey ister bunlar iletişimle aktarılır karşı tarafa. İlgi olarakta bazı insanlar çiçek ister sever bazı insanlar hiç sevmez mesela anlamsız gelir birinin ona bir yemek yapmasından hoşlanır veya sarılmasını tercih eder. Her insanın sevgi dili ve istedikleri farklıdır. Bunu bilmek için de en önemli şey insanlar birbirini suçlamadan iletişimde kalmalı.
Soran+1 yılOlabilir her insan yanlış yapar. Belki kurtarılabilirdi insan bilemiyor ki. İletişim çok önemli belki o kişinin de sürekli kavga çıkarması göründüğünden daha farklı bir sebepten bilmiyorsun. Her şey tecrübe. Önemli olan aynı hataları başka yerde tekrarlamamak. Bu açıdan ben açıkçası bu çift terapisi veya bireysel terapinin çok faydalı olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılhttps://youtu.be/aOWYqRigx8E Mesela şöyle bir video var belki yardımcı olur.
+1 yılcinselliği bekaret olarak algılamayın lütfen , üremek için gerekli birşeyi zevk almak için yaşamak kadar güzel bir duygu yoktur
011 Yorumla
Soran+1 yılOrası ayrı tabi ki. Ama aslında bakire kalan kadınların çok az bir kısmı dini sebepten kalıyordur gerisi baskıdan dolayı. Yoksa ona bakarsan erkekte de öyle şu anda baskı yok dini sebepten kalan da aşırı az. Kadın da öyle olurdu.
- +1 yıl
Evet cinselliğin cinsiyeti olmaz. Baskı olmasa kadınlarda yaşar. Zaten bu haz yaşamak için var
Soran+1 yılE tabii ki ihtiyac
- +1 yıl
İhtiyaçta diyebiliriz ya da zevk alma duygusunun baskınlığı falan. Sanrıım sizinde üstünüzde bu konuda baskı var yaşamak istiyorsunuz ama yaşayamıyor musunuz?
Soran+1 yılBence kesinlikle ihtiyaç evet yaşayamadım
- +1 yıl
Sizin adınıza üzüldüm. Ben evlenip boşandım. İyi kötü cinselliği bir süre düzenli yaşadım boşanınca tabi düzensiz olmaya başladı. 28 yaşında evlendim ve bakirdim. Cinsel tecrübem yoktu. Sizi o yüZden çok iyi anlarım. İmkan verirseniz daha detaylı konuşmak isterim.
Soran+1 yılSiz neden o yaşa kadar bakir kalmayı tercih ettiniz?
- +1 yıl
Evleneceğim kızın bekaretini sorguluyordum o zaman ya da şöyle düşünüyordum kız nasılki kendini evleneceği erkeğe saklıyorsa bende aynı düşüncedeydim ve evleneceğim kıza bunu da ifade etmiştim. Şaşırmıştı. İlk başlarda inanmamıştı. Sonra güven duydu
Soran+1 yılNe güzel. Öyle insan bulmak zor. Keşke ben de bulabilsem o şekil. Ama umudum kalmadı.
- +1 yıl
Umudunuz olsun. Belli olmaz bu hayat kimin karşısına kimi çıkaracak. O zaman beni kabul etmeyi düşünmezsin 😉
- +1 yıl
Napıyorsunuz?
+1 yılAmerika da 15 16 değip 12 13 yaşında yapan yüzlerce binlerce kız var
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen Avrupa’da dahil
+1 yılHerkes istediğini yapmakta özgür?
36 Yorumla
Soran+1 yılBazı insanlar bakire kalabilmek adına istese bile yapmıyor.
- +1 yıl
Ben şahsen bakireliği önemseyen kadınların ‘çoğunun’ sorsan bakire olup her şeyi yaptığını düşünüyorum herkes için geçerli değil ama çoğunun dediğim gibi
Soran+1 yılElbette hak veriyorum sana ama ailesinden dini olarak değil gerçekten bu toplumsal ahlak düzeni yüzünden baskılanıp istese dahi yaşayamayan da çok kadın var senin dediklerin olduğu kadar.
- +1 yıl
Evet haklısın var ailesinden kurtulmak İçin İzmir’e gelen de tanıdım bu yüzden
Soran+1 yılİnsan yapmak istemese bile bu kadar yasaklayarak bence insanlara daha ilgi çekici hale getiriyorlar.
- +1 yıl
Ayynen öyle yasak olan şey daha çok cazip gelir her zaman
+1 yılÇoğu kız özgür grup vs yapıyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire kadın kallmazdı kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin hence de
- +1 yıl
Evet öyle Mart kedisinden önce miyavlardık😂
Özgür bi kadına ihtiyacım var 🙈
18 de olur bakirelik önemli değil
00 Yorumla
+1 yılTabulardan kolay kurtulunamazki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılşu an olmadığı gibi...
00 Yorumla
+1 yılavrupa neyse türkiye o olurdu diyorum
00 Yorumla
+1 yıldünyanın geri kalanı öyle zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm bu erkekler kiminle sevisiyor bu ulkede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kadın kalmazdı
00 Yorumla
+1 yılZaten ozgurler
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Keşke öyle olsalar