Samimi olduğum bir erkek arkadaşımı arzuluyorum. Bunu ona belli etmeli miyim, nasıl yapmalıyım?

akademik bazı şeyler gereği günde neredeyse 7-8 saat dipdibeyiz. oturuşu kalkışı bile beni etkilemeye başladı. çok atılgan değil ve bu konularda açık açık konuşan biri de değil. yani eğer bana karşı ilgisi oluşsa bile nasıl ileriye götürürüm bilmiyorum. tavsiyeniz var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
hakaretlerinizin muhatabı ben değilim sizsiniz. ben, sırf benden farklı olduğu için kimseye hakaret etmiyorum, başkasına zarar vermediği müddetçe ne yaparsa yapsın deyip geçiyorum. kendi hayatımda kendime ve başkalarına zarar vermeden, inandığım şekilde yaşıyorum. başkası ne der diye yaşayacaksak kendi hayatımızı değil başkasının hayatını yaşarız. amcam yaşında adamlar bana burada hakaret ederek ahlak dersi veremez. süper ahlakınızı allah'a gösterin. insanlara ah kam kesmekle ahlaklı olunmuyor
Güncellemeler
+1 yıl
yol göstericiniz umarım daimi iyilik olur. çünkü önemli olan bu. kiminle sevişip sevişmediğinizden ziyade buna bakıyor insanlık denen şey. kalp kırmadan ama kendimi de kırmadan bir hayat yaşıyorum. size de aynısını tavsiye ederim. içiniz katran dolu. ahlaklıyım numarası keserken korkutucu görünüyorsunuz. kim kime "sen güzelsin" diyerek ahlak dersi vermiş şu zamana kadar? ne kadar üslupsuz ne kadar terbiyesiz insanlarsınız siz. en önemlisi de ne kadar kötüsünüz.
Samimi olduğum bir erkek arkadaşımı arzuluyorum. Bunu ona belli etmeli miyim, nasıl yapmalıyım?