Bir erkek arkadaşımla yakınlaştım, utanıyorum ne yapmalı?

Tıp fakultesi öğrencisi bir erkek arkadas var. 4 yildir taniyorum. Kendisine karsi cinsel cekim hissediyordum zaman zaman ama hic yanasmadim. Baş başa kaldigimizda cok oldu ama ikimizde yanlis bir harekette bulunmamistik. Ta ki bu zamana kadar.

Ne oldu bilmiyorum. Ikimizde mi cok yuksektik bilmiyorum. Ilk adımı o attı ama o başlatınca karsi koyamadım gerisi geldi. Öpüştük, seviştik. En son eliyle uyardi orami ama bunu baya iyi yapiyordu.

Yani daha önce bir erkekle olmadim hic. Bu noktaya da gelmedim. mastürbasyon yaptı bana. Kendime o kadar mat yaparim boyle zevk almadım. Dokunmayi bilmiyormusum demek ki. Adam benim organimi benden iyi tanıyordu. Ve orgazm olamadim hicbir zaman kendi yaptigimda. Onunla orgazm oldum ilk defa. Eliyle, parmaklariyla yapti bunu.

Ama devamini getirmedi. Ben rahatlayınca bıraktı. Biraz kendime gelmemi bekledi sanırım. Bir sure durdu oylece ya da beni izlemek istedi bazi erkeklerin hoşuna gidiyor sanırım bu bilmiyorum. Sonra da ben gideyim dedi gulumseyerek cikti gitti.

Daha da konusmadik. Yani bilmiyorum. Kotu hissediyorum belki ilk oldugu icin, bu kadar biriyle yakinlastigim icin. Yuzune nasil bakacagim ve bundan sonra nasil olacak diye dusunuyorum. Tekrari olsun istemiyorum zevk aldim ama istemiyorum yine de.

O da mi pisman oldu bilmiyorum. Yani kendisine karsi hicbir sey yaptırmadi, yapmadı, daha fazla ileri gitmedi. Benimle ilgilendi sadece. Malum bolgesini bile görmedim. Sadece gomlek dugmeleri acik haldeydi o kadar.

Off bu yuzden aramiz açılsın da istemiyorum. Baska zaman benden beklentisi de olsun istemiyorum. Cok tuhaf bir seyin içine düştüm.

Bir erkek arkadaşımla yakınlaştım, utanıyorum ne yapmalı?