Uzun süredir yalnızım ve karşıma doğru kişinin çıkacağına olan inancımı yitirdim bile. O yüzden en azından bedensel ihtiyaçlarımın karşılanacağı seviyeli bir ilişki kurmaya karar verdim. Bunun bana herhangi bir zararı olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaş aralığına bakınca yaşın genç, bu yaşta evlenecek birini bulamaman normal, öyle düşünceye girmemen gerekir. Bakire isen 5 yıl daha eş araması yapıp hayırlı biriyle evlenme şansına sahipsin, başına bir iş geldi kizligın gittiyse bu süreç için f. b. olabilir, bu konuda sana tavsiyem seni ve çevreni bilmeyen evli birini bulup fb olabilir. Evli olan sana aşkını olmaz, işini görür akşam evine gider, bekar olursa sana askıntı olabilir seni çevrene rezil edebilir. Bir diğer önemli hususta eğitimli olsun, yemesini içmesini adabı bilen biri olmalıdır çok kişiyle ilişkisi olanları tavsiye etmem onlardan hastalık kapabilirsin. Profesyonel fb ler hastalık riski yüksektir. Fb. Alo dediniz gelecek işini görüp gidince bir daha rahatsız etmeyecek sen ararsan tekrar gelip işini görecek biri olmalıdır. Çarşıda arkadaşlarınla görünce sana aşkını olmayacak, tanımadan gelecek biri olmalıdır. Bu şartlara göre birini bulursan bu işi yap ilişkiler 2 kisi arasinda kalmalıdır, geveze laf cambazı olmayan biri olabilir bu şartla durumu degerlendir kararını ver, eğer libidon çok yüksekse ona çözüm için özelden ararsan cevaplarım. İyi geceler diliyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılLibidonun çözümünü buradan niye cevaplamadınız anlamadım. Çarşıda karşılaşma diye bir durum söz konusu olamaz burası İstanbul, kalabalık bir şehir.
- +1 yıl
Libidon yüksekse sürekli orayı düşünüp mastürbasyon. yaparsın yaptıkça daha çok mastürbasyon. yaparak rahatlamaya çalışırsın buda seni çok istekli hale getirir, bu durumdan uzaklaşmak için kafayı oraya takmadan için günde 10 bin adım at, arkadaşlarınla parka, kafeye git beyin oraya değil başka şeyleri düşünsün plates yap, voleybol oyna kitap oku, akşam yatarkende bir posta mastürbasyon. yaparak rahatla ve yat huzur içinde uyursun, böylece fazla kilon varsa kurtulur, fit bir vucudada sahip olursun, çarşıda arkadaşlarınla gezerken bekar sıradan fb sana askıntı olup arkadaşlarına rezil edebilir demek istedim, evli olursa sana askıntı olmaz demek istemiştim bol şanslar dilerim
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılŞu sıralar öyle, gayet anlaşılıyor aslında.
En İyi Cevaplar
Duygsal anlamda bir şeyler paylaşacağın biri karşına çıkmıyorsa, en mantıklısı bence.
Sonuçta cinsel ihtiyaçlarımız var ve bunları karşılamamız gerekli.
Sadece seks yapıcağın adamın hasta olmamasına, başına bela olmayacak eğitimli bir tip olmasına ve ağzının gevşek olmamasına dikkat et.
Başına bela olmasın, ya da sağda solda seninle ne yaptığından bahsetmesin, bunlar önemli.
Eğitimli ve modern birini bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygular önemli değil diyorsan, güvenilir birini bulursan yap. Kafanda soru işareti olmadan istediğin gibi açık olabiliyotrsun karşı tarafa, beklentilerini, isteklerini, fantezilerini rahat rahat söyleyebiliyorsun. Duygular önüne engel koymuyor beni yanlış anlar mı diye. Amaç seks çünkü herşeyi doya doya yaşamak için rahat oluyorsun.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanisi seni ihtiyaç giderici olarak görmelerinden bir sorun yaşamıyorsan yaptığın şey en mantıklısıdır ama bana göre duygusallık olmazsa tadı çıkmaz mesela gözlerinin içine uzun uzun bakabilmek isterim yani
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden kadın ihtiyaç giderici oluyor? Saçma bir düşünce benim için de erkek ihtiyaç giderici. Ben yatacağım ve o çalışacak. Daha gençsin zihniyetini değiştirmeni tavsiye ederim.
- +1 yıl
Zihniyetimde sorun olduğunu düşünmüyorum ama sadece aranızda seksten başka bir. iry olmayacak bu da her ikiniz için birbirinize objeymişsiniz gibi davranmanız olasıdır ben dr bu durum seni rahatsıx etmiyor ise karşıyı da rahatsız etmiyor ise sorun olmaz dedim neresindr yanlışlık var
Geberip gidecrk durumda olduğun zaman sana asla yardım etmeyebilir o seks istediğinde sen hayır diyince trip atıp yokmuşsun gibi davranabilir, hatta psikopat ise sana zorla da saldırabilir işte buna obje gibi görmek diyoruz ama sen beni aşağılamaya devam et bravo illa böyle uzun uzun açıklamak zorundayım dimi
Soran+1 yılHepsi ihtiyaç giderici olarak görür diye bir şey yok kişisel gelişimini tamamlamış birini bulursam sorun yaşamam diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Ablacım aslında anlamadığın nokta seni sağa sola vurup işkence etmesi falan değil bilinçaltında seni sadece seks yapmalık kadın olarak görecek olması çünkü FBlikte duygusallığa yer yok dolayısıyla eğer duyguları kenara bırakırsak bir araya gelmenizin tek sebebi ihtiyaçlarınızı gidermek ve bu da objelik oluyor
Senin dediğin cinsel ilişkiden sonra nasıl davranacağıyla ilgili isterse İstanbul beyefendisi gibi davranır isterse adana canısı gibi farketmiyor arka planında yinr aynı mantık var haa bunlsr senin için geçerliyken onun için de geçerli srn bu objelik mantığını takmıyorsan senin için bir sorun olmayacak çünkü sen mantığa sığındığın için mantığa göre de en doğru karar FB bulmaktır bu devirde çünkü herkes güvenilmez olmuş
Kendimi evlilğe kadar saklıcam diyip evlilikte kocası küçük şeyli diye banane tatmin olamıyom diyip aldatan andavallar var ya sen düşün
Kısacası yaptığın yanlış değil eğer mantığa sığınırsak ama duygusal olmaması biraz üzücü bir kısım eğer sen bunu dert etmiyorsan yoluna devam et boş ver zaten
Soran+1 yılSorunun açıklamasında duygusal ilişkilerle alakalı düşüncemi belirttim. Az çok anlarsın ne düşündüğümü.
Soran+1 yılHahah yok onun bende olacağını zannetmiyorum böyle beklentisiz bir şekilde takılmak daha iyi teşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenımde var böyle bı ilişkım ve psıkolojıkmen pert durumdayım ne oldugu bellı olmayan bi ilşki yanı ve cinsellik yasadıkca baglanıyosun istemsız oyuzden olmaması geeken bişey ama azgınım yapacak bişey yok yapıyorum
25 Yorumla
Soran+1 yılNe olduğu belli aslında, karşılıklı cinsel tatmin. Bağlandığını hissediyorsan uzaklaşmak daha sağlıklı olur. Sonuçta ilişkiden beklenilen belli, duygusal beklentilerin olmamalı.
Cevap sahibi+1 yılOlmuyo işte olmuyo kızlar cinsellik yasadıgı erkege baglanır canım anladınmı illakı duygusal bişeyler beklersın sevişmeden sonra
Soran+1 yılBeklersem bu benim sorunum. Ama şimdilik bunun olmaması gerektiği bilincinde olarak ilerliyorum. Umarım dediğini yaşamam.
Cevap sahibi+1 yılBence önceden hıc yasamamışsan bunu yapma ya
Soran+1 yılNasıl gidereceğim cinsel ihtiyacımı?
Senin hayatın senin kararın, ve de senin yaşamın bunu en iyi sen bilebilirsin eğer ki birini bulacaksan kendimi de önerebilirim bu arada
111 Yorumla
Soran+1 yılHangi şehir?
Soran+1 yılBeyefendi şehir sordum aynı şehirse zaten yazarım değilse de boşuma uzatmam.
Soran+1 yılAynı şehir değilmiş gerek yok teşekkürler.
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılBen gelip gitmem, o kadar imkanım yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulacağım kişiden emin olman lazım yani bu olayın aşka dönüşmemesi aynı zamanda da tutkulu kalabilmesi lazım ayrıca kişinin özellikleri falan... Bende dediğin kafadayım ama kafama yatan birini bulamadım..
012 Yorumla
Soran+1 yılAşka dönüşmeyeceği konusunda kendimden eminim, dönüşürse de bunu içimde yaşar karşımdakine asla belli etmem.
Cevap sahibi+1 yılKarşında ki kişide o kafada olmalı
Cevap sahibi+1 yılAyrıca hijyen çok eşli olmaması bunlar da önemli
Soran+1 yılBunları biliyorum. Sadece bana zararının herhangi bir şekilde olup olmayacağını sordum. Bunlar olsa bile.
Cevap sahibi+1 yılHvp dişında bir zararı yok eğer bulduysan aklına yatan öyle birini mutluluklar
Soran+1 yılHenüz bulamadım.
Cevap sahibi+1 yılBende bulamadım uzun süreli bir ilişkiden çıktın love işlerine kapımı kapadım fb arıyorum ama nasıl nerede aranır onu da bilmiyorum
Soran+1 yılHangi şehirdesiniz?
Cevap sahibi+1 yılMersin siz?
Soran+1 yılİstanbul. Orada bulması daha zor olabilir tabii normal olarak.
Cevap sahibi+1 yılTabii yani bu ara özellikle sağımız solumuz mülteciyken
Cevap sahibi+1 yılVe ben çok seçiciyim
Doğru kişi ve doğru insan ile neden olmasın. Bunun için sadece tensel uyum değil, sosyokültürel olarak da Kişilerin birbirine karşı uyumlu olması lazım.
00 Yorumla
+1 yılBedensel ve ruhsal bir ilişki istiyorsan benimde aradığım o sadece seks değil huzur bulduğum yanında iyi hissettiğim biri lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılRuhsal dediğimiz duygusal ilişkiler beklentimi hiçbir şekilde karşılamıyor, dolayısıyla duygusal beklentilerimin olmadığı, bedensel ihtiyaçlarımın giderildiği bir ilişki daha mantıklı olur.
- +1 yıl
Doğru insanı bulduktan sonra zamanla düşünceler netleşir zaten
Soran+1 yılSorun bu zaten. Doğru insanı bulacağıma olan inancımı kaybettiğim için cinsellikte iyi olan, bakımlı birini bulsam yeter.
- +1 yıl
Demek istediğim oydu zaten cinsellikte zevklerin uyustugu birini bulduktan sonra zamanla düşünceler netleşir ben şahsen tatlı sert seviyorum farklı şeyler denemeyi pozisyon, elbise vs vs sabaha kadar sevisme taraftarıyım doyasıya olmalı 1 saatlik bsey olmamalı romantizm eşliğinde olmali
Soran+1 yılDüşüncem net beyefendi. Sadece cinsel anlamda tatmin edecek, sorunsuz bir insan. Bu kadar.
- +1 yıl
Kurban oldugum aynı şeyi söylüyoruz zaten ben farklı bsey demiyorum canını yerim
+1 yılKimse dağılmasın bu bana onurlu gelmiyor. Sevgilin olur ciddi düşünmez sevişirsin o ayrı.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah fark ne? İsim değişiyor sadece. Kendinizi kandırmaya devam edebilirsini.
25 yaşında işi gücü yerinde kariyer sahibi birisini düşünürsen ulaş bana yer sıkıntısı yok. İstanbul Anadolu yakasindayim
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bencee temiz bakimli birini buluo aslinda benimde boyke bi iliskiye ihtiyacim varr uyumlu biri lazimm
00 Yorumla
+1 yılBende seninle aynı düşüncedeyim bu konuda fikirlerim var istersen özelde bunu konuşup önerilerimi sunabilirim sana? :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Olgun, tecrübeli ve güvenilir birini bulmalısın ki her konuda seni tatmin edebilsin.
00 Yorumla
+1 yılEn güzel ilişki türü. Düzgün birini bulursan hele ki başın asla ağrımaz.
00 YorumlaSağlam güvenilir birini bulursan Neden olmasın nerede kalıyorsun
00 YorumlaTakıntılı olursa bu dünyayı dar eder dertsiz başıma dert aldım dersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz merak etme guvenılıur olmasına dıkkat et
00 Yorumla
+1 yılEğer pişman olmayacağını düşünüyorsun gayet mantıklı bu klasik soruyu soruyorum
00 Yorumla
+1 yılbenim gibi doğru bir partnere denk gelirsen asla pişman olmazsın tatlım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden zararı olsun bence kafana yatan birisi ile bunu yapmalısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuygularını karıştırmazsan hiçbir zararı olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seçimine dikkat et, onun dışında gayette iyi olur :) Acemilerden uzak dur :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe varsa İstanbul da var İç Anadolu da bulamıyoruz fb
05 Yorumla
Soran+1 yılŞanslıyım evet
Cevap sahibi+1 yılYaşadınız mı ilişki henüz
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir his
Soran+1 yılilk otele giderken biraz tedirgin oldum ama sonrasına değdi zevk aldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece seks için buluşmak şartıyla yaz bana 👍👍
08 Yorumla
Soran+1 yılYaşlı istemiyorum teşekkürler. Ayrıca aradığım kişiyi de buldum ondan daha iyi olabileceğinizi de düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılYaşım 31 ve tam cağimdayim iyi olma konusunda o hiç belli olmaz çünkü ten uyumu insanı gerçekten çok fena şaşırtıyor. Yaşı yaşıma uygun istiyorum ama hiç tat vermiyor ne zaman 20 lik çıtır düşürsem hele birde boyu kilosu iyiyse azda eli yüzü düzgün biriyse Pompei Pompei doyamıyoruz. Yani uzun ince ve güzel değilsen ve resim gormeden zaten fb olmak istemem.
Soran+1 yılDayı bi sg Allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılSen hadi ordan için buradasın 👍 bense odunu fırına vermek için. Sanırım fırınına bulduğun odun tatmin etmedi.
Soran+1 yılAlgılama problemin mi var? Aradığımı buldum yazdım ilk yorumumda.
Cevap sahibi+1 yılBulduysan buldun ne diye aranıyor gibi cvp yazıp duruyorsun? Sanki buldun ama yetmiyor gibi grup seks ister gibi daya falan ne ayaksın?
Soran+1 yılHangi yorumum aranıyor gibi tam olarak? Sen gerçekten algılama özürlüsüsün.
Cevap sahibi+1 yılTamam yahu buldun ne diye yazıp duruyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılf*ck ilişkisinde güven çok önemli
Aynı şeyleri düşünüyorum Düzgün birini bulamadım 🥲
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin kim olduğunu tahmin etmek zor değil :)
03 Yorumla
Soran+1 yılKimim ben?
Cevap sahibi+1 yılş...
Soran+1 yılHayır
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bakire isen senin kararın ama değilsen mantıklı ihtiyaç sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Benim de böyle bir düşünce aklıma yatmıyor değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnda da doğru kişi gerekir, ama diğerinden kolay tabi bulmak
00 Yorumla
+1 yılYap zevkine bak asko yakışıklı olgun birisini bul seni uçursun 😂
20 Yorumlahiç bir zararı olmaz. yeter ki doğru bir insanı bul ve ağzı sıkı olsun ;)
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da yaşıyorsan destek olabilirim, zararı olmaz bence.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. İstersen partnerin olabilirim
13 Yorumla
Soran+1 yılSeni sitede çok defa gördüm. Olgun bir insan olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler
- +1 yıl
Ben gayet olgun bir insanım. Bu kararını da olgunlukla karşılıyorum. Sorun değil.
Soran+1 yılYanılmış olabilirim teşekkürler yine de.
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıluygun kişiyi bulduysan neden olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılHenüz aramadım, nasıl bulunur onu da bilmiyorum.
- +1 yıl
sen kendini belli et onlar seni bulur :D misal şehir yazarak başla sonra kriterlerini yazarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılduygularını törpüler ilerde zorlanırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılDuygularımın törpülenmesi bence iyi bir şey.
- +1 yıl
Şu anda iyi bir şey olduğunu düşünüyorsun bende sana katılıyorum fakat ileride duygusuz bir insana dönüşebilirsin.. Bu da insanın yanlız hissetmesine sebep oluyor...
Soran+1 yılZaten yalnız hissediyorum. En azından duygularım törpülendiğinde bu o kadar da canımı yakmaz diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Duygular törpülendiğinde , mekanik birer varlıkmış gibi oluyoruz. Evet belki canımız yanmıyor ama mutlu da olamıyoruz...
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki yaşayacağın kişiyi iyi seçmelisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişilere bulaşmazsan bir şey olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıluyum guven varsa yasa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bi zararı olmaz baglanmadıgın sürece
00 Yorumla
+1 yılYap gitsinn beee seven yok zatenn
00 YorumlaApla burdan seç beğen al fkdkdk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Galiba herkes böyle düsünüyo 🤦🏻♂️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. nasıl sen geç kaldın hayret 😂🤣😁
00 Yorumla
+1 yılMantıklı bir karar olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin tercihin. İstiyorsan yapabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHasyalik kapatsın sakın uzak dir
23 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSerseri beş para etmez biriyse olur yoksa olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılYazarsan uzun uzun konuşalım
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru kişiyi bulursan yap gitsin
00 YorumlaHer konuda itina ile yardımcı olunur
08 Yorumla
Soran+1 yılYaşına baktın mı?
Soran+1 yılOlgunlarda var evet, yaşlılarda değil.
Soran+1 yılEn fazla 35 benim için uygun olan
Soran+1 yılBen 22 yaşındayım şimdiki 25’ler bile işi gayet biliyor
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzel olur bulursan yap
00 Yorumla
+1 yılKulağa mantıklı geliyor
00 Yorumla
+1 yılYapma
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Saygını yitirme kendine
Ben de istiyorum ama bulamıyorum
00 Yorumla
+1 yılZarar verebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kessinlikle yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yap gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılsana iyi tavsiyelerim olabilir istersen konuşalım
00 Yorumla
+1 yılNeden zatarı oksun ihtiyaç bu
00 Yorumla
+1 yılYapma boş ver.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence yapmamalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
bedenini bir ihtiyaç için kullandırmak saçma geliyor
Soran+1 yılBen de onları kullanıyorum? Karşılıklı ihtiyaç gideriyoruz nesi saçma?
- +1 yıl
Sevmediğin birisiyle beraber oluyorsun o kısım
Soran+1 yılSevdiğimizden fayda yok en azından böyle faydalanalım.
- +1 yıl
Sevdiğin ilerde böyle bir şey olduğunu duyarsa canı sıkılır
Yap bence
00 Yorumla
+1 yılHarikuladesin
00 YorumlaNerde yaşıyorsun ki
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi