Sevdiği kadına evlenmeden önce seks yapmaya kıyamam diyen erkek evlendikten sonra nasıl kıyar?

Sevdiği kadına evlenmeden önce seks yapmaya kıyamam diyen erkek evlendikten sonra nasıl kıyar?

Herşeyde bir ölçü olmalı bence.
Bu ‘ kıyamam ‘ mantığındaki erkeklerde ciddi bir psikolojik ve bedensel sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Bizzat şahit olduğum daha 16 lı yaşlarındayken ki eski erkek arkadaşım evlilik öncesi birlikteliğe karşıydı , bekaret takıntısı vardı. Yetiştirilme tarzımız inanılmaz farklıydı. O bunu hiç anlayamadı , şükür ki ben farketmiştim.
Şahit olduğum olay , iktidarsızdı. Bi sevişmemizde anlamıştım. O kadar cinselliğe öcü olarak bakan biriydi ki anca bi kez seviştik üstün körü.. ben şok olmuştum bu manzarayı farkedince. Hoş bu yaşımda iyi ki de ilk erkeğim o olmamış diyor , şükrediyorum. Zaten ilk ilişkimde kanamam da olmamıştı 23 yaşındayken, bu eski vatandaş ile evli olup seks için evliliği beklemiş olsaydım şayet kan görmediği için ertesi gün boşanmış cinselliğe küsmüş bir kadın olacaktım. Allah korumuş diyorum.
Kadınlar gözlerini dört açsınlar derim.
İlk dakkadan seks isteyen sırtlandan da uzak dursunlar..
Hiç seks istemeyen erkekten de kaçsınlar..
Herşeyin ‘ normali ‘ güzel.
@hülyaesn teşekkürler.
En iyi görüş bu olmali
Kıyamam vs demek saçma. Herkes gayette istiyor yani. Yanlış kelime seçimi diyelim
Bu daha çok haram helal durumlarına dikkat etmek ile alakalı aslında.
Doğru hareket. Olması gereken bence
Ha bazı sevdiğime kıyamam ben deyip başkalarına kıyan embesllerde var onlar neyin kafasını yaşıyor bende merak ediyorum
Cevap
8Cevap
Kıyar kıyar öyle bir kıyar ki sevmek ayrı başka iş ayrı😂
Ben evlenmeden önce de seks yaparım sevgilim isterse.
Bence burada iki cinsiyetin farkliligi ve yetistirilisi var. Kadin sevince arzular ve seks düşünür hale gelir cogunlukla. Erkek sevince seks algilari kapaniyor gibi oluyor. Yani bizim ulkede bu boyle.
Bizim erkeklerin kafasinda seks kadin icin aşagilayici bir şey. Yatakta kadin olmak turk erkeklerine gore ez*klik. Bu yüzden kadini sevdikleri zaman ona karsi seks yapmayi ya da seks düşünmeyi haksizlik, asagilik bir sey gibi görüyorlar. Mesele bu bence.
Evlendikten sonra da kıyamayan var. Yani normal baska kadinla özgürce seks yapan, oral yaptıran, pata kute dalan, sert yapan, kalcaya tokat, bogaz sıkmalar vs yapan erkek evlenince yine bunlari yapamıyor sevdigi kadina karsi. Tarzi olmamasina ragmen daha soft takılıyor mesela.
Yine kafasinda kucumsedigini, asagiladigini düşünüyor cunku.(tabi evlendigi kadinda sert gibi seks tarzindan hoslanmayabilir bu baska bir konu) En azindan bir süre, kadina ve bedenine alisana kadar sürdürüyor diye dusunuyorum bunu.
Bu ayni sey kadin anne olduktan sonra da yasaniyor bazi ciftlerde. Artik onun anne gibi kutsal bir vazifesi var dusuncesi var bazi erkeklerde. Artik dişi degil de anne olmasi karisina karsi arzularini söndürüyor. Yani bir tanidik kiz arkadas vardi dogumdan sonra bana oral yaptirmaz oldu demisti. Demek ki kafa da şu var. Cocugumun annesinin a*zina veremem gibi (ama cocuk yokken verdin, o zaman doğurgan degil miydio kadın?)
Yani bu da erkeklerin kadin cinselligine bakis acisindan kaynakli diye dusunuyorum. Bizim ulkede kadin cinselliginin erkeklerin kafasinda olumlu bir imaji yok. Sorsan yatakta kadin olma dusuncesini bile hayal etmek istemezler. Bu dusuncelerde sevdigi kadina karsi ve anne olmaya karşı sekste farkliliklar olmasina neden oluyor.
Kıyamamaktan ziyade yarının belirsizliğinden söylenir aslında.
biz toplumca davar olduğumuz için bakire olmamak hala büyük mesele kadınsan çatır çatır yaftalanırsın.
gerçi evlenip boşansan da kadın olunca yaftalanıyorsun amaan banane yaa
benim tarzım değil, seviyorsam sevişirim.
Turk tipi arabesk zihniyet iste. Bu lafı bir yabancı duysa kiçıyla güler
hiçbir mantığı yok işte. kıyamam falan demek aşırı cringe geliyor bana zaten.
Sevdiği kadına kıyamaz ama başka kadınlara kıyar ve savunması da bu olur ihtiyaç😒
Bakire olanlarla bazıları ilişki yaşamıyor sorumluluk almamak için
Önceki sevgilimde derdi ilk fırsatta öpmeye çalışırdı. Karşı cinse böyle şeyler denmesi çok yanlış çünkü iki tarafta bunun doğru olmadığını biliyor
Haram ve helal... Buna inanmayanların beklediklerini sanmıyorum.
Ortaya sürülen kavram haram helal değil
Kıyamam diyor
Öyle olsa günah der, haram der.
Herkes kıyıyor.. Saçma.
Kıymak ne kıyamamak ne ya. Seviyorsun işte neden seks yapmıcan ve daha çok arzularsın sevdiğini. Çatır çatır abi
Bu sorunun içinde mantık aradım bulamadım 🙂 bacı kardeş otursunlar o zaman 🤣
Bu kadar cehaletten midem bulanıyor artık.
Evlenmeden önce onun değildir çünkü evlendikten sonra artık onun olmuştur.
öyle bir kıyıyorlar ki
Evlendikten sonra napcak vitrine koyum ordamı seyredecek
Güzel masumca incitmeden kıyar bence
Kıyamazsan kiyarlar demek lazım onlara 🙂
Kendine kıyiyo sonra onlar :)))
Evlendikten sonra bdsm
Nikahta keramet vardır çünkü 😀
Sert seks ile perişan etmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?